Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Ben normal doğum yaptım canım ondan.Bide zor hamile kalıyorum zaten o yüzden dr öyle dedi

Biz tahlil sonuclarini bekliyoruz,doktorlar genetik bi rahatsizlik olabilir diyo ve cok korkuyoruz bi 6ay surcege benziyo tahlil sonuclari .. Insallahkotu birsey cikmaz da bizde sonrasinda korunmayip tekrar bebek. Dusunuruz.tabi herseyin hayirlisi...

doktorlar herşeyin en kötüsünü söylüyo önce zaten.Güzel şeyler düşün inşallah bi sorun yoktur

sagol canim,Rabbim hepimize. Nasip etsin insallah telden yaziyorum insallah geliyordur yazdikarim.birde biz bebegimizi patolojiye verdik sizlerde vermismiydiniz.

sagol canim,rabbim hepimize. Nasip etsin insallah telden yaziyorum insallah geliyordur yazdikarim.birde biz bebegimizi patolojiye verdik sizlerde vermismiydiniz.

amin canım benim ben göndermedeim hiç rahatsız etmedim kuzumu doğduğu gibi bem beyaz kefene sardık ilk ve son mekanına yatağına uğurladım ben sezeryandan dolayı 13 gün sonra gttm memlekete taaaa 8oo km var aramda kuzumla allah emanet ettim karşısında oğlumun şehit mezarı var şehidim sen kuzuma iyi bak dedim ve döndüm siirte o şehidin ablası da siirtte geçen gün bana geldiler sarıldım ağladım şehidinize emanet ettim oğlumu dedim aman yaaaa kader yine hüzünlendim işteeeee

ohh mas
bızım ıcınde oturup ıcın cayıı
iimis ya bu. martta ıstanbula gelcem benide alınnn
almazmıyız tatlım sen gel hele ne güzel olur
Ohh ne guzel.bende istanbuldayim banada gelin bir gun.
düşünmedik degil valla ayşenazzla gelmeyi
Derinsu yasin listesi sayısı yok galiba bu hafta bana okunacakmı valla ben 5 yasin okucam 2 sini okudum rabbim kabul etsin herkime niyetle okunuyorsa
canım allah ın izniyle bu hafta sana okunacak herkes 5 tane okuyo allah dualarımızı kabul etsin

sagol canim,Rabbim hepimize. Nasip etsin insallah telden yaziyorum insallah geliyordur yazdikarim.birde biz bebegimizi patolojiye verdik sizlerde vermismiydiniz.

pek hoşolmasa hoşgeldin aramıza bende kızımı kaybedeli 4 ay olmak üzere.bide vermedik patolojiye sadece karnından çok küçük bi parça almalarına izin verdik o kadar.rabbim sabrını verisin sanada biraz zaman geçince acın dinmiyor ama sadece alışıyorsun inşallah rabbim burdaki bütünmelek annelerine sağlıklı uzun ömürlü hayırlı evlatlar nasip eder

yeni bir melek annesi gelmıs maaleseff... sedaecrın basınsagolsun oncelıkle..

senın yerınde olsam bende bebegıme ble ble kıymalarına ızın vermezdım. hepımızın hıkayesı farklı ama sonuc aynı.. aynı acıyla ama aynı hesiyeyle
sereflennlednız..
rabbım hepımızın kucagını yeniden dolduracak ınsss

S
Oncelikle gecmis olsun basinsagolsun canim.hos geldin aramiza.hepimiz melek annesiyiz burda rabbim bundan sonra sagilikli bir sekilde sanada bize bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip eder.bende buraya yazmaya basladigimda 5 gun olmustu bebegimi kaybedeli.saolsun burdaki arkadaslar sayesinde kendimi biraz topladim daha umutla bakiyorum gelecege.cunku burda samimiyet dogallik ictenlik var.cevremize anlatamadiklarimizi soyleyemediklerimizi burda birbirimizle paylasiyoruz.rahatliyoruz binevi.her hafta bir akadasimizin bebegigine 40 yasin okuyup bagisliyoruz.terkarrar h.g canim.

cnm hosgeldin demek adetten olmus malesef aramıza hg diyorum bende.benimde doktorum 2 yıl dedi direk ama ben hiçççç o kadar uzun zaman düşünmüyorum.beynimdeki kitleden kurtulursam hemen baslicam.benim 5.5 ay oldu. zaman ne cabuk geciyo

Hiç zaman kaybetmeyin kızlar rabbiminde izniyle inş. Hepiniz hemencecik hayırlısıyla gebe kalırsınız allahım yüzlerinizi güldürsün bir nevide olsa acımızı azaltıyorlar inş... Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını verir ..bu pazar günü benimde meleğimin doğum yıl dönümüydü allahım kabul eylesin yasin okuduk rabbim inş. Kabul eyler...çok zor ama ne yapalım buda bizlerin kaderiymiş allahım başka acı ağrı göstermesin inş. Herbirimize allahım en güzel hayırlı günleri göstersin hayırlısıyla.....hepinizi sevgiyle kucaklıyorum allaha emanet olunnnn

Arkadaşlar doğum sonrası ilk adetimden bu yana karnımda hafif bi ağrı oluyo ara ara hergün.Aranızda varmı acaba aynı şeyi yaşayan?

Derinsu tamam canım anlaşıldı bu hafta bana okunuyor bütün okuyan okuyamayan herkesten allah razı olsun rabbim dua için AÇILAN ellerimizi boş çevirmesin inş.dualArıımızı kabul etsin özelliklede askerini polisini korusun güç kuvvet versin aminnnnnnn

Son düzenleme:
hosbuldum hepınız guzel dıleklerınız ıcın sagolun... 40 ım cıkar cıkmaz dualarınıza eslık etmek ısterım.Allah hepımıze sabır versın. bıde bız bu surecte esımle bırbırımıze destek olmayı basaramadık,benı anlayamadı suan aynı evde ıkı yabancıyız.acım ıkıye katlanıyo,cokkk cagresızımm.

merhaba seda ecrin senınle hiç konuşmamız olmamıştı. ama bahar19881988 ve meltemizmirden takip ediyordum bebeğini kaybettiğin zaman yazdıklarında çok üzüldüm. bende bebeğimi 5,5 aylık kaybettim 3ay oldu halen içimde aklıma geldikçe kötü oluyorum. rabbım sabır versin. senın için daha zor olmuştum 9ay karnında taşımak. sen kimseyi takma kafana bekle biraz gecince insanın azda olsa acısı azalıyor. eşinle birlikte gez toz uzaklaş. gerekirse geçmiş olsun diye arayanlara bile cvp verme. insanlar tesilliyi sadece kendilerini rahatlatmak için veriyorlar. ben bunu anladım. herkez üzüntüne bir kat daha ekliyor. inşallah burda hepimiz gün gelir bebişlerimizin fotolarını paylaşırız. rabbım verdi o aldı vardır bundada bi hayır.

ayy beni yine basanlar bastı kızlar yaa
pek ii hissetmiorum kendimi...kızımı ozledımm
cok ozledım hemdeç aklıma her geldııgnde kosar adım kacmaktan hatıralarından,onlu hayallerimden...yoruldum. artık kacamıorum bıle
ama dalıp bogulmakta ıstemıorum. onu, onla hayallerime donup bakarsam talırım kalırım orlarda
oyyy oyy ...rabbım cok buyuk. ıns en kısa zamanda yeni umutlarımız olur. bu sefer umutlarımız gercek olur ıns

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…