Canimmmm nasil sevindim yaaaaa gözlerim doldu ins cok mutlu olacaksin bu defa saglikla kucagina alirsin ins senin bu haberin benim isteksizligimi bir an yoketti sanki.
Melekyavrum o kadar sevindm ki anlatamam.tam da kk ya uzun zamandr girmedm bi bakaym dedm belki hamis haberi vardr dedm ve sana yemin ederm icimdn keske melekyavrum hamile olsa diye gebirdm ya baska sey istesm olacakmis demekki.sen 2 temmuzda ben 3 temmuzda dogum yapmistk senin hikayen hep icimi acitirdi.cok sükür acilarimiz mutlu haberlerle son buluyor.daha umutlandm gelecekle ilgili.insallah burdaki herkesin güzel haberlerini alacz.zaten dikkatimi cekti son 1 aydir aci hikayesi ile aramiza katilan birileri olmadi.hep böyle olsun Allahm
çok çok çok mutluyum ve daha diyecek bişe bulamıyorum haberi okuyunca aktı gözümden yaşşş mutluluktan ama :) :) hayırlı uğurlu olsun rabbim sana bağışlasın sağlıklı sıhhatli olsun inşallahhhh :)
melek yavrummmmmm çooookk sevindim canım ya bian kendim hamileymişim gibi heycanlandımmm tebrik ederim seni inşşş rabbim kucağına almayıda nasip edecek sana bağışlar inşalahhh bakarsın doktora beraber gideriz :2::2::2::2:
VARDIR BİR ZAMANI aysenazım
sadece dua et ve bekle yalvararak dua et
beni zor bir süreç bekliyor
cok sevinemiyorum
bir yandan da sevincimden yere göge sıgamıyorum
geçmişi silmek istiyorum
gönlüm hepinizle
evet canım sen ben aynı günlerde kahroolduk
insallah greathopes o kadar güzel bir yaz geçirelim ki bu sefer herseyi unutalım
çok sağol canım
Rabbim bebeklerimzi korusun insallah
canım dünden beri saatlerdir ağlıyorum
3 kayıp yasadım
çok korkuyorum
bir yandan seviinip aglıyorum
ilk defa bu kadar karmasığım
Rabbim gözümüzden hep mutluluk için yaş akıtsın insallah
senin de gebelik haberlerini de tez zamanda duyarız insallah da ben de senin için aglarım
ketenim o kadar çok isterim ki
beraber aynı doktora gidip mutlu haberlerle cıkmayı
hayırlısı canım
önce sağlık olsun da insallah
darısı tez zamanda sağlıkla basına gelsin insallahhhh
rabbim yüzümüzü güldürecek bu defa. bende corasprin kullanıyorum artık hergün bunun saati önemli mi ya ne zaman aklıma gelirse o zaman atıyorum banada hemen iğneye başlayacak hamile kalır kalmaz.haberlerini eksik etme bizden buaraya uğra mutlaka
amin canım temmuz ayında aynı günler ne acılar yasadık
ne korkunc günler geçirdik
sen şimdi yolu yarılamıssın masallah
darısı basıma arkadasım
insallah bu sefer sonumuz mutlu biter:26::26:
Mehtapibrahim canim sen de adanadasin demek ve o ugursuz hastaneye mi gittin.hic takma .en son metro has. gittm 3 ay sonra bile hamile kalinabilir ameliyat yerinin iyilesmesi önemli dedi.hayata kötümser bakan doktor yorumu bence.bilseki bebek nasi iyi geliyo bedenimize ve ruhumuza
inşallah canım hamile kalıncada sıkıntılar bitmiyor inan benim kafamda hala ya bir sorun olursa düşüncesi.2 gün önce gebeliğim riskli olduğu için Adana balcalı hastanesine gittim ayrıntılı ultrason için dr bana bir kızdıki 2 yıl beklemeden neden hamile kaldın senin vücudun zaten tüm depolarını tüketmiş kendine gelmeden niye hamile kaldın diyor gelde içindeki fırtınaları anlat...Neyse çok şükür bebeğim iyiymiş ama diyorki ilerde ne olur bilemem 35 36. haftanda mutlaka buraya gel rahimden sıvı alıp bebeğin ciğerlerinin gelişip gelişmediğine bakalım ve seni erken doğuma alalım diyor daha önce bebek kaybın olduğu için ve sen şeker hastasısın durumun riskli diyor yani canım arkadaşım benim durumum böyle Rabbimden dileğim tüm emeklerimizin karşılığında yavrumuzu sağ salim uzun ömürlü kucağımıza alırız inşallah
evet o kadar cok kişinin duasını alıyorum kiYaa ne kadar güzel melekyavrumun hamileliğiyle topiğe heyecan geldi hareket geldi, herkes çok mutlu çok umutlu,
gece yatarken bile sen geldin aklıma melekyavrum,
bu kadar insanın duasını, güzel dileklerini alıyorsun, rabbim hayırlısıyla bebeğini verecek bu sefer kucağına, ben tüm kalbimle inanıyorum.
Bi de bu hamilelik haberi melekyavrumla kalmayacak, görürsünüz arkasından başka güzel haberler de alacağız , rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşallahhhh...
Mehtapibrahim canim sen de adanadasin demek ve o ugursuz hastaneye mi gittin.hic takma .en son metro has. gittm 3 ay sonra bile hamile kalinabilir ameliyat yerinin iyilesmesi önemli dedi.hayata kötümser bakan doktor yorumu bence.bilseki bebek nasi iyi geliyo bedenimize ve ruhumuza
inşallah canım hamile kalıncada sıkıntılar bitmiyor inan benim kafamda hala ya bir sorun olursa düşüncesi.2 gün önce gebeliğim riskli olduğu için Adana balcalı hastanesine gittim ayrıntılı ultrason için dr bana bir kızdıki 2 yıl beklemeden neden hamile kaldın senin vücudun zaten tüm depolarını tüketmiş kendine gelmeden niye hamile kaldın diyor gelde içindeki fırtınaları anlat...Neyse çok şükür bebeğim iyiymiş ama diyorki ilerde ne olur bilemem 35 36. haftanda mutlaka buraya gel rahimden sıvı alıp bebeğin ciğerlerinin gelişip gelişmediğine bakalım ve seni erken doğuma alalım diyor daha önce bebek kaybın olduğu için ve sen şeker hastasısın durumun riskli diyor yani canım arkadaşım benim durumum böyle Rabbimden dileğim tüm emeklerimizin karşılığında yavrumuzu sağ salim uzun ömürlü kucağımıza alırız inşallah
melekyavrum şimdi okudum bana inan bütün tüylerim diken diken oldu inşallah bu sefer alıcaksın kucagına uzun ömürlü saglıklıkızlar bugün adetim gecikti
aslında diş işim cıkınca bebeğe ara vermiştik son 10 gündür sadece denemiştik
olmaz diye bekliyordum
ama adetimin şaştığını hiç bilmem bugün idrarda gebelik testi yaptım
iki çizgi gördüm
HAMİLEYİMM kızlar
çok tuhaf hissediyorum sürekli mutlu hissediyorum bir yandan gözümden sürekli yaş akıyor cünkü çok korkuyorum
4. kez hamileyim
Rabbim bu yavrumu bana bagıslar insallah
dualarınızı eksik etmeyin lütfen
hamile olamadım diye asla üzülmeyin kızlar varmış bir hayır
ben 2 ay denedim olmamstı ya olsaydı belki de dişimin şişmesi yüzünden birsey olucaktı
diş işim bitince hamile kaldım demekki varmıs bir zamanı
Allahım hepimizin gözündeki yaşları artık mutluluk için akıtsın
sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin Rabbim hepimize
kızlar bugün adetim gecikti
aslında diş işim cıkınca bebeğe ara vermiştik son 10 gündür sadece denemiştik
olmaz diye bekliyordum
ama adetimin şaştığını hiç bilmem bugün idrarda gebelik testi yaptım
iki çizgi gördüm
HAMİLEYİMM kızlar
çok tuhaf hissediyorum sürekli mutlu hissediyorum bir yandan gözümden sürekli yaş akıyor cünkü çok korkuyorum
4. kez hamileyim
Rabbim bu yavrumu bana bagıslar insallah
dualarınızı eksik etmeyin lütfen. Ne
hamile olamadım diye asla üzülmeyin kızlar varmış bir hayır
ben 2 ay denedim olmamstı ya olsaydı belki de dişimin şişmesi yüzünden birsey olucaktı
diş işim bitince hamile kaldım demekki varmıs bir zamanı
Allahım hepimizin gözündeki yaşları artık mutluluk için akıtsın
sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin Rabbim hepimize
zaten istemiyordum orada doğum yapmayı şimdi ise gözüm iyice korktu.ben ilk kızımı orda doğurmuştum deneme tahtası gibi yapıyorlar gerçekten ve ilk ameliyatım çok kötü sanki karnım kasığıma yapışmış gibi dışarıya sarkıyor çok kötü görünüyor canım yaao uğursuz hastanede ne işin var... benim kabusum orası sakın bebeğinin kendinin canını oraya emanet etme... o ruhsuz doktorlar 8 aylık bebeğimi alacaklar üstelik (%50 yaşama şansı olan evladımı) ben evet desem, onlar için hiç bir değerin yok bebeğinde bir et parçası zaten.. benim yakın bir akrabam tuvalette doğum yapmış düşün o kadar kötü davranmışlar ki doğumda falan.. bana da kötü davrandılar ben bebeğimin hastalığına acı içindeyken bebeğime bakıp öğrencileriyle gülüşmüş doktor var orada sanki ben kobay bir fareyim son oldu bir daha oraya gidişim..... sakın oradakilere uyup üzme kendini o hastane ile ilgili neler var neleeeerrr anlatsam sığmaz buraya
Rabbim ne derse o ..
metroda hangi doktor 3 ay dedi... bana ferat erol dedi sezeryanından korkma 3-4 ay kafanı toparla ama dedi kan hapı vitamin falan verdi öyle güzel de moral verdi ki o doktoru netten baktım ve çok yakınlarım çok övdüler eczacı, doktor falan gerçekten de memnun kaldım ve ondan sonra beklemek daha kolay geldi o yüzden 6 ay bile beklerim belki
zaten istemiyordum orada doğum yapmayı şimdi ise gözüm iyice korktu.ben ilk kızımı orda doğurmuştum deneme tahtası gibi yapıyorlar gerçekten ve ilk ameliyatım çok kötü sanki karnım kasığıma yapışmış gibi dışarıya sarkıyor çok kötü görünüyor canım yaa
canım aslında Osmaniyeliyim ama bu konularda buralarda uzman doktor olmadığı için buradaki doktorum gitmemi önerdi.balcalıyı bende sevmiyorum ama olanakları bakımından mecbur kaldım ayrıntılı ultrasonu yapan dr perinatalog.ya bebeklerimiz sağ salim doğsalar dünyalar bizim olacak
perinatolog olarak Ebru tarımın üstüe kimseyi tanımıyorum.kadının muayenesi o kadar detaylı ki farkı anlıyorsunuz.zaten kadın prof olmuş..metroda gül demirtaşa gittim.o bana 3 ay yeter dedi.ama muayenesi ebru hanım gibi değil.ben yinde 2. bi doktor olarak devam etmeyi düşünüyorum.ama başkent de araştırma hastanesi ve çok nezih bi yer.balcalıya Allah düşürmesin kimseyi.
balcalıdaki bütün perinatologlara gittim.seninki cüneyt evrüke mi?olumsuz yorumundan tahmin ediyorum.benim de bebeğimi 8 aylık alallım dediler istemiyoruz deyince uğraşmaya gerek yok der gibi odadan çıkıp gitmişti.çok zoruma gitmişti.
melekyavrum çok tebrik ederim canım inşaallah bu kez meleğin seninle kalır Allah tamamına erdirsin inşaallah..
canım çok üzgünüm... Allah bir daha yaşatmasın....
bende 6+3 günlükken kalbi durduğu için bebeğimi kaybettim ve kürtajla alındı. korkarımki unutamayacağım... uzun uzun anlatıp ne acılarınızı deşmek ne de zamanınızı almak istemem... patoloji sonucum temiz çıktı herhangi bi sorun yok dedi dr... ama aklımda hep soru işaretleri var neden oldu acaba diye... şimdi seni de okuyunca enfeksiyondan diye acaba öyle bişey mi olduda farkedemedi demekten kendimi alakoyamıyorum... eğer acını tazelemeyecekse anlatabilir misin nasıl belli oldu enfeksiyondan kaynaklandığını... ben de araştırmak istiyorum belki geç kaldım ama...
kızlar inanamıyorum bir mucize bu sanki
gecen hamileliğimde kızımın cinsiyeti belli olmadan 2 hafta önce sakız çiğnemiştim
falım sakızlar varya
içini okuyum dedim
fal aynen şu
Yanakları ah ne tombik
Elleri var minik minik
Bu tatlı şey senin kızın
Falda göründü bir beşik
az önce eşim sakız almıs bir tane çiğniyim dedim
ki dişimden ötürü bu aralar sakız çiğnemezdim
sakızı çiğnedim tam atıcakken kağıdını okuyım dedim
aynı mani gene cıkmıs
bu nasıl bir tesadüftür
insallah gecen sefer evime giremeyen beşik girer de kız ya da erkek farketmez evladım sagsalim büyür o beşikte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?