aysem canım maşallah sana da bebeğinedeama çok hurma yeme istersen. hurma rahim kasılmalarını artırıyo. kolay doğum için gebeler son 2 hafta sürekli hurma yiyo. benim de doğum sonrası şiddetli kanamam vardı ya onu hurmayla durdurdum. rahim kasılınca kanama azalıyo çünkü.
oooo, in_ay, 24kasim bakıyorum yine konumuz kilo. sizi gördükçe bozuluyorum valla. ne güzel kilo veriyorsunuz.ben daha 1 kilo verebildim 51 le evlendim, 2 yıl sonra 60,5 oldum, hamile kaldım 68 oldum. doğum sonrası 62. 50 gün de yatınca lohusayken 67 oldum. biri gitti geriye kaldı verilmesi gereken (ben de 55 i baz alıyorum) 12 kilocuuuuk
tatlım gelmissin ama denk gelemedik. hava güzel kendini yollara vurdu geziyor heralde dedim....görüşemiyoruz bu ara
aysem canım maşallah sana da bebeğinedeama çok hurma yeme istersen. hurma rahim kasılmalarını artırıyo. kolay doğum için gebeler son 2 hafta sürekli hurma yiyo. benim de doğum sonrası şiddetli kanamam vardı ya onu hurmayla durdurdum. rahim kasılınca kanama azalıyo çünkü.
oooo, in_ay, 24kasim bakıyorum yine konumuz kilo. sizi gördükçe bozuluyorum valla. ne güzel kilo veriyorsunuz.ben daha 1 kilo verebildim 51 le evlendim, 2 yıl sonra 60,5 oldum, hamile kaldım 68 oldum. doğum sonrası 62. 50 gün de yatınca lohusayken 67 oldum. biri gitti geriye kaldı verilmesi gereken (ben de 55 i baz alıyorum) 12 kilocuuuuk
:))) kilo demişken nası gidio kilo vermeler ben 4 gündür çok sağlm yiyorum içime bi korku girdi aşırı saçlarım dökülüyo halsizlik baş dönmesi çok güzel yedim 3-4 gündür demin tartıldım 59.50 çıktım hiç bişi anlamadım ben bu işteeeeeeeen nie zayıfladıysam
evt ya sorma evlenip kilo almayan yok derler ya aynen bizd eona uydukk e kiloluda hamile kaldım çok almadım aslında hamilelğimde ama kilolu kalınca çok göründü:) şimdi öle olsun istemiyorum o yüzdennn:) 55 olmaya uğraşıyorum 2 ay içinde 55 olmam lazım:)
canim evlenmenin kiloyla ne alakasi var ben hep ayni kiloda kalmistim dogumlardan sonrada hemen eski kiloma geliyordum...
merhaba,
bu sayfayı bulduğuma çok sevindim bende 13 ocak ta 38 haftalık bebeğimi kaybettim.ve ölü doğum yaptım. Daha 33 gün oldu.aynı şeyleri yaşamış birileriyle görüşmek benide rahatlatıyor. Allahıma şükürler olsun ki benim 10 yaşında bir oğlum var. Oda sezeryan olduğu için bunuda sezeryanla aldılar. Ve benim güzeller güzeli bir kızım oldu. Ancak çok beklediğim çok istediğim kzızıma doyamadan kara topağa verdik. Hayatımda hiç bu kadar büyük bir acı yaşamadım.ve allah dahasınıda hiç kimseye yaşatmasın. Benimde hiç bir sebep açıklanmadı.otopside yapılmadı.eşim istememiş. şu anda daha losuhasyım.duygularım hormonlarında etkisiyle tabiki hat safaalrda. Hayat tutunmaya çalışyorum. Paylaşırsanız sevinirim.
kızlarrrrrrrr zil çalıdı bi baktım mulipanın paketi geldiiçinde kaşığı maması kitapçığı 4 ay bitti ya ek gıda için heralde çok kötü oldummmmmmmmm
kızlarrrrrrrr zil çalıdı bi baktım mulipanın paketi geldiiçinde kaşığı maması kitapçığı 4 ay bitti ya ek gıda için heralde çok kötü oldummmmmmmmm
topik topik geziyorsun heee:))
gittin mi doktora
burdayım canım. sabahın köründe gittim dr. a. dün gece de uyuyamadığım için eve gelince yattım. şimdi de günün ilk yemeğini yerken topicleri okuyordum. sen neler yapıyorsun canım??
iyiyim bende napim aynı işteyim akşamı bekliyorum..ne dedi doktor
canım göz dr.na gittim bugün. psikolojik senin problemin dedi dalga geçti yolladı.içimden dedim ki 'hacı taam o psikolojik delilik kısmını ben de biliyom da, bu göz niye şişiyo, ağrıyo,numarası büyüyo?'. tabi sallamadı. gözün içi sağlammış. neyse dedim içi sağlamsa sorun değil, enfeksiyon falandır dışı da. gittiğim gibi geldim yani.
kadın doğum randevusu yarın 4 te. bugün yarın yine temizlik var. aslında evi yeni temizlettim ama karnım ağrımasın diye yavaş yavaş yorulmadan yapınca bitmiyo temizlik.
bu arada ben ilk yemeğimi yerken sen neredeyse sonuncuyu yiyeceksin
olsun ye şifa olsun :))
olsun ye şifa olsun :))
şifa bi de katman katman göbüş olsun değil mi ama
sen işten 5te çıkıyordun değil mi? ya bi de şey soracaktım. sen bebişin mezarını mermer mi yaptıracaksın? ben demir düşünüyorum. beşik şeklinde olanlarını gördüm. onun için de 1 yıl beklemek mi gerekiyor acaba?
1 yıl beklemenin demir yada mermer olmasıyla alakası yok bildiğim kadarıyla...1 yıl beklemek mezar toprağı çöküyor gömerken toprak iyi bastırılmadıysa onun için.. 4,5 ay oldu bizimkinde çökme falan olmadı yaptırılsa olur diye düşünüyorum....demir hiç düşünmemiştim ben mermer düşündüm ama demirde olabilir iyi fikir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?