Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

bizim kızın mezarının orda gördüm. bu ikeada satılan beşiklere benzer şekilde yaptırmışlar. hoşuma gitti. (insanın bebeği için mezar beğenmesi de ne enterasan bir durum!!) hem maliyeti daha az olur

evet haklıısn....eve giderken mezarlığın ynından geçiyorum demiştimya doğal olarak civarında mermerciler ve mezar örnekleri var. kızımla otobüsteyiz geçerken ordan anne hangisini beğendin ben şunu beğenim dedi çocuk... afalladım korktum kızdım sus dedim ay anlatamıyorum yaaaaa

ay kıyamam kuzum o da nasıl etkilendiyse!! aslında senin durumun daha kötü. biz sadece kendimizle uğraşıyoruz ki onu bile kaldıramıyoruz. senin bir de düşünmen, uğraşman gereken bir yavrun var. allah yardımcımız olsun canım...

amin canım sağol...bu arada elektrik kesildi aniden gittim...

merhaba ben de 11 gün önce 46 günlük oğlumu kaybettim. Allah hepimize sabır, dayanma gücü versin.

merhaba ben de 11 gün önce 46 günlük oğlumu kaybettim. Allah hepimize sabır, dayanma gücü versin.

başın sağolsun canım Allah sabır versin..
seninde 26 haftalıkmış benim kızım gibi benimde 4 gün yaşadı ...
sezeryanmı oldun sende

Son düzenleme:
başın sağolsun canım Allah sabır versin..
seninde 26 haftalıkmış benim kızım gibi benimde 4 gün yaşadı ...
sezeryanmı oldun sende

tşk ederim canım, açılmam 10cm e ulaşmıştı, 7 saat normal doğum sürdü, bebeğim de ben de tehlikeye girince sezeryana geçtik canım.

Son düzenleme:
tşk ederim canım, açılmam 10cm e ulaşmıştı, 7 saat normal doğum sürdü, bebeğim de ben de tehlikeye girince sezeryana geçtik canım.

anladım geçmiş olsun tekrar...Allah hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı bebek versin sanada isteyen herkesede

canim basin sagolsun allah sabir versin. burda hepimiz ayni aciyi yasadik. iyi geliyor burasi....umarim seninde acini azicikda olsun hafifletir...

tobeguk doktora gittin mi ne dedi ???
aysem nasılsın bebiş iyimi ???
24kasım taşındınmı sesin çıkmıyorrr???

hayirli cumalar canim. dün doktora gittim. bebegimi gördüm, hareket ediyordu. adeta anne ben iyim beni merak etme der gibi. cok duygulandim..korkularimi doktora anlattim.. bu dogana kadar böyle olur dedi... karnim büyüdügünde hareket ederse biraz rahatlarsin dedi. bakalim insallah.. yaa kücücüktü nasil hareket ediyordu bir türlü aklimdan cikmiyor... allahim ne büyüksün. sen nasilsin... kararinda bir degisme varmi... tekrar bebek icin...

sana da hayırlı cumalar canım..maşallah nazar değmesin sağlıkla gelsin..şimdilik düşünmüyorum başka sorunlarım var onları halledeyim kısmetse belki sonra ....ama çok canım istiyor...salı günü 5 ayım bitiyor

Son düzenleme:
maşallah nazar değmesin sağlıkla gelsin..şimdilik düşünmüyorum başka sorunlarım var onları halledeyim kısmetse belki sonra ....ama çok canım istiyor...salı günü 5 ayım bitiyor

insallah canim rabbim tekrar nasip eder. sen sorunlarini hallet böyle bir rahatla. bedenini ve kafani rahat tut diycem ama zor oldugunu biliyorum.. bak ne cabukta gecti 5ay. benim tam 9ay odu. gecen yil bugün kizim olacagini ögrenmistim. cok mutluydum.. simdi ise.... kizim nerde.... zor ya.. ölene kadar bu aci bizimle galiba. ama herseye ragmen pozitif düsünmemiz lazim.. hersey güzel olacak allahin izniyle..

ölene kadar unutulmayacak tabi içimizde o acı. ama insan alışıyor aklına geldiğinde daha az canımız yanıyor sanırım zaman geçtikçe...

aysemcim bebişine de sana da maşallah canım inşallah bebişin kollarında da kıpraşır sağlıcakla
in_ayım gittim canım. bu dr. diğerlerinden farklı konuştu. çok rahattı. benim yaklaşık 3 ay olmasına rağmen bana "amaaan boş ver 1-2 ay sonra gebe kalabilirsin dedi":44: rahimi gevşek mi ne bırakmışlar ameliyatta o yüzden fıtıklaşma yapmış dedi. o yüzden çok ağrım oluyormuş, normalmiş. (bu arada ilk kez duydum böyle bir şeyi!) zamanla geçecek dedi. adam benim göbüşü görünce eşime eşiniz biraz spor yapsın demiş bozuldum. üniversite hastanesi diye genetik ve kan testi talep ettim. ilk kayıpta yapmıyorlarmış. yapmadılar. sizin testleri nasıl yaptılar kızlar yaa! ben istiyorum hiçbiri yapmıyo. ne yani 1-2 tane daha mı kayıp yaşamam gerekiyor? ne saçma! çok mu kolay sanıyorlar bu yaşadıklarımızı? anlamadım gitti. zaten dr. daha ziyade psikolog gibiydi. sürekli moral vermeye çalıştı.
kuran okuttum evde, çok kalabalıktı. 2 gündür dr, temizlik vs. derken haşatım çıktı resmen. benden haberler böyle canım. sen neler yapıyorsun?

ahh aysemm ah. yaktın valla yüreğimi boncuk boncuk yaşlar iniyor şu an gözlerimden. İnaşşllah seninde benimde bir kızımız daha olur arkadaşım.Allahın izniyle. güzeller güzeli mis kokulu kızlarımızı öperiz birlikte.senin için dualar ediyorum inan bana. ve seni çok iyi anlıyorum. haberini merakla bekliyorum..

insallah canim. rabbim ikimizede tattirsin. o siiri okurken cok agladim. sanki icimdeki özlemdi. bende cok merak ediyorum. ilk saglikli olsun istiyorum. erkekte olursan olsun diyorum. ama taaa derinlerde kiz istegim var.... ogullarimida cok seviyorum. onlar güllerim benim... ama birde prensesimiz olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…