ayşenazımmm napıyosun
kızlar 1,5 tabak kısır yedim 1 de halka tatlılar varya tulumbanın büyügü gibi ondan
şuan itibariyle verdiğim kiloları almıs olabilirim
aksama yemememm lazım
nasipse kısmetse insallah
kızlar ben arapçayı hala öğrenemedim bu konuda kendimi çok eksik hissediyorum...benim meleğimede okuyacanızmı teyzeleri......
evet kesinlikle ender saraç artık ruhunu besle muhakkak okunması gereken bir kitap kızlar lütfen okuyun birde ayşenazımın bana hediye ettigi 9 ay 2 yüz kitabı var kendisi benim için çok önemli başucumda duruyo
ohhh çok şükür gitmiş yahu kv
kızlar ben arapçayı hala öğrenemedim bu konuda kendimi çok eksik hissediyorum...benim meleğimede okuyacanızmı teyzeleri......
hmm kıtap ılgınc geldı. ya sadece hamılelıkten falan bahsedıyosa kaldırabılırmıyım die dusundum bı an. yani ole cıcıs cıcıs hayaller varsa ıcınde...:18:
okuyayım mı gercekten? kendimi iyi hissettirimi?
ne kadar oldu dogum yapalı cnm, soylemısmıydın hatırlayamadım kusura bakma kafam hala dagınıkben bugun gıttım hastaneye en az 1yıl korun dıyolar kendı saglıgın ıcın onemlı dedı doktor, bende genetık sonuclarımız temız cıkarsa benı kımse tutamaz dedım, kafamda 6ay korunma fıkrı var,tabı nasıp yınede... 31 mart tahlıl sonuclarımız cıkcakmıs bı aksılık olmazsa,tam 2ay olcak o gun bende boyle gun sayıyorum ıste
AY SÜPERSİNİZ
ben bjk li eşim fb li bizde gelelim
kızlar bugün bende bi mutluluk var acaba neden
canım okuyamıyorsan melekyavrum gibi okumaya calıs ama ögrensen tabi sana yararı olur.
canım okumaya çabam var ama hep bi aksilik oldu yarım kaldı inş.
cnm o kitabı ben yıllar önce okumustum.tesadüfki bende bi prematüre bebegi annesi oldum.ikiz bebeklerinden birini kaybediyo bu anne ve yasadıklarını kaleme dökmüş.kendimizi bulabileceğimiz bi kitap anlicagın.belki yasadıklarını tekrar gözünün önüne getirir ama kötümü olursun bilmiyorum.ben acıkcası ii olacagını düşünüyorum.
BENDE ARAPÇA okumuyorum canım ya
okuruz canım sana da sen iste
kızla eşim korunmaya devam ediyo ve kaldım ölece sebepsiz. sebebini sölemedi.dagıldım.aglıyorum elimde olmadan.tüm umutlarımı yıktı gecti gene.
tabi okucaz canım hiç okumaz olurmuyuzkızlar ben arapçayı hala öğrenemedim bu konuda kendimi çok eksik hissediyorum...benim meleğimede okuyacanızmı teyzeleri......
hmm kıtap ılgınc geldı. ya sadece hamılelıkten falan bahsedıyosa kaldırabılırmıyım die dusundum bı an. yani ole cıcıs cıcıs hayaller varsa ıcınde...:18:
okuyayım mı gercekten? kendimi iyi hissettirimi?
az once esimin is arkadasının esıyle konustuk faceden. denk geldık. hamıle kalmadan once gorusup tanısıp beraber tatıle gıtmıstık. sonra onlar tr donmustu.
bizim bebekten sonra gorusmemıstık hıc.
az once konustuk. dıyebılcek bısey bulamadıgı icin elı gıtmedıgı icin bassaglıgı dıleyemedıgını soyledı.
kendısıde 19 haftalık hamıleymıs...hıc hesapta yoktu durup dururken bu mutsuzluk.
bole durumlarda basa donuyorum yinee...
yeni evladın umıdını tasımadan asmak cok zor bu durumları...ne bılıyım yaa dagıldım yinee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?