- 20 Mart 2012
- 995
- 509
- 408
çok hastayım kızlar bogazlarım her yerim agrıyo yatak döşek yatıyorum yahu
Canlarım nasılsınız?
Melekyavrum,İnayım,cerenballım,Uğur böceğim,Aynurum,Ayşenazım,derisuberfum,Mehtapibrahim,tebeguk ve diğer melek annelerim geçmişin bir kısmını okudum.
Sağolun kızlar.Hayatta herşeyi yaşıyoruz.Yaşadıklarımız bizi kötü etkilesede ancak hayat böyle devam etmiycek inşallah bizlerde
mutlu olucaz.Siteye uzun süre giremedim.Girdiğim zamanlarda yazmaya cesaretim yoktu.Beni merak eden soran herkese çok teşekkür ederim iyi olmaya çalışıyorum.
İnşallah bir dahaki girişimde herkesten hem mutlu haberler alırım hemde ben size mutlu haberi veririm.Ara sıra uğruycam canlarım.Kendinize çok iyi bakın.Herşey gönlünüzce olsun.
Canlarım nasılsınız?
Melekyavrum,İnayım,cerenballım,Uğur böceğim,Aynurum,Ayşenazım,derisuberfum,Mehtapibrahim,tebeguk ve diğer melek annelerim geçmişin bir kısmını okudum.
Sağolun kızlar.Hayatta herşeyi yaşıyoruz.Yaşadıklarımız bizi kötü etkilesede ancak hayat böyle devam etmiycek inşallah bizlerde
mutlu olucaz.Siteye uzun süre giremedim.Girdiğim zamanlarda yazmaya cesaretim yoktu.Beni merak eden soran herkese çok teşekkür ederim iyi olmaya çalışıyorum.
İnşallah bir dahaki girişimde herkesten hem mutlu haberler alırım hemde ben size mutlu haberi veririm.Ara sıra uğruycam canlarım.Kendinize çok iyi bakın.Herşey gönlünüzce olsun.
cnm ben bu hafta 5 tane yasin okuyacaktım.ama regl oldum.1 tane okumustum.istersen benim yerime 4 taneyi okuyabilirsin.ama derinsu belirler.
Slm kızlar dilaynur için 4 tane yasini bitirdim haberiniz olsun. Ayşenazla aramızda böyle bir konuşma geçmişti.Ona istinaden 4 okudum, yetmez derseniz hemen 1 tane daha okuyabilirim.Allah hepimizin dileklerini kabul etsin.
Ben hamileliğimin başlarında bebeğimi kaybetmiş olmama rağmen (kalp atışı olmadığı için) nasıl üzüldüm,nasıl ağladım...2 ayı geçti yeni toparlıyorum.... sizlerin yaşadıklarını okuyunca Allah herşeyinn sabrını veriyor dedim.. Allah hepinize,,hepimize sağlıklı gebelikler nasip etsin,, hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucaklarımıza alalım inşallah ....................
cnm ben bu hafta 5 tane yasin okuyacaktım.ama regl oldum.1 tane okumustum.istersen benim yerime 4 taneyi okuyabilirsin.ama derinsu belirler.
Slm kızlar dilaynur için 4 tane yasini bitirdim haberiniz olsun. Ayşenazla aramızda böyle bir konuşma geçmişti.Ona istinaden 4 okudum, yetmez derseniz hemen 1 tane daha okuyabilirim.Allah hepimizin dileklerini kabul etsin.
cnm cok saol Allah razı olsun
ya hadı bırılerı olsunn
ben bıraz kotuyum bu aralar. kendımı hıc ii hissetmiorum. kendimi sevmiorummm. cok yanlız hıssedıorum. zaten esımde yarın 10 gunlune gıdecekk
yani aslında bole dusunmemek lazım belkı ama sankı hayatımda hıc bıseyı beceremıorum ve yolunda gıtmıo ve heosının sebebı de benımm, yanlızımm
napcamm benn
korktuğum başıma gelmedi şükür doktor neden erken gebe kaldın der diye ödüm kopuyordu.valla bişey söylemedi.hatta önemsemedi bile .en son gebelik ne zaman dedei temmuz dedim yani kaç ay oluyor dedi 7-8 ay dedim tamam dedi.yani 1 yıl falan bekleyen arkadaşlar bence gerek yokmuş.bu arada bişey öğrendim.meleğime hamile kalmadan önce folik asiti önemsememiştim ve kullanmamıştım gebelik başlayanıca kullanmıştım.ve elleri yapışıktı. Doktor folik asiti bu gebeliğinde artıralım o zaman dedi sinirler etkilenmiş dedi.neyseki bu gebeliğimde çok önceden başlamıştım.çok iyi dedi doktor. Kızlar yine tavsiyem gebelik düşünmeden 3 ay önce folik asit kullanmalıymışız.
Ya tansiyon sorunu çıktı şimdi de bende.yarım saat arayla 2 defa ölçtüler ama 16 çıktı.ne yapacam nasıl düşürebilirm fikri olan var mı?
ya hadı bırılerı olsunn
ben bıraz kotuyum bu aralar. kendımı hıc ii hissetmiorum. kendimi sevmiorummm. cok yanlız hıssedıorum. zaten esımde yarın 10 gunlune gıdecekk
yani aslında bole dusunmemek lazım belkı ama sankı hayatımda hıc bıseyı beceremıorum ve yolunda gıtmıo ve heosının sebebı de benımm, yanlızımm
napcamm benn
korktuğum başıma gelmedi şükür doktor neden erken gebe kaldın der diye ödüm kopuyordu.valla bişey söylemedi.hatta önemsemedi bile .en son gebelik ne zaman dedei temmuz dedim yani kaç ay oluyor dedi 7-8 ay dedim tamam dedi.yani 1 yıl falan bekleyen arkadaşlar bence gerek yokmuş.bu arada bişey öğrendim.meleğime hamile kalmadan önce folik asiti önemsememiştim ve kullanmamıştım gebelik başlayanıca kullanmıştım.ve elleri yapışıktı. doktor folik asiti bu gebeliğinde artıralım o zaman dedi sinirler etkilenmiş dedi.neyseki bu gebeliğimde çok önceden başlamıştım.çok iyi dedi doktor. kızlar yine tavsiyem gebelik düşünmeden 3 ay önce folik asit kullanmalıymışız.
ya tansiyon sorunu çıktı şimdi de bende.yarım saat arayla 2 defa ölçtüler ama 16 çıktı.ne yapacam nasıl düşürebilirm fikri olan var mı?
Canlar ben 5 tane yasin okudum buhafta bana okundu hepinizin yüreğine sağlık allah razı olsun sizlerden niyetlerimiz nerdeyse aynı allahım inş.bütün gönlümüzden geçirdiklerimizi yaşamayı nasip eder ben günahmı bilmiyorum ama rabbime hep dua ediyorum eger hayırlıysa tabi rabbim bana oğlumu geri gönderde yarım kalmış muradımı gerçkleştireyim diye ismini katayım diye tabi allahım neyi hayırlı görürse ona razıyım kucağım boş kalmasın boynum bükük kalmasında kız olsun erkek olsun artık düşünmüyorum tabi gönlüm oğlumu yitirdiği için yarım kalan hayalimi tamamlamak için atıyor.rabbim gönlümüze göre versin inş.
cnm bende allahım işine karısmıyorum ama kızıma heveslendiğim seyleri yasayabilmem için bana hayırlı bi kız cocugu ver diye dua etmiştim.bunun günah oldugunu düşünmüyorum.çünkü illa olsun demiyorum.gene sen hayırlısı neyse onu ver diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?