Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

gel bacımm. dagıtırız ..aglarız karsılıklı.
ya ben kızımın vefat haberını babamdan esımden ogrendım. bı ozaman herkesın yanında seslı seslı agladım sonra cok aglamadım. yani agladım ama
ınsanların yanında aglamktan nefret ettım nerdeyse. ben aglayınca herkes aglıodu
baskasının annemın bıle aglamsına katlanamıodum. sız susun ben aglıycam demek geldı hep ıcımden. sız benım yasadıgımı yasamdınız. gıden evlat benım evladım da dıeemedım...
noluyo bana yeniden anlamıorum..oy oyy neyse

canım tansıon streslede cıkan bısey aslında ama sen artık tuzu kes bence. ne kadar az yersek hepımız ıcın okadar ii. bol bol da su tuket. ıns hıcbısey olmaz.

Kizlarr 5 tane yasini önce dilaynuruma
Sonrada tüm melek annelerine armağan ettim
Rabbim bu topikteki tüm herkesin hakkında hayırlısını versin saglikli evlatlar nasip etsin insallah
Melissemmm özledim cnm seni iyisin biraz daha dımı
Kardelen sen nasılsın
Tobegukk ceren sesiniz çıkmıyor nerelerdesiniz
Greathopes tansiyon son haftalarımı mahvetti insaaallllahhhh senin bir an önce düşer
Zelal cnm gelgitler oluyor hepimizde kendine iyi bak lütfen
İsimlerini yazmadıklarım aklimdasiniz
Hepinizi öpüyorum kızlar

Aynen cnm annemin bile ağlaması batıyordu bana ki ben aileme cok düşkün biriyim
Seni cok iyi anlıyorum
Herkes üzülüyor biliyorum ama benim yanımda kimsenin ağlamaya hakkı yoktu sanki iste böyle Birşey anladın sen beni

sağol canım diline sağlık allah razı olsun melekyavrum allah hepimizin gönlündekileri yaşamayınasip etsin dualarımızı kabul etsin inş.

anliyorum cnm.. ben artik yanliz oldugumda sadece agliyorum cünki biktim herkesin aglama bosa agliyosun degismiyo fln demelerini..
inislerimiz cikislarimiz olacak herzaman, yapacak bisey yok, bi sen beni, bi ben seni, bi baskasi hepimizi birbirimizin inislerinde cikislarinda birbirimize yardimci olucaz insallah tek yardimimiz tesellimiz biziz..
su son 2 gündür icimde bi heycan var tekrar hamile olmayi düsünüyorumda ne bilim 16 haftadan sonra ilk tekmeleri hissetmemiz.. hormonlarimizin degismesi asermemiz.. bebegimize yeni isim bulma cabalari ne biliyim bos bos düsünüyorum iste aslinda insallah birgün gerceklesir allah nasip eder hepimize.. bigün bunlari paylasiriz..

EFENDİMİZ(S.A.V):'cennette elimde altın bir tasla,kevser ırmağının başında ümmetimi bekleyeceğim ve ümmetimden oraya gelenlere altın tasla kevser suyu vereceğim'..... der.Ama ahir zaman gençleri oraya geldiğinde Efendimiz (s.a.v)elindeki tası yere bırakacakmış ozaman şöyle buyuracakmış ..'BEN AHİR ZAMANDA ALNINI SECDEYE KOYAN,ALLAH YOLUNDA YÜRÜYEN GENÇLERLE ARAMA ALTIN TASI KOYMAK İSTEMİYORUM ,ONLARA KENDİ ELLERİMLE KEVSER SUYU İÇİRECEĞİM ....'bu gaye ve teselli ile yaşayıp kevser suyunun başında EFENDİMİZ'E(S.A.V)kavuşabilmek duasıyla .....CUMANIZ MÜBAREK OLSUN SEVGİLİ MELEK ANNELERİM

amin inş. arkadaşım rabbim inş. peygamber efendimize komşu eyler hepimizi...allaha emanet olunn rabbim hepinizin gül yüzüne gül yüreğine huzur yağdırsın inş...hayırlı cumalar kızlar cuma duamızı unutmayalım...sağlıcakla kalın

Sizin daha yeni bebeğiniz olmamış mıydı nasıl o sağlık durumu nedir?

herkese hayırlı cumlaarrr
rabbım hepımızın dualrını kabul etsın ins. ben esımı yolculadım. 10 gun yapayanlızım
ne yaparım bılmıyorumç 10 gunun sonunda halım bunlarrr..
neyse yasınlarımızı okudum. dılaynur ve hepımıze ıns...sızı sewıorummm rabbım bu dunyada anne olmayı nasip etsinnn

Allah'ım hamd SanadırSalatın, övdüğün ve seçtiğin kulun ve Resulün Muhammed'e ve Onun pak aline, ashabına olsunBize bu büyük Cuma gününde alemlere rahmet olarak gönderdiğin Resulüne salat ve selam ederek, katından bağışlanma ve kurtuluş ümid etmeyi nasip etDua dostlarımın sıkıntılarını bu günde, şimdi, hemen, takdirinle gider ve kurtuluş yolunda hepimize bir kapı aç. Amin

bu başlık altında cevaplanması ne ZOR ne kadar AĞIR bir soru sormussunuz...:

bencede canım. baslıgı okusa bu soruyu sormanızın nasıl mantıksız oldugunu görürdü.baslık sezaryen dogumla bebegini kaybedip tekrar dan hamilelik düşünenler...

kızlar üst kat komşuma bebek görmeye gittim.çok kötüyüm ya sözün bittiği yerdeyim.diyecek hiçbişey bulamıyorum.bir zoru başardım bebeği kucağıma aldım.çok ağlıyodu.gazı varmış.oğluma yaptığım bi kaç hareket vardı onu yaptım rahatladı biraz.eve geldim bağıra bağıra ağladım.bir aşama daha kaydettim.bir zoru daha başardım.ama yandı yine ciğerim.paramparça oldum [en iyi siz anlarsınız]saatlerdir suskun oturuyorum düşünüyorum.hazmedemiyorum.allahtan geldiği için katlanıyorum.ahhhhhh kızım yaktın bitirdin beni annem....kuzum herşeyim....güzel yüzlü meleğim.nerdesin be annem.

canımmm kıyamam yaa haklısın birbirimizi okadar iyi anlıyoruzki bnmde en iyi arkadasımın bebeği var bnm dogum yapacagım gün o yaptı ben iki gün önce sncılandım gittim bebeğimi aldılar ya benide o yaralıyo biraz ama onun için okadar seviniyorumki koymuyor fazla onun 6 sene olmadı 6 sene sonra oldu rabbimin takdiri cnm yaa yarın bende kızımın mezarına gidicem hiç konuşmadım şimdşye kadar ama bu sefer konuşucam

canım benim yerimede dua et yavruna.yavrularımıza.çok büyük sınavdayız ya çok acı sınav.bebek görmeye dayanamam diyodum yinede dayanamadım.ama onuda aştım.allah dağa vermiş dağ dayanmamış insana vermiş dayanmış insanoğlu herşeyi görüyor işte....

ya kızlar gün geçtikçe ben dahada kötü oluyorum en ufak bişey beni artık canımı çok acıtıyo hani şu reklam varya yürüdüm yürüdüm bende anne oldum benim yüregimi parçalıyo resmen haberler deki bebekler ooof ya rüyalarımdaki bebekler her gece bir bebek tutuyorum sımsıkı kucagımda bir kalkıyorum kasılmışım resmen ama ne bebek var nede sesi allah ım ne olu yardım et bize ve düzelemedim diye bu durumdan sürekli şikayet halinde olan bir eşim nasıl toplanıcaz nasıl düzene giricez bilmiyorum işin içinden çıkamıyorum sanki yaşadıklarım daha dün gibi hiç bir kare gözümün önünden gitmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…