Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

kızlar 1,5 tabak kısır yedim 1 de halka tatlılar varya tulumbanın büyügü gibi ondan
şuan itibariyle verdiğim kiloları almıs olabilirim

aksama yemememm lazım
nasipse kısmetse insallah

kızlar ben arapçayı hala öğrenemedim bu konuda kendimi çok eksik hissediyorum...benim meleğimede okuyacanızmı teyzeleri......

kızlar 1,5 tabak kısır yedim 1 de halka tatlılar varya tulumbanın büyügü gibi ondan
şuan itibariyle verdiğim kiloları almıs olabilirim

aksama yemememm lazım
nasipse kısmetse insallah

kilo verme konusunda en başarısız ben çıktım hiç kilovermedim ben ya akşamları 7,30 tan sonra birşey yemiyorum sadece çay içiyorum ama 15 gündür hiç kilo gitmedi ya offf offff sabahları kahvaltı bile yapmıyorum üstelik :18::2::2::2:

hmm kıtap ılgınc geldı. ya sadece hamılelıkten falan bahsedıyosa kaldırabılırmıyım die dusundum bı an. yani ole cıcıs cıcıs hayaller varsa ıcınde...:18:
okuyayım mı gercekten? kendimi iyi hissettirimi?

kızlar ben arapçayı hala öğrenemedim bu konuda kendimi çok eksik hissediyorum...benim meleğimede okuyacanızmı teyzeleri......

canım okuyamıyorsan melekyavrum gibi okumaya calıs ama ögrensen tabi sana yararı olur.

cnm o kitabı ben yıllar önce okumustum.tesadüfki bende bi prematüre bebegi annesi oldum.ikiz bebeklerinden birini kaybediyo bu anne ve yasadıklarını kaleme dökmüş.kendimizi bulabileceğimiz bi kitap anlicagın.belki yasadıklarını tekrar gözünün önüne getirir ama kötümü olursun bilmiyorum.ben acıkcası ii olacagını düşünüyorum.

kızla eşim korunmaya devam ediyo ve kaldım ölece sebepsiz. sebebini sölemedi.dagıldım.aglıyorum elimde olmadan.tüm umutlarımı yıktı gecti gene.

ne kadar oldu dogum yapalı cnm, soylemısmıydın hatırlayamadım kusura bakma kafam hala dagınık ben bugun gıttım hastaneye en az 1yıl korun dıyolar kendı saglıgın ıcın onemlı dedı doktor, bende genetık sonuclarımız temız cıkarsa benı kımse tutamaz dedım, kafamda 6ay korunma fıkrı var,tabı nasıp yınede... 31 mart tahlıl sonuclarımız cıkcakmıs bı aksılık olmazsa,tam 2ay olcak o gun bende boyle gun sayıyorum ıste

6 ay olmak üzere canım.benim bi saglık sorunum vardı.o bahanemizdi korunmanın ama doktor sıkıntı yok dedi dün. ama buda yetmemiş anlasılan eşime. demekki gercekten bahaneymiş hastalgım.cok kötü oldum.umutlarım gitti gene.

Son düzenleme:
Canım ayşenazım ağlama yaaaaa eşin belki senin için diyordur psikolojin herşey üst üste gelmiş ek olarakta senin hastalık belki kafa olarak eşinde yoruldu senin biraz daha iyileşmeni istiyordur ama inan buna sırf senin içindir yoksa neden istemesinki yani eşinde ilk gözağrını kaybetmiş biz ağlıyoruz biraz rahatlıyoruz erkekler içten içe kan ağlıyorlar belli etmeselerde bence biraz daha zamana bırak eşinin üstüne fazla gitme sakinleş eşinle zaten bunu aşarsınız ama biraz sakin kafa ve zaman rabbim bilir verceği zamanı hayıırlı hayırlı gelsin böyle huzursuz huzursuz da gelmesi hiçte iyi olmaz eşin ve sen bu durumu aştıktan sonra gesin bebiş allahın izniyle

tobegukm uyku tutmadımı yoksa daha hıc gelmedimi?
nerelrdesın... aklımdaydın. ne zamandır yoksun. ne var ne yok?

AY SÜPERSİNİZ
ben bjk li eşim fb li bizde gelelim

kızlar bugün bende bi mutluluk var acaba neden

valla gelin karsilikli tezahüratlar ederiz
sesim kisalana kadar bagirmayi düsünüyodum öfkemi sinirimi beni arada kim duyarki :))

allah mutlulugunu daim etsinnn insallah

kitaplar icin tesekkürler insallah bulabilirim hepsini D&R da bulabilirmiyim acaba hepsini insallah bulurum

Son düzenleme:

BENDE ARAPÇA okumuyorum canım ya
okuruz canım sana da sen iste

canım benim allah razı olsun.....

kızla eşim korunmaya devam ediyo ve kaldım ölece sebepsiz. sebebini sölemedi.dagıldım.aglıyorum elimde olmadan.tüm umutlarımı yıktı gecti gene.

canım umudunu kaybetme herşey güzel olacak allahın izniyle....sen rabbime güven gerisi boşşş

selam kızlar
giremiyorum bu ara okuyamadımda geçmişi çok birikmiş çünkü

melekannesi gelmiş gitmiş oğluşu olacakmış aysem gibi :) Rabbim kızlarınıza cennetinde kavuşturacak inşallah. hüzünlenme melekannesi nolur
eskilerden bikaç kişi kaldı çoğu gelmiyor :) demirbaş olarak birkaçkişi biz kaldık :)
hamişler nasılsınız umarım herşey yolundadır
öptüm hepinizi....

tabi okucaz canım hiç okumaz olurmuyuz

bence okumalısın tatlım

Kızlar şiddetle ender saraç artık ruhunu besle kitabını kesinlikle okumalısınız bana hak vereceksiniz

az once esimin is arkadasının esıyle konustuk faceden. denk geldık. hamıle kalmadan once gorusup tanısıp beraber tatıle gıtmıstık. sonra onlar tr donmustu.
bizim bebekten sonra gorusmemıstık hıc.
az once konustuk. dıyebılcek bısey bulamadıgı icin elı gıtmedıgı icin bassaglıgı dıleyemedıgını soyledı.
kendısıde 19 haftalık hamıleymıs...hıc hesapta yoktu durup dururken bu mutsuzluk.
bole durumlarda basa donuyorum yinee...
yeni evladın umıdını tasımadan asmak cok zor bu durumları...ne bılıyım yaa dagıldım yinee

zelal nezaman geleceksin bursaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…