Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

bana resmen uyku haram oldu
yavrumu düşünmekten deliricem
bu gece karşı komşuma geçtım
21 gün oldu doğum yapalı
allahım nasıl güzel
kucağıma aldım gözlerim doldu ağladım
üfffffffffff
evladım benim canım cennete uçtu gitti
bana hamileliğim sırasında bunlar başıma geleceğini hayatta tahmin etmezdim
her sabah uyanınca yaşadıklarım kabus olsun diyorum karnımı yokluyorum ama yok
bide yavrumu hiç rüyamdada göremiyorum
dua ediyorum göreyim şöyle kucağıma alayım öpeyim seveyim doyayım rüyamda diye oda yok üfff
başım sürekli ağrıyooo
ben tekrar nasıl mutlu olucam az bana bi diyin
kabullenemiyom bu olanları yarumu kaybetmeyi
isyan değil
allahım yardım etsin

pes etmek yok canım yola devammm Bana sen guc verdın sımdı bende senı rahat bırakmam soyleyım Allah ın ıznıyle tez zamanda vercez sırayla mujdelerımızı .
Canim cok saol ama bilmiyorum bir duygu firtinasi esiyor üzerimde.eski istegim yok.olsun diye ugrasmicam artik.bilemiyorum.

Canim takibin ii diyelim. Benim 8 ay olmak üzere.ins Rabbim hayirli zamanda hayirli saglikli sihhatli uzun ömürlüsünü nasip eder

cnm düa et biliyosan küran okü bende yaşıyrm aynı şeyleri geceleri sımmsıkı kapatıyorm gözlerimi kızımı görürüm belki diye yookk eşimi şanslı adlediyorm o gördü meleğimizi.ama kendi kendine de yenersin ide düşündüm hep ben zamanla biraz küllenir tabii asssslaaa ünütamayız eşimin bana dediği gibi ACIYLA İMTİHANLA OLGÜNLAŞIYORZ

Canım bebeğinin kilosu haftasına göre çok iyiyimiş yazdım sana benimki aynı haftada 835 gr. doğdu,
kuzucum kıyamam ona ben iyi de kilo da almış oysa ki((
ama kaderin önüne geçilemiyor ne yazık ki, bizim bebeklerimizin ömrü bu kadarmış, çok güzel bir yerdeler, mutlular, huzurlular, bir gün kavuşacağız elbet onlara, bu dünyada değil ama ebedi dünyada sarılıp, öpüp, koklamak nasip olacak inşallah hepimize...
Testler doğumdan sonra yapılıyor evet, ben de 2 ay sonra fln yaptırmıştım ama senin erken doğum sebebin preeklampsi olmayabilir çünkü bebeğinin gelişimi oldukça iyiymiş, preeklampside gelişme geriliği oluyor çoğunlukla, dediğim gibi sen iyi bir perinatolog bul ve bütün yaşadıklarını anlat, o da sana bişi söylesin ki önlem alabilesiniz cnm...

üf yaaa cnm benim kuzenimin hanımı 900 gr doğurdu. Yaşıyo sağlıklı bi bebek tabi pobleri oldu ama şimdi ii yaşıtlarına göre küçük giti ,2 ameliyat oldu ama şimdi sağlıklı Allah bizim yavrularımıza ömür vermemiş doğru söylüyosun .yoksa küvezden 500 grlık bebek bile çıkıyo cnm.sağol aydınlatmların için

öncelikle başın sağolsun burada hepimiz melek annesiyiz hepimiz aynıyız..
baştan sona okudum yazdıklarını aynı sorular neden neden neden ....ama oluyor işte, oldu ve tek değiliz ve bugün bile daha kaç kişinin yüreği yandı kaç ananın yüreği yandı bugün.... bak 21 gün oldu demişsin daha lohusasın ve gördüğüm kadarıyla kendini çok yıpratıyorsun... kafanı oyalayacak şeyler yap dışarı çık yürü tek başına ben öyle yapıyorum, dua et, çalışmıyorsan iş işle, kitap oku ne bilim harap etme kendini herkes acısını farklı yaşar elbet elinde değil biliyorum. bende dışarıya güçlü görünürüm ama hergün muhakkak evladımın resmine bakar ağlarım tek başıma kimse üzüldüğümü farketsin istemem boş boş üzülme ağlama demesinler diye... ağlama düşünme demiyorum ama aza düşürmeye çalış diyorum... lohusalık öyle normal birşey ciddi rahatsızlıklara sebep olabilir dikkat etmen gerek.... doktorum tıbben tam anlamıyla lohusalık 6 ay sürer dedi belki de bu yüzden doktorlar 6 ay korunun diyor... lütfen çok yanma, bak demişsin ne boş şeylere üzülmüşüm diye emin ol daha daha kötü acılar var kocaman evlatlarını kaybeden anneler var neler var neler... bizim evlatlarımız bebek diye acımız az demiyorum ama daha kötü acılar var dikkat et kendine

kızlar bugün adetim gecikti
aslında diş işim cıkınca bebeğe ara vermiştik son 10 gündür sadece denemiştik
olmaz diye bekliyordum

ama adetimin şaştığını hiç bilmem bugün idrarda gebelik testi yaptım

iki çizgi gördüm

HAMİLEYİMM kızlar

çok tuhaf hissediyorum sürekli mutlu hissediyorum bir yandan gözümden sürekli yaş akıyor cünkü çok korkuyorum

4. kez hamileyim
Rabbim bu yavrumu bana bagıslar insallah

dualarınızı eksik etmeyin lütfen

hamile olamadım diye asla üzülmeyin kızlar varmış bir hayır
ben 2 ay denedim olmamstı ya olsaydı belki de dişimin şişmesi yüzünden birsey olucaktı
diş işim bitince hamile kaldım demekki varmıs bir zamanı

Allahım hepimizin gözündeki yaşları artık mutluluk için akıtsın
sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin Rabbim hepimize

cnm çok sevındım konularını bılıyordum hatta beklıyordum senden guzel haberı duymak için

rabbım tamamına erdırsın inşallah sağlıkla bebeğini alırsın kucağına

cnm çok sevındım konularını bılıyordum hatta beklıyordum senden guzel haberı duymak için

rabbım tamamına erdırsın inşallah sağlıkla bebeğini alırsın kucağına

amin canım
zaten bu haberi alır almaz önce eşime sonrada buradaki arkadaslarıma haber vermeliyim dedim
mutluluk ve hüzün ikisi bir arada şuan kalbimde
bir yandan tutunacak yeni bir dal buldum diye seviniyorum 7-8 ay sonra anne olacaksın diyorum insallah kendi kendime
bir yandan utanıyorum melek kızımdan yeniden hamile kalmama sevindiğim için

3 defa hüzünle bitti hamileliğim

Allahım bu sefer acısın halime

Rabbim kimseyi evlatlarıyla sınamasın insallah
bu sefer hikayem mutlu sonla bitsin tek dileğim bu

amin ...
inşallah mutlu sonla bıtecek yüreğini ferah tut

rabbım senın için hayırlı kılsın yavrunu ,,

insan öyle oluyor sorunlu gebelık yaşayınca hep şüphede oluyor ıster ıstemez

bende kayıplar yaşadım şimdi bir oğlum var onu severken kaybettğim bebeklerımde geliy,or aklıma

içimden bir ses siziide çok sevıyorum dıyor hemen

annelık duygusu işte

çoook sevindim meleğim
Allah'ım sağlıklı bir gebelik geçirmeni ve sağ salim evladını kucağına almayı nasip etsin inşallah

o kadar haklısın ki
insallah benim de senin gibi sağlıklı bir evladım olur da hiç yaşamamısa dönerim bu acıları
Allahım senin evladını da sana bagıslasın insallah

çoook sevindim meleğim
Allah'ım sağlıklı bir gebelik geçirmeni ve sağ salim evladını kucağına almayı nasip etsin inşallah

cok sağol canım
Allahım insallah sağsalim kucağıma almayı nasip eder
Rabbim emeklerimizi boşa cıkarmaz insallah

o kadar haklısın ki
insallah benim de senin gibi sağlıklı bir evladım olur da hiç yaşamamısa dönerim bu acıları
Allahım senin evladını da sana bagıslasın insallah

amin cnm aminn

melek ağlattın benıyaa

tüm kalbımle söyluyorum rabbım sana bağışlasın karnındaki minicik yavrunu

amin cnm aminn

melek ağlattın benıyaa

ben hiç evlenmedim hiç hamile kalmadım ama benim de gözlerim doldu
sanki ben hamileymişim gibi heyecanlandım
Allah evlat sahibi olmak isteyen olamayan herkese nasip etsin inşallah
melekyavrum benim üç beş sivilceyi dert ettiğim bi dönemde özelden bana tavsiyede bulunmuş destek olmuştu
melek gibi kalbi var

ayy cnm bnm yaa eskiler eskiler derken senden güzel haber geldi.kalbini çürütme cnm b sefer olcak inşallah rabbim izin vericek dyalarımız seninle

Melekyavrummm yemin ediyorum öyle heyecanlandım, öyle mutlu oldum ki, inan tüylerim diken diken oldu, harika bişi buuu, hamilesin içinde yeni bir can büyüyüyor,
hiiçç umutsuzluk yok bundan sonra , artık mutlu olma zamanı, rabbim vakti zamanında sağlıkla kucağına almanı nasip edecek inşallah bu sefer, rabbim sizi korusun çok çok sevindim...

amin cnm aminn

melek ağlattın benıyaa

ayy cnm bnm yaa eskiler eskiler derken senden güzel haber geldi.kalbini çürütme cnm b sefer olcak inşallah rabbim izin vericek dyalarımız seninle

hepinizden ALLAH binlerce kez razı olsun
insallah hep güzel haberlerimizi paylasırız

tebrik ederim Allahım tamamına erdirsin Allahım mutluluğunu daim etsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…