olması daha iyi tabikide insan olmayınca demekki öle düşünüyor bende bugün sacma sapan şeler düşünüp durdum test negatif ama hala aklım acaba mı dyor kasıklarım feci şekilde ağrıyor aynı adet öncesinde olduğu gibi offf gelsede kurtulsam şu kırmızılar bu gel gitlerdenaynen öle canım. kasmıyorum artık ben. hatta karmakarısıgım bu konuda.
bir yandan olsun bir yandan olmasamı diyorum.
olması daha iyi tabikide insan olmayınca demekki öle düşünüyor bende bugün sacma sapan şeler düşünüp durdum test negatif ama hala aklım acaba mı dyor kasıklarım feci şekilde ağrıyor aynı adet öncesinde olduğu gibi offf gelsede kurtulsam şu kırmızılar bu gel gitlerden
Amiiiin melekyavrum. Gözün aydın canım.kızlar bugün adetim gecikti
aslında diş işim cıkınca bebeğe ara vermiştik son 10 gündür sadece denemiştik
olmaz diye bekliyordum
ama adetimin şaştığını hiç bilmem bugün idrarda gebelik testi yaptım
iki çizgi gördüm
HAMİLEYİMM kızlar
çok tuhaf hissediyorum sürekli mutlu hissediyorum bir yandan gözümden sürekli yaş akıyor cünkü çok korkuyorum
4. kez hamileyim
Rabbim bu yavrumu bana bagıslar insallah
dualarınızı eksik etmeyin lütfen
hamile olamadım diye asla üzülmeyin kızlar varmış bir hayır
ben 2 ay denedim olmamstı ya olsaydı belki de dişimin şişmesi yüzünden birsey olucaktı
diş işim bitince hamile kaldım demekki varmıs bir zamanı
Allahım hepimizin gözündeki yaşları artık mutluluk için akıtsın
sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin Rabbim hepimize
ewet canım hatırlamammı çok i hatırlıyorum sürekli geçmişi okuyorum çünkü...düşünürsün ya meraktanda çatlarsın üstünede bi bakmışım bizim ayşenaz 3 5 gün kala beta hcg yaptırmış sonuç pozitif canlar demiş....ya bu öle birseyki ben hiç gecikmezken hatırlarsınız gecen ay 5 gün geciktim.o nedenle şimdi geciksem bile düşünmicem.
Vücut düşündükçe farklı tepkiler veriyor
Amiiiin melekyavrum. Gözün aydın canım.allahım bu sefer sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah...
Kızlar bazılarınız biliyorsunuz benim de 16 ay bitmek üzere. 3 aydır bebek tedavisi görüyorum. Bugün Dr a gittim reglimin 5. Günü tekrar tedaviye başlayalım diye. Dr, kese görüyorum burada dedi. Ama henüz kalp atışı yok dedi, üstüne görmüşsün dedi. Hemen betahcg istedi. Sonuç:0.1.
Saatlerdir ağlıyorum.. Ne olacak bilmiyorum. Bebek mi hematom mu onu bile bilmiyorum. Her neyse umarım kürtajsız terk eder bedenimibir kürtajı daha ne rahmim ne de ruhum kaldıramaz çünkü
Sanırım dualarınıza çok ihtiyacım var arkadaşlar
ewet canım hatırlamammı çok i hatırlıyorum sürekli geçmişi okuyorum çünkü...düşünürsün ya meraktanda çatlarsın üstünede bi bakmışım bizim ayşenaz 3 5 gün kala beta hcg yaptırmış sonuç pozitif canlar demiş....
Ya bendeki tepkilere ne denmeli vücudumda benle alay ediyor arkada ş anlamıyorumki
Amiiiin melekyavrum. Gözün aydın canım.allahım bu sefer sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah...
Kızlar bazılarınız biliyorsunuz benim de 16 ay bitmek üzere. 3 aydır bebek tedavisi görüyorum. Bugün Dr a gittim reglimin 5. Günü tekrar tedaviye başlayalım diye. Dr, kese görüyorum burada dedi. Ama henüz kalp atışı yok dedi, üstüne görmüşsün dedi. Hemen betahcg istedi. Sonuç:0.1.
Saatlerdir ağlıyorum.. Ne olacak bilmiyorum. Bebek mi hematom mu onu bile bilmiyorum. Her neyse umarım kürtajsız terk eder bedenimibir kürtajı daha ne rahmim ne de ruhum kaldıramaz çünkü
gül tatlım ya hep gül sen inş.hamiş hamş gelirsin gari siirte o çok mübarek dedeni görmeye bende seni evimde misafir ederim artıkIlahi dilaynur güldürdün beni.inş beraber hamile kalırız
amiiiin melekyavrum. Gözün aydın canım.allahım bu sefer sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah...
Kızlar bazılarınız biliyorsunuz benim de 16 ay bitmek üzere. 3 aydır bebek tedavisi görüyorum. Bugün dr a gittim reglimin 5. Günü tekrar tedaviye başlayalım diye. Dr, kese görüyorum burada dedi. Ama henüz kalp atışı yok dedi, üstüne görmüşsün dedi. Hemen betahcg istedi. Sonuç:0.1.
Saatlerdir ağlıyorum.. Ne olacak bilmiyorum. Bebek mi hematom mu onu bile bilmiyorum. Her neyse umarım kürtajsız terk eder bedenimiBir kürtajı daha ne rahmim ne de ruhum kaldıramaz çünkü
gül tatlım ya hep gül sen inş.hamiş hamş gelirsin gari siirte o çok mübarek dedeni görmeye bende seni evimde misafir ederim artık
merhba arkadaşlar geçen sene 17 temmuz 2012 bende bebeğimi kaybettim 5 cm açıklıgım vardı birden nstye bağlıyken kalp atışı düştü bebeğimin acil sezaryen oldum malesef bebeğimi kaybettim 40+1 de gittim herşeyim normaldi rabbimden iyi bilemeyiz çok düşündüm öylemi böylemi ama rabbim vermek isteseydi verirdi kakasını fazla yemiş burun deliklerinden çıkmış simsiyah kaka içinde doğmuş kalp atışı düşünce suyumu açmışlardı resmen içimden ishal gibi bişeyler çıktı o kaka içinde doğmuş 1 sene bekle dedi doktor 17 mayısta 10 ayım bitiyo doktor 2 ay önce kontrole gelirsin demişti yazılcak çok şey var ama eski günlere gidiyorum umudumuzu yitirmeyelim Rabbim istedikten sonra herşey olur hakkımızda hayırlısı olur inş. Yüce Rabbim isteyen herkese bu duyguyu tattırsın
bu gün ve dünüm çok hüsranla sonuçlandı moral kocaman bir 0000000000 adete birhafta vardaha dün idrar tessti yaptım negatif eşim göreve gidecekti çok heycanlandı gitmeden zorlu göreve bir müjdeli haber alırmıyız diye ama maalesef bugün gönderdim ve ben duramadım meraktan kan tahlili yaptırdım ve negatif erkenmi yoksa gerçekten bu ay olmıcakmı adet olcam gibi hssdiyorum ama bilmiyorum bir olsamda kurtulsam yok yani bu ay hayırlı haber yok benden hüsran mış sonuç
ikimizin hikayeleri cidden cok benzer yanları var
canım ben cok hazırlandım
cok kilo verdim
cünkü ömrüm boyunca zayıftım hamileyken 85i gördüm
aynen senin gibi 4 kg doğar dediler ama doğmadı kızım 2.2oodu
hopidi gırtlak yemenin hiçbir faydası yokmus
o kadar kızıyorumki kendime aslında cok da sağlıklı beslendim ama
1 meyve yiyeceksem 4tane yedim abarttım
kilonu verirsin canım
bende sigaraya tekrar baslamıstım
alkol nedir bilmöeyen ben iki üc hafta resmen her gece içki içer olmustum evde
bunlar hep depresyondan oluyor
kolay acılar değil ki canım
ben doğumdan sonra birseylere takık yasıyorum sürekli
işyerimi sürekli değiştiriyorum iyi de oldu gerçi
çiçek gibi oldu
sürekli kendimi zayıflatmaya adadım spor yaptım
sürekli bu sitedeyim
sürekli yemek yapıyorum
eve değil sadece işyerlerine de
kafamı farketmeden baska yönlere odaklıyorum
etrafımdakilere de sordum farkındamısınız die
herkes evet diyor
ama iyi yönde değişimler bunlar kötü bir yanı yok
ama ilk 2 ay sadece çok kötü yasadım
yemek yemedim bilerek
uyumadım laf olsun diye değil cidden uyumadım
içki içtim 3 hafta
sonra bir hasta oldum kendime geldim
sen de daha cok taze acın
kendine iyi davran ki bir an önce toparlanabilesin
Öncelikle, sizlerin konusmalarinizi duyunca cok seviniyorum gercekten insallah tüm istedikleriniz hayalleriniz dualariniz kabul olur.
Ben sizin kadar pozitif olamicam maalesef.. Ben bebek isteginden git gide uzaklasiyorum hatta uzaklastim diyebiliriz, cünki hicbkimse emir-berkemin yerini dolduramaz.. ben yanlizca onu istiyorum.. olamiycagina görede yapilacak bisey yok.. Kardes olsa haksizlik olur diye düsünüyorum ben emir berkemin altini degistirmek onu öpmek onu emzirmek istiyorum o olsun istiyorum bebegim tüm sevgimi ona vermek istiyorum bi baska bebege degil..
Sözde 6inci ayin basinda baslicaktik.. Tam yarim sene olmus olacakti..
Insallah gecici bir dönem yasiyorumdur aranizda en genci benin galiba ama en depresif ve negatifide benim heralde..
Bu calismakda hic iyi gelmedi bana sürekli agliyorum isyerinde kimse görmeden, suan evde bebegimle olmaliydim simdi napiyosun arzu burda diyorum.. Ayrica cok yoruluyorum ve koluma hic iyi gelmiyor hos hala gecmedi ameliyat olmadan gecmez ama doktor göresim yok artik.
Allah hakkimizda hayirlisi neyse onu versin ins
kızlar bugün adetim gecikti
aslında diş işim cıkınca bebeğe ara vermiştik son 10 gündür sadece denemiştik
olmaz diye bekliyordum
ama adetimin şaştığını hiç bilmem bugün idrarda gebelik testi yaptım
iki çizgi gördüm
HAMİLEYİMM kızlar
çok tuhaf hissediyorum sürekli mutlu hissediyorum bir yandan gözümden sürekli yaş akıyor cünkü çok korkuyorum
4. kez hamileyim
Rabbim bu yavrumu bana bagıslar insallah
dualarınızı eksik etmeyin lütfen
hamile olamadım diye asla üzülmeyin kızlar varmış bir hayır
ben 2 ay denedim olmamstı ya olsaydı belki de dişimin şişmesi yüzünden birsey olucaktı
diş işim bitince hamile kaldım demekki varmıs bir zamanı
Allahım hepimizin gözündeki yaşları artık mutluluk için akıtsın
sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin Rabbim hepimize
şimdi sigara içmiyosun dimi cnm melek yavrum bende geçen hafta piskologa gittim bana kendine biran önce hobi bul dedi kafanı dağıtmak için bende şimdi sürekli eşim işten gelene kadar geziyorum zaten bi dahaki ay doğum iznim bitiyo işe başlıcam oda nasıl gelir bana bilmiyorum ama piskolok dediki hiç kimseyle konuşmak zorunda değilsin sana konuyu açarlarsa konuşmak istemiyorum de kapat uzaklaş falan dedi Allah seni inandırsın dışarıdaki insanların hamile olduğunu duyuyorum bi asabım bozuluyo kimse bana ben hamileyim demesin istiyorum ama buraya girdiğimden beri ilk senin hamileliğin haberini aldım canlı olarak sen gün çok mutlu oldum sana sürakli dua ediyorum rabbim sapa sağlan yavrusunu eline almayı nasipetsin diye geçmişe dönük okuyorum herkes benim gibiymiş bilmiyorum işallah bu günler geçicek benim içinde yavrum asla unutamam ama iyi günlerinde geleceğini düşünmeden insan yaşama tutunamıyor.
Çok acıyı içten yaşadık biz
cnm yaa basın sağolsn benimde mayıs 22 de 9 ayım bitiyo.aynı senin gibi kakasını ytmş dedi banada doktor baska bi nedeni yok dedi ikimizdede sorn yoktü.nasip cnm ne diyim.ben 2 sene dicekni bildiğim için doktora hiç sormadım ama bi dr a gidip danışıcam artık olabilir der heralde.dediğin gibi rabbim istediği izaman tekrar sagsalim anne olcaz inşallah tekrar.merhba arkadaşlar geçen sene 17 temmuz 2012 bende bebeğimi kaybettim 5 cm açıklıgım vardı birden nstye bağlıyken kalp atışı düştü bebeğimin acil sezaryen oldum malesef bebeğimi kaybettim 40+1 de gittim herşeyim normaldi rabbimden iyi bilemeyiz çok düşündüm öylemi böylemi ama rabbim vermek isteseydi verirdi kakasını fazla yemiş burun deliklerinden çıkmış simsiyah kaka içinde doğmuş kalp atışı düşünce suyumu açmışlardı resmen içimden ishal gibi bişeyler çıktı o kaka içinde doğmuş 1 sene bekle dedi doktor 17 mayısta 10 ayım bitiyo doktor 2 ay önce kontrole gelirsin demişti yazılcak çok şey var ama eski günlere gidiyorum umudumuzu yitirmeyelim Rabbim istedikten sonra herşey olur hakkımızda hayırlısı olur inş. Yüce Rabbim isteyen herkese bu duyguyu tattırsın
cnm bnm üzülme dr dediyse vardır elbet bi bildiği.memnn dğilsen baska dr a git.yada bekle ama sende düa et bizimm düalarımız tabiiki seninle brda ve tüm melek anneleriyle.kendini üzme canım bnm.Amiiiin melekyavrum. Gözün aydın canım.allahım bu sefer sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?