öncelikle sağol seninde başın sağolsun seni ççok iyi anlıyorum ...hayatta yaşana bilecek en büyük acılardan birini yaşadık. Sabır demişsin sabır etmekten başka yapabilecek hiç bi şey yok ben şimdi hiç düşünmüyorum ikinci bi hamilelliği , en az 1 sene beklicem en azından ama şunu biliyorum bir dahakine her şey yolunda gitmesi için ne gerekiyosa yapıcam...tabi Allahımda yardım etsin çok yüce yaradanım bir aynı acıyı yaşatmasın bana ve hiç kimseye melek annesi olmak çok zor.Allahım yardım etsin istiyorum çünkü bu hamileliğimde resmen basiretim bağlandı resmen bu son beni beklemiş ben hiç ama hiç uyunmadım kısmetin ötesine geçemiyo insan ben en ufak şeyi kafaya takarım aslında bi rahatlık bi saflık manyak gibi dilim elim bağlandı normal dedikçe dr.lar ben normaldir heralde dedim yoksaa hastaneye yatardım çıkmazdım ben böyle olacağını hiç tahmin bile etmedim ne bileyim bilsem idrar yolu enfesiyonda daha hastaneye yatardım ben böyle olacağını hiç bilemedim yavrum kuvezde yatarken devamlı özürdiledim annecim affet beni anlamadım özür dilerim böyle olmasını istemedim diye şimdide mezarına gittiğimde devamlı aynı şeyi soylüyorum çok kötüyüm Alahım neden böyle bi sınav için beni seçti bilmiyorum ben ne salakmışım boş şeyleri kafaya takıyomuşum şimdi bebeğimden sonra kendime bakıyorumda ya ne aptalca şeylere üzülmüşüm şimdiki üzüntüm tam bi delirme noktası of of ne acı bu acıyla ömrümün sonuna kadar yaşıcam çok özlüyorum yavrum bide çok buyük vicdan azabı duyuyorum ben doktoru iyimi secemedim ben ben derken kafayı yicem en azından neden yavrum erken doğdu öyle kötü bi şeyki suyun dan diye gelmesi yapabilecek hiç bi şey yok doğuruyosun yavrunla ayrılıyosın razıydım küvezden çıkabilseydi sağlıklı bi şekilde ama oda olmadı şimdi bi melek annesiyim onla kavuşacağım zamannı bekliyorum...bir gün elbet kavuşucaz Allahım izin verirse ebedi hayatımızı birlikte geçirmemiz için izin versin istiyorum hemde çok rüyamdaa göremiyom yavrum her gece yatmadan dua ediyorum yavrumu göreyim diye doya doya rüyamda seveyim bari diye ama oda daha yok(((( of of
sagol cnm dogrudurbenim 9 ay oldu bebeğimi kaybedeli.rabbim hepimizinde gçnlünün muradını biliyo nasipAllahım hepimize sağlıklı evlatlar verecek hayırlı zamanda iyişallah Bİzede güzel haberler paylaşma sırası gelecek.ÖNce eski arkadaşlar umarım TObeguk AYsenaz KEten helva FAma beyza Melek yavrum.
(UmRım doğru takip edebilmişimdir)
Sonra bizler iyişallah...
kızlar yemek yaparken mantarın yanında yavrusu vardı soganın yanında yavrusu vardı onları birbirinden ayırdım ama çok kötü oldum işte daldım daldım gittim ooof ne bileyim sizinle paylaşmak istedim beni anlasanız anlasanız siz anlarsınız bunu başkasına anlatsam tıkarlar beni valla bakırköy e kızlar ayşenazın size çok selamı var kayınvalidesinde orda net yok giremiyo kuzum
slm canlar hepinizi özlemişim malum fazla giremiyorum
bu ayda kırmızıları gördüm.bilmiyorum ama ben vazgeciyrum sanırım kızlar.
istekszlik gelmeye basladı.çok kararsızım.sanırım ara vericem.
kafam cokmu cok karısık.ne istedigimi bilmiyorum su anda.
dengem bozuluyor sanırım.sonunda bende psikoloğa gidicem sanırım.
cevremde3 kimse bilmiyor bu halimi.ama ne bilim
Canlar bir müjdeli haber de benden size:
İzmirli arkadaşımız da sağlıcakla bebeğini kucağına aldı. yanlız oğlumuzun sarılık değerleri yüksek çıktığından biraz hastanede yatmışlar. Hala değerleri yüksek. O yüzden haber verememiş izmirli dua edelim onlara, ihtiyaçları var. İzmirlimin sağlığı iyi.
Darısı hepimizin başına olsun innnnnnnşallllaaaaaahhhhhhhhhh.......
Bu arada topiğimizin 3 prensi 1 prensesi oldu.
Allahım hepimize sağlıklı evlatlar verecek hayırlı zamanda iyişallah Bİzede güzel haberler paylaşma sırası gelecek.ÖNce eski arkadaşlar umarım TObeguk AYsenaz KEten helva FAma beyza Melek yavrum.
(UmRım doğru takip edebilmişimdir)
Sonra bizler iyişallah...
Sevgili ceren çok geçmiş olsun arkadasım bende 29 haftalıkken kaybettım bebeğimi,2 ayım yeni doldu daha.YAzdıklarının aynısını inan bende defalarca düşündüm, ben fark edemedim ben sebep oldum doktorummu kusurlu diye bende hep özür diledim rabbimden bebeğimden .. İnan duygularımız hep aynı. Seni o kadar iyi anlıyorum ki Acımız geçmez bunu bil ama kendine bu kadar yüklenmek seni çok yıpratır.Seninde sağlığın çok önemli bunu unutma hem ruh sağlığın hem fiziksel sağlığın..
Korkularımız hep olacak ama hersey inan bizim elimizde değil hamileyken çok dikkat ettiğine sakındığına çok eminim herseyden ama olmuyomuş bazen işte RAbbimiz bunu uygun görmüş.
Ve bebeğin asla seni suçlamaz bunu sakın kendine söyleme. Onlar bizi yukarıdan izliyorlar biz üzülürsek üzülüyor ancak sevinirsek huzurlu oluyorlar BEn ancak bunu düşündükçe gözyaşlarıma dur diyebiliyorum. HEp şöyle düşün onlar cok daha güzel bir yerdeler ve bizde onlara bir gün kavuşacağız Ama o güne kadar onlar bizi kardeslerini hep severek izleyerek mutlu olarak
ferihan sizinle görüşmek isterim 2 gündür yazılarınızı okuyorum ben burda yeni üye oldum benimle aynı durumda olan insanlar var diye ne kötü bi cümle Alllah yardım etsin bize belki bizde birbirimize yardım ede biliriz hamilelik için mayıs haziran erken değilmi ne bileyim ben hayırlısı olsun tabi ama öncesinde neler yapıcaksın test falan ne bileyim üffffffffffffff bi şeyler yazarmıksın bana
Allah sabır versin melek annesi
insallah bir daha yüzün hep güler
ceren merhaba canım
malesef hoşgeldin
yazdıklarınla şoka girdim
ben 32.haftamda şişmelerim basladı
tansiyonum cıktı
idrarımda protein cıktı
tansiyon ilacı verdiler bi halta yaramadı
doktoru defalarca aradım bir sey yok bilmem ne dedi
daha cok şişenler biliyorum ben dedi
bebegim 32.haftamdan sonra cok az kilo aldı
halbuki hep 2 hafta önden giderdi
tosun gibi bir bebek bekliyorduk
bebegimin kilosu durmaya basladı
düşün 32 de 2000gr dı
neyse bende de enfeksiyon vardı
doktor su iç dedi
ilaç vermedi
37.haftamda ani su gelmesi aynı senin gibi bir yaz vakti afedersin ama çişimi kaçırdım sandım
kardeşim de doktor abla belki de enfeksiyondan oldu belki preeklamsi geçirdin dedi
o kadar pişmanım ki tıpa gitmediğim için
o kadar pişmanm ki
şimdi doktor diyoki seni son 3 ay yatırıccam hastaneye dio
önceden de 2 düşüğüm var benim
nasıl güveneyim ben kime güveneyim
bilmiyorum ki
neyden kaybettim yavrumu bilmiyorum
preeklamsi mi
enfeksiyon mu
yok efendim boynuna 3 defa kordon dolanmıs dediler
hiç inanmıyorum
kakasını yemiş dediler
yavrumun basına neler gelmiş
offf offf
meleğimi koruyamadım
karı koca eczacıyız
2 kardeşim uzman doktor
düşüklerimden ötürü iki ayrı doktora gittim
bu kadar kişi bir kızımı kurtaramadık
neden kaybettim kızımı bilmek istiyorum ama artık cok geç
yeniden hamile kalsam öyle zor bir yol bekliyorki beni
ilk 3 ay düşük riski sonrası tansiyon derdi
Rabbim cümlemizin yardımcısı olsun
Sevgili ceren çok geçmiş olsun arkadasım bende 29 haftalıkken kaybettım bebeğimi,2 ayım yeni doldu daha.YAzdıklarının aynısını inan bende defalarca düşündüm, ben fark edemedim ben sebep oldum doktorummu kusurlu diye bende hep özür diledim rabbimden bebeğimden .. İnan duygularımız hep aynı. Seni o kadar iyi anlıyorum ki Acımız geçmez bunu bil ama kendine bu kadar yüklenmek seni çok yıpratır.Seninde sağlığın çok önemli bunu unutma hem ruh sağlığın hem fiziksel sağlığın..
Korkularımız hep olacak ama hersey inan bizim elimizde değil hamileyken çok dikkat ettiğine sakındığına çok eminim herseyden ama olmuyomuş bazen işte RAbbimiz bunu uygun görmüş.
Ve bebeğin asla seni suçlamaz bunu sakın kendine söyleme. Onlar bizi yukarıdan izliyorlar biz üzülürsek üzülüyor ancak sevinirsek huzurlu oluyorlar BEn ancak bunu düşündükçe gözyaşlarıma dur diyebiliyorum. HEp şöyle düşün onlar cok daha güzel bir yerdeler ve bizde onlara bir gün kavuşacağız Ama o güne kadar onlar bizi kardeslerini hep severek izleyerek mutlu olarak
Cnm başın sağolsun allahım sana da sabır versin, ben de doğum yapalı 4,5 ay bebeğimi kaybedeli de 3,5 ay oldu, henüz atlatamamanız normal, ben de henüz kendimi hiç iyi hissetmiyorum, her gün aynı acı aynı kabus. Hiç geçmiyecekmiş gibi geliyor,
Psikiyatriste gidiyorum artık belki iyi gelir ne bileyim, imkanın varsa sen de düşünebilirsin...
Ben de mayıs sonu haziran başı gibi korunmayı bırakmayı düşünüyorum, o yüzden artık hem fiziksel hem de psikolojik olarak iyi olmak istiyorum, rabbim tüm melek annelerine bol sabır ve iyilik ferahlık versin inşallahhhh...
başın sağolsunne diyim ben çok kötüyüm valla olucak oldummu kimse önüne geçemiyo olan oluyo:)
ceren merhaba canım
malesef hoşgeldin
tansiyonum cıktı
idrarımda protein cıktı
düşün 32 de 2000gr dı
doktor su iç dedi
ilaç vermedi
37.haftamda ani su gelmesi aynı senin gibi bir yaz vakti afedersin ama çişimi kaçırdım sandım
kardeşim de doktor abla belki de enfeksiyondan oldu belki preeklamsi geçirdin dedi
o kadar pişmanm ki
bilmiyorum ki
preeklamsi mi
enfeksiyon mu
hiç inanmıyorum
kakasını yemiş dediler
offf offf
meleğimi koruyamadım
karı koca eczacıyız
2 kardeşim uzman doktor
ceren merhaba canım
malesef hoşgeldin
tansiyonum cıktı
idrarımda protein cıktı
düşün 32 de 2000gr dı
doktor su iç dedi
ilaç vermedi
o kadar pişmanm ki
bilmiyorum ki
preeklamsi mi
enfeksiyon mu
hiç inanmıyorum
kakasını yemiş dediler
offf offf
meleğimi koruyamadım
karı koca eczacıyız
2 kardeşim uzman doktor
üf ya çok fena bende çok kötüyüm hiç sağlam bi veri yok elimde erken doğumumla ilgili bilmiyorumki
ne olucak ne kadar oldu doğum yapalı bebek düşünmeye başladınmı ?Allah yardım etsin valla
MALESEF canım doğuma girecekken ani su geldiği için önce ultrasona girdim
bebegim iyiydi
hhatta doktor bebek kakasını yapmıs kilosu cok zayıf değil normal dedi 2200 gr dı
nst ye gir bakalım bebeğin durumu nasıl ona göre doğum saatini belirleriz dedi
gün içinde olduğundan ac değildim
konu acmıstım ordan da okuyabilirsin yasadıklarımı
nstye güle oynaya indim
ve sadece 10dk içinde veda etti kızım bana
görmedim de kızımı yasamadı da meleğim
işte öyle
dediğin gibi ömrü varsa yasardı ama benim o kadar cok sebep vardıki asıl sebep neydi ne değildi
bu sorularla ömrüm gececek diye korkuyorum
Hayır arkadaşım hayır bu sorularla geçmeyecek ömrün.
Rabbim sana gene lütfedecek bir evlat
Bebeğin şuan melek ve gökyüzünden bir yerlerden seni ve babasını izliyor .
Rabbim daha çok sevmiş sizden ve yanına almış.
Kaderi böyleymiş elden birşey gelmiyor .
Biliyorum çook zor ama çook zor.Ama sürekli sorular sorarak da mahvetme kendini .
bencede Allah yardımcımız olsun
yasadıklarımız cok benzermiş
seni cok iyi anlıyorum
ama insallah preeklamsi değildir yasadığımız
benim 9 ay bitti
6.ayda korunmayı bıraktım ama 2 ay denedim olmadı
2 aydır da dişimle uğrastım bebek calısmalarına ara verdim
acıkcası korkularım cok 3 defa olmadı hep hüsran
tekrar gebe olursam güçlü bir psikolojiye sahip olmam lazım
psikiyatriste gittinmi
ilk aylar çok agır gecer ben antidepresanlar olmasa mahvolurdum
2 ay kullandım sonra bıraktım
kendim basetmek istedim
çok şükür iyileşiyorum
sen de hepimizde iyileşicez
meleklerimiz cennet kusu
en büyük tesellim hep mutlu olacak olmaları insallah
hoşgeldin demek adetten olmuş artık hepimiz aynı yollardan geçiyorum malesef benim 7 ay oluyor kızımı kaybedeli kucağıma bile alamadım ve benim başka evladım yok ayrıcadfa tekrarlama riski var kalıtsallık gösterebilir ki bu demek oluyor ki asla evladım olamaz ama rabbim nasip edecek buna inanıyorum korunma sürem bu ay bitti ve çok korkuyorum aynı acıları yaşamaktan ama rabbim büyük inş olacak.35+3 te doğumyaptım ben doğumda öğrendim kızımın karnında kocaman bi tümör olduğunu karnı hamile bi kadın gibi şişik durumdaydı önce karaciğer dediler sonra hemanjiom dediler vs. vs 14 günyaşadı küvezde dokunamadım bile ona tıp fakültesiinde yattı ilaçlarla küçülsün dieye uğraştılar ama kötü huyluymuş küçülmediği gibi büyümeye devam etti malesef sebebi nedeni bilinmiyormuş herhangi bi kokladığım parfümden yediğim bi meyveden sebzeden bişey tetiklemiş o derece büyümesini velhasıl rabbim o kadar ömür biçim.ama hamileyken hep kucağıma alabilecekmiyim derdim nasip olacakmı derdim hep içime doğmuş gibi allahım onı bize bağışla derdim doğuma gitmeden öncede allahım ilkinin kalp atışını duyamadım bunda 9 aydır taşıyorum hareketlerini hissettim kalp atışını duydum şükürler olsun dedim ama ne olur bağışla bize dedim belki bunları yaşayamayanlarda vardır elbette ama ne olur bağışla dedim sonrada doğum oldu ama sezeryanla yaptım mecburen
okuması bile huzur veriyor
kızıma kavusacağım anı düşündükçe sevincten delirecek gibi oluyorum
ölümden artık hiç korkmuyorum
vuslat günümü dört gözle bekliyorum
Rabbim herkesin evladını bagıslasın insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?