Ayşenaz regl oldunmu?
valla bende kötüyüm ve kendimi cok cok yanliz hissediyorum konusacak anliyacak kimse yok delircek gibiyim yakinda bütün günümü uyumakla geciriyorum.. ama bi yandan sabrimin sonuna geldigimde tam ölücem artik dedigimde bi sekilde rabbim sabrini veriyo sanki bi dügmem var basiliyo ve az da olsa kendime geliyorum iste.. tuhaf bisey ama bizler hepimiz secilmis anneleriz tasiyamacagimiz yük degil yoksa vermezdi rabbim bize bu aciyi diye düsünüyorum.
böyle böyle kendimi hem motive hemde bazen kandiriyorum.. sanirim hepimizde ayniyiz.. hepimizin farkli sikintilari var ben kolum yüzünden dert yaniyorum esimle bi türlü yaklasamiyorum her konuda bisey yapamiyoruz konusmak olsun baska bisey olsun .. korkuyorum daha kötü olacak diye ama dua ediyorum olmicak olmasin güzel günler bekliyor bizi hepimizi..
bi cilginlik yapip yanina gelirim hic sorun degil gel demen yeter yakiniz nasil olsa :))
korktuğum başıma gelmedi şükür doktor neden erken gebe kaldın der diye ödüm kopuyordu.valla bişey söylemedi.hatta önemsemedi bile .en son gebelik ne zaman dedei temmuz dedim yani kaç ay oluyor dedi 7-8 ay dedim tamam dedi.yani 1 yıl falan bekleyen arkadaşlar bence gerek yokmuş.bu arada bişey öğrendim.meleğime hamile kalmadan önce folik asiti önemsememiştim ve kullanmamıştım gebelik başlayanıca kullanmıştım.ve elleri yapışıktı. doktor folik asiti bu gebeliğinde artıralım o zaman dedi sinirler etkilenmiş dedi.neyseki bu gebeliğimde çok önceden başlamıştım.çok iyi dedi doktor. kızlar yine tavsiyem gebelik düşünmeden 3 ay önce folik asit kullanmalıymışız.
ya tansiyon sorunu çıktı şimdi de bende.yarım saat arayla 2 defa ölçtüler ama 16 çıktı.ne yapacam nasıl düşürebilirm fikri olan var mı?
gel bacımm. dagıtırız ..aglarız karsılıklı.
ya ben kızımın vefat haberını babamdan esımden ogrendım. bı ozaman herkesın yanında seslı seslı agladım sonra cok aglamadım. yani agladım ama
ınsanların yanında aglamktan nefret ettım nerdeyse. ben aglayınca herkes aglıodu
baskasının annemın bıle aglamsına katlanamıodum. sız susun ben aglıycam demek geldı hep ıcımden. sız benım yasadıgımı yasamdınız. gıden evlat benım evladım da dıeemedım...
noluyo bana yeniden anlamıorum..oy oyy neyse
kizlarr 5 tane yasini önce dilaynuruma
sonrada tüm melek annelerine armağan ettim
rabbim bu topikteki tüm herkesin hakkında hayırlısını versin saglikli evlatlar nasip etsin insallah
melissemmm özledim cnm seni iyisin biraz daha dımı
kardelen sen nasılsın
tobegukk ceren sesiniz çıkmıyor nerelerdesiniz
greathopes tansiyon son haftalarımı mahvetti insaaallllahhhh senin bir an önce düşer
zelal cnm gelgitler oluyor hepimizde kendine iyi bak lütfen
isimlerini yazmadıklarım aklimdasiniz
hepinizi öpüyorum kızlar
gel bacımm. dagıtırız ..aglarız karsılıklı.
ya ben kızımın vefat haberını babamdan esımden ogrendım. bı ozaman herkesın yanında seslı seslı agladım sonra cok aglamadım. yani agladım ama
ınsanların yanında aglamktan nefret ettım nerdeyse. ben aglayınca herkes aglıodu
baskasının annemın bıle aglamsına katlanamıodum. sız susun ben aglıycam demek geldı hep ıcımden. sız benım yasadıgımı yasamdınız. gıden evlat benım evladım da dıeemedım...
noluyo bana yeniden anlamıorum..oy oyy neyse
EFENDİMİZ(S.A.V):'cennette elimde altın bir tasla,kevser ırmağının başında ümmetimi bekleyeceğim ve ümmetimden oraya gelenlere altın tasla kevser suyu vereceğim'..... der.Ama ahir zaman gençleri oraya geldiğinde Efendimiz (s.a.v)elindeki tası yere bırakacakmış ozaman şöyle buyuracakmış ..'BEN AHİR ZAMANDA ALNINI SECDEYE KOYAN,ALLAH YOLUNDA YÜRÜYEN GENÇLERLE ARAMA ALTIN TASI KOYMAK İSTEMİYORUM ,ONLARA KENDİ ELLERİMLE KEVSER SUYU İÇİRECEĞİM ....'bu gaye ve teselli ile yaşayıp kevser suyunun başında EFENDİMİZ'E(S.A.V)kavuşabilmek duasıyla .....CUMANIZ MÜBAREK OLSUN SEVGİLİ MELEK ANNELERİM
korktuğum başıma gelmedi şükür doktor neden erken gebe kaldın der diye ödüm kopuyordu.valla bişey söylemedi.hatta önemsemedi bile .en son gebelik ne zaman dedei temmuz dedim yani kaç ay oluyor dedi 7-8 ay dedim tamam dedi.yani 1 yıl falan bekleyen arkadaşlar bence gerek yokmuş.bu arada bişey öğrendim.meleğime hamile kalmadan önce folik asiti önemsememiştim ve kullanmamıştım gebelik başlayanıca kullanmıştım.ve elleri yapışıktı. doktor folik asiti bu gebeliğinde artıralım o zaman dedi sinirler etkilenmiş dedi.neyseki bu gebeliğimde çok önceden başlamıştım.çok iyi dedi doktor. kızlar yine tavsiyem gebelik düşünmeden 3 ay önce folik asit kullanmalıymışız.
ya tansiyon sorunu çıktı şimdi de bende.yarım saat arayla 2 defa ölçtüler ama 16 çıktı.ne yapacam nasıl düşürebilirm fikri olan var mı?
Sizin daha yeni bebeğiniz olmamış mıydı nasıl o sağlık durumu nedir?
bu başlık altında cevaplanması ne ZOR ne kadar AĞIR bir soru sormussunuz...:
Sizin daha yeni bebeğiniz olmamış mıydı nasıl o sağlık durumu nedir?
canımmm kıyamam yaa haklısın birbirimizi okadar iyi anlıyoruzki bnmde en iyi arkadasımın bebeği var bnm dogum yapacagım gün o yaptı ben iki gün önce sncılandım gittim bebeğimi aldılar ya benide o yaralıyo biraz ama onun için okadar seviniyorumki koymuyor fazla onun 6 sene olmadı 6 sene sonra oldu rabbimin takdiri cnm yaa yarın bende kızımın mezarına gidicem hiç konuşmadım şimdşye kadar ama bu sefer konuşucamkızlar üst kat komşuma bebek görmeye gittim.çok kötüyüm ya sözün bittiği yerdeyim.diyecek hiçbişey bulamıyorum.bir zoru başardım bebeği kucağıma aldım.çok ağlıyodu.gazı varmış.oğluma yaptığım bi kaç hareket vardı onu yaptım rahatladı biraz.eve geldim bağıra bağıra ağladım.bir aşama daha kaydettim.bir zoru daha başardım.ama yandı yine ciğerim.paramparça oldum [en iyi siz anlarsınız]saatlerdir suskun oturuyorum düşünüyorum.hazmedemiyorum.allahtan geldiği için katlanıyorum.ahhhhhh kızım yaktın bitirdin beni annem....kuzum herşeyim....güzel yüzlü meleğim.nerdesin be annem.
canımmm kıyamam yaa haklısın birbirimizi okadar iyi anlıyoruzki bnmde en iyi arkadasımın bebeği var bnm dogum yapacagım gün o yaptı ben iki gün önce sncılandım gittim bebeğimi aldılar ya benide o yaralıyo biraz ama onun için okadar seviniyorumki koymuyor fazla onun 6 sene olmadı 6 sene sonra oldu rabbimin takdiri cnm yaa yarın bende kızımın mezarına gidicem hiç konuşmadım şimdşye kadar ama bu sefer konuşucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?