Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

heyy ben bursaya gelince bende istiyom tostt:))
tost bahane . bu eylülde bursaya yerleşicez inş. geldiğimde görüşmek isterim. inş ozaman bebekli yada bebek haberli oluruz:)
ben dönmeden cesaret edemiyorum ama belki eğustos temmuz gibi korunmayı bırakabiliriz..

ciğer yanması nasıl bişeymiş öğretti rabbim bizlere. ama inş anneliği, evladının kokusunun nasıl bişey olduğunu da öğretecek. rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. gerçekten zor. zaman geçtikçe insan mantığıyla hareket edip. evladının daha büyük sağlık sıkıtıları olabileceğini , evladıyla yaşarken daha büyük imtihanlara maruz kalabileceğini düşünüp herşeye rağmen çok şükür diyebiiyo.
ama öyle bir an geliyo ki: bir çıgırak sesiyle, bir çift bebek gözüyle, kokusuyla karşılaştığında, bir yavrunun agusunu duyduğunda yıkılıyo. evladı geliyo gözünün önüne. o an da ciğerin yanması neymiş, kalbin kanaması neymiş anlıyosun.
öle zamanlarda sadece geçicek, bir gün benimde kollarım dolacak inş diye rabbime sığınmaktan başka bişey kalmıyo.

unutkanlık, sakarlık bizim için hiçte şaşılacak şeyler değil derinsu,,, aklım her an her zmaan, bilinçsizce bile o anları , evladımı yaşıyo... ben kendime inanamıyorum. fil hafızası denilen muazzam bir allah vergisi hafıza vardı bende. şimdi iki gün öncesini hatırlayamıyorum.

az önce kk. bebeğini yeni klaybedip korunma sürecini beraber... gibi başka bi topike bakıyodum. dün bugün yeni doğum yapanlar oluş.
göz yaşlarımıda durduramadım. yeniden o anları yaşayıp sağlıklı evlatlarımızı alabilcez mi? inş.
bir yandan sabırsızlanıyorum o anlar için. bir yanım tutuyo beni. daha hazır değilim biliyorum. ama o anları yaşayabilme ihtimali, hayali bile çok heycanlandırıyo

inşallah canım gel gel bekleriz :)
ankaralıları kıskanırdım bizde toplanıyoruz burda hehe

Gel canım ihmal etme, özlüyorum ben seni inayım!! Hakikaten ikimiz de demirbaş oldu. Boş beleş bebeksiz takılıyoruz be bacım
Doğa çok hastaydı geçen hafta, raporu evde yattı. Sesi soluğu çıkmıyordu, nefes alamıyordu. baya kötüydü. Bebeğinin cinsiyeti belli olmuş ama ben söylemem
24kasıma ben küstüm hiç gelip gitmiyor. Ama sen benden selam söyle ona yine de....
Ayşen arada uğruyor. Umut iyiymiş, büyüyormuş.
Her şeyi özetledim bak sana.
Yaşadıklarıma şükredesin geldi
Şişe kırma, anahtar olayları normal de.... İnsanın içi yanıyor yine de. Ama derin biliyor musun zamanla azalıyor. İnanılmaz gibi geliyordur sana şimdi ama gerçekten azalıyormuş. Umarım zaman senin için de bir an önce geçer gider de acın diner50:

saol canım
24kasımda hastaydı geçen hafta grip olmuştu neyseki şimdi iyi
senlen ben beraber yapçessss bebiş görürsün :)))
gelirim canım bende özlüyorum sizi...tüm hamişlere maşallah diyelimmm
hakkaten zamanla azalıyor dimi bazen nie azalıyor diyorum geçmesin unutuyormuyum yoksa diyorum ama yok aklımıza gelince burnumun direği sızlıyor
şükür Rabbime bizlere unutmak alışmak gibi bir lütuf vermiş

topikin ilk zamanlarını ara ara sayfalrını okuyorum. 24 kasım açmış:) daha doğurmadı herhalde.
sonra in-ay, tobeguk siz varsınız.. inş hayırlı evlatları nasip eder rabbim önce size sonra hepimize.
inaycım senin kızın varmış. maş. allah hayırlı uzun ömürler versin... sen düşünüyomusun artık? yani çalışmalara başladınız mı?
tobeguk sen başlamışmıydın?

şuan sanırım melisse var .aktif:)) diğerleri stand by dayız

yeniden hamile kalmayı dusunmedinmi? ben bile zor dayanıorum 4.5 ay oldu

canim ben 6 ay bekledim ve tekrar hamile kaldim simdi 5 aylik bi oglum var zor gecti ama cok sükür yasiyorya o yüzden kendinize iyi bakin yeni bi bebege iyi hazirlayin yoksa cok zor...

ewet Allaha hamdolsun hasa isyan etmioruz.Zaten dua ederken Rabbime yakarırken diyorum Allahım bana bu annelik duygusunuda sen werdin diye. kendimize teselli veriyoruz herkesin verdigi tesellileri hatta ençok biz kendimize söyluyoruz ama bian sonra hersey basa dönüyo. ((

canim bende geldim fazla giremiyorum.. özledim seni ve digerlerini simdi yeni yeni arkadaslar katilmis bakiyorum tanidik yok okuyorum biraz sonra cikiyorum..
canim nasilsin... ben oglumla geciriyorum zamanimi iyiz cok sükür cook tatli teyzesi büyümez sandim ama büyüyor gülüyor...
ama yinede zaman zaman agliyorum kizimi göremedim onu emziremedim söyle bi icim sizliyor taa derinlerde..
cok sükür oglumla avunuyorum... rabbim bütün melekannelerine tekrardan nasip etsin..

kızlar bugun beyin emarı çekmeye gidicem gene.şu beynimdeki sorun çıkarmamıssa bu aydan sonra bende bebek çalısmalarına baslamak istiyorum ama eşimi nasıl ikna edicem bilmiyorum.
(( yoksa kafayı yicemmm

çok geçmiş olsun canım inşallah herşey bundan sonra güzel olurr

aynurrr nerelerdesinn özlettin kendiniii iyi olmanıza sevindim facede gördüm acık göbüşün çıkmış sankimmm

inayyy beni öslememişşşşşşşşşşş

geçmişte bende varımmmm unutmayın beni çok girip yazmıyorum ama takipçinizim kızlarrr...zelalcim hatta bizim listemiz bile vardı bir zamanlar hamileler çalışanlar bekleyenler diyee şimdi kim ne durumda tam takip edemiyorum yoksa şimdide öle liste yapsak güzel olurduu

canim ben 6 ay bekledim ve tekrar hamile kaldim simdi 5 aylik bi oglum var zor gecti ama cok sükür yasiyorya o yüzden kendinize iyi bakin yeni bi bebege iyi hazirlayin yoksa cok zor...

topik adı UMUT bebişimizin o hepimizin umudu olduuu

tubegukkkkkkkkk ösledim bende seniiiiii sen beni özlemedin miii????????
yazmayınca unutuluyorum sadece okumayacam bundan sonra daha sık buralardayımmm

Hamişlere maşallllahhhh
Beraber yapacaksak hadi hazırlan artık. Sabrım kalmadı artık benim. Neredeyse 13 ay olacak!!!!
Başımıza bu olaylar geldikten sonra bazı sözler bizim için sadece deyim olmaktan çıktı, bizzat yaşanmışlığa döndü. Mesela burnunun direği sızlamak, ciğeri yanmak, ciğeri parçalanmak, kan ağlamak, yüreği dağlanmak gibi. Resmen bunları manen değil de madden hissettik...
tobek için 6 yasin okudum.Rabbim kabul etsin dualarımızı
bende 5 yasin okudum inş Mewlam katında makbul eylesin
Allah razı olsun kızlar. Hakkınızı helal edin lütfen...

Özaaaay gördüm seninasılsın????

iyiyimmm canımcımmm sen nasılsınnnn bende seni gördümmm kendimi nasıl göstersem diye düşünüyordum

Kız Özay özlemem mi kız seni??? Face e resimlerini değiştirmişsin görünce aklıma düştün iki gündür..nasıl bu kız diye... Nasılsınız bakalım???? Birazdan çıkmak zorundayım not gireceğim. Zaten zor yazıyorum tatlım. Sen yaz ben okurum...

iyiyimmm canımcımmm sen nasılsınnnn bende seni gördümmm kendimi nasıl göstersem diye düşünüyordum
hiç gözümden kaçar mısın kız sen benim!!!!!! Ben de iyiyim. Her şey yolunda ama hormonlar düzene girmedi o yüzden bebiş tutmuyor galiba. Prolaktin çok yüksek.. Bir de hala rahmim çok ağrıyor...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…