Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

canım benim korkmuyorsundur da hastaneye gitmek bi itici geliyor galiba hepimize..ama yine olursa ihmal etme istersen canım.
ben, bana "iyiki görmedin, kucağına almadın, ya daha büyük olsaydı" diyenlere aynı şeyi söylüyorum. "benim acım böyleyse, ben o kişilerin acısını tahmin bile edemiyorum" diyorum. hakikaten allah hepimize sabır versin, acılarımızı dindirsin inşallah...

kızlaar.. lagrima nickli arkadaş dün doğum yapmış ama bebeği solunum problemi yaşıyormuş, küvezdeymiş. dua istiyor bebeği için. lütfen bu msjımı okuyan herkes allah rızası için dua edebilir mi???

r

rabbim acil sifasini versin insallah. tüylerim diken diken oldu ya....

Bir kızım olsun...
Melike Tekcan

Minicik bir kızım olsun. Gül koksun teni. Elimi tutsun mini mini elleri. Gerçekten sevmeyi öğretsin bana. Canım olsun, aşkım olsun, hayatım olsun. Bir kızım olsun benim.

Yüzü gülsün hep. Kaderi gülsün. Dolu dolu olsun bakışları. Yüreği sevgiyle ışıldasın. Şu beş para etmeyen dünyada güneş olup parlasın. İyi ki geldim desin dünyaya. İyi ki annemsin...
Bir kızım olsun benim.

Ateş gibi yaksın gözleri, merhameti yürekleri okşasın. Hiddeti savursun rüzgarları, gülüşü bir hayat kurtarsın. Ben gibi olmasın ama bir kızım olsun benim.

Her seferinde ilk kez sarılıyormuşçasına sarılayım. Sanki ilk kez öpmüş gibi öpeyim onu. Seveyim dünyanın en büyük sevgisiyle. Saçlarını döksün sineme, annem desin. Derdine derman olayım. Derdime derman olsun kızım, meleğim... Bir kızım olsun benim.

Dokunursa canlansın solmuş çiçekler, mutluluğuyla gülsün melekler. Kıskandırsın güzelliği masmavi denizleri, utansın mehtap ona bakarken. Simsiyah saçlarına gece imrensin. Bir kızım olsun benim.

Tertemiz kalsın ilk gün ki gibi. Keder çizgileri yerleşmesin yüzüne. Yalan olmasın ne özünde ne sözünde. Hayalleri sapasağlam kalsın. Umutla arkadaş olsun başta. Hayat onu yanlış arkadaşla tanıştırmasın. Yolları engellerle dolsa da güçlü olsun benim kızım. Ağlayacaksa gözyaşları içine akmasın. Kendine küsmesin. Susmasın sakın. Zor da olsa başarsın. Alnı açık, yüzü ak bir kızım olsun benim.

Onunla seveyim her şeyi. Yeniden tanıyayım dünyayı. Tekrar umut edeyim. Tutsun ellerimden, beraber büyüyelim. Bir kızım olsun benim...

arkadaslar bu siiri buldum gezinirken nette. cok duygulandirdi beni sizinle paylasmak istedim....

çokk güzelmiş ayşemm benim önceden hep bi kızım olsun isterdim oğlum olduğunu duyunca bozulmuştum sonra öle bi alıştımki oğlum olucağınaa bu kez bi oğlum olcağından çok mutluydum şimdi içimde hem bi kız evladı hem bir erkek evladı hasreti var inşş hepsini yaşarısssss ......(ikiz olsa ne güzel olurdu 1 kız 1 oğlaaaaaan)

rabbim insallah gönlüne göre verir canim.. zaman gelir bakmissin 2 cocugun hatta 3 var. inan hayat böyle... dün bu siiri okurken cok agladim.. esimede okudum o bile cok duygulandi..

gecen hafta grip olmustum simdi elhamdulillah iyim ama dudaklarim acaip ucukladi.. cok aciyo sabah cocuklarimi öpemedim. dr aradim geri arayacak...cok hassas kirilgan alingan oldum..

gecen hafta grip olmustum simdi elhamdulillah iyim ama dudaklarim acaip ucukladi.. cok aciyo sabah cocuklarimi öpemedim. dr aradim geri arayacak...cok hassas kirilgan alingan oldum..

ah cnm o uçuk ne illet bişidir demekki biraz drençsiz kalmışın çok iyi beslen cnm hem kendin için hem bebeğin için ..duygusallığın normal bende öleydim malasef zaten normaldede çok neşeli am ao kadarda duygusalım hamilelikte tavan yapıyo malasef çevremiz bizi böle idare edicek özelliklede eşlerimiz:) evt ayşem bugunden itibaren çok iyi besleniyorsun hergün 3 hurma 3 ceviz 3 badem 1 muz yiyorsun anlaştıkmı cnm:)

aslinda dogru diyorsun hep ceviz yiyecegim süt icecegim diyorum ama birgün yiyorum ikinci gün unutuyorum.. bal yiyorum simdi.. ama yinede yemeye calisacagim henüz hic kilo almadim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…