Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Canimmmm nasil sevindim yaaaaa gözlerim doldu ins cok mutlu olacaksin bu defa saglikla kucagina alirsin ins senin bu haberin benim isteksizligimi bir an yoketti sanki.

VARDIR BİR ZAMANI aysenazım
sadece dua et ve bekle yalvararak dua et
beni zor bir süreç bekliyor
cok sevinemiyorum
bir yandan da sevincimden yere göge sıgamıyorum
geçmişi silmek istiyorum
gönlüm hepinizle

evet canım sen ben aynı günlerde kahroolduk
insallah greathopes o kadar güzel bir yaz geçirelim ki bu sefer herseyi unutalım
çok sağol canım
Rabbim bebeklerimzi korusun insallah

canım dünden beri saatlerdir ağlıyorum
3 kayıp yasadım
çok korkuyorum
bir yandan seviinip aglıyorum
ilk defa bu kadar karmasığım
Rabbim gözümüzden hep mutluluk için yaş akıtsın insallah
senin de gebelik haberlerini de tez zamanda duyarız insallah da ben de senin için aglarım

ketenim o kadar çok isterim ki
beraber aynı doktora gidip mutlu haberlerle cıkmayı
hayırlısı canım
önce sağlık olsun da insallah
darısı tez zamanda sağlıkla basına gelsin insallahhhh

rabbim yüzümüzü güldürecek bu defa. bende corasprin kullanıyorum artık hergün bunun saati önemli mi ya ne zaman aklıma gelirse o zaman atıyorum banada hemen iğneye başlayacak hamile kalır kalmaz.haberlerini eksik etme bizden buaraya uğra mutlaka

yok canım saati önemli değil
istediğin zaman al cnm

amin canım temmuz ayında aynı günler ne acılar yasadık
ne korkunc günler geçirdik
sen şimdi yolu yarılamıssın masallah
darısı basıma arkadasım
insallah bu sefer sonumuz mutlu biter:26::26:

inşallah canım hamile kalıncada sıkıntılar bitmiyor inan benim kafamda hala ya bir sorun olursa düşüncesi.2 gün önce gebeliğim riskli olduğu için Adana balcalı hastanesine gittim ayrıntılı ultrason için dr bana bir kızdıki 2 yıl beklemeden neden hamile kaldın senin vücudun zaten tüm depolarını tüketmiş kendine gelmeden niye hamile kaldın diyor gelde içindeki fırtınaları anlat...Neyse çok şükür bebeğim iyiymiş ama diyorki ilerde ne olur bilemem 35 36. haftanda mutlaka buraya gel rahimden sıvı alıp bebeğin ciğerlerinin gelişip gelişmediğine bakalım ve seni erken doğuma alalım diyor daha önce bebek kaybın olduğu için ve sen şeker hastasısın durumun riskli diyor yani canım arkadaşım benim durumum böyle Rabbimden dileğim tüm emeklerimizin karşılığında yavrumuzu sağ salim uzun ömürlü kucağımıza alırız inşallah

Yaa ne kadar güzel melekyavrumun hamileliğiyle topiğe heyecan geldi hareket geldi, herkes çok mutlu çok umutlu,
gece yatarken bile sen geldin aklıma melekyavrum,
bu kadar insanın duasını, güzel dileklerini alıyorsun, rabbim hayırlısıyla bebeğini verecek bu sefer kucağına, ben tüm kalbimle inanıyorum.

Bi de bu hamilelik haberi melekyavrumla kalmayacak, görürsünüz arkasından başka güzel haberler de alacağız , rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşallahhhh...

Mehtapibrahim canim sen de adanadasin demek ve o ugursuz hastaneye mi gittin.hic takma .en son metro has. gittm 3 ay sonra bile hamile kalinabilir ameliyat yerinin iyilesmesi önemli dedi.hayata kötümser bakan doktor yorumu bence.bilseki bebek nasi iyi geliyo bedenimize ve ruhumuza

canım aslında Osmaniyeliyim ama bu konularda buralarda uzman doktor olmadığı için buradaki doktorum gitmemi önerdi.balcalıyı bende sevmiyorum ama olanakları bakımından mecbur kaldım ayrıntılı ultrasonu yapan dr perinatalog.ya bebeklerimiz sağ salim doğsalar dünyalar bizim olacak

evet o kadar cok kişinin duasını alıyorum ki
bugün eczanemde calısanlara söyledim öyle sevindilerki
hepsi cığlık attı sarıldık
ben onlardan daha tepkisizdim
darısı hepinizin basına insallahhhh
Bi de bu hamilelik haberi melekyavrumla kalmayacak, görürsünüz arkasından başka güzel haberler de alacağız , rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşallahhhh...

AMİNNNNNNN

ne doğru dedin
ne kadar iyi gelir yeni bir bebek çivi çiviyi sökermiş

Son düzenleme:

o uğursuz hastanede ne işin var... benim kabusum orası sakın bebeğinin kendinin canını oraya emanet etme... o ruhsuz doktorlar 8 aylık bebeğimi alacaklar üstelik (%50 yaşama şansı olan evladımı) ben evet desem, onlar için hiç bir değerin yok bebeğinde bir et parçası zaten.. benim yakın bir akrabam tuvalette doğum yapmış düşün o kadar kötü davranmışlar ki doğumda falan.. bana da kötü davrandılar ben bebeğimin hastalığına acı içindeyken bebeğime bakıp öğrencileriyle gülüşmüş doktor var orada sanki ben kobay bir fareyim son oldu bir daha oraya gidişim..... sakın oradakilere uyup üzme kendini o hastane ile ilgili neler var neleeeerrr anlatsam sığmaz buraya
Rabbim ne derse o ..

metroda hangi doktor 3 ay dedi... bana ferat erol dedi sezeryanından korkma 3-4 ay kafanı toparla ama dedi kan hapı vitamin falan verdi öyle güzel de moral verdi ki o doktoru netten baktım ve çok yakınlarım çok övdüler eczacı, doktor falan gerçekten de memnun kaldım ve ondan sonra beklemek daha kolay geldi o yüzden 6 ay bile beklerim belki

melekyavrum şimdi okudum bana inan bütün tüylerim diken diken oldu inşallah bu sefer alıcaksın kucagına uzun ömürlü saglıklı
bütün dualarım seninle canım benim

Ne kadar güzel bir haber bu nasil mutlu oldum.icime dogmustu sanki giriyim bi bakiyim yeni bir gelisme varmi dedimki senin haberini gòrdüm.rabbim hakkinda hayirlisini nasip etsin.saglikli bir gecirsin insallah.kendine dikkat et canim gün gün haberlerini bekliyoruz.

Gecen gün kendime iyi bir prof.perinatolog buldum.dùnde muayeneye gittim bende rahimde perde varmis onun icin bebisim erken dogmus.hsg istedi filmin sonucuna gòre belki ameliyat gerekebilirmis.ufak bir operasyonmus.rahmin eski haline gelmis gayet iyisin dedi bebegin bile olabilir dedi.ama bidaha ayni seyleri yasamak istemedigimden dolayi önce filmin sonucunu bekliycem belki operasyon gerektirmiycek.hayirlisi bakalim.cok sabirsiz oldum bu aralar hersey cabucak olsun istiyorum.hemen bebis yapayim .

zaten istemiyordum orada doğum yapmayı şimdi ise gözüm iyice korktu.ben ilk kızımı orda doğurmuştum deneme tahtası gibi yapıyorlar gerçekten ve ilk ameliyatım çok kötü sanki karnım kasığıma yapışmış gibi dışarıya sarkıyor çok kötü görünüyor canım yaa

orası çok kötü ama imkan orada o kötü yerde bana göre cehennem orası Allah düşürmesin sıkıntın olmasın inşallahhhh.....
ben metroda doğum planlıyorum tabi daha 66 gün oldu korunuyorum henüz ama anlarsın kafamda yığınla plan var sende mecbur değilsen gitme metro 30 lira muayene çokta iyi başkent var orasıda 55 lira muayene dikkat et kendine hemşerim inşallah hayırlı evlatların olur :)

perinatolog olarak Ebru tarımın üstüe kimseyi tanımıyorum.kadının muayenesi o kadar detaylı ki farkı anlıyorsunuz.zaten kadın prof olmuş..metroda gül demirtaşa gittim.o bana 3 ay yeter dedi.ama muayenesi ebru hanım gibi değil.ben yinde 2. bi doktor olarak devam etmeyi düşünüyorum.ama başkent de araştırma hastanesi ve çok nezih bi yer.balcalıya Allah düşürmesin kimseyi.
balcalıdaki bütün perinatologlara gittim.seninki cüneyt evrüke mi?olumsuz yorumundan tahmin ediyorum.benim de bebeğimi 8 aylık alallım dediler istemiyoruz deyince uğraşmaya gerek yok der gibi odadan çıkıp gitmişti.çok zoruma gitmişti.

O kadar sevindim ki anlatamam canım.Rabbim bu sefer bağışlasın evladını.Sağlıklı sıhhatli güzel bi hamilelik sürecin olsun ve yine sağlıcakla kucağına al yavrunu bu sefer inşallah.Dualarım seninle.Sende bizlere dua et inşallah

benim doğumumu ebru tarım yaptırdı... benim doktorum hep onunla beraber hareket etti... ebru hanım izindeydi ben başkente geldiğimde ama dosyam hep ona gitti ve doğumumda 3-4 tane doktor başımdaydı, stres çoktu bende belkide ondan, bu yüzden dikişlerime de güveniyorum o kadar doktor vardı başımda sağlamdır herhalde... başkent çok iyiydi evladımla ilgilenen cerrah ordusu vardı...ayrıca 3 tanede yoğun bakım doktoru ama evladım yinede bıraktı olmadı...
şimdi uzaktan bile bakmaya dayanamıyorum o hastaneye.... çıldıracak gibi oluyorum, metroda başkentte bize çok yakın... metro 2 sokak ötede diyebilirim... başkente dayanamamdığım için metroya gittim ama çok iyiydi doktor 3-4 ay kafanı topla diyince beklemek daha kolay geldi, doktorumdan izinliyim bir ay sonra bırakabilirim :) neticede rahmede dikişimede baktı.. ama dayandığım kadar dayanacam inşallah...
tabi eşim korunuyor bir kaza olur diyede korkmuyor değilim... öyle kazayla hamile kalanları da çok okudum çünkü

Sanada gecmiş olsun ilk uç ay herseye hazırlıklı ol der doktorlarben ilk 3ay hapşırdım bişey olmuşmudur diye giderdim doktoruma o da bana eger hapsirıkla olacak kadar zayıfsa zaten şimdi olacaksa olsun derdi cunku eğer bir sıkıntı varsa vücut zaten kaldıramaz derdi böyle olursa daha hayırlısı demektır demişti sende öyle düşün.cok uzme kendini hem emiim cabucak hamile kalacaksındır yenıden.

Benım bebeğim çok sağlıklıydı herseyi yolundaydı birden hareketsiz kaldı doktor bebeğin kalbınden ve böbreklerınden enfeksyon kanısına ulaştı yapılan kan testlerınde de bende enfeksyın antıkor genetık problem çıkmadı bende sağlıklıydım büyük olasılıkla farkına varmadığım yada bagışıklığım olan bir virus kapmışm ve bu benden bebeğime gecip hasta etmış ne yazıkkı onun bedenı kaldıramadı meleğim bebeğim canım..

Sen bunları düşünerek kafaya takma bu kadar erken düşüklerin kanıtlanabilir bir sebebi bulunamayabilir yanı senın elınde olan bır nedenı buyuk olasılıkla yoktur

Ama tabı doktoruna danış belki kan testlerı yaptırır, kanda pıhtılaşma varmı diye bakılır bende ilk hamılelikte yoktu ama doktorum şimdi yaptırdı 2de yaşama riskimiz olursa şimdiden önlem alalım diye

Tekrar geçmiş olsun hıc korkma arkadasım herseynyolunda gidecek bir sonrakınde

Rabbım sana mesaj göndermış içini ferah tut diye ,saglıklı olsun da ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…