Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...


hoş geldin ALLAH birdaha kötü acılar göstermesin kendine iyi bak
 

geçmişler olsun arkadaşım rabbim yar ve yardımcın olsun inş..
 
Ben hamileliğimin başlarında bebeğimi kaybetmiş olmama rağmen (kalp atışı olmadığı için) nasıl üzüldüm,nasıl ağladım...2 ayı geçti yeni toparlıyorum.... sizlerin yaşadıklarını okuyunca Allah herşeyinn sabrını veriyor dedim.. Allah hepinize,,hepimize sağlıklı gebelikler nasip etsin,, hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucaklarımıza alalım inşallah ....................
 
 

cnm basın saolsun ve malsef aramıza hg. keske böle bi acı yasamasaydında gelmeseydin aramıza. inş Mevlam sabır ve yeni bebişler versin.

 
ya hadı bırılerı olsunn
ben bıraz kotuyum bu aralar. kendımı hıc ii hissetmiorum. kendimi sevmiorummm. cok yanlız hıssedıorum. zaten esımde yarın 10 gunlune gıdecekk
yani aslında bole dusunmemek lazım belkı ama sankı hayatımda hıc bıseyı beceremıorum ve yolunda gıtmıo ve heosının sebebı de benımm, yanlızımm
napcamm benn
 



valla bende kötüyüm ve kendimi cok cok yanliz hissediyorum konusacak anliyacak kimse yok delircek gibiyim yakinda bütün günümü uyumakla geciriyorum.. ama bi yandan sabrimin sonuna geldigimde tam ölücem artik dedigimde bi sekilde rabbim sabrini veriyo sanki bi dügmem var basiliyo ve az da olsa kendime geliyorum iste.. tuhaf bisey ama bizler hepimiz secilmis anneleriz tasiyamacagimiz yük degil yoksa vermezdi rabbim bize bu aciyi diye düsünüyorum.
böyle böyle kendimi hem motive hemde bazen kandiriyorum.. sanirim hepimizde ayniyiz.. hepimizin farkli sikintilari var ben kolum yüzünden dert yaniyorum esimle bi türlü yaklasamiyorum her konuda bisey yapamiyoruz konusmak olsun baska bisey olsun .. korkuyorum daha kötü olacak diye ama dua ediyorum olmicak olmasin güzel günler bekliyor bizi hepimizi..

bi cilginlik yapip yanina gelirim hic sorun degil gel demen yeter yakiniz nasil olsa :))
 
korktuğum başıma gelmedi şükür doktor neden erken gebe kaldın der diye ödüm kopuyordu.valla bişey söylemedi.hatta önemsemedi bile .en son gebelik ne zaman dedei temmuz dedim yani kaç ay oluyor dedi 7-8 ay dedim tamam dedi.yani 1 yıl falan bekleyen arkadaşlar bence gerek yokmuş.bu arada bişey öğrendim.meleğime hamile kalmadan önce folik asiti önemsememiştim ve kullanmamıştım gebelik başlayanıca kullanmıştım.ve elleri yapışıktı. doktor folik asiti bu gebeliğinde artıralım o zaman dedi sinirler etkilenmiş dedi.neyseki bu gebeliğimde çok önceden başlamıştım.çok iyi dedi doktor. kızlar yine tavsiyem gebelik düşünmeden 3 ay önce folik asit kullanmalıymışız.

ya tansiyon sorunu çıktı şimdi de bende.yarım saat arayla 2 defa ölçtüler ama 16 çıktı.ne yapacam nasıl düşürebilirm fikri olan var mı?
 

valla hi çok sevindim umarım bir sorun olmazda yavrunu sağselim kucağına alırsın canım benim daha önceden varmıydı ki tansiyon problemin bende dearada sırada yüksek çıkıyordu ama sonra hep düşük çıkmıştı.
 
Canlar ben 5 tane yasin okudum buhafta bana okundu hepinizin yüreğine sağlık allah razı olsun sizlerden niyetlerimiz nerdeyse aynı allahım inş.bütün gönlümüzden geçirdiklerimizi yaşamayı nasip eder ben günahmı bilmiyorum ama rabbime hep dua ediyorum eger hayırlıysa tabi rabbim bana oğlumu geri gönderde yarım kalmış muradımı gerçkleştireyim diye ismini katayım diye tabi allahım neyi hayırlı görürse ona razıyım kucağım boş kalmasın boynum bükük kalmasında kız olsun erkek olsun artık düşünmüyorum tabi gönlüm oğlumu yitirdiği için yarım kalan hayalimi tamamlamak için atıyor.rabbim gönlümüze göre versin inş.
 

cnm bu kadar karamsar olma neolur. bazı dönemler oluyo anlıyorum seni ama sükret.bişilerle kafanı dagıt ugrası bul kendine.


cnm cok sevindim.bende bu korkuyla doktora gitmiyorum.benim 6 ay olacak nerdeyse. zaten beyindekide engelde. doktor tansiyon konusunda bişi demedimi düşürmen konusunda
 

cnm bende Allahım işine karısmıyorum ama kızıma heveslendiğim seyleri yasayabilmem için bana hayırlı bi kız cocugu ver diye dua etmiştim.bunun günah oldugunu düşünmüyorum.çünkü illa olsun demiyorum.gene sen hayırlısı neyse onu ver diyorum.
 

dualarımın başında önce hayırlısını diliyorum zaten gönlümü rabbim biliyor.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…