Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

cok sağol canım
akıntım geliyor sürekli tuvalete kosuyorum korkarak
ne yapalım alışıcam insallah
benim için ilk 3 ay kritik cünkü
yarın hemen doktora gidicem iğne vericektik mutlaka hergün iğne olucam
insallah bu sefer emeklerim boşa gitmez
Rabbim burdaki tüm arkadaslarıma tez zamanda sağlıklı evlatlar versin de dinsin acılarımız insallah

tebrik ederim Allahım tamamına erdirsin Allahım mutluluğunu daim etsin canım

amin canım temmuz ayında aynı günler ne acılar yasadık
ne korkunc günler geçirdik
sen şimdi yolu yarılamıssın masallah
darısı basıma arkadasım
insallah bu sefer sonumuz mutlu biter:26::26:

Cnm git bakalım dr.a belki hemencecik minik keseyi de görürsünüz:)))
Endişelerin çok normal ama olumsuz düşünmek yok, kullanacağın iğneler şifa olsun inşallah sana ve bebişine...

sağol cnm seninde başon sağolsunsenin neden oldu erken doğumun?

Ben ne yazıkkı enfeksiyondan kaybettim ben çok sağlıklıyken ona nazar degdı o hasta landı bebegımın kalbı dayanamadı yavrum .Senin elinde değildi doktorum sende hiçbişey yok onun bagışıklığı kaldıramamış bir virüs dedi çünkü diğer sebepleri bulunduran tüm testlerim temiz cıktı

melekyavrum şimdi açtım burayı hamilelik haberin beni ağlattı çok duygulandım inanki işallah Allah her şeyi güzelce geçirmeni sağlar.
Allahım yar ve yardımcın olsun
Bizi habersiz bırakma :)
hiç stres yapma inanıyorum ben bu sefer Allah yüzüne gülücek.

Seni öyle iyi anlıyorum ki benim bundan 1ay önceki halim gibisin aklın sorularla dolu karmakarısık duygular ,cok haklısın üzülmeyedeye aglamayada kimse buna birsey diyemez ama sakin olmaya calış unutma sende bir cansın seninde kendine dikkat etmen gereklı.ve seninde devam etmen gereken bir hayatın var yavrucuklarımız gıttı ama bak bız burdayız demekkı rabbımız bizim devam etmemizi istiyo yola.lütfen hayatına birseyler katmaya calış kendini biraz oyala.sürekli düşünerek ne yazzıki birseyi değiştiremezsin problemıde çözemezsın hiç merak etme hersey acıklıga kavuşacak sende daha ferahlayacaksın.ama zamana ihtiyaç var bu zamanı kemdini yıprwtmak için değil tam tersı guclenmek için kullan.cunku bu guce hadtaneye gittiğindede doktorunu yenıden gördüğündede takrar bebek isteyip hamile kaldığındada ihtiyac olacak herseybyoluna girecek çok yakın bir arkadasım şöyle dedi bana canım öyle güzel günler olacakki ilerde bugunleri unutacaksın iyişallah gececek hepsi hepimiz için.

Öyle sevindimki anlatamam hep geçmiş sayfalarda hamilelikler okumuştum ilk kez canlı tanık oldum :))
İyişsllah bundan sonra hafta hafta gebeliğini sonrada mutlu haberlerini bebeğine saglıcakla kucagına aldıgını takip edicez Allahım saglıcakla büyütsün sanada ferahlıklar versin bu dönemde saglıcakla al evlafını kucagına iyişsllah

melekyavrum çok tebrik ederim canım inşaallah bu kez meleğin seninle kalır Allah tamamına erdirsin inşaallah..

canım çok üzgünüm... Allah bir daha yaşatmasın....
bende 6+3 günlükken kalbi durduğu için bebeğimi kaybettim ve kürtajla alındı. korkarımki unutamayacağım... uzun uzun anlatıp ne acılarınızı deşmek ne de zamanınızı almak istemem... patoloji sonucum temiz çıktı herhangi bi sorun yok dedi dr... ama aklımda hep soru işaretleri var neden oldu acaba diye... şimdi seni de okuyunca enfeksiyondan diye acaba öyle bişey mi olduda farkedemedi demekten kendimi alakoyamıyorum... eğer acını tazelemeyecekse anlatabilir misin nasıl belli oldu enfeksiyondan kaynaklandığını... ben de araştırmak istiyorum belki geç kaldım ama...

Tüylerim diken diken oldu suan inan cok sevindim senin adina. biz melek annelerinden bu haberi almak bambaska bi duygu. Allahim yardimciniz olsun icinizi ferah tutun, inaniyoruz hepimizde rabbim hayirlisini verecek insallah sag salim kucaginiza alicaksiniz.. Bu duruma en cokta kardesleri sevinmistir annesi, seni ve babasini artik mutlu görmek istiyorlar.. Sizi koruyacak sonunuzu hayir edecekler insallah..

hepinizden Allah razı olsun
bugün fenerbahce kazandı eşim koyu fenerli
benim hamilelik haberim geldi
daha önce yazmıstım buraya bir tanıdık ablam vardı 8.gebeliğiydi
diğer cocuklarından 6sı ölü doğum 1iengelliydi
bugün onun da doğum haberini de aldım
bebek küvözde ama iyi

uzun zaman sonra ilk defa mutlu olduğum bir gün yasadım
darısı hepinizin basına
Rabbim hepimizin yar ve yardımcıısı olsun

kızlar inanamıyorum bir mucize bu sanki

gecen hamileliğimde kızımın cinsiyeti belli olmadan 2 hafta önce sakız çiğnemiştim
falım sakızlar varya
içini okuyum dedim

fal aynen şu

Yanakları ah ne tombik
Elleri var minik minik
Bu tatlı şey senin kızın
Falda göründü bir beşik

az önce eşim sakız almıs bir tane çiğniyim dedim
ki dişimden ötürü bu aralar sakız çiğnemezdim
sakızı çiğnedim tam atıcakken kağıdını okuyım dedim

aynı mani gene cıkmıs
bu nasıl bir tesadüftür
insallah gecen sefer evime giremeyen beşik girer de kız ya da erkek farketmez evladım sagsalim büyür o beşikte

Canimmmm nasil sevindim yaaaaa gözlerim doldu ins cok mutlu olacaksin bu defa saglikla kucagina alirsin ins senin bu haberin benim isteksizligimi bir an yoketti sanki.

Cokmu cok canim sìkkin kizlar.dönmek istiyorum evime.kaynanamdan bu zaman zarfinda o kadar sogudumki yorgun düstüm

Melekyavrum o kadar sevindm ki anlatamam.tam da kk ya uzun zamandr girmedm bi bakaym dedm belki hamis haberi vardr dedm ve sana yemin ederm icimdn keske melekyavrum hamile olsa diye gebirdm ya baska sey istesm olacakmis demekki.sen 2 temmuzda ben 3 temmuzda dogum yapmistk senin hikayen hep icimi acitirdi.cok sükür acilarimiz mutlu haberlerle son buluyor.daha umutlandm gelecekle ilgili.insallah burdaki herkesin güzel haberlerini alacz.zaten dikkatimi cekti son 1 aydir aci hikayesi ile aramiza katilan birileri olmadi.hep böyle olsun Allahm

çok çok çok mutluyum ve daha diyecek bişe bulamıyorum haberi okuyunca aktı gözümden yaşşş mutluluktan ama :) :) hayırlı uğurlu olsun rabbim sana bağışlasın sağlıklı sıhhatli olsun inşallahhhh :)

Canimmmm nasil sevindim yaaaaa gözlerim doldu ins cok mutlu olacaksin bu defa saglikla kucagina alirsin ins senin bu haberin benim isteksizligimi bir an yoketti sanki.

hele yaa senin isteksiz olman beni üzüyordu bu sayfada umutsuz kimseyi görmek istemiyorummm :) başka başka sayfalar altında toplanıp gidecez inşallah bebeklerin iştahsızlığı, uykusuzluğu, yaramazlığı, okulu .... uzaaarrr gider daha önmüzde çokkkk yol var :)

malesef farketmediler hamile iken son ay doktoru değiştirdim yeni doktor dikkatlice inceledi bana bazı sorular sordu
ama ben aklıma hiç olumsuz bişey gelmedi yani bebeğimin hasta olduğu hiç ama hiç aklımdan geçmedi.
zatende söylemedi doktor doğumda gördük herşeyi ama yeni doktor biliyormuş sıkıntı olduğunu.
8 ay gittiğim doktor bebek çok iyi riri bi bebek olacak tombiş bi kızın olacak diye kandırdı bizi hatası varsa hakkımı helal etmiyorum ona
tıp fakültesine gittik ama ordada hüsran kızım orda kaldı 10 gün.ölmeden önce kan alıp dondurmamışlar dna sına bakmamışlar
eşimle bana kromozom analizi yapıldı temiz çıktı bende kan pıhtılaşması varmış onu öğrendik.genetik danışmanı da
dediki bu durumun genetik olduğunu düşünmüyorum ama %50 dedi oladabilir dedi kalıtsallık gösterebiliyormuş bu hastalık
kızımın karnında kocaman bi tümör varmış kansermi.Halbuki beslenmeme dikkat ettim bol su içtim meyve yedim üstelik hamile kalmadan önce folik asite başlamıştım neler neler ama olmadı Rabbim o kadar ömür vermiş.

melek yavrummmmmm çooookk sevindim canım ya bian kendim hamileymişim gibi heycanlandımmm tebrik ederim seni inşşş rabbim kucağına almayıda nasip edecek sana bağışlar inşalahhh bakarsın doktora beraber gideriz :2::2::2::2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…