yok cnm daha taşınmadım zaten taşınırsam belli olur 3-5 gün giremem heralde işlerden gerçi benim sağım solum belli olmaz kopmle evi bırakıp internette takılabilirim
aslinda dogru diyorsun hep ceviz yiyecegim süt icecegim diyorum ama birgün yiyorum ikinci gün unutuyorum.. bal yiyorum simdi.. ama yinede yemeye calisacagim henüz hic kilo almadim..
5 aylık olana kadar çok kilo alınmıyo bal yiyorum demişin hamlelikte bal için doktorun ne dedi ben bi kaç yerde hani sakıncalı die okumuştum ama en iyi doktorlar bilir tabi
canim bendeki kitapda hamilelerin bal yemesi tavsiye ediliyor ama yinede dr bi sorcam..
slm kızlar nabersiniz ben iyi gibiyim canım sıkılıyo eve gidip uyumak istiyorum
bende çalışırken hep eve gidip tv karşısında uyumayı hayal ederdim:) şimdideeee çalışmak için can atıyorummmmmmm
canim üc hurmayi yedim hemde peygamber hurmasi arkadasim hacc dan getirmisti.. simdi cevizleri kiriyorum dinliyorum seni...
:))) kilo demişken nası gidio kilo vermeler ben 4 gündür çok sağlm yiyorum içime bi korku girdi aşırı saçlarım dökülüyo halsizlik baş dönmesi çok güzel yedim 3-4 gündür demin tartıldım 59.50 çıktım hiç bişi anlamadım ben bu işteeeeeeeen nie zayıfladıysambu arada benim kardeşimde ekmek arası bal kaymak yerdi :))) hala kilo vermeye uğraşıyor o ayrı 1,5 senedir
:))) kilo demişken nası gidio kilo vermeler ben 4 gündür çok sağlm yiyorum içime bi korku girdi aşırı saçlarım dökülüyo halsizlik baş dönmesi çok güzel yedim 3-4 gündür demin tartıldım 59.50 çıktım hiç bişi anlamadım ben bu işteeeeeeeen nie zayıfladıysam
60a indim arada açken 59 küsür çıkıyo
daha inemiyorum gerçi bende dikkat etmedim hep yedim
oo biz böle yesekde zayıflasak ne güzel olurdu böle gitsiiiiiin:))
ah nerde....
kaçla hamile kalmıştın
ben 53 kiloyla evlendim 4 ay sonra hamile kaldım 63 kiloydum :) 78le doğuma girdim:)
evlilik yaramış maşallah :))) ben 58 le hamile kaldım 65 le doğumyaptım son aylara gelmediğim için çok kilo almamıştım
bende bende 55 istiyorum :))))evt ya sorma evlenip kilo almayan yok derler ya aynen bizd eona uydukk e kiloluda hamile kaldım çok almadım aslında hamilelğimde ama kilolu kalınca çok göründü:) şimdi öle olsun istemiyorum o yüzdennn:) 55 olmaya uğraşıyorum 2 ay içinde 55 olmam lazım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?