olması daha iyi tabikide insan olmayınca demekki öle düşünüyor bende bugün sacma sapan şeler düşünüp durdum test negatif ama hala aklım acaba mı dyor kasıklarım feci şekilde ağrıyor aynı adet öncesinde olduğu gibi offf gelsede kurtulsam şu kırmızılar bu gel gitlerden
şimdi sigara içmiyosun dimi cnm melek yavrum bende geçen hafta piskologa gittim bana kendine biran önce hobi bul dedi kafanı dağıtmak için bende şimdi sürekli eşim işten gelene kadar geziyorum zaten bi dahaki ay doğum iznim bitiyo işe başlıcam oda nasıl gelir bana bilmiyorum ama piskolok dediki hiç kimseyle konuşmak zorunda değilsin sana konuyu açarlarsa konuşmak istemiyorum de kapat uzaklaş falan dedi Allah seni inandırsın dışarıdaki insanların hamile olduğunu duyuyorum bi asabım bozuluyo kimse bana ben hamileyim demesin istiyorum ama buraya girdiğimden beri ilk senin hamileliğin haberini aldım canlı olarak sen gün çok mutlu oldum sana sürakli dua ediyorum rabbim sapa sağlan yavrusunu eline almayı nasipetsin diye geçmişe dönük okuyorum herkes benim gibiymiş bilmiyorum işallah bu günler geçicek benim içinde yavrum asla unutamam ama iyi günlerinde geleceğini düşünmeden insan yaşama tutunamıyor.
Çok acıyı içten yaşadık biz
muhtemel 2013... annelerinde hamile oldugumu. ve sadece cok kısa 7 ay once anne olup kızımı kaybettigimi yazdım. bazı arkadaslar rahatsız oldu. lğtfen bole seyleri yazmayın diye. cevap bile vermedim
bazılarının duymaya tahammül edemedıgı seyleri, acıları biz bizzat yasadık. ve onalrdan bizi anlamalarını beklemek galiba cok sacma
muhtemel 2013... annelerinde hamile oldugumu. ve sadece cok kısa 7 ay once anne olup kızımı kaybettigimi yazdım. bazı arkadaslar rahatsız oldu. lğtfen bole seyleri yazmayın diye. cevap bile vermedim
bazılarının duymaya tahammül edemedıgı seyleri, acıları biz bizzat yasadık. ve onalrdan bizi anlamalarını beklemek galiba cok sacma
evet canım ya kendi kendime eziyet ettimsabrın sonu belki selamettir ama işte aceleci davrandım sitrese girdimbo yere inş.cnm rabbim hepimizin gönlündekini yaşamayı nasip etsin izniyleallah sabır versin başın sağolsun canım.ilk bebeğinmiydi acaba?rabbim bu acını hafifletecek evlatlar nasip etsin.meleklerimize kavuşmak ahirete nasip olsun inşallah.bu dünyadada göz aydınlığı olucak salih saliha evlatlar nasip etsin
adete bir hafta kala çok erken değilmi canım yaa.yoksa bile germe kendini rahat ol biraz.napsak ne etsen vakti gelmeden hiçbişey olmuyo.bedenine ve ruhuna eziyet etme rahat olmaya çalışıp düşünme inşallah en yakın zamanda gelir miniğin
benim cnm son bat 7 nisan inş.erkendir ikimiz için güzel haberi birlikte veririz[rıght][/rıght]
eğer düzenli gelirse benimde regl olamam 1 hafta var bende sabah kalktım test yaptım sen gibi
negatifi gördüm yine.üstelik kaç günlerdir rüyalarımda görüyorum hamile kıyafetleri bu gece gari bi rüyaydı yine hamilelikle ilgili
hayırlısı olsun bakalım artık inşş hayırlısı ile haftaya güzel haberler veririz
Amiiiin melekyavrum. Gözün aydın canım.allahım bu sefer sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah...
Kızlar bazılarınız biliyorsunuz benim de 16 ay bitmek üzere. 3 aydır bebek tedavisi görüyorum. Bugün Dr a gittim reglimin 5. Günü tekrar tedaviye başlayalım diye. Dr, kese görüyorum burada dedi. Ama henüz kalp atışı yok dedi, üstüne görmüşsün dedi. Hemen betahcg istedi. Sonuç:0.1.
Saatlerdir ağlıyorum.. Ne olacak bilmiyorum. Bebek mi hematom mu onu bile bilmiyorum. Her neyse umarım kürtajsız terk eder bedenimibir kürtajı daha ne rahmim ne de ruhum kaldıramaz çünkü
Sanırım dualarınıza çok ihtiyacım var arkadaşlar
Beta hcg 358 :))))))))))))))))))) çıktı diye yazmışım buraya keşke gerçek olsaydı ama güzel bir rüyaydı :2::2:
inş.tatlım yaaaaaaaaa zaman geçmiyor ki sonucu bir öğrenseydim rahatlıcaktım var veya yok kısmetyaaaaaaa nasıl heyecanlandırdın beniiiiiiii
inşallah olcak inşallah
inş.tatlım yaaaaaaaaa zaman geçmiyor ki sonucu bir öğrenseydim rahatlıcaktım var veya yok kısmet
Valla hepimizin duygusu aynı sanırım, ben hala yolda bile hamile görsem çok üzülüyorum, doya doya yaşayamadım hamileliğimi, hem hamile halimi hem de bebeğimi çok özlüyorum, (ben de bir tek melek annelerinin hamileliklerinde kötü olmuyorum, kendim hamile kalmışım gibi seviniyorum, allahım hepsini nazarlardan korusun, )
Ben işyerine daha dönemedim bile iznim bittiği halde, bütün gün evdeyim hiç bişi yapmıyorum, aman sen benim gibi olma lütfen çünkü nasıl başlarsan öyle devam ediyor, benim aylar oldu en ufak bir gelişme yok, evet çok zor ama kendime de söylüyorum bir şekilde aşmak zorundayız, çünkü yeni isteklerimiz yeni umutlarımız var, yeniden gebe kalabilmek yeniden sağlıklı bir evlat sahibi olabilmek için bizim de hem psikolojik hem de fiziksel olarak sağlıklı olmamız lazımm
yok cnm sigara içermiyim hiç
öyle bir düşüncesizliğe lüxüm var mı
zaten içtiğim günde en fazla 2 adet sigaraydı
canım seni cok iyi anlıyorum ben de burda hamile haberleri duyunca eşime anneme kardeşime söylüyordum
o kadar seviniyordum
ama dısardakilere cok özeniyordum
iyi dileklerin için cok sağol cnm
insallah hepimizin yüzü hep gülsün bundan sonra insallah[/QUOTE
melekyavrum sen hamileliğini iyi hazırladın ya neler yaptın mesela depresyondan çıkman ne kadar sürdü hemen sende hamilelik düşündün mü? ben şimdi çok korkuyorumda sende sezeryanlımısın şimdiki doktorun bekleme sürecini yerli buluyomu?az bana anlattırmısın şimdiki hamileliğin için istirah falan veriyomu ben diyorum nasıl olur bir daha hamileliğim.kafafamda sorular sorular üf benim belki benim çok yeni diye belkide çok karmaşığım bazen diyorumki ben nasıl cerat edicem erken doğum bide çok kötü bi şey
yok cnm sigara içermiyim hiç
öyle bir düşüncesizliğe lüxüm var mı
zaten içtiğim günde en fazla 2 adet sigaraydı
canım seni cok iyi anlıyorum ben de burda hamile haberleri duyunca eşime anneme kardeşime söylüyordum
o kadar seviniyordum
ama dısardakilere cok özeniyordum
iyi dileklerin için cok sağol cnm
insallah hepimizin yüzü hep gülsün bundan sonra insallah
bu ay kızımın mezarını yaptırmayı istiyorum canlarım.bana dua edin.
kaynanam 2 tas koy yeter dedi.cıldırasım var.
eşime bu aksam sordum.oda ben bi ara görüşürüm su an para yok dedi.
bende ben ayarladım kızımın parasını dedim. Ya delirmek üsereyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?