Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

cnm benım oh kesemızde gelmıs masalla hemde erken gıbı geldı hersey yolşunda demek
kıstlere takılmam tatlım eltım ve lıse arkadasım dada vardı cok sorunsuz devam ettı dogum ılede gıttıler
hersey cok guzel olucak cnm ben ınanıyorum

Bugün rüyamda bebeğim son haliyle elimde.beze sarılı vaziyette.sonra hareket etmeye başlıyor ağlamaya başlıyor.hemşireye bağırıyorum heyecanla koşun bebeğim yaşıyo hemşire yetiş diye.geliyolar açıyolar ve yaşıyo gerçekten.herkes geliyo ne tatlı bi bebekmiş diyo.evet diyorum çok tatlıydı.Keşke gerçek olsaydı ama maaleseftabirlerde sıkıntılarınız bitecek,umutlarınızı kestiğiniz şey yeniden açılacak diyo.bemde böyle yorayım inşallah yorumdaki gibi olsun.sadece biliçaltımın bi oyunu olmasın..

Canim neye yorarsan ōledir.rüyalar askidadir hep.bende gecen gece görmüstüm.ultrason resmindeydi kizim ve ne güzel bi bebek diyo ni adam.bende evet aysenazim cok gūzel cünkü o bi melek diyorum

antalya da canım
inanc mendilcioğlu ismi

ant tıp fakültesinde , yasam ve memorial hastanelerinde calısıyor birde kendi muayenesi var özel

canım ali fuata gitmekten vazmı geçtin. özel muayenesine gittin değilmi her gittiğinde mi vereceksin 250 tl yi.
inş herşey gönlünce olacak canım arkadaşım rabbim kucağına almayıda nasip edecek hayırlısı ile.
dün bi haber çıktı antalya da vücudunda tümörle doğan buğlem bebek medical de ameliyat etmişler o tümörü almışlar
o anne için çok sevindim ama bi an kızım aklıma geldi benimde kızımın karnındaydı ya benim kızımda medicalde kaldı 2 gece ama onun için çaba harcamadılar malesef
haberi okur okumaz ağladım çok kötü oldum

Allahım inşallah başıda sonuda mutlulukla geçer.Allahım birdaha kötü şeyleri yaşatmayacak inşallah bizlere

canım ali fuat sağolsun 9 aylık olabildim destegiyle ama farketmesi lazımdı canım preeklamsiyi
kesinlikle kötülemek istemiyorum
sonucta Allahın takdiri ama ben o hastaneye her gidişte cok aglıyorum canım
özel muayenesine gittik şimdi 250 lira aldılar
yaklasık 40dk muayene ediyor
memorial yasamda da calısıyor ama memorialda ssk yok
yasamı bir arastırcam
aslında en cok son aylarımda tıpta yatırmasını istiyorum
gerçi bunları düşünmek için cok erken kalp atıslarını bir duyayım insallah
sen napıosun
düşünüyorsun dimi artık bebek
canım baskalarını görüp neden deme
bu sadece seni üzer
Allahın takdiri bu malesef yok ötesi kafanı bulandırma
keten havalar nasıl ısındı ya antalyanın da yazı cok kötü oluyor ya
bir de bu kış bahar gibi gecti of yaz nasıl geçicek bakalım

aysenaz nasıl gördün canım hayırlısı

yaren cok sağol canım

melek yavrum çoooooooooook sevindim canımm allahım sağlıkla sıhhatle tamamına erdirir inşallahhh maşallahh sübhanallah sizee inşallahh herşeyy çok daha güzel olacakk moralini yüksek tut kendine dikkat ettt
darısı bekleyen isteyen herkese olurr inşallahhhhhhhhhh

Cok güzeldi canim.seni ziyarete gelmistim.sikica sarildik. Sana bu defa hersey cok güzel olacak dedim. Gülüp duruyorduk

sağol canım insallah ayagımı sürümüşümdür de peşimden herkes gelir
Rabbim insallah hepimize sağlıklı evlatlar verir

Cok güzeldi canim.seni ziyarete gelmistim.sikica sarildik. Sana bu defa hersey cok güzel olacak dedim. Gülüp duruyorduk

gündüz niyetine canım
insallah canım insallah hersey artık hepimiz için cok güzzel olur tek dileğim bu
Rabbim hiçbirimizi bir daha küçük ya da büyük evlat acısı ile sınamaz insallah

bu gün sen çok gençsin yavrum
hayat ümit neşe dolu

mutlu günler vaat ediyor
sana yıllar ömür boyu. ..

ne yalnızlık, ne de yalan
üzmesin seni...

doğarken
ağladı insan,
bu son olsun bu son olsun
canımmmmm tebrik ederim rabbim hayırlı zamanda sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin herşey yüreinden geçirdiğin gibi olur inş.

evt canım havalar çok sıcak oldu.
Artık bende düşünüyorum hayırlısıyla bu ay başladık çalışmalara bakalım artık.
Geçen gece bi rüya gördüm hayır olur inşş.rüyamda arabayla bi yere gidiyoruz eşimi durdurdum
ekmek yufka yapan kadınlar var gittim bi tanesi tanıdık oluyor yufka yaptırıp orda yedim hemen çok canım çekt abla dedim hamileyim dedim sonra bi daha istedim bi daha yedim. Uyanıvermişim.ama ben kızıma hamileyke hep üyamda görürdüm böyle şeyleri ertesi gün hemen bulup yerdim kızımıın canı çekti galiba diye

herkese selammm
aysenazımm sonunda bende evımdeyimmmm. ya fizanda da olsa insanın evi gibisi yokkk..
b,r aydır evden uzagım ozlemısımmm gercekten.

bu gün ve dünüm çok hüsranla sonuçlandı moral kocaman bir 0000000000 adete birhafta vardaha dün idrar tessti yaptım negatif eşim göreve gidecekti çok heycanlandı gitmeden zorlu göreve bir müjdeli haber alırmıyız diye ama maalesef bugün gönderdim ve ben duramadım meraktan kan tahlili yaptırdım ve negatif erkenmi yoksa gerçekten bu ay olmıcakmı adet olcam gibi hssdiyorum ama bilmiyorum bir olsamda kurtulsam yok yani bu ay hayırlı haber yok benden hüsran mış sonuç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…