bu gün ve dünüm çok hüsranla sonuçlandı moral kocaman bir 0000000000 adete birhafta vardaha dün idrar tessti yaptım negatif eşim göreve gidecekti çok heycanlandı gitmeden zorlu göreve bir müjdeli haber alırmıyız diye ama maalesef bugün gönderdim ve ben duramadım meraktan kan tahlili yaptırdım ve negatif erkenmi yoksa gerçekten bu ay olmıcakmı adet olcam gibi hssdiyorum ama bilmiyorum bir olsamda kurtulsam yok yani bu ay hayırlı haber yok benden hüsran mış sonuç
ne bilem lavinyammm duramadım işte bekleyemedim böle kendi kendimi yiyorum işte keşke bekleseydim fakat aynı adet olcam gibi daha 1 hafta olmasına rağmen inş.seninde az kaldı canım rabbim gönlüne göre versinselam hemşerim kan tahlili ile alakalı pek bir bilgim yok benim ama bu ay olmasa diğer ay olur bir ay daha iyileştim dersin :) hüsran deme sırası gelen kalacak inşallah... Kısmet değilmiş de
ama korunmayı bıraktığımda bende aynı senin gibi olurum :) hatta şuan bile arada idrar testi alıp eve depolasam mı diye de düşünüyorum açıkçası :) :) durup durup yaparım adet gününe yaklaşınca :)
ne bilem lavinyammm duramadım işte bekleyemedim böle kendi kendimi yiyorum işte keşke bekleseydim fakat aynı adet olcam gibi daha 1 hafta olmasına rağmen inş.seninde az kaldı canım rabbim gönlüne göre versin
merhba arkadaşlar geçen sene 17 temmuz 2012 bende bebeğimi kaybettim 5 cm açıklıgım vardı birden nstye bağlıyken kalp atışı düştü bebeğimin acil sezaryen oldum malesef bebeğimi kaybettim 40+1 de gittim herşeyim normaldi rabbimden iyi bilemeyiz çok düşündüm öylemi böylemi ama rabbim vermek isteseydi verirdi kakasını fazla yemiş burun deliklerinden çıkmış simsiyah kaka içinde doğmuş kalp atışı düşünce suyumu açmışlardı resmen içimden ishal gibi bişeyler çıktı o kaka içinde doğmuş 1 sene bekle dedi doktor 17 mayısta 10 ayım bitiyo doktor 2 ay önce kontrole gelirsin demişti yazılcak çok şey var ama eski günlere gidiyorum umudumuzu yitirmeyelim Rabbim istedikten sonra herşey olur hakkımızda hayırlısı olur inş. Yüce Rabbim isteyen herkese bu duyguyu tattırsın
Başın sağolsun arkadaşım ne acı, ne zor çok iyi biliriz, rabbim cennetinde kavuşturmayı nasip etsin meleğinle,
bana dr.um 6 ay korunma süresi verdi 1,5 ayım kaldı, sen iyi sabretmişsin allahım mukafatını verecektir, inşallahh en kısa zamanda güzel, umutlu haberler paylaşmak da nasip olur...
merhba arkadaşlar geçen sene 17 temmuz 2012 bende bebeğimi kaybettim 5 cm açıklıgım vardı birden nstye bağlıyken kalp atışı düştü bebeğimin acil sezaryen oldum malesef bebeğimi kaybettim 40+1 de gittim herşeyim normaldi rabbimden iyi bilemeyiz çok düşündüm öylemi böylemi ama rabbim vermek isteseydi verirdi kakasını fazla yemiş burun deliklerinden çıkmış simsiyah kaka içinde doğmuş kalp atışı düşünce suyumu açmışlardı resmen içimden ishal gibi bişeyler çıktı o kaka içinde doğmuş 1 sene bekle dedi doktor 17 mayısta 10 ayım bitiyo doktor 2 ay önce kontrole gelirsin demişti yazılcak çok şey var ama eski günlere gidiyorum umudumuzu yitirmeyelim Rabbim istedikten sonra herşey olur hakkımızda hayırlısı olur inş. Yüce Rabbim isteyen herkese bu duyguyu tattırsın
kızlar doktordan geliyorum
profösör bir perinataloga gittik umarım iyi bir doktordur
minicik keseyi vajinal muayenyle gördük
kistlerim hala duruyor malesef
gebelik boyu hergün iğne aspirin ve folbiol kullanıcakmısım
kızlar aklınızda olsun doktor herseyin doğalını ye iç dedi
kafein zararlı maddelerden uzak dur dedi
vitamin bile vermedi
bir sürü tahlil istedi
15gün sonra insallah kalp atısını duymaya cağırdı
şu an haftasına göre keseyi görmek bile mükemmel dedi
sen de güvendiğim sey 37.haftayı görmen dedi
tekrar kayıpta yasayabilirz ama yasayamayadabiliriz dedi
garantisi yokk dedi
sen şiddetli preeklamsi yani gebelik zehirlenmesi geçirmişssin dedi
zaten bir hamilenin basına gelebilecek en korkunc seyleri biliyorsun yasamıssın dedi
düşünüp dert edip anksiyete yaratma dedi
olabildiğine vurdumduymaz ol dedi
kızlar doktordan geliyorum
profösör bir perinataloga gittik umarım iyi bir doktordur
minicik keseyi vajinal muayenyle gördük
kistlerim hala duruyor malesef
gebelik boyu hergün iğne aspirin ve folbiol kullanıcakmısım
kızlar aklınızda olsun doktor herseyin doğalını ye iç dedi
kafein zararlı maddelerden uzak dur dedi
vitamin bile vermedi
bir sürü tahlil istedi
15gün sonra insallah kalp atısını duymaya cağırdı
şu an haftasına göre keseyi görmek bile mükemmel dedi
sen de güvendiğim sey 37.haftayı görmen dedi
tekrar kayıpta yasayabilirz ama yasayamayadabiliriz dedi
garantisi yokk dedi
sen şiddetli preeklamsi yani gebelik zehirlenmesi geçirmişssin dedi
zaten bir hamilenin basına gelebilecek en korkunc seyleri biliyorsun yasamıssın dedi
düşünüp dert edip anksiyete yaratma dedi
olabildiğine vurdumduymaz ol dedi
melekyavrum nasıl gidiyor hamişlik iyisindir işallah doktorunu iyi seçtin mi? her şey doktorda bitiyor
melek yavrum sana bi şey sormak istiyorum önceki hamileliğinde şiddetli preeklamsi yani gebelik zehirlenmesi geçirmişssin demiş ya doktor önceki konuşmamızda senle benzerdi benimde şikayetlerim ama kesin değil falan diyodun ya preeklemsi için bu doktor tam teşis koydumu önceki hamileliğin içinde öyle söyledi anlamadım ben onu cnm bi aydınlatırsan beni sevinirim
birde o tehşisi koyduysa neye bakarak koydu şimdiden sağol dikkatet kendine bye
canım ya inş.yakın zamanda sendende alcak güzel haberi kısmet ben çok aceleci davrandım kendim ettim kendim buldum durduk yere psikolojimi bozdumbende bu hafta olucam sancılardayım aynı zamanlardayız demekki... tabi şuan ikimiz farklıyız sen olmayınca sevinirsin, ben olunca sevinecem bi kaza olup erkenden gebe kalmasam diye :)
ayyyyy meleğim inş.yanlıştır yaa hep bu ay olcam diye hissetmiştim nebilem duramadım gttm eşim çok zor bir göreve gtti bugün ya varsa ya pozitifse diyerek gttm moral olur kafasını dğıtır dedim ama işte olan bana oldu çok üzgünüm ama dediğin gibi hayırlı zamanda gelsin rabbim aratmaz inş.çok fazla acılarımızı rabbimiz dindirsindilaynurr canım hayırlısıyla olucaktır
merak etme
kendini şartlandırmamaya cals canım
ayrıca adete bir hafta varken test doğru cıkmayadabilir
canım ben çok şişmiştim
ani kilo almaya baslamıstım
sonra tansiyonum cok yüksek rakamları gördü
idrarda çok yüksek protein atımı vardı
bunları söyleyince doktor öyle dedi
doktor cok önemli haklısın belki baska doktor olsaydı kızım kucağımda olurdu ama önce alın yazısı
belirtilerin bunlarsa preeklamsi olabilir
bir de bebegim hep ileriden giderdi
32.haftamda bu belirtilerle beraber
bebegimin kilo alısıda azaldı
bu gün ve dünüm çok hüsranla sonuçlandı moral kocaman bir 0000000000 adete birhafta vardaha dün idrar tessti yaptım negatif eşim göreve gidecekti çok heycanlandı gitmeden zorlu göreve bir müjdeli haber alırmıyız diye ama maalesef bugün gönderdim ve ben duramadım meraktan kan tahlili yaptırdım ve negatif erkenmi yoksa gerçekten bu ay olmıcakmı adet olcam gibi hssdiyorum ama bilmiyorum bir olsamda kurtulsam yok yani bu ay hayırlı haber yok benden hüsran mış sonuç
vay anasını evet yoktum ölsem haberiniz olmıcak ellam sevgili topikkkk ama nese geldim özledim sizi nasılsın canım kaynanacığınla vakit nasıldııı?
sağol snm sana geçmişi inanki sormak istemiyorum ama ben daha hala erken doğumumun sebebini bulamadım yaa şimdi tıpa gidiyorum o doktor inceledi beni ama o hamileliğim için preeklemsi diyemem tam dedi şimdide öylemi olduğunu bilemeyiz dedi bi rahim filmi çekicek birde kanda pıhtılaşma varmı diye teste baktı faln filan sen şimdi bunlara takma kafanı dedi bir dahaki hamileliğinde sıkı bi takip yapılır dedi şimdi sen aynen kendini iyi takip etir een azından doktorun dediği gibi sen 37. haftayı görnüşsün o ii bi şey benim gibi erken doğum değilsin birde geçmişeteki yazılarını okudum ii hazırlanmışsın kilo vermişsin
ben 62 kilo ile hamile kaldım 78 kadar çıktım 28 hatalık doğum yaptım ama hep kontrollerimde önden gidiyodu bebeğim bende dedimki nerden bilicem bunların başıma geleceğini 3.5 kg falan doğar heralde dedim bebeğim ama işte olam oldu ben bebeğe yarasın diye homili gırtkal yedim şimdi düşünüyorumda o bile hataydı
şimdi kilo vermem lazım benim bebeğim 52 gün yaşadı ben doğumdan sonrada yedim tabi sütümü sağıp götürdüm hastaneye sağdığım için sütüm az kesilmesin süt olsun diye kiloda veremedim hiç bu arada üzüntüden sigarayı bırakmıştım 2 yıldır tekrar başladım acilen kilo verip sigarayı bırakmam lazım burdaki arkaşlar özellikle senin hamilelik haberin bana tekrar hamile kalabilirim hissini içime geldi
daha çok yeni benim kaybım
bi ruhen kendimi toplasam yaa
canım basın sağolsun bende 2temmuzda kaybettim kızımı
evden cıkarken sarı su akıyordu
hastanede aynen dediğin gibi siyahlasmıstı su
şimdi aklıma geldikce deliricem
doktor kaka yapmıs bebek demişti
sanki ben 100 doğum yaptım
bebek kakasını yemiş kordon 3defa dolanmıs dediler
ben bir de preeklamsi geçridim
az enfeksiyonum vardı
bir sürü neden vardı anlıcağın
moral olarak nasılsın toparlandınmı biraz
ne lanetli temmuzmuş bu ya.başın saolsun canım
canım sartlandırma kendini ve kafanı dagıtmaya bak.bak benim 3. ayım korunmayı bırakalı.
Rabbim ne zaman nasip ederse o zaman olacak.ama strest yapma.
bu arada unutulmadın elbette. bende burda değildim net yoktu ordada.
cok şükür evimdeyim.çok özlemişim. kaynanacagımla eh diyelim amannnnnn
canım basın saolsun.yazımızda olanı görüyoruz.inş Rabbim tekrar hayırlısıyla uzun ömürlü saglıklısını nasip etsin sanada.
hım anladım bayağı çok mutlu olmuşsun kaynanda epeyi moral depolamışsınevet öle kısmet canım hayırlısı olsun zamana bırakacağız gari en hayırlı zamanda gelsin bebişler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?