Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

bıde esım bu hafta cuma 10 gunlugne tr gelıo. toplantıları icin. ben mart sonunda bıletımı aldıgım icin simdi gitmiycem onunla ama
on gun bu yaban elde kendı basıma ne yaparım bilmiorum. kendimi oyalamak ıcın buldugum seyler sadece gunduz bıkac saat ıse yarıodu
aksam esım oluodu ama 10 gun zor geccekk

cnm basın sağolsun
Rabbim sana peygamber sabrı versin
gel buraya yaz içinden geçen herseyi biz senin herseyini dinlemeye çözüm bulmaya hazırız
bizi en iyi birbirimiz anlarız
melekannelerini baska kimse anlayamaz
eşimle doğumdan sonra 10 gün 15 gün mükemmel bir çift gibiydik,inanılmaz destekti bana bende ona
ama sonra ne olduysa
bende cok büyük sıkıntılar yasadım nerdeyse boşanıcaktım eşim evden gitti düşün gerisini
ama kısa süre sonra düzeldik
sanıyorum ki çıldırma noktasındaki bir acının dışavurumu bunlar
geçicek eşinle de düzeliceksin
evladının acısına dayanmayı da öğreniceksin
ilk acı insana ne yapacağını sasırtıyor
ama inan zaman herseye çare oluyor
ah şu beklemek olmasa

ilk zamanlar sanki zaman bile iyileştirmeyecek sanıyorsun yaralarını ama inan düzeliyorsun
bu dönemde lütfen kendine iyi bak
benim en büyük hatam o oldu ve burda baska arkadaslarında basına geldi aynı seyler
üzüntü ile yememezlik yapma
sonra vücut yenik düşüyor cok daha kötü oluyor

hoşgeldin seda((yine benzer hikayelerimiz var.melek anneleriyiz tek tesellimiz.inşallah bu zor süreci ruhun çabuk toparlar.ilk zamanlar eşlerle problem oluyor bebek görmek istemiyorsun,hatıralar peşini bırakmıyor vs vs..mutlaka kendine uğraş bulman lazım .elişi yapmaya başlamıştım keçe-örgü tarzı şeyler.terapi gibi oldu.içindeki sancı geçmiyor ama dalıyorsun bişeylere işte.kk de terapi valla.her an içinden geleni yaz hemen seni anlayan insanlardan cevap geliyor konuşuyorsun .rahatlatıyor bu insanı.

bu arada doktorun neden o kadar uzun süre verdi ki anlamadım.ben henüz doktora gitmedim ama bi gebelik durumum var bakalım daha erkendi naptın kendi başına falan diyecek mi?.çünkü benim 3 yılda 3.sezaryanim olacak eğer o günleri görürsem.

Merhaba Güzel Melek Anneleri,
Bende 32 haftalık suyumun bitmesi ve preeklemsi sebebiyle oğlumu dünyaya getirdim. Ve 3 gün dayanabildi minik oğlum. Sonrasında yaşanan acıları hepiniz bilirsiniz, 6 ay bitti ,yeni yeni kendime geliyorum. Dualar sayesinde kendime gelebildim. Yazmamın sebebine gelince dua listesine benide ekleyin. Kaç tane okumam gerektiğini , ve kime okunduğunu söylerseniz yardımcı olmak isterim.

başın sağolsun rabbim sabırdan ayırmasın.hepimiz bu acyı yaşayınca beklemek çok zor geliyor ve biran önce hamile kalmak istiyoruz rabbim birdaha yaşatmasın ve zamanı gelince hamile kalmayı ve sağlıcakla yavrunu kucaklamayı nasip etsin

rabbim birdaha göstermesin canım en yakın zamanda sende yavrunu kucaklarsın inşallah

canım allah kavuştursun bnimde eşim 10 gün yok 5 gündür varya okadar sıkıldımki en sonunda arkada geldide onla kalıyoruz ben,m şafK 5 KALDI ALLAHIN İZNİYLE KK TAKILIRSIN ARTIK 7/24 GEÇER ÖLE BÖLE VAKİT

evet canım ilk zamanlar öyle oluyor için yanıyor yanıyor hemen bebek istiyosun sonra o yanma sızıya bırakıyor kendini.o zaman daha mantıklı düşünüyosun.ama benim 4,5 ay oldu her an kalbim sızlıyor.o geçmiyor asla bence toprla biraz kendini hem ruhsal hem fiziken...

kızlar sizde dualar okuyosunuz sanırım.ben yine adetim doğumdan beri 15 günde bir çok yoğun adet oluyorum.aslında içten içe çok korkuyorum niye böyle sık sdet oluyorum diye.böyle olanınız varmı.adetim biter bitmez bende katılıcam dualara haberiniz olsun...

hosbuldm cnm.evet cok haklısn ıyıkı kk var...hayırlısı olsun cnm Rabbım kucagına almayı nasıp etsın... kac ay snra kaldın canm sen?

dogru soyluosun cnm, bıraz toparlanmaya ıhtıyacım var aslında

sagol cnm amiiiin...cokkk haklısın cok zor bı 9ay gecırdık,heran bebegmzı kaybetme korkusuyla...benıı anlatmıssın resmen ıstahhhm yok...ınsallah bran once kendımı toplarım kendımı hıc ıyı hıssetmıorum,

Keske bulusabilsek birlikte aglayabilsek bi kerecik birbirimizi anliyanlarin omuzunda ( keske imkan olsa da biletimi alip türkiyeye gelebilsem birinizden birinin yanina... insallah bigün görüsebiliriz ve o gün sadece biz degilde bebislerimizde olmus olur hayirlisiyla onlarda tanisir..

canımyaaaaa sendemi inş.kimbilir belki birgün biryerde karşılaşırız biryerde

canım bende öyleydim arkadaşlar bilir herşey birbirine girdi evde ilk zamanlar çok iyiydi daha sonra bozuldu melekyavrum bu konuda bana çok teselli oldu allah bin kat razı olsun ondan ancak kendimi burayla toplamaya çalışıyorum bana inan herşey allah ın izniyle çok güzel olacak allah sabır versin tatlım

canım 5 tane yasin okuyacaksın bu hafta dilaynur arkadaşımıza okunacak okuyunca cumaya kadar okudum diye yazarsın allah kabul etsin

güzel şeyler düşün, güzel olsun. hepimiz senin yaptığın gibi yapıoruz. bu acıya tahammül etmek kolay mı. bebek düşünmek, yeniden hamile kalmak en büyük tesellimiz.

bu arada ben de sezaryen yerlerde batmalar var ara ara. bir de halsizlik. hasta mı olacağım yoksa bebiş mi gelecek bilemiorum walla. tecrübeli olanlardan yorum bekliorum. adetime 1 hafta var:)

cnm ben bu hafta 5 tane yasin okuyacaktım.ama regl oldum.1 tane okumustum.istersen benim yerime 4 taneyi okuyabilirsin.ama derinsu belirler.

cnm bende öle aldandım inş seninki hamileliktir benim günümde gecmişti ama bugün oldum. umut yükleme tatlım.bunu sölemek benim için cok zor ama umut yüklememeye inanılmaz ugrastım kendimi. cünkü daha fena olacaktım

Canlarım nasılsınız?
Melekyavrum,İnayım,cerenballım,Uğur böceğim,Aynurum,Ayşenazım,derisuberfum,Mehtapibrahim,tebeguk ve diğer melek annelerim geçmişin bir kısmını okudum.
Sağolun kızlar.Hayatta herşeyi yaşıyoruz.Yaşadıklarımız bizi kötü etkilesede ancak hayat böyle devam etmiycek inşallah bizlerde
mutlu olucaz.Siteye uzun süre giremedim.Girdiğim zamanlarda yazmaya cesaretim yoktu.Beni merak eden soran herkese çok teşekkür ederim iyi olmaya çalışıyorum.
İnşallah bir dahaki girişimde herkesten hem mutlu haberler alırım hemde ben size mutlu haberi veririm.Ara sıra uğruycam canlarım.Kendinize çok iyi bakın.Herşey gönlünüzce olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…