Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

selam hemşerim kan tahlili ile alakalı pek bir bilgim yok benim ama bu ay olmasa diğer ay olur bir ay daha iyileştim dersin :) hüsran deme sırası gelen kalacak inşallah... kısmet değilmiş de
ama korunmayı bıraktığımda bende aynı senin gibi olurum :) hatta şuan bile arada idrar testi alıp eve depolasam mı diye de düşünüyorum açıkçası :) :) durup durup yaparım adet gününe yaklaşınca :)

ne bilem lavinyammm duramadım işte bekleyemedim böle kendi kendimi yiyorum işte keşke bekleseydim fakat aynı adet olcam gibi daha 1 hafta olmasına rağmen inş.seninde az kaldı canım rabbim gönlüne göre versin

merhba arkadaşlar geçen sene 17 temmuz 2012 bende bebeğimi kaybettim 5 cm açıklıgım vardı birden nstye bağlıyken kalp atışı düştü bebeğimin acil sezaryen oldum malesef bebeğimi kaybettim 40+1 de gittim herşeyim normaldi rabbimden iyi bilemeyiz çok düşündüm öylemi böylemi ama rabbim vermek isteseydi verirdi kakasını fazla yemiş burun deliklerinden çıkmış simsiyah kaka içinde doğmuş kalp atışı düşünce suyumu açmışlardı resmen içimden ishal gibi bişeyler çıktı o kaka içinde doğmuş 1 sene bekle dedi doktor 17 mayısta 10 ayım bitiyo doktor 2 ay önce kontrole gelirsin demişti yazılcak çok şey var ama eski günlere gidiyorum umudumuzu yitirmeyelim Rabbim istedikten sonra herşey olur hakkımızda hayırlısı olur inş. Yüce Rabbim isteyen herkese bu duyguyu tattırsın

Son düzenleme:
ne bilem lavinyammm duramadım işte bekleyemedim böle kendi kendimi yiyorum işte keşke bekleseydim fakat aynı adet olcam gibi daha 1 hafta olmasına rağmen inş.seninde az kaldı canım rabbim gönlüne göre versin

bende bu hafta olucam sancılardayım aynı zamanlardayız demekki... tabi şuan ikimiz farklıyız sen olmayınca sevinirsin, ben olunca sevinecem bi kaza olup erkenden gebe kalmasam diye :)

Başın sağolsun arkadaşım ne acı, ne zor çok iyi biliriz, rabbim cennetinde kavuşturmayı nasip etsin meleğinle,
bana dr.um 6 ay korunma süresi verdi 1,5 ayım kaldı, sen iyi sabretmişsin allahım mukafatını verecektir, inşallahh en kısa zamanda güzel, umutlu haberler paylaşmak da nasip olur...

amin cnm cümlemize inş.banada önce 6 demişti sonra 1 sene demişti 15 gün sonra doktora gidicem tahminim korunmayı bırak der inşallah en kısa zamanda bu güzel duyguyu yaşarız bebeğim yaşasaydı 10 ayı biticekti napalım arkadaşım nasip degilmiş

canım basın sağolsun bende 2temmuzda kaybettim kızımı
evden cıkarken sarı su akıyordu
hastanede aynen dediğin gibi siyahlasmıstı su
şimdi aklıma geldikce deliricem
doktor kaka yapmıs bebek demişti
sanki ben 100 doğum yaptım
bebek kakasını yemiş kordon 3defa dolanmıs dediler
ben bir de preeklamsi geçridim
az enfeksiyonum vardı
bir sürü neden vardı anlıcağın
moral olarak nasılsın toparlandınmı biraz

dilaynurr canım hayırlısıyla olucaktır
merak etme
kendini şartlandırmamaya cals canım
ayrıca adete bir hafta varken test doğru cıkmayadabilir

melekyavrum nasıl gidiyor hamişlik iyisindir işallah doktorunu iyi seçtin mi? her şey doktorda bitiyor

melekyavrum nasıl gidiyor hamişlik iyisindir işallah doktorunu iyi seçtin mi? her şey doktorda bitiyor
melek yavrum sana bi şey sormak istiyorum önceki hamileliğinde şiddetli preeklamsi yani gebelik zehirlenmesi geçirmişssin demiş ya doktor önceki konuşmamızda senle benzerdi benimde şikayetlerim ama kesin değil falan diyodun ya preeklemsi için bu doktor tam teşis koydumu önceki hamileliğin içinde öyle söyledi anlamadım ben onu cnm bi aydınlatırsan beni sevinirim
birde o tehşisi koyduysa neye bakarak koydu şimdiden sağol dikkatet kendine bye

canım ben çok şişmiştim
ani kilo almaya baslamıstım
sonra tansiyonum cok yüksek rakamları gördü
idrarda çok yüksek protein atımı vardı
bunları söyleyince doktor öyle dedi
doktor cok önemli haklısın belki baska doktor olsaydı kızım kucağımda olurdu ama önce alın yazısı
belirtilerin bunlarsa preeklamsi olabilir
bir de bebegim hep ileriden giderdi
32.haftamda bu belirtilerle beraber
bebegimin kilo alısıda azaldı

bende bu hafta olucam sancılardayım aynı zamanlardayız demekki... tabi şuan ikimiz farklıyız sen olmayınca sevinirsin, ben olunca sevinecem bi kaza olup erkenden gebe kalmasam diye :)
canım ya inş.yakın zamanda sendende alcak güzel haberi kısmet ben çok aceleci davrandım kendim ettim kendim buldum durduk yere psikolojimi bozdum
dilaynurr canım hayırlısıyla olucaktır
merak etme
kendini şartlandırmamaya cals canım
ayrıca adete bir hafta varken test doğru cıkmayadabilir
ayyyyy meleğim inş.yanlıştır yaa hep bu ay olcam diye hissetmiştim nebilem duramadım gttm eşim çok zor bir göreve gtti bugün ya varsa ya pozitifse diyerek gttm moral olur kafasını dğıtır dedim ama işte olan bana oldu çok üzgünüm ama dediğin gibi hayırlı zamanda gelsin rabbim aratmaz inş.çok fazla acılarımızı rabbimiz dindirsin

sağol snm sana geçmişi inanki sormak istemiyorum ama ben daha hala erken doğumumun sebebini bulamadım yaa şimdi tıpa gidiyorum o doktor inceledi beni ama o hamileliğim için preeklemsi diyemem tam dedi şimdide öylemi olduğunu bilemeyiz dedi bi rahim filmi çekicek birde kanda pıhtılaşma varmı diye teste baktı faln filan sen şimdi bunlara takma kafanı dedi bir dahaki hamileliğinde sıkı bi takip yapılır dedi şimdi sen aynen kendini iyi takip etir een azından doktorun dediği gibi sen 37. haftayı görnüşsün o ii bi şey benim gibi erken doğum değilsin birde geçmişeteki yazılarını okudum ii hazırlanmışsın kilo vermişsin
ben 62 kilo ile hamile kaldım 78 kadar çıktım 28 hatalık doğum yaptım ama hep kontrollerimde önden gidiyodu bebeğim bende dedimki nerden bilicem bunların başıma geleceğini 3.5 kg falan doğar heralde dedim bebeğim ama işte olam oldu ben bebeğe yarasın diye homili gırtkal yedim şimdi düşünüyorumda o bile hataydı
şimdi kilo vermem lazım benim bebeğim 52 gün yaşadı ben doğumdan sonrada yedim tabi sütümü sağıp götürdüm hastaneye sağdığım için sütüm az kesilmesin süt olsun diye kiloda veremedim hiç bu arada üzüntüden sigarayı bırakmıştım 2 yıldır tekrar başladım acilen kilo verip sigarayı bırakmam lazım burdaki arkaşlar özellikle senin hamilelik haberin bana tekrar hamile kalabilirim hissini içime geldi
daha çok yeni benim kaybım
bi ruhen kendimi toplasam yaa

vay anasını evet yoktum ölsem haberiniz olmıcak ellam sevgili topikkkk ama nese geldim özledim sizi nasılsın canım kaynanacığınla vakit nasıldııı?

canım sartlandırma kendini ve kafanı dagıtmaya bak.bak benim 3. ayım korunmayı bırakalı.
Rabbim ne zaman nasip ederse o zaman olacak.ama strest yapma.
bu arada unutulmadın elbette. bende burda değildim net yoktu ordada.
cok şükür evimdeyim.çok özlemişim. kaynanacagımla eh diyelim amannnnnn

canım basın saolsun.yazımızda olanı görüyoruz.inş Rabbim tekrar hayırlısıyla uzun ömürlü saglıklısını nasip etsin sanada.

ikimizin hikayeleri cidden cok benzer yanları var
canım ben cok hazırlandım
cok kilo verdim
cünkü ömrüm boyunca zayıftım hamileyken 85i gördüm
aynen senin gibi 4 kg doğar dediler ama doğmadı kızım 2.2oodu
hopidi gırtlak yemenin hiçbir faydası yokmus
o kadar kızıyorumki kendime aslında cok da sağlıklı beslendim ama
1 meyve yiyeceksem 4tane yedim abarttım
kilonu verirsin canım
bende sigaraya tekrar baslamıstım
alkol nedir bilmöeyen ben iki üc hafta resmen her gece içki içer olmustum evde
bunlar hep depresyondan oluyor
kolay acılar değil ki canım
ben doğumdan sonra birseylere takık yasıyorum sürekli
işyerimi sürekli değiştiriyorum iyi de oldu gerçi
çiçek gibi oldu
sürekli kendimi zayıflatmaya adadım spor yaptım
sürekli bu sitedeyim
sürekli yemek yapıyorum
eve değil sadece işyerlerine de
kafamı farketmeden baska yönlere odaklıyorum
etrafımdakilere de sordum farkındamısınız die
herkes evet diyor
ama iyi yönde değişimler bunlar kötü bir yanı yok
ama ilk 2 ay sadece çok kötü yasadım
yemek yemedim bilerek
uyumadım laf olsun diye değil cidden uyumadım
içki içtim 3 hafta
sonra bir hasta oldum kendime geldim

sen de daha cok taze acın
kendine iyi davran ki bir an önce toparlanabilesin

ya hep öyle mi böyle mi diye düşündük sonra herşey Allahtan dedik vermek isteseydi Rabbim verirdi siteye her zman girerdim doğumdan sonra bıraktım aklıma geldi bi giriyim dedim bende sadece kendimde var sanıyodum meğer hepimiz aynı kaderi yaşıyomuşuz çok şükür iyiyim Allahtan heralde ben çok sabırlı davrandım aklıma gelmiyo degil ama meleğim annemle babam gelmeden cennete girmem diye bizi beklio hep bunları düşündüm yaşasaydı özürlü olurmuş Rabbim özürlüyüde nasip etmedi vardır bir hikmeti ama zaman geçmiyo bende artık hamile kalmak istiyorum şimdi buları yazarken aklıma hastanede geçirdiğim günler geldi eşim bana söyleyemedi doktor söyledi öldüğünü eşim sabaha kadar elimi tuttu bebeği sorunca kızımız küvezde biraz kakasını yemiş dedi eşim çok destek oldu bana yanımda hiç belli etmedi ben görmedim kızımı eşimler memlekete götürdüler Tokata ben sivasta kaldım tayin nedeniyle sivasta oturuyoruz şimdi hamile birini görsem herşeyine dikkat et hareketini hissetmezsen anında doktora git diyorum olmazsa 38 de hemen sezaryenle aldır diyorum artık normal doğumda riskli olmaya başladı çok yazdım belki karışık olmustur o kadar doluyum ki hangi birini yazıyım yapıcak bişeyimiz yok Allah iyi kullarına acı verirmiş bizleri sınarmış bundan sonrası inş. hepimiz için çok güzel olur Rabbim isteyen herkese düşmanım varsa bile onada bu güzel duyguyu yaşatsın bu arada bende hiç bi problem yoktu bi ara suyum azalmıştı ama son ayda yükselmişti aman ne bilim öyle mi böyle mi doluya koysam almıyo boşa koysam dolmuyo sen hamilesin heralde yanlış okumadıysam bu akşam baştan sona okudum burda yazılanları fakat isimleri aklımda tutamadım eğer hamileysen bolca dua et içini ferah tut Rabbim yardımcımız olsun

ne lanetli temmuzmuş bu ya.başın saolsun canım

hım anladım bayağı çok mutlu olmuşsun kaynanda epeyi moral depolamışsınevet öle kısmet canım hayırlısı olsun zamana bırakacağız gari en hayırlı zamanda gelsin bebişler

hım anladım bayağı çok mutlu olmuşsun kaynanda epeyi moral depolamışsınevet öle kısmet canım hayırlısı olsun zamana bırakacağız gari en hayırlı zamanda gelsin bebişler

aynen öle canım. kasmıyorum artık ben. hatta karmakarısıgım bu konuda.
bir yandan olsun bir yandan olmasamı diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…