slm kızlarrrr
bayadır okuyamadım geçmişi okusam dedim ama bayada olmuş
melissecim iyiyim görüşemiyoruz senle çokmu yoğunsun
tobeguk özledim kız doğa nasıl?? senle ben demirbaş olduk he
24kasım iyi demincek beraberdik bana tost ısmarladı
aysem geliyormu oğluşu nasılmış
yeni arkadaşlarla pek konuşamadık ama hepsine sabırlar diliyorum
daha sık gelicem inşallah öptüm hepinizi
bu gün doktora gittim tahlil yaptılar ama içim yandı ordaki hemşire 35oo kişiye bakıyorum ve 2 seneden beri sadece ikinci bebek ölümü dedi ay çok kötü oldum allahım benden 1 ay önce 3 aylık bir bebek daha ölmüş onunda kalp sıkıntısı varmış bakarmısınız ya nasıl bir dünya ordan çıktım anneme gittim annem elime bişey verdi dolaba koy diye unutmuş kadın içinde olanı bi açtım oglum için oda takımı dışında bir de yanıma beşik almıştım şaşırdım güzelyüzlümü nerde yatırayım onun içine pamuk yatak yaptırmıştım o çıktı karşıma ay resmen içimdeki haykırışlarım beni üzdü yavrum dedim deli oldum seni nerelerde yatırayım dedim yatıra yatıra baban kara topraga yatırdı seni ay insan kendine üzülürmü kızlar resmen kendi kendime üzüldüm . ordan çıktım terziyi gördüm emzirme yastıgı emzirme önlügü diktirmiştim adam tanıdık daha sonra paranı bırakırım demiştim olaylar böyle olunca aklımdan çıktı tabi neyse onuda verdim terzi sordu rahat mı diye ooooy dedim allahım nasıl sönerbu yangın rabbim valla dengesiz oldum kendimi tanıyamıyorum artık saçma saçma şeyler yapıyorum eve geldim anahtarı apartman kapısında unuttum yukarı çıktım yarım saat anahtar aradım elimde soda şişeleri vardı onları düşürdüm kırdım unutkanlık hat safa işte bende durum bu arkadaşlarım kötü bir gün işte
heyy ben bursaya gelince bende istiyom tostt:))
tost bahane . bu eylülde bursaya yerleşicez inş. geldiğimde görüşmek isterim. inş ozaman bebekli yada bebek haberli oluruz:)
ben dönmeden cesaret edemiyorum ama belki eğustos temmuz gibi korunmayı bırakabiliriz..
Gel canım ihmal etme, özlüyorum ben seni inayım!! Hakikaten ikimiz de demirbaş oldu. Boş beleş bebeksiz takılıyoruz be bacımslm kızlarrrr
Yaşadıklarıma şükredesin geldibende kızımın dogumundan sonra bu beynimdekinden dolayı 1 ay boyunca hergun gittim doktora.neler var neler.3 aylık bi bebek beyin ameliyatından çıkmıstı.burnunda falan hortumlar takılıydı.Aynı Aysenazım gibi.çok fena olmustum.gene 3 aylık bi bebegin boyundan asagısı tutmuyordu.((
Şişe kırma, anahtar olayları normal de.... İnsanın içi yanıyor yine de. Ama derin biliyor musun zamanla azalıyor. İnanılmaz gibi geliyordur sana şimdi ama gerçekten azalıyormuş. Umarım zaman senin için de bir an önce geçer gider de acın diner50:bu gün doktora gittim tahlil yaptılar ama içim yandı ordaki hemşire 35oo kişiye bakıyorum ve 2 seneden beri sadece ikinci bebek ölümü dedi ay çok kötü oldum allahım benden 1 ay önce 3 aylık bir bebek daha ölmüş onunda kalp sıkıntısı varmış bakarmısınız ya nasıl bir dünya ordan çıktım anneme gittim annem elime bişey verdi dolaba koy diye unutmuş kadın içinde olanı bi açtım oglum için oda takımı dışında bir de yanıma beşik almıştım şaşırdım güzelyüzlümü nerde yatırayım onun içine pamuk yatak yaptırmıştım o çıktı karşıma ay resmen içimdeki haykırışlarım beni üzdü yavrum dedim deli oldum seni nerelerde yatırayım dedim yatıra yatıra baban kara topraga yatırdı seni ay insan kendine üzülürmü kızlar resmen kendi kendime üzüldüm . ordan çıktım terziyi gördüm emzirme yastıgı emzirme önlügü diktirmiştim adam tanıdık daha sonra paranı bırakırım demiştim olaylar böyle olunca aklımdan çıktı tabi neyse onuda verdim terzi sordu rahat mı diye ooooy dedim allahım nasıl sönerbu yangın rabbim valla dengesiz oldum kendimi tanıyamıyorum artık saçma saçma şeyler yapıyorum eve geldim anahtarı apartman kapısında unuttum yukarı çıktım yarım saat anahtar aradım elimde soda şişeleri vardı onları düşürdüm kırdım unutkanlık hat safa işte bende durum bu arkadaşlarım kötü bir gün işte
Gel canım ihmal etme, özlüyorum ben seni inayım!! Hakikaten ikimiz de demirbaş oldu. Boş beleş bebeksiz takılıyoruz be bacım
Doğa çok hastaydı geçen hafta, raporu evde yattı. Sesi soluğu çıkmıyordu, nefes alamıyordu. baya kötüydü. Bebeğinin cinsiyeti belli olmuş ama ben söylemem
24kasıma ben küstüm hiç gelip gitmiyor. Ama sen benden selam söyle ona yine de....
Ayşen arada uğruyor. Umut iyiymiş, büyüyormuş.
Her şeyi özetledim bak sana.
tobek için 6 yasin okudum.Rabbim kabul etsin dualarımızı
yeniden hamile kalmayı dusunmedinmi? ben bile zor dayanıorum 4.5 ay oldu
ciğer yanması nasıl bişeymiş öğretti rabbim bizlere. ama inş anneliği, evladının kokusunun nasıl bişey olduğunu da öğretecek. rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. gerçekten zor. zaman geçtikçe insan mantığıyla hareket edip. evladının daha büyük sağlık sıkıtıları olabileceğini , evladıyla yaşarken daha büyük imtihanlara maruz kalabileceğini düşünüp herşeye rağmen çok şükür diyebiiyo.
ama öyle bir an geliyo ki: bir çıgırak sesiyle, bir çift bebek gözüyle, kokusuyla karşılaştığında, bir yavrunun agusunu duyduğunda yıkılıyo. evladı geliyo gözünün önüne. o an da ciğerin yanması neymiş, kalbin kanaması neymiş anlıyosun.
öle zamanlarda sadece geçicek, bir gün benimde kollarım dolacak inş diye rabbime sığınmaktan başka bişey kalmıyo.
unutkanlık, sakarlık bizim için hiçte şaşılacak şeyler değil derinsu,,, aklım her an her zmaan, bilinçsizce bile o anları , evladımı yaşıyo... ben kendime inanamıyorum. fil hafızası denilen muazzam bir allah vergisi hafıza vardı bende. şimdi iki gün öncesini hatırlayamıyorum.
slm kızlarrrr
kızlar bugun beyin emarı çekmeye gidicem gene.şu beynimdeki sorun çıkarmamıssa bu aydan sonra bende bebek çalısmalarına baslamak istiyorum ama eşimi nasıl ikna edicem bilmiyorum.
(( yoksa kafayı yicemmm
kızlar günaydın nasılsınız melek annelerim...canlarım benim...
bayadır görüşemiyoruz, hamdolsun biz iyi olmaya çalışıyok allahın verdiğine şükür diyerek ilerliyoruz rabbimin izniyle sizler ne yaptınız ne var ne yok varmı güzel haberler bilmediğim? hepinizden hayırlı güzel haberler bekliyorum ona göre..:) melekyavrum doktor ne dedi tatlım ? bu arada aramızda yeni arkadaşlar görüyorum onlarda hoşgelmişler keşke bu şekilde tanışmasaydık ama kader....rabbim hiçbirimize başka acı ağrı göstermesin inş...hepiniz allaha emanet olun sağlıcakla kalınnnn
slm kızlarrrr
topikin ilk zamanlarını ara ara sayfalrını okuyorum. 24 kasım açmış:) daha doğurmadı herhalde.
sonra in-ay, tobeguk siz varsınız.. inş hayırlı evlatları nasip eder rabbim önce size sonra hepimize.
inaycım senin kızın varmış. maş. allah hayırlı uzun ömürler versin... sen düşünüyomusun artık? yani çalışmalara başladınız mı?
tobeguk sen başlamışmıydın?
şuan sanırım melisse var .aktif:)) diğerleri stand by dayız
canim ben 6 ay bekledim ve tekrar hamile kaldim simdi 5 aylik bi oglum var zor gecti ama cok sükür yasiyorya o yüzden kendinize iyi bakin yeni bi bebege iyi hazirlayin yoksa cok zor...
Hamişlere maşallllahhhhsaol canım
24kasımda hastaydı geçen hafta grip olmuştu neyseki şimdi iyi
senlen ben beraber yapçessss bebiş görürsün :)))
gelirim canım bende özlüyorum sizi...tüm hamişlere maşallah diyelimmm
hakkaten zamanla azalıyor dimi bazen nie azalıyor diyorum geçmesin unutuyormuyum yoksa diyorum ama yok aklımıza gelince burnumun direği sızlıyor
şükür Rabbime bizlere unutmak alışmak gibi bir lütuf vermiş
tobek için 6 yasin okudum.Rabbim kabul etsin dualarımızı
Allah razı olsun kızlar. Hakkınızı helal edin lütfen...bende 5 yasin okudum inş Mewlam katında makbul eylesin
Hamişlere maşallllahhhh
Beraber yapacaksak hadi hazırlan artık. Sabrım kalmadı artık benim. Neredeyse 13 ay olacak!!!!
Başımıza bu olaylar geldikten sonra bazı sözler bizim için sadece deyim olmaktan çıktı, bizzat yaşanmışlığa döndü. Mesela burnunun direği sızlamak, ciğeri yanmak, ciğeri parçalanmak, kan ağlamak, yüreği dağlanmak gibi. Resmen bunları manen değil de madden hissettik...
Allah razı olsun kızlar. Hakkınızı helal edin lütfen...
Özaaaay gördüm seninasılsın????
hiç gözümden kaçar mısın kız sen benim!!!!!! Ben de iyiyim. Her şey yolunda ama hormonlar düzene girmedi o yüzden bebiş tutmuyor galiba. Prolaktin çok yüksek.. Bir de hala rahmim çok ağrıyor...iyiyimmm canımcımmm sen nasılsınnnn bende seni gördümmm kendimi nasıl göstersem diye düşünüyordum
iyiyimmm canımcımmm sen nasılsınnnn bende seni gördümmm kendimi nasıl göstersem diye düşünüyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?