Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

tatlım gelmissin ama denk gelemedik. hava güzel kendini yollara vurdu geziyor heralde dedim....görüşemiyoruz bu ara

Son düzenleme:
tatlım gelmissin ama denk gelemedik. hava güzel kendini yollara vurdu geziyor heralde dedim....görüşemiyoruz bu ara

ay yok kuzum yaa.. o kadar çok gezdik ki artık bu hafta sıkılıp eve kapattım kendimi. çarş.-perş. dr kontrollerim var. cuma kuran okutucam evde. bugün temizlikle uğraştım hep. yoruldum ara verdim. kızlara bi bakayım dedim ama rastlaşamadık yine. sen neler yapıyorsun? kendinize iyi bakın.

sagol canim. iyiki söyledin az yemeye calisirim zaten kitaptada öyle yaziyor dogumu kolaylastiriyormus hurma, bende normal dogum olmayacagina göre az yesem olur.

canim guatr tsh yi ölctür, bende öyleydim halsizlik sac dökülmesi, sonra kilo vermek zor oluyor tsh yüksek olunca, bende 54 kiloda kalmistim fazla yemememe ragmen. doktora bi görün...

canim evlenmenin kiloyla ne alakasi var ben hep ayni kiloda kalmistim dogumlardan sonrada hemen eski kiloma geliyordum...

inan bunları okuyunca okadar üzülüyorumki rabbim herşeyin en iysini bilir .13 haftalık gebeyim arkadaşım ikili test sonucumu bekliyorum düşün stresi

kızlarrrrrrrr zil çalıdı bi baktım mulipanın paketi geldi içinde kaşığı maması kitapçığı 4 ay bitti ya ek gıda için heralde çok kötü oldummmmmmmmm

kızlarrrrrrrr zil çalıdı bi baktım mulipanın paketi geldi içinde kaşığı maması kitapçığı 4 ay bitti ya ek gıda için heralde çok kötü oldummmmmmmmm

canım ya tahmin edebiliyorum bende üye olmuştum ama bana gelmedi iyiki gelmemiş ama başka biyerden gelmişti huggys denmi de göğüs pedi 2 küçük bez vs vs

canım anlıyorum seni çünkü ben de üye olmuştum ve bana hoşgeldin bebek gibi bi paket yolladılar. o gün kriz geçirdim ağla ağla. günlerce masanın üstünde durdu. dokunamadım. sonra eşim çöpe attı. desene önümüzdeki ay bana da gelecek yine inan anlayabiliyorum seni..

topik topik geziyorsun heee:))
gittin mi doktora

burdayım canım. sabahın köründe gittim dr. a. dün gece de uyuyamadığım için eve gelince yattım. şimdi de günün ilk yemeğini yerken topicleri okuyordum. sen neler yapıyorsun canım??

burdayım canım. sabahın köründe gittim dr. a. dün gece de uyuyamadığım için eve gelince yattım. şimdi de günün ilk yemeğini yerken topicleri okuyordum. sen neler yapıyorsun canım??

iyiyim bende napim aynı işteyim akşamı bekliyorum..ne dedi doktor

iyiyim bende napim aynı işteyim akşamı bekliyorum..ne dedi doktor

canım göz dr.na gittim bugün. psikolojik senin problemin dedi dalga geçti yolladı. içimden dedim ki 'hacı taam o psikolojik delilik kısmını ben de biliyom da, bu göz niye şişiyo, ağrıyo,numarası büyüyo?'. tabi sallamadı. gözün içi sağlammış. neyse dedim içi sağlamsa sorun değil, enfeksiyon falandır dışı da. gittiğim gibi geldim yani.
kadın doğum randevusu yarın 4 te. bugün yarın yine temizlik var. aslında evi yeni temizlettim ama karnım ağrımasın diye yavaş yavaş yorulmadan yapınca bitmiyo temizlik.
bu arada ben ilk yemeğimi yerken sen neredeyse sonuncuyu yiyeceksin

olsun ye şifa olsun :))

şifa bi de katman katman göbüş olsun değil mi ama
sen işten 5te çıkıyordun değil mi? ya bi de şey soracaktım. sen bebişin mezarını mermer mi yaptıracaksın? ben demir düşünüyorum. beşik şeklinde olanlarını gördüm. onun için de 1 yıl beklemek mi gerekiyor acaba?

şifa bi de katman katman göbüş olsun değil mi ama
sen işten 5te çıkıyordun değil mi? ya bi de şey soracaktım. sen bebişin mezarını mermer mi yaptıracaksın? ben demir düşünüyorum. beşik şeklinde olanlarını gördüm. onun için de 1 yıl beklemek mi gerekiyor acaba?

1 yıl beklemenin demir yada mermer olmasıyla alakası yok bildiğim kadarıyla...1 yıl beklemek mezar toprağı çöküyor gömerken toprak iyi bastırılmadıysa onun için.. 4,5 ay oldu bizimkinde çökme falan olmadı yaptırılsa olur diye düşünüyorum....demir hiç düşünmemiştim ben mermer düşündüm ama demirde olabilir iyi fikir

bizim kızın mezarının orda gördüm. bu ikeada satılan beşiklere benzer şekilde yaptırmışlar. hoşuma gitti. (insanın bebeği için mezar beğenmesi de ne enterasan bir durum!!) hem maliyeti daha az olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…