Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Olabiliyor canım benim de ikinci adetim geçikmişti, tam 40 gün sonra olmuştum ki benim döngüm 26-27 gün şeklindedir, dr.u arayıp sormuştum önemli mi diye, böyle şeyler olur hormonların daha düzene girmemiştir demişti, sonra düzeldi zaten şimdi günü aksamıyor çok şükür, senin de düzene girer merak etme.

umarım bir sıkıntı olmaz ya bi hatamız olmadı aslında korunuyoruz ama netten ihtimalleri okuyunca korku da sarmıyo değil sonuçta ben evlendim gebe kaldım belli olmaz 4 gözle olmayı bekliyorum

bugün kızımla gittiğimiz hastaneye gittim yalnız basıma.kontrol için.
iltihabım varmıs canlar.doktor ilaç verdi. odaya girer girmez gözlerim doldu.
hele o hastanede zamanında gectigim mekik dokudugum koridorlar berbat oldum.
bir an üst kata küvöz odasına giidesim geldi.sanki kızım ordaydı diye düşündüm.
ben görüş saatiydide gitmişim gibi.cocuk doktorunun odasına gidesim geldi.
sanki iyi bir haber verecek gibi. ama yok tam 8 ay gecmiş üstünden.
kızımı çokkkk özledim ben

Arkadasım sabır dayanma gücü versin Yarabbim bize. Sanada bol bol.Anılar ortamlar mahvediyor benide. Sabrımız bol olsun gönlümüz ferahla dolsun.. En kısa sürede güzel haberlerini duymak isterim iyişallah..

dün kızım sihal olduğu için doktordaydık.emzirme odasında serum taktılar kızıma.acilde yer yoktu.bir bebek geldi aynı oğluma benziyodu.o ağladıkça be de sessiz sessiz dudaklarımı kemirdim ama gözlerimdeki yaşları eşim farketti.ikiizde fena olduk.çok özlemişim çok.odadan zor attım kendimi dışarı .onlar gidene kadar giremedim odaya.

maalesef :2:hoşgeldin kırmızılar bu ayda umut yok sanki hiç olmıcak gibi bakem neolcak bizi nasıl günler bekliyor bekleyip görcez çok umut bağlamıştım ama olmadı gelmedi bebişim umudum herşeyim olcaktı mayıs ayı güldürsün inş.yüzümüüü yüzümüzü hep birlikte inş.

hayırlısı canım
üzme kendinş stres yapma
umursama bile o zaman olacaktır emin ol

evren sen bana bakarken soyunamıyorum dermiş

yani biz cok odaklanınca olmuyor
aman deyip salladığın zaman hayat mucizelerini cıkarıyor karsına

zor canım cok zor
hamileliğe hala adapte olamadım
sadece annelerimize babalarımıza ve kardeşime söledik
birde eczanemde calısanlara söyledim
kimseye diyemiyorum ki
sevinemiyorum umutlanamıyorum
hayal kuramıyorum
kızımı meleğimi bir an unutamıyorum
resmi hala telimin ekranında
karnımdaki bebegimin ultrason görüntülerine bakmıyorum
bağlanmıyorum
bağlanamıyorum
çünkü çok korkuyorum
neyden korktuğumu yazamayacak kadar korkuyorum

Allahım hepimizin yardımcısı olsun
bir daha evlat acısı ile sınamasın bizleri insallah

canım nebilim çok odaklanmıştım bu ay olcak diye galiba haklısın diğer 2 hamile liğimde rabbim aratmadı korunmayı bırakmıştım ama hiç olcakmı olmıcakmı stres yapmamıştım ne yumurtlama günü hesapladım afedersin ne yatakta 15 20 dk uzanıp belimin altına yastık koydum ama ilk korunmayı bıraktığım ayda hamile kalmıştım hele oğlumda spriali çıkarır çıkarmaz hamiş olduğumu öğrenmştim
bu ay yumurtlama günümü hesapladım tam ogün eşim nöbette kaldı değiştiremedi diğer gün hastaydı hastanede kaldı.heşey pılanlıydı ama işte kısmet aksilik iş.ekmek davası kısmet olmadı inş.bu ay
hayırlıysa olsun hayırlı zamanda gelsin bebiş.aşırı kafayı takıyorum elimde olmadan o mucize inş.bu ay çıksın melekim dua et sen hamişsin bizler için.bol bol

canım yaaaa inş.rabbim bu hüzünlü anını bir bebekle müjdelerde o boş kalan karnın doluverir.ama bak yanlız değilsin hepimiz çooooook özledik yavrularımızı ama burda toplandık birbirimizi teselli ediyoruz karınca kararınca rabbim yüzünü tez zamanda güldürsün cnm benim

canlar diğer topiklerde hamile tablosu bekleme süresi vs.vs.gibi şeyler var bizde oşekilde bir tablo yapsak olmazmı sizce mesala korunma süresinde olanlar umut olanlar korunma süresi bitenler hamiş. haberi vercekler verenler nasıl olurki????

canım o hissettiğinin aynısını ben ilk günler o kadar hissetmiştim ki eşime kalk hastaneye gidelim oğluma gidelim demek istiyordum hep zaten o hastaneyi uzaktan bile görmeye razı değilim... özlemimiz hiç bitmeyecek hiççç

bir daha iyileşmiş olursun işte canım ya
bende hala olmadım korkulardayım

Vallaguzel olur ben ınanıyorum o listenın ugurunada. ah uzayıp giden bir doğum yapanlar tablosu olsun içnde hepimizin ismi olsun benim bilgisayarım uygun değl yapmaya . excelim falan yok birde calışıyorum ancak girebiliyorum akşam gec . gönüllü olan varsa yapmaya listede zevkle yer alırım :)

hay yaşa bende diyecektim evet tablo yapılsın bencede iyi olur

kızlar yarın gece salıncak yapıp içine oyuncak bebek koyup ağaca asıyomuyuz ben ne bileyim seviyorm böyle şeyleri hem batıl diye değil hızır la ilyasın blşma gününe inandıgım için..

kızlar yarın gece salıncak yapıp içine oyuncak bebek koyup ağaca asıyomuyuz ben ne bileyim seviyorm böyle şeyleri hem batıl diye değil hızır la ilyasın blşma gününe inandıgım için..

yaaa
peki gül agacının dibine ne zaman resim çizilip konuyordu

yarın hıdrellez yarın Allağım yarın dualarımızı kabul etsin yarın çiziliyor gül ağacının dibine resimler dilekler yazılıyor allağım tüm melek analarının dualarını kabul etsin inşallah benim kini de

Ben her sene yaparım hatta gül ağacına değil de ben de büyükçene bir kurumuş gül demeti vardır onların saplarına asarım, sonra onları dışarı balkona koyarım, sonuçta niyet önemli, şimdiye kadar dileklerim çoğu gerçekleşti, geçen sene de hamile değilken bir bebek dilemiştim 1 ay sonra hamile kaldım, ama eksik dilemişim demek ki, bebeğim vakti zamanında yanımda olsun dememişim demek ki, büyükler hep der dileğinizi eksik dilemeyin diye.

yaaa

6 mayıstan bir gün önce gecesi yani bu gece gül fidanının altına istekler konup dua edilir. Para çizerler,bebek çizerler, ev yaparlar… Hz. Hızır gülü çok seviyormuş ve tek tek gül fidanlarını dolaşırmış, ben sadece bebek çizmekle kalmayacağım, dileklerimi bir bir yazacağım, allahım kabul eder hepimizinkini inşallah.

Amin canım rabbim dileklerimizi kabul etsin inşallah, gönlümüzü de, kucaklarımızı da boş bırakmasın...

bende senin arkandan geliyorum canım benimde kırmızılar geliyor malesefki kendimi hamileyim diye çok kandırmışım çok heveslenmişim ki
çok emindim rüyalrımda bile hamileyim diye görüyordum neyse hayırlısı böyleymiş.dün eşimle çok kötü kavga ettik zaten kahvaltı masasında kızım aklıma geldi başladım ağlamaya oda ben ağladım diye bir ürü laf söyledi kızdı bağırdı kimse beni anlamıyor eşim bile beni ağlarken görmek istemiyormuş artık gülmemei istiyormuş ama ne yapayım kızım aklımdan çıkmıyor ki onu o mezarlıkta bırakmak zoruma gidiyor

yaaa
bu gece cnm bnm

amin cnm inşallah acımızın baska türlü haifleyeceği yok ben kuranda okrm ama hastalandım malüm ayın 5i

BÜTÜN MELEK ANNELERİNİN DİLEĞİNİ KABÜL EDECEK RABBİM İNANIYORM HIZIR A.S LA İLYAS A.S IN BLŞMASI VASITASIYLA.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…