Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Sevgili ceren çok geçmiş olsun arkadasım bende 29 haftalıkken kaybettım bebeğimi,2 ayım yeni doldu daha.YAzdıklarının aynısını inan bende defalarca düşündüm, ben fark edemedim ben sebep oldum doktorummu kusurlu diye bende hep özür diledim rabbimden bebeğimden .. İnan duygularımız hep aynı. Seni o kadar iyi anlıyorum ki Acımız geçmez bunu bil ama kendine bu kadar yüklenmek seni çok yıpratır.Seninde sağlığın çok önemli bunu unutma hem ruh sağlığın hem fiziksel sağlığın..
Korkularımız hep olacak ama hersey inan bizim elimizde değil hamileyken çok dikkat ettiğine sakındığına çok eminim herseyden ama olmuyomuş bazen işte RAbbimiz bunu uygun görmüş.

Ve bebeğin asla seni suçlamaz bunu sakın kendine söyleme. Onlar bizi yukarıdan izliyorlar biz üzülürsek üzülüyor ancak sevinirsek huzurlu oluyorlar BEn ancak bunu düşündükçe gözyaşlarıma dur diyebiliyorum. HEp şöyle düşün onlar cok daha güzel bir yerdeler ve bizde onlara bir gün kavuşacağız Ama o güne kadar onlar bizi kardeslerini hep severek izleyerek mutlu olarak

Allahım hepimize sağlıklı evlatlar verecek hayırlı zamanda iyişallah Bİzede güzel haberler paylaşma sırası gelecek.ÖNce eski arkadaşlar umarım TObeguk AYsenaz KEten helva FAma beyza Melek yavrum.
(UmRım doğru takip edebilmişimdir)
Sonra bizler iyişallah...

sagol cnm dogrudurbenim 9 ay oldu bebeğimi kaybedeli.rabbim hepimizinde gçnlünün muradını biliyo nasip

CANIMMMM
eski mesajlarımda var benim de dolma yapıyordum kırmızı biberin iiçinden küçük bir yavru biber cıktı
kaç gün sakladım onu bi bilsen buraya da yazmıstım
seni sadece biz anlarız
kimseye dememiştim bende sadece burdaki canlarıma söyledim
bizi sadece biz anlarız

hayırlısı canım 1 ay daha iyileştim diye düşün
pes etmek yok
pes etmek yok

oleyyyyyy
hoşgeldin prensimiz
Rabbim ona ve izmirlime artık cok güzel bir ömür biçsin insallah

ama mesjını ilk okuduğumda hamilesin sandım nasıl heycanlandım canım
o haberi de vereceksin insallah en kısa zamanda sen de bende tabi sağlıkla olacaksa verelim bu haberi insallah

Bu arada topiğimizin 3 prensi 1 prensesi oldu.

Allahım 4 yavrumuza da sağlıklı bir hayat nasip etsin

nazarlardan korusun
darısı bizlerin basına insalllahhhh

agzına yüreğine sağlık canım
tobeguk dan sonra ben geliyorum eski demirbaslardan hayırlısıyla olsunda sıranın hiç önemi yok
ben beklerim
sağlıkla gelsin yavrularımız insallahh

Allah sabır versin melek annesi
insallah bir daha yüzün hep güler

ceren merhaba canım
malesef hoşgeldin
yazdıklarınla şoka girdim
ben 32.haftamda şişmelerim basladı
tansiyonum cıktı
idrarımda protein cıktı
tansiyon ilacı verdiler bi halta yaramadı
doktoru defalarca aradım bir sey yok bilmem ne dedi
daha cok şişenler biliyorum ben dedi
bebegim 32.haftamdan sonra cok az kilo aldı
halbuki hep 2 hafta önden giderdi
tosun gibi bir bebek bekliyorduk
bebegimin kilosu durmaya basladı
düşün 32 de 2000gr dı
neyse bende de enfeksiyon vardı
doktor su iç dedi
ilaç vermedi
37.haftamda ani su gelmesi aynı senin gibi bir yaz vakti afedersin ama çişimi kaçırdım sandım
kardeşim de doktor abla belki de enfeksiyondan oldu belki preeklamsi geçirdin dedi
o kadar pişmanım ki tıpa gitmediğim için
o kadar pişmanm ki
şimdi doktor diyoki seni son 3 ay yatırıccam hastaneye dio
önceden de 2 düşüğüm var benim
nasıl güveneyim ben kime güveneyim
bilmiyorum ki
neyden kaybettim yavrumu bilmiyorum
preeklamsi mi
enfeksiyon mu
yok efendim boynuna 3 defa kordon dolanmıs dediler
hiç inanmıyorum
kakasını yemiş dediler
yavrumun basına neler gelmiş
offf offf
meleğimi koruyamadım
karı koca eczacıyız
2 kardeşim uzman doktor
düşüklerimden ötürü iki ayrı doktora gittim
bu kadar kişi bir kızımı kurtaramadık

neden kaybettim kızımı bilmek istiyorum ama artık cok geç
yeniden hamile kalsam öyle zor bir yol bekliyorki beni
ilk 3 ay düşük riski sonrası tansiyon derdi
Rabbim cümlemizin yardımcısı olsun

başın sağolsunne diyim ben çok kötüyüm valla olucak oldummu kimse önüne geçemiyo olan oluyo:)

sağol cnm seninde başon sağolsunsenin neden oldu erken doğumun?

sağol cnm seninde başon sağolsunsenin neden oldu erken doğumun?

ferihancım sağol aldım atığın mesajları yanlız o testleri şimdi yaptırabilirim dimi? yani doğumdan sonra olan testler dimi ?ben özel msj hakkım yok sen sormuşun bebeğim 1350 doğdu 1150 kadar düştü hatafsına göre kilosu iyiydi ama olmadı solunumdan çok geç çıktı 30 günde falan 3 gün çıktı tektar girdi bigin daha makineye bağlı kaldı sonra tekrar çıktı kaybetmeden önce 2080 kadar çıktı kilosu ama olmadı. bilmiyorum yarın üniversiteye gidicem bilmiyorum işe kafamı netleştirmek istiyorum erken doğumu neden yaptığımla ilgil birda en azından veri olsun elimde bir sonraki hamilelik için ayrıca sezeryanla doğum yaptım suyum geldi ama dr. dediki bebeğin haftası küçük zorlamayalım anlayacağın çok zor bekleme sürecim var yani üffffffffffff ne diyim bilemiyorum işallah hayırlı şeyler olur bir sonraki sefere

başın sağolsunne diyim ben çok kötüyüm valla olucak oldummu kimse önüne geçemiyo olan oluyo:)

ne kadar oldu doğum yapalı senin tekrar düşünmeye başladınmı?bilmiyorum valla ben kendim bilmiyom neden erken doğurdum neden yavrum küvezden çıkamadı 500 gr doğanlar yaşıyo kader işte Allahım ol diyo ve oluyo dicek bi şey bulamıyorum bende senin gibiyim elimde erken doğumumun nedeniyle ilgili tek ve sağlam bi veri yok ar<aştırtıcam kendimi valla hiç yaşamadımı doğduktan sonra yavrun üf yaaa çok üzülüyorum ben

hiç yaşamadımı bebeğin?

üf ya çok fena bende çok kötüyüm hiç sağlam bi veri yok elimde erken doğumumla ilgili bilmiyorumki
ne olucak ne kadar oldu doğum yapalı bebek düşünmeye başladınmı ?Allah yardım etsin valla

MALESEF canım doğuma girecekken ani su geldiği için önce ultrasona girdim
bebegim iyiydi
hhatta doktor bebek kakasını yapmıs kilosu cok zayıf değil normal dedi 2200 gr dı
nst ye gir bakalım bebeğin durumu nasıl ona göre doğum saatini belirleriz dedi
gün içinde olduğundan ac değildim
konu acmıstım ordan da okuyabilirsin yasadıklarımı
nstye güle oynaya indim

ve sadece 10dk içinde veda etti kızım bana
görmedim de kızımı yasamadı da meleğim
işte öyle

dediğin gibi ömrü varsa yasardı ama benim o kadar cok sebep vardıki asıl sebep neydi ne değildi
bu sorularla ömrüm gececek diye korkuyorum

üf ya çok fena bende çok kötüyüm hiç sağlam bi veri yok elimde erken doğumumla ilgili bilmiyorumki
ne olucak ne kadar oldu doğum yapalı bebek düşünmeye başladınmı ?Allah yardım etsin valla

bencede Allah yardımcımız olsun

yasadıklarımız cok benzermiş
seni cok iyi anlıyorum
ama insallah preeklamsi değildir yasadığımız
benim 9 ay bitti
6.ayda korunmayı bıraktım ama 2 ay denedim olmadı
2 aydır da dişimle uğrastım bebek calısmalarına ara verdim
acıkcası korkularım cok 3 defa olmadı hep hüsran
tekrar gebe olursam güçlü bir psikolojiye sahip olmam lazım
psikiyatriste gittinmi
ilk aylar çok agır gecer ben antidepresanlar olmasa mahvolurdum
2 ay kullandım sonra bıraktım
kendim basetmek istedim
çok şükür iyileşiyorum
sen de hepimizde iyileşicez
meleklerimiz cennet kusu
en büyük tesellim hep mutlu olacak olmaları insallah

Hayır arkadaşım hayır bu sorularla geçmeyecek ömrün.
Rabbim sana gene lütfedecek bir evlat
Bebeğin şuan melek ve gökyüzünden bir yerlerden seni ve babasını izliyor .
Rabbim daha çok sevmiş sizden ve yanına almış.
Kaderi böyleymiş elden birşey gelmiyor .
Biliyorum çook zor ama çook zor.Ama sürekli sorular sorarak da mahvetme kendini .

okuması bile huzur veriyor
kızıma kavusacağım anı düşündükçe sevincten delirecek gibi oluyorum
ölümden artık hiç korkmuyorum
vuslat günümü dört gözle bekliyorum
Rabbim herkesin evladını bagıslasın insallah

bu hafta sonu gidicem kadın doğumcum gece rahat uyuyayım diye laroksil diye bi ilaç verdi ama gene uyuyamıyorum
bilmiyorum ilaçlarlada uyuşturmak istemedim kendimi bu hafta sonu psikoloğa gidicem ama bilmem nasıl gelicek benim kendi kendime yardım etmem lazım öncelikle şu erken doğumumun nedenini bulmam lazım tam belli değil yaa enfeksiyon mu yoksa preeklamsimi ne oldu çok orkuyorum tekrar hamile kalırsam ve aynı şeyleri yaşrsam diye ama bütün önlemleri alıcam ..
kafam çok kötü Alla yalvarırmı bi insan meleği için zaten Allahın yanında yavrum ben her gece yalvarıyorum Allahım yaruma ii bak Allahım diyeAynı senin gibi kavuşacağım zamanı hayal ediyom ölümden hiç korkmuyorum manyaklaştım işte ne yapayım
çok yeni daha 42 gün oldu hatta şuan 43 işallah tekrar ruh sağlığımı kavuşucam ama ne diyim şimdi hiç sağlıklı değilim
sanada en kısa zamanda tekrar nasıp eder işaalah ama gerkli tetbirleri al ne bileyim bilmiyorum ama nasıl önlem alınıcak onları yaptır cnm hatta biliysan banada söyle nasıl biz şimdi hamilek yaşıcaz ya tekrar sıkıntılarımız olursa üfffffffffff

cnm seninde başın sağolsun çok acı ama anlamadılarmı hamilelikte bebeğinde bi şey olduğunu?
bu doktorlar varya üf yaaa sinir oluyorum ben yaa şimdi ne yaptın sonrası için bi test falan gelecek bebeklerin için genetik falan bi şey varmıymış ne diyim sana dr değilim olsaydım ama heralde ben ki düşündüm ben yapamazdım o mesleğide fazla duygusalım

cnm ya bu düşünceler aynı bendede var yaaa
genç yaşta nasıl bi acıyla başbasa kaldık biz böyle yaa üfffffffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…