Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

bu gün kendimi daha iyi hissediyorum çok şükür iyiki varsınız inanın dünkü durumumdan kocamın ve başka kimsenin haberi yok.birtek siz varsınız sziznle paylaştım.biliyorum ki beni szi anlarsınız sadece bazen saçmalasamda beni hoşgörürsünüz.desteğiniz ve okunan yasinler için Allah razı olsun hepinizden.inşallah hepimizin kucağı sağlıklı bebeişlerle dolar ve onları büyütmek nasip olur hepimize.

ya bu hafta yasinleri kime okuyuyoruz? ben kacirdim kime oldugunu..
bir ara siralar bitince bende isteyebilirmiyim

esim bilet almis bu cumadan pazartesiye kadar istanbula geliyoruz besiktas fenerbahce macina tövbe tövbe bi bu eksikti :))
neyse degisiklik olur belkide benim icin hava degisikligi iyi gelir..
degisik yardim edebilecek kitaplar almak istiyorum önerileriniz varmiii??

AY SÜPERSİNİZ
ben bjk li eşim fb li bizde gelelim

kızlar bugün bende bi mutluluk var acaba neden

herkese selammm

havalar iilesiorr topıkte
bende yanlızlıga alıstım en azından sımdılık mutllugum buu.. bu gece uyanmadan rahat uyumusum. bunye alıstı galiba..

emirbrkm mac iyi fikir yaa. bagır kız macta bagırdıgın kadar. bizde ailecek pek severız macı. lig tv tek askımız
bız gs gerciii amma

ayyy durr bide su kılo cızelgemi duzelteyimmm barii
63 yazıooo ama 62
sımdı 61 demıyım gram usuluyle 61 de sayılır belkı amma nıysee 62

Allah tamamına erdirsin cnm.içini huzurlu tut.ne düşünürsek o olur.inş ii seyler olacak.sag salim kucagına alacaksın yavrunu.

kusura bakmayın kızlar çok uzattım yine konuyu hemde daldan dala atladım

cnm anlat içindeki herseyi anlat kimse sıkılmıyo. baska sölicek yerimizmi var?

aynen bende öleyim senin su yazdıgın benide güsel ifade ediyor canım.bi öleyim bi böle. amin Allahım tez zamanda hepimizin yüzünü güldürsün.bizleri tatlılıkla anne eylesdin bu defa.

senin kv azıcık kafasında var galiba balım. ne dediğini bilmez insanlardan nefret ediyorum.benim kv de biraz patavatsız.
belki özlerinde ii insanlar ama birde su cenelerini düzenli kullansalar dimi ya???
zelalperd haftaya yasinlerimizi senin için okuyalım

bebegim bende 4 tane alayım.bu hafta için.

valla derinsuberfu bana cok güsel bi kitap tavsiye etmişti.Dr.Ender Sarac -Artık Ruhunu da Besle
Dr.Richarld Carlsson -ufak seyleri dert etmeyin kitabıda güsel.
derinsum sana hediye ettiğim kitabın adını unuttum.onuda sen sölermisin lütfen tatlım?
bi annenin günlüğü ama bizide anlatıyo.

AY SÜPERSİNİZ
ben bjk li eşim fb li bizde gelelim

kızlar bugün bende bi mutluluk var acaba neden

inş karnın dolmustur bu mutlulukta buna sebeptir canımmmmmmmmmmmmm

inş karnın dolmustur bu mutlulukta buna sebeptir canımmmmmmmmmmmmm [/QUOTE]

kız allah iyiligini versin. karnın doymustur okuyorum. diorum melekyavrum acmıydı? dedim rejım falan yapıodu galiab dıorum bıde
sonra dustu jeton

canlar dün doktora testleri gösterdik ve hiçbişi yapmaya gerek yok dedi.hormonların gayet normal.hiçbişeyde salgılamıyo.ben takip vericem sadece dedi.6 ay sonra emar cektirip gel gene bakalım dedi. bende o an ilk defa eşimin yanında sordum.sormaya korkuyordum.doktor bey ben 6 ay önce dogum yaptım ve bebegimi yitirdim dedim.bu beynimdeki yeniden anne olmama engelmi dedim.oh beeee! cevabı hayır engel değil dedi.istediğiniz gibi yasayın planlar yapın dedi.ama isterseniz bi 6 ay bekleyin deedi. tedavin neticelensin dedi.eşimde bi daha sordu.bebege bi zararı olurmuki diye?oda hayır bebege bi zararı yok.belki annenin bu hipofizinde az daha büyüme yapabilir dedi. ya işte böle. Bakalım eşim bu defa ikna olacakmı?bi doktor daha arastırıyo suanda.capada. sanırım ondan sonra düşünür. neyse neyse moral bozmicam. beklemeyede hiiiiiiiççç niyetim yok.arabada eve gelirken ben bi 6 ay daha beklersem kafayı yerim dedim.sustu. Ah kızlar ya neler olacak şimdi bu hayatımda?

Son düzenleme:
inş karnın dolmustur bu mutlulukta buna sebeptir canımmmmmmmmmmmmm

kız allah iyiligini versin. karnın doymustur okuyorum. diorum melekyavrum acmıydı? dedim rejım falan yapıodu galiab dıorum bıde
sonra dustu jeton[/QUOTE]

Allah anneliğini versin inş zelalim. Buda ne güsel bi dua oldu böle.
sabah sabah ii güldürdün beni.
bende 62 kiloyum canlar.Ah Ah eski kilomu ne cok istiyorum.55 ki,loydum

oh cok sukur. ins da tamamen gıder. ama cok gusel haber bu senın adına... ayyy heyecanlandım. bı kac aya ıns bıcogumuz korunmayı bırakıoruz ınss
bende nisan ortasında tr den donunce bırakıcam ıns...
rabbım baharla bırlıkte burada da baharı getirsin ins

ohhh beeee
bende cok sevindim
gözün aydn canım
sende benim gibi cekine cekine eşine açmıssın konuyu ama emin ol onlarda biz kadar meraklı bebeklere

sonra dustu jeton

Allah anneliğini versin inş zelalim. Buda ne güsel bi dua oldu böle.
sabah sabah ii güldürdün beni.
bende 62 kiloyum canlar.Ah Ah eski kilomu ne cok istiyorum.55 ki,loydum[/QUOTE]

aa gercekten cok gusel bır dua oldu amin

bundan sonra topıgıın duası bu olsunnn cok gusellll

Son düzenleme:
canımmmmm
bir avazda artık insallah
cok az kalmıs artık
nasıl heycanlısındır şimdi
insallah bize de nasip olsun bu güzel duygu tez zamanda

canımmmm rabbim yüzlerinizi güldürsün umudunuzu kaybetmeyin rabbim hep yanınızda olsun.... Güzel günler hepiniz için çok yakın allah nasip ederse inş...

caniiimmmmm nolur uzulme bu kadar. Onun bir adi var, hemde cok guzel bir adi var. Melek o. Baska isime ihtiyaci yok ki... Melegim diye seslendiginde o seni duyacakdir. Bir tasin uzerine yazilmis bir isimden cok daha ozel ve guzel onun ismi.

böceğimmmm hadi bakalım rabbim hayırlı haberlerinizi duyursun ...darısı hepimizin başına olsun .......

Amin insallah. Allah o aglayan gozlerimizi bu sefer guldursun. Bos kalan kucaklarimizi doldursun. Saglikli bebeklerimiz olsun varsin geceleri uykusuz kalalim..

böceğimmmm hadi bakalım rabbim hayırlı haberlerinizi duyursun ...darısı hepimizin başına olsun .......[/QUOTE]

[/QUOTE]

mas yavrunla az bır zaman sonra kavuscaksın ıns... rabbım saglıklı sıhhatlı hayırla bulustursun..sezaryenle mi olacak? kacıncı hafta eger sezaryense?

evet kesinlikle ender saraç artık ruhunu besle muhakkak okunması gereken bir kitap kızlar lütfen okuyun birde ayşenazımın bana hediye ettigi 9 ay 2 yüz kitabı var kendisi benim için çok önemli başucumda duruyo
OLEY BENDE bu sabah itibariyle 58 oldum

kızlar bende ki mutluluk acaba kayınvaldemin gitmesinden olabilir mi

ohhh çok şükür gitmiş yahu kv

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…