Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

yok cnm daha taşınmadım zaten taşınırsam belli olur 3-5 gün giremem heralde işlerden gerçi benim sağım solum belli olmaz kopmle evi bırakıp internette takılabilirim

firsat buldukca gir canim iyi geliyor bende her firsata giriyorum...zaten evin isi hic bitmiyorki bitireyim dersen hic giremezsin....:)

canim üc hurmayi yedim hemde peygamber hurmasi arkadasim hacc dan getirmisti.. simdi cevizleri kiriyorum dinliyorum seni...

aslinda dogru diyorsun hep ceviz yiyecegim süt icecegim diyorum ama birgün yiyorum ikinci gün unutuyorum.. bal yiyorum simdi.. ama yinede yemeye calisacagim henüz hic kilo almadim..

5 aylık olana kadar çok kilo alınmıyo bal yiyorum demişin hamlelikte bal için doktorun ne dedi ben bi kaç yerde hani sakıncalı die okumuştum ama en iyi doktorlar bilir tabi

5 aylık olana kadar çok kilo alınmıyo bal yiyorum demişin hamlelikte bal için doktorun ne dedi ben bi kaç yerde hani sakıncalı die okumuştum ama en iyi doktorlar bilir tabi

bilmem canim sormadimki bal neden sakincali olsunki. kurani kerimde bile baldan bahsediliyor...ki kitabima bakayim...

canim bendeki kitapda hamilelerin bal yemesi tavsiye ediliyor ama yinede dr bi sorcam..

slm kızlar nabersiniz ben iyi gibiyim canım sıkılıyo eve gidip uyumak istiyorum

bende çalışırken hep eve gidip tv karşısında uyumayı hayal ederdim:) şimdideeee çalışmak için can atıyorummmmmmm

ya sorma evde dursam özlermiyimki işi bilmiyorum emin değilim gerçi evdede sıkılırım gibi geliyor birşeyler yapmam lazım çok uzun zamandır aynı yerde çalışıyorum sıkıldım heralde burdan

bu arada benim kardeşimde ekmek arası bal kaymak yerdi :))) hala kilo vermeye uğraşıyor o ayrı 1,5 senedir

bu arada benim kardeşimde ekmek arası bal kaymak yerdi :))) hala kilo vermeye uğraşıyor o ayrı 1,5 senedir
:))) kilo demişken nası gidio kilo vermeler ben 4 gündür çok sağlm yiyorum içime bi korku girdi aşırı saçlarım dökülüyo halsizlik baş dönmesi çok güzel yedim 3-4 gündür demin tartıldım 59.50 çıktım hiç bişi anlamadım ben bu işteeeeeeeen nie zayıfladıysam

60a indim arada açken 59 küsür çıkıyo
daha inemiyorum gerçi bende dikkat etmedim hep yedim

evlilik yaramış maşallah :))) ben 58 le hamile kaldım 65 le doğumyaptım son aylara gelmediğim için çok kilo almamıştım

evt ya sorma evlenip kilo almayan yok derler ya aynen bizd eona uydukk e kiloluda hamile kaldım çok almadım aslında hamilelğimde ama kilolu kalınca çok göründü:) şimdi öle olsun istemiyorum o yüzdennn:) 55 olmaya uğraşıyorum 2 ay içinde 55 olmam lazım:)

bende bende 55 istiyorum :))))

aysem canım maşallah sana da bebeğinede ama çok hurma yeme istersen. hurma rahim kasılmalarını artırıyo. kolay doğum için gebeler son 2 hafta sürekli hurma yiyo. benim de doğum sonrası şiddetli kanamam vardı ya onu hurmayla durdurdum. rahim kasılınca kanama azalıyo çünkü.
oooo, in_ay, 24kasim bakıyorum yine konumuz kilo. sizi gördükçe bozuluyorum valla. ne güzel kilo veriyorsunuz. ben daha 1 kilo verebildim 51 le evlendim, 2 yıl sonra 60,5 oldum, hamile kaldım 68 oldum. doğum sonrası 62. 50 gün de yatınca lohusayken 67 oldum. biri gitti geriye kaldı verilmesi gereken (ben de 55 i baz alıyorum) 12 kilocuuuuk

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…