ya bu hafta yasinleri kime okuyuyoruz? ben kacirdim kime oldugunu..
bir ara siralar bitince bende isteyebilirmiyim
esim bilet almis bu cumadan pazartesiye kadar istanbula geliyoruz besiktas fenerbahce macina tövbe tövbe bi bu eksikti :))
neyse degisiklik olur belkide benim icin hava degisikligi iyi gelir..
degisik yardim edebilecek kitaplar almak istiyorum önerileriniz varmiii??
Selam kızlar,
herkes nasıl yeni haberler varmı??? Bende 16 haftamı doldurdum. Ve bebeğimin cinsiyeti belli oldu. Yeniden bir oğlum olacakmış. Hem çok hüzünlüyüm de korkulu. Hiç bir zaman melek kızımı unatamayacağım... 24 kasım uğurböceği sizlerin bebekleri bellidir. Banada yazın.. Aysem sen nasılsın.??? Beni aslında en iyi sen anlarsın. Aynı kaderi paylaştık seninle....
kusura bakmayın kızlar çok uzattım yine konuyu hemde daldan dala atladım
ole bole gecırıcez bugunleri...bende aynı bazen daha dogum yapmamsım gıbıç hamıleyken kurdugum hayallerım hala orada duruyomus gıbı
o gunleri beklıyorum gıbı oluyo. sonra hatırlıyorum. acıyorum bı kendime...vay be dıorum...
sonra herseyı butun korkularımı telaslrımı unutp hemen yenıden hamile kalabilmek istiorum tekrar. rabbim ins nasip eder...
BENDE bir daha nasip olursa bebek cinsiyetini sormak istmiyorum
ama eşim ve ben o kadar merak edicez ki eminim eşim kesin öğrenir
ayyyy o günlerim gelsin de derdim bu olsun ya lütfen lütfen
kızlar ben bugün iyi sayılırım
oh be işe geldim havam değişti
ayyyy berbat bir hafta sonu geçirdim
kaynanacığımla dipdibe
ohhh ohhh sabahtan beri işteyim
bana ne dio dün biliomusunuz
aslında en büyük suç annende annen gelicem dedi gelmedi dio
bende dedimki
annem 20saatlik yolda 1 saatlik yolda olan sizsiniz siz gelseydiniz dedim
annem kadındoğum uzmanı mı sanki dedim
doktorun bilemediğini annem nasıl bilsin dedim
manyak kadın anneme ettiği iftiraya bak
ama agzıma geleni söyleyince sustu kaldı
bebek sağlıklı dogsaydı annem bakıcaktı 3sene kendi ben bakamam diordu
şimdi de kıymetli oldu
zelalperd haftaya yasinlerimizi senin için okuyalım
esim bilet almis bu cumadan pazartesiye kadar istanbula geliyoruz besiktas fenerbahce macina tövbe tövbe bi bu eksikti :))
AY SÜPERSİNİZ
ben bjk li eşim fb li bizde gelelim
kızlar bugün bende bi mutluluk var acaba neden
ayyy durr bide su kılo cızelgemi duzelteyimmm barii
63 yazıoooama 62
sımdı 61 demıyım gram usuluyle 61 de sayılır belkı amma nıysee 62
OLEY BENDE bu sabah itibariyle 58 oldum
kızlar bende ki mutluluk acaba kayınvaldemin gitmesinden olabilir mi
inş karnın dolmustur bu mutlulukta buna sebeptir canımmmmmmmmmmmmm
canlar dün doktora testleri gösterdik ve hiçbişi yapmaya gerek yok dedi.hormonların gayet normal.hiçbişeyde salgılamıyo.ben takip vericem sadece dedi.6 ay sonra emar cektirip gel gene bakalım dedi. bende o an ilk defa eşimin yanında sordum.sormaya korkuyordum.doktor bey ben 6 ay önce dogum yaptım ve bebegimi yitirdim dedim.bu beynimdeki yeniden anne olmama engelmi dedim.oh beeee! cevabı hayır engel değil dedi.istediğiniz gibi yasayın planlar yapın dedi.ama isterseniz bi 6 ay bekleyin deedi. tedavin neticelensin dedi.eşimde bi daha sordu.bebege bi zararı olurmuki diye?oda hayır bebege bi zararı yok.belki annenin bu hipofizinde az daha büyüme yapabilir dedi. ya işte böle. Bakalım eşim bu defa ikna olacakmı?bi doktor daha arastırıyo suanda.capada. sanırım ondan sonra düşünür. neyse neyse moral bozmicam. beklemeyede hiiiiiiiççç niyetim yok.arabada eve gelirken ben bi 6 ay daha beklersem kafayı yerim dedim.sustu. Ah kızlar ya neler olacak şimdi bu hayatımda?
canlar dün doktora testleri gösterdik ve hiçbişi yapmaya gerek yok dedi.hormonların gayet normal.hiçbişeyde salgılamıyo.ben takip vericem sadece dedi.6 ay sonra emar cektirip gel gene bakalım dedi. bende o an ilk defa eşimin yanında sordum.sormaya korkuyordum.doktor bey ben 6 ay önce dogum yaptım ve bebegimi yitirdim dedim.bu beynimdeki yeniden anne olmama engelmi dedim.oh beeee! cevabı hayır engel değil dedi.istediğiniz gibi yasayın planlar yapın dedi.ama isterseniz bi 6 ay bekleyin deedi. tedavin neticelensin dedi.eşimde bi daha sordu.bebege bi zararı olurmuki diye?oda hayır bebege bi zararı yok.belki annenin bu hipofizinde az daha büyüme yapabilir dedi. ya işte böle. Bakalım eşim bu defa ikna olacakmı?bi doktor daha arastırıyo suanda.capada. sanırım ondan sonra düşünür. neyse neyse moral bozmicam. beklemeyede hiiiiiiiççç niyetim yok.arabada eve gelirken ben bi 6 ay daha beklersem kafayı yerim dedim.sustu. Ah kızlar ya neler olacak şimdi bu hayatımda?
kız allah iyiligini versin. karnın doymustur okuyorum. diorum melekyavrum acmıydı?dedim rejım falan yapıodu galiab dıorum bıde
sonra dustu jeton
kız allah iyiligini versin. karnın doymustur okuyorum. diorum melekyavrum acmıydı?dedim rejım falan yapıodu galiab dıorum bıde
sonra dustu jeton
Allah anneliğini versin inş zelalim. Buda ne güsel bi dua oldu böle.
sabah sabah ii güldürdün beni.
bende 62 kiloyum canlar.Ah Ah eski kilomu ne cok istiyorum.55 ki,loydum=QUOTE]
boşver gene de yanlıs okumamıssın karnım da aç
canımmmmm
bir avazda artık insallah
cok az kalmıs artık
nasıl heycanlısındır şimdi
insallah bize de nasip olsun bu güzel duygu tez zamanda
caniiimmmmm nolur uzulme bu kadar. Onun bir adi var, hemde cok guzel bir adi var. Melek o. Baska isime ihtiyaci yok ki... Melegim diye seslendiginde o seni duyacakdir. Bir tasin uzerine yazilmis bir isimden cok daha ozel ve guzel onun ismi.
[/QUOTE]Amin insallah. Allah o aglayan gozlerimizi bu sefer guldursun. Bos kalan kucaklarimizi doldursun. Saglikli bebeklerimiz olsun varsin geceleri uykusuz kalalim..
böceğimmmm hadi bakalım rabbim hayırlı haberlerinizi duyursun ...darısı hepimizin başına olsun .......
canım bu hafta grethopes için okunacak allahın izniyle
OLEY BENDE bu sabah itibariyle 58 oldum
kızlar bende ki mutluluk acaba kayınvaldemin gitmesinden olabilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?