bizde seni seviyoruz şekerim. Ah niyahet ilaçlarla falan kırmızıları gördüm sonunda 50 gündür bekliyordum kırmızıları..mart sonu itibariyle nasip olursa eğer bizde başlayacağız bebek çalışmalarına. Ben korkuyorum ama eşim daha istekli benden hatta korunmayı bıraksak mı acaba diyor.ay sonu kromozom sonuçlarını almaya gideceğiz inşş kötü şeyler söylemezlerrr
Melekyavrum sen bizim topiğimizin ablası doktoru psikoloğusun bizlere tavsiyelerin neelerdir hamilelik öncesi vitamin kan hapı vs.ben elevit içmeyi düşünüyorum çünkü 2 AY sonra korunmayı bırakacamda sence elevitmi folbiolmu?hangisi daha iyi olur
Kızlar cildiricammm ya cok Kötüyüm
Üst katı topluyordum
Aşağı indim kayınvalidem mezarı yaptırmış kbaban dedi
İsim yazılmasını cok istiyordum
Bebegimi göstermediler bari ismini görsem diyodum hep
Kvaldem bilmiom dedi
Yan odaya geçtim esime sordum
O da bilmio
Babanı ara dedim zorla aradı
X kızı diye esimin adı yazılmış
Ne adım ne canımın adı var
Sanki ben yaptiramam benden habersiz mezar yapılmış
Gecen hafta gittiğimde daha yaza yapılacak demislerdi
Kimim ben kim
Aşağıda eşimde kvaldemde tv izlerken salyasumuk ağlayan ben kimim
Üst katı topluyordum
Kvaldem bilmiom dedi
O da bilmio
Kimim ben kim
canım ya elbette sana sorulup fıkrın alınarak yapılsa cok gusel en gusel olurdu. insanlar malesef bız kadar hassas degıller ve dusunemıolar.
onlarda kendıne gore ıyılık yapmak istemis ama keske sorsalardı...
sen bosuna uzulme' ben kımım' diye..
sen prenses kızının, yanına almadan cennetın kapısından gırmeyecegı
annem dıye seni isteyip seni cagıracagı
tek insansın. babannesını, dedesını degıl kı...
bosver onlar boyle seylerle ılgılenmıs olsunlar.
o gun geldiginde hepimiz salına salına ,heycanla bizi bekleyen evlatrımıza kosacaz ins. rabbım bu dunyada ınsana agır gelen olumu bıle
bizim ıcın beklenır,korkmak bir yana sevgili hale getırmedı mı?
bosver mezar tasında ole yazsın cok takılma ıstersen..
sen onun hurilerden bile emmedigi sutu, dort gozle yolunu bekledıgı annesısın ve o gun butun akrabalar es dost arasından sen secılmıs olacaksın allahın iznşyle
simdi sıkma canını.
olmasa sana sorulsa iimis ama napalım
cnm benım bı ıkıdır yazdıgıı okuyorum ne sanssız kı duygusuz bı kv ye sahıpsın
ama sıkma canım canını elbettekı onu duzeltmek mumkundur madem senden fıkır alınmadan yapılmış duzeltmek zorundalar
kv ne zmaan gıtcek cnm senın
ınan benım tahmmulum yok gecen gun bı arkadaş toplantısına gıttık 2yavrucak 15 gun önce bebegını kaybetmışler ıkısıde ne <yrıntılar ne sorular ne tavsıyeler ne duygusuz ınsanlar vardı anlatamam gözlerı doldu ıkısınınde benımde elımde olmdan gözyaşlarım suzuldu
bıde lanet olsun kı bana kımse bırısının bebegını kaybettıgını söylemedı ve ben ona nasıl gıdıyo dıye sordum o ankı yuz ıfade gunlerdır aklımdan cıkmıyo nasıl benı uyarmazlar nasıl söylemezler beynımden kaynar sular ındı sankı
zelalim Allah ne muradın varsa versin
Allah senden razı olsun
resmen sinirden çatlıyodum ki yazın bana öyle iyi geldiiki
içime su serptin
kv duygusuzdur
bir de bana dioki eşimi kastederek x e sölemişmi kbaban dio
bana müjdeler gibi haber verio
ama eşim tasıdı sanki ona sölemeye kıyamıo
ssabah olsun erkenden işe gidicem
duvarlar üstüme gelio
çok şükür bir işim var
çok şükür ssürekli kv ile kalmıorum
yoksa kesinlikle boşanırım
ne zaman gidicek bilmiyorum canım dört gözle bekliorum ama
Kızlar esim özür diledi
Aslında sana demek istemedim dedi
Senin emeklerini cok iyi biliyorum dedi
Benden 1000 kat fazla istedin sen dedi
Arada sinir basıyor iste dedi
Sanırım kvaldemin olması da bunaltı
Bir de esime kin tutamıyorum
Off iste böyle
Sizleri cok seviyorum
Kimseye demediklerini diyorum size
İyiki varsınız
İnsallah guzel günlerde de sEvinclerimizi paylaşalım
Üst katı topluyordum
Kvaldem bilmiom dedi
O da bilmio
Kimim ben kim
:2::2::2::2::2:şuanda ben de sinirden çatlıcam ya varya çıldırmak bişe değil...4 yıl önce kızıma doğum yapptığımda kv hanım el gibi 1hafta sonra gelmişti....çook kırılmıştım ama boş ver dedim 97 gün önce yavrum melek olduğunda aradık eşim benim çok kötü olduğumu annesine hemen siirte gelin biz yavrumuzu kaybettik dedi adana siirt 8 saat arası taksiyle...durumları işler güçleri müsait oysaki....kv hanım efendi nedeseçocuğu morga atın eşin iyileşsin 2...3...güne kadar beraber gelin bizim başka işimiz var dedi Benim annem akşamını sabaha koymadan geldi şimdi kv hanımın oğluda annesini haklı görüyor laf lafı açtı ailesinin gelmediğini söyleyinceee onlar haklı oldu ben haksız oldum böyle dünya yok yaaaaa bu ne dengesizlik bu ne vicdansızlık benim yavrum taş mı o morgta ben evde ben nasıl dayanacağım içim kabullenmese oğlumun yatacağı yer mezar alıp başımı gidesim var birdahada dönmeyesim varrrrrrrrr
göz yaşlarımı durduramıyorum kuzum bütün gün aklıma geldikçe boğazıma birşey düğümleniyor.bugün tesadüfen foto makinesinden kızımın doğumgünü fotolarına bakıyordum yanlışlıkla en başa bastım dolaşırken oğlumun fotoları pat diye çıktı karşıma.banyo yaptırırken babasının kucağında benim koynumda ....nasıl mutluymuşuz her sıkıntıya rağmen.kimbilirdi bikaç gün sonra başımıza ne geleceğini....zaten bikaç gün öncesindende doluydum .benimle doğum haftası aynı olan yakın arkadaşım vardı.ben erken doğum yaptım ondan.tesadüf oğullarının ismi de aynı kuzumla.o zamanlar adaş diye sevinmiştik.başka bir arkadaşımda tutturmuş onu görmeye gidelim diyor.olmazzz gidemem deyivermişim gözümden fışkırıcasına yaşlar akarken.ismi bile aynı nasıl bakarım yüzüne dedim .anlamadı zaten hamilesin diyor.sanki acım geçmiş.bu acı hep içimde ara ara yokluyor beni.hiç geçermi.şimdi bebeğim sağlıklı olursa inşallah içimden erkek olmasın diyorum.nasıl dayanacam yüzüne bakıp bakıp onu düşüneceğim.yerine koymak olmaz ....bilmiyorum karışık duygular içindeyim.beynin allak bullak
göz yaşlarımı durduramıyorum kuzum bütün gün aklıma geldikçe boğazıma birşey düğümleniyor.bugün tesadüfen foto makinesinden kızımın doğumgünü fotolarına bakıyordum yanlışlıkla en başa bastım dolaşırken oğlumun fotoları pat diye çıktı karşıma.banyo yaptırırken babasının kucağında benim koynumda ....nasıl mutluymuşuz her sıkıntıya rağmen.kimbilirdi bikaç gün sonra başımıza ne geleceğini....zaten bikaç gün öncesindende doluydum .benimle doğum haftası aynı olan yakın arkadaşım vardı.ben erken doğum yaptım ondan.tesadüf oğullarının ismi de aynı kuzumla.o zamanlar adaş diye sevinmiştik.başka bir arkadaşımda tutturmuş onu görmeye gidelim diyor.olmazzz gidemem deyivermişim gözümden fışkırıcasına yaşlar akarken.ismi bile aynı nasıl bakarım yüzüne dedim .anlamadı zaten hamilesin diyor.sanki acım geçmiş.bu acı hep içimde ara ara yokluyor beni.hiç geçermi.şimdi bebeğim sağlıklı olursa inşallah içimden erkek olmasın diyorum.nasıl dayanacam yüzüne bakıp bakıp onu düşüneceğim.yerine koymak olmaz ....bilmiyorum karışık duygular içindeyim.beynin allak bullak
o her zaman farklı olacak zaten..hıc bır evladın onun yerine gecmıycek belkı. yasayacak bu dunyalık evlatlarımız melek kalmayı basarabılseler bile. onların sefaat etme hakkı olmayacak belkı...
gıden meleklerımızın yerını kımse dolduramaycak zaten. her evlat farklı olacak. sen bizden daha ii bilirsin. kızın var. rabbım bagıslasın.
helede yeni umutlara gebesin... cok sanslısın.
uzulme demek gercekcı olmuyo ama cok uzme en iyisi... yeni evladın icin...
dıger bebeklere olan hıssayatlarını asmayı basarabılen varsa lutfen paylassın. cunku benımde etrafımda kızımla akran bebekler var. hatta hayatım boyu gorecegım eltımın kızı var. nasıl yuzlesıp asarım bılmıorum ama bende senle aynıyım. diger bebeklere karsı. yani ben simdilik zorlamıorumda kendımı gormek icin, ya da asmak ıcın bırak zaman halletsın ustune dusenı.
ıns zamanla yeni bebeklerımız kucagımzda olunca atlatırız bu hıslerii
topraağım benim yaaaa ağlama artık yeterince ağladık zaten şimdi gülme sırası geldi bak sana ne güzel hamişsinbuna şükür bak rabbim aldı ama hamdolsunki yeri doldu acımızı ömür boyu unutmayacak kime hafif gelirse gelsin bu acı kimse anlamaz bizi bu halimizi ama halimize haline binlerce kez şükürler olsun seninde bak benim gibi kızın varmış şükür edecek okada r çok nimetimiz varki iyiki kızlarımız var allahım onları bağışlasın bizlere adanaya gelirsem bgörüşelim ağlayalım birbirim,zi anlarız enazından dökelim içimizdekileri anasını satım varya buda geçer hepsi gecer acı içimizde kalır sadece kib allaha emanet ol
ya sizlere bisey demek istiyorum..
iyiki burayi bulmusum iyiki sizler varsiniz iyiki evlat acisini cekiyoruz demiyecem cünki hic kimseye istemem bu aciyi düsmanimada ama sizleri bu sekilde tanimam maalesef dogru.. nekadar iyisiniz birbirinizi kötü günde destekliyorsunuz.. birimizden biri üzüldügünde hemen herkes motive ediyor güzel seyler paylasiyor.. mutlulukda sevinctede yine birlikte seviniyorsunuz.. ne güzel insanlarsiniz .. evlatlariniz sizinle gurur duyuyordur eminim..
umarim bu güzel sayfamiz hep kalir hep arkadasligimiz sürer hep destek oluruz herzaman yine iyi günde kötü günde..
sizleri seviyorum belkide hic görüsemesek bile sizler hayatimin bi parcasi oldunuz ..
:2::2::2::2::2:şuanda ben de sinirden çatlıcam ya varya çıldırmak bişe değil...4 yıl önce kızıma doğum yapptığımda kv hanım el gibi 1hafta sonra gelmişti....çook kırılmıştım ama boş ver dedim 97 gün önce yavrum melek olduğunda aradık eşim benim çok kötü olduğumu annesine hemen siirte gelin biz yavrumuzu kaybettik dedi adana siirt 8 saat arası taksiyle...durumları işler güçleri müsait oysaki....kv hanım efendi nedeseçocuğu morga atın eşin iyileşsin 2...3...güne kadar beraber gelin bizim başka işimiz var dedi Benim annem akşamını sabaha koymadan geldi şimdi kv hanımın oğluda annesini haklı görüyor laf lafı açtı ailesinin gelmediğini söyleyinceee onlar haklı oldu ben haksız oldum böyle dünya yok yaaaaa bu ne dengesizlik bu ne vicdansızlık benim yavrum taş mı o morgta ben evde ben nasıl dayanacağım içim kabullenmese oğlumun yatacağı yer mezar alıp başımı gidesim var birdahada dönmeyesim varrrrrrrrr
Kesinlikle iyiki varsınız Rabbim bu topikteki herkese öyle guzel yazılar yazsın ki bu günler aklımıza bile gelmesinya sizlere bisey demek istiyorum..
iyiki burayi bulmusum iyiki sizler varsiniz iyiki evlat acisini cekiyoruz demiyecem cünki hic kimseye istemem bu aciyi düsmanimada ama sizleri bu sekilde tanimam maalesef dogru.. nekadar iyisiniz birbirinizi kötü günde destekliyorsunuz.. birimizden biri üzüldügünde hemen herkes motive ediyor güzel seyler paylasiyor.. mutlulukda sevinctede yine birlikte seviniyorsunuz.. ne güzel insanlarsiniz .. evlatlariniz sizinle gurur duyuyordur eminim..
umarim bu güzel sayfamiz hep kalir hep arkadasligimiz sürer hep destek oluruz herzaman yine iyi günde kötü günde..
sizleri seviyorum belkide hic görüsemesek bile sizler hayatimin bi parcasi oldunuz ..
Beni anladığını cok iyi biliyorum cnmcnm ya seni cok cok ii anlıyorum.bende kabullenemezdim.onlar kendilerince ii bnişi yaptıklarını düşünüyorlar ama seni es gecmeleri cok mantıksızca.düşüncesizce... bazen düşünüyorumda böle bişi basıma gelmeseydi bende o insanlar kadar düşünxcesizmi olurdum acaba diye ama yok olmazdım.bundan eminim. sen canını sıkma bitanem. Allah katında onun annesi sensin.orda ne yazılsıysa yazıldı.onu cennette ilk görecek olan sensin Allahın izniyle.buarada eşinin özür dilemesine gercekten cok sevindim.erkeklerde bunalıyo ama dısa vurumları cok farklı.kimse için huzurunu dagıtma canımmmmmmmm...
gelmesin cnm gelmesin.kimin ne oldugunu görüyorsun işte. eşinde zaten ailesini savunacaktır.bu genel erkekler için böle. kızına sarıl cnm.iiki o var bak... en büyük tesellin..kim kızdırırsa kızdırsın git onun sacını oksa. gözlerinin içine bak ve sıkıca sarıl.dünyayı unut bölece..
cnm sakın yapma.bak bi evlat tasıyorsun.sadece ona odaklan gözünü seveyim. o herseyi hissediyo. uzak dur strestten sadece ve sadece kuzunu düşün ne olursun.
amin canım
rabbım cumlemızın muradını nasıp edecek ıns.
valla ne yalan solıyım bende yazarken rahatladım. ara ara bunu hatırlamak o kadar ii gelıo kı.cok sukur.
ama ınsanız bazen bunu hatırlamıyacak kadar ezılıyoruz bu yukun altında.
ama ne gusel kı bu topık var.
belkıde kk de en faydalı ve samimi ,ihtiyac duylan topıklerın basında gelır.
cunku eslerımızle bıle konusamdıgımz paylasamdıgımızı burada paylasıoruz. ve bana cok ii gelio.
umutsuzluga dusup yukum agır geldıgınde bırınızden biri daha guclu ve umutlu zamanında oluo ve hatırlatıo bana...
simdide ole oldu sadece
rabbıme ınanıyorum ki biz melek anneleri uzak degıl bir sene sonra bir cogumuz hamılelıgımzden bebeklerımızden konusuyo olucaz allahın izniyle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?