ya ben böyle konuşan drları çok seviyorumşükür ki bende düzenli 2 defa gördüm kırkımdan sonra valla korkumdan gdemiyorum dr süreyi uzun söyler diye umudumu kırmak istemiyorum tek teselli umudum şükrüm ve sabrım birde canım kızım rabbim çifter çifter nasip eder inş.sanada bütün acılarına su serpilir
Biz tahlil sonuclarini bekliyoruz,doktorlar genetik bi rahatsizlik olabilir diyo ve cok korkuyoruz bi 6ay surcege benziyo tahlil sonuclari .. Insallahkotu birsey cikmaz da bizde sonrasinda korunmayip tekrar bebek. Dusunuruz.tabi herseyin hayirlisi...
sagol canim,Rabbim hepimize. Nasip etsin insallah telden yaziyorum insallah geliyordur yazdikarim.birde biz bebegimizi patolojiye verdik sizlerde vermismiydiniz.Canım yaa başın sğolsun kelimesini hiç sevmiyorum ama işte hayat deme mecburiyetinde kalıyoruz Aramızabir melek annesi daha katıldı üzgünüm keşke olmasaydı buraya hiç yazmasaydın seni okadar iyi anlıyorumki benimde 92 gün oğlum melek olalı Oldu ve ilk bende buraya sezeryan arası süreyi sormuştum benimde sezeryandı okadar çaresizdimki ama kk umut veriyor hepimiz birbirimizi çok iyi anlıyoruz rabbim sabrını versin allahım enkısa zamanda karnınıda kucağınada doldursun inş.
insallah canim insallahhh.doktorlar herşeyin en kötüsünü söylüyo önce zaten.Güzel şeyler düşün inşallah bi sorun yoktur
Ben normal doğum yaptım canım ondan.Bide zor hamile kalıyorum zaten o yüzden dr öyle dedi
ben normal doğum yaptım canım ondan.bide zor hamile kalıyorum zaten o yüzden dr öyle dedi
sagol canim,rabbim hepimize. Nasip etsin insallah telden yaziyorum insallah geliyordur yazdikarim.birde biz bebegimizi patolojiye verdik sizlerde vermismiydiniz.
almazmıyız tatlım sen gel hele ne güzel olurohh mas
bızım ıcınde oturup ıcın cayıı
iimis ya bu. martta ıstanbula gelcem benide alınnn
düşünmedik degil valla ayşenazzla gelmeyiOhh ne guzel.bende istanbuldayim banada gelin bir gun.
canım allah ın izniyle bu hafta sana okunacak herkes 5 tane okuyo allah dualarımızı kabul etsinDerinsu yasin listesi sayısı yok galiba bu hafta bana okunacakmı valla ben 5 yasin okucam 2 sini okudum rabbim kabul etsin herkime niyetle okunuyorsa
amin canım benim ben göndermedeim hiç rahatsız etmedim kuzumu doğduğu gibi bem beyaz kefene sardık ilk ve son mekanına yatağına uğurladım ben sezeryandan dolayı 13 gün sonra gttm memlekete taaaa 8oo km var aramda kuzumla allah emanet ettim karşısında oğlumun şehit mezarı var şehidim sen kuzuma iyi bak dedim ve döndüm siirte o şehidin ablası da siirtte geçen gün bana geldiler sarıldım ağladım şehidinize emanet ettim oğlumu dedim aman yaaaa kader yine hüzünlendim işteeeee
sagol canim,Rabbim hepimize. Nasip etsin insallah telden yaziyorum insallah geliyordur yazdikarim.birde biz bebegimizi patolojiye verdik sizlerde vermismiydiniz.
sızlere kendımı tanıtmadan konuya gırdım kusura bakmayın. ısmım seda; 3yıllık evlıyım hıckorunmadık Rabbım 9ay once nasıp ettı hamıle kalmamı es kaynaklı ınertılıteydık fakt dogal yolla geldı mınıgım.14haftalıkken bebegımde hayatla bagdasmayan bulgulara raslandı ve heyet,gebelıgımı sonlandırma kararı vedı ama ben vazgecemedım oglumdandoktorlar dogumda kaybedecegımızı bastan soyledıler ama ben kıyamadım yavruma buna sebep olamadım,hersey Allah tan deyıp dogurdum mınıgımı ama Rabbım yanına aldı kuzumu... buda benım yasadıklarımın ozetı,bundan sonra yoluma sızlerle devam etmek ıstıyorum,benıde aranızaalır mısınız?
slm hanımlar,31 ockta dogum yaptım bebegımı dogumdan 20dak.sonra kaybettık.henuz 19gun oldu. doktor sezeryan oldugu ıcın 2yıl bebek yok dedı,bu sure bana cook uzun gedı sızlere danısmak ıstedım,yardımınıza ıhtıyacım var.sankı kucagım dolmadan acım dınmıcek gıbı gelıyo
sızlere kendımı tanıtmadan konuya gırdım kusura bakmayın. ısmım seda; 3yıllık evlıyım hıckorunmadık Rabbım 9ay once nasıp ettı hamıle kalmamı es kaynaklı ınertılıteydık fakt dogal yolla geldı mınıgım.14haftalıkken bebegımde hayatla bagdasmayan bulgulara raslandı ve heyet,gebelıgımı sonlandırma kararı vedı ama ben vazgecemedım oglumdandoktorlar dogumda kaybedecegımızı bastan soyledıler ama ben kıyamadım yavruma buna sebep olamadım,hersey Allah tan deyıp dogurdum mınıgımı ama Rabbım yanına aldı kuzumu... buda benım yasadıklarımın ozetı,bundan sonra yoluma sızlerle devam etmek ıstıyorum,benıde aranızaalır mısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?