aynen öle cnm yanlıs anlamayın ama en azından kızınız var diye teselli bulun.ona sarılın. Allah onlara saglıklı uzun ömür versin. bizim suan hiçbir tesellimiz yok.sizin acınızı hafifletmek için sölemiyorum.sakın sölediklerim yanlıs anlasılmasın ama demek istediğim her içiniz acıdıgında diger yanınızdaki meleklerinize sarılın. hayat inş yine güsel günler serecek önünüze inş.....
Kızlar cildiricammm ya cok Kötüyüm
Üst katı topluyordum
Aşağı indim kayınvalidem mezarı yaptırmış kbaban dedi
İsim yazılmasını cok istiyordum
Bebegimi göstermediler bari ismini görsem diyodum hep
Kvaldem bilmiom dedi
Yan odaya geçtim esime sordum
O da bilmio
Babanı ara dedim zorla aradı
X kızı diye esimin adı yazılmış
Ne adım ne canımın adı var
Sanki ben yaptiramam benden habersiz mezar yapılmış
Gecen hafta gittiğimde daha yaza yapılacak demislerdi
Kimim ben kim
Aşağıda eşimde kvaldemde tv izlerken salyasumuk ağlayan ben kimim
Merhaba guzel melek anneleri, nasilsiniz? Biz iyiyiz ama vakit yaklasdikca bir az korku, bir az heyecan sariyor. Ama butun kalbimle herseyin guzel olucagina inanmak istiyorum. Kizlarrr sizler birer melek annelerisiniz, nolursunuz benim icin dua edin. O guzel meleklerinizden rica edin, bize yardimci olsun. Hepimizin melekleri cennetde suan. Allaha cok yakin, onlardan yardim istiyorum. Kendim ve diger hamile arkadaslarima yardim etsinler. Ve kalbi kirik olan, gozu yolda kalan diger melek annelerinede guzel bebekler yollamasi icin Allah babalarindan rica etsinler. Hepinizi cok seviyorum, son zamanlarda sk sk gelemesemde inanin her an aklimdasiniz. Nasil unuta bilirimki sizleri??? Sizler benim en kotu gunumde en yakinimdan bile yakin oldunuz, kimselere soyleyemedigimi sizlerle paylasdim, herkesden en iyi siz beni anladiniz. Allah biz melek annelerinin hep yaninda olsun.Benim icin dua edin... Allaha emanet olun.
Selam kızlar,
herkes nasıl yeni haberler varmı??? Bende 16 haftamı doldurdum. Ve bebeğimin cinsiyeti belli oldu. Yeniden bir oğlum olacakmış. Hem çok hüzünlüyüm de korkulu. Hiç bir zaman melek kızımı unatamayacağım... 24 kasım uğurböceği sizlerin bebekleri bellidir. Banada yazın.. Aysem sen nasılsın.??? Beni aslında en iyi sen anlarsın. Aynı kaderi paylaştık seninle....
CANIMMMMM
bir avazda artık insallah
cok az kalmıs artık
nasıl heycanlısındır şimdi
insallah bize de nasip olsun bu güzel duygu tez zamanda
Merhaba guzel melek anneleri, nasilsiniz? Biz iyiyiz ama vakit yaklasdikca bir az korku, bir az heyecan sariyor. Ama butun kalbimle herseyin guzel olucagina inanmak istiyorum. Kizlarrr sizler birer melek annelerisiniz, nolursunuz benim icin dua edin. O guzel meleklerinizden rica edin, bize yardimci olsun. Hepimizin melekleri cennetde suan. Allaha cok yakin, onlardan yardim istiyorum. Kendim ve diger hamile arkadaslarima yardim etsinler. Ve kalbi kirik olan, gozu yolda kalan diger melek annelerinede guzel bebekler yollamasi icin Allah babalarindan rica etsinler. Hepinizi cok seviyorum, son zamanlarda sk sk gelemesemde inanin her an aklimdasiniz. Nasil unuta bilirimki sizleri??? Sizler benim en kotu gunumde en yakinimdan bile yakin oldunuz, kimselere soyleyemedigimi sizlerle paylasdim, herkesden en iyi siz beni anladiniz. Allah biz melek annelerinin hep yaninda olsun.Benim icin dua edin... Allaha emanet olun.
çok şaşırtıcı bişey kızlar bu ara hepimiz tekrar düşük moddayız hep öyleyizde zaten ama bir ara sanki toplanıyo gibi oluyoruz sonra tekrar başa dönüyoruz. benimde beynim çok karışık tekrar bastı nedenler niçinler üstüme üstüme geliyo tek bildigim burası bana çok iyi geliyo ama haftasonu ve akşamları giremiyorum eş yasagı var bide başımda bu var sabah olsun gireyim diye heycanla bekliyorum valla .
evet canım yazmışsınsan sanki kendim yazmış gibi burkuluyorum. benim eşim de öyle demişti ve işte ooof canım ya bilmiyorumki bazen umut kaplıyo içimi bazen sanki hiç olmaymıycakmış gibi geliyo bende çok gelgitler yaşıyorum . ve sanki heryerde oglumun kokusu burnuma geliyo çok özlüyorum .evt cnm yine düşük modlardayız ben mutsuz hissediyorum kendimi bazen sanki bu olanları yaşayan ben dedğilmişim gibi geliryor beynim kabullenmiyor hala kızı ölen sen değilsin hala doğum yapmamışım gibi geliyor hoş göbeğim aynen duruyor ama.kızımı çok özlüyorum ben sürekli hayal kuruyyorum şimdi 5 aylık olacaktı bebek arabasında gezmelere götürecektim diyorum hep aklımda annem babam torun sevmeye geleceklerdi dünyanın en mutlu insanı biz olacaktık diyorum. sonra masam tam pencere önü her dışarı baktığımda hep bebek arabası içinde bebekler geçiyor anneleri ile o kadar cnm yanıyor ki anlatamam.yüce rabbim inşallah sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlatlar verir bizlere tekrar. sabah işe giderken mezarlığın önünden geçiyoruz eşim mezarı yaptırmakla ilgili bişey dedi. birden ağzımdan hayır mermerden yaptıracağız dedim belki tek kızımızdı o bizim dedim birden ağzımdan öyle çıktı.sonra allahım dedim ya bize tekrar evlat nasip etmeyecek misin yoksa dedim yada erkek evladımız mı olacak ki dedim.sağlıklı olsunda erkek kız farketmez ki rabbim ne olur nasip et tekrar anne baba olmayı eşimin nasıl bi baba olacağını çok merak ediyorum.gece konuşurken dediki eşim tekrar çocuğumuz olsa ben kucağıma alamam ki dedi küçücük bebeği dedi bende hem ağladım hem ilkindede öyle diyordun ama dedim morgtan kucağında sen getirdin kızımızı dedim o dakikadan sonra konuşamadık zaten
ole bole gecırıcez bugunleri...bende aynı bazen daha dogum yapmamsım gıbıç hamıleyken kurdugum hayallerım hala orada duruyomus gıbıve
o gunleri beklıyorum gıbı oluyo. sonra atırlıyorum. acıyorum bı kendime...vay be dıorum...
sonra nim ebutun korkularımı telaslrımı unutp hemen yenıden hamile kalabilmek istiorum tekrar. rabbim ins nasip eder...
Tebrikler allah tamamina erdirsin insallah. Benim bebek kinder surpriz. Biz bakdirmadik cinsiyyetine cunku gercekden hic onemi yok, ne olursa olsun yeterki saglikli olsun yanimda olsun. Allah isteyen herkeslere nasib etsin.
ole bole gecırıcez bugunleri...bende aynı bazen daha dogum yapmamsım gıbıç hamıleyken kurdugum hayallerım hala orada duruyomus gıbı
o gunleri beklıyorum gıbı oluyo. sonra hatırlıyorum. acıyorum bı kendime...vay be dıorum...
sonra herseyı butun korkularımı telaslrımı unutp hemen yenıden hamile kalabilmek istiorum tekrar. rabbim ins nasip eder...
BENDE bir daha nasip olursa bebek cinsiyetini sormak istmiyorum
ama eşim ve ben o kadar merak edicez ki eminim eşim kesin öğrenir
ayyyy o günlerim gelsin de derdim bu olsun ya lütfen lütfen
kızlar ben bugün iyi sayılırım
oh be işe geldim havam değişti
ayyyy berbat bir hafta sonu geçirdim
kaynanacığımla dipdibe
ohhh ohhh sabahtan beri işteyim
bana ne dio dün biliomusunuz
aslında en büyük suç annende annen gelicem dedi gelmedi dio
bende dedimki
annem 20saatlik yolda 1 saatlik yolda olan sizsiniz siz gelseydiniz dedim
annem kadındoğum uzmanı mı sanki dedim
doktorun bilemediğini annem nasıl bilsin dedim
manyak kadın anneme ettiği iftiraya bak
ama agzıma geleni söyleyince sustu kaldı
bebek sağlıklı dogsaydı annem bakıcaktı 3sene kendi ben bakamam diordu
şimdi de kıymetli oldu
zelalperd haftaya yasinlerimizi senin için okuyalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?