kızlar o ümmü sübyan dediğiniz şeye biz sanırım tıbıka diyoruz... hoca bana demişti sende var diye evlenmeden önce muska yazmıştı ama bilemiyorum yinede öldü oğlum... tıbıka doğan bebek sapasağlamken ölüyor öyleymiş ve hiç evladınız olamaz diye okudum ancak muskayla doğarmış... ama herşey rabbimin isteği ben muskalıydım da noldu ?
ya bide kızlarr ben 30. günümdeyim 2. adetimi olmadım henüz bişe yok doğumdan sonra böyle aksaklık olabilir değil mi ?
Olabiliyor canım benim de ikinci adetim geçikmişti, tam 40 gün sonra olmuştum ki benim döngüm 26-27 gün şeklindedir, dr.u arayıp sormuştum önemli mi diye, böyle şeyler olur hormonların daha düzene girmemiştir demişti, sonra düzeldi zaten şimdi günü aksamıyor çok şükür, senin de düzene girer merak etme.
bugün kızımla gittiğimiz hastaneye gittim yalnız basıma.kontrol için.
iltihabım varmıs canlar.doktor ilaç verdi. odaya girer girmez gözlerim doldu.
hele o hastanede zamanında gectigim mekik dokudugum koridorlar berbat oldum.
bir an üst kata küvöz odasına giidesim geldi.sanki kızım ordaydı diye düşündüm.
ben görüş saatiydide gitmişim gibi.cocuk doktorunun odasına gidesim geldi.
sanki iyi bir haber verecek gibi. ama yok tam 8 ay gecmiş üstünden.
kızımı çokkkk özledim ben
maalesef :2:hoşgeldin kırmızılar bu ayda umut yok sanki hiç olmıcak gibi bakem neolcak bizi nasıl günler bekliyor bekleyip görcez çok umut bağlamıştım ama olmadı gelmedi bebişim umudum herşeyim olcaktı mayıs ayı güldürsün inş.yüzümüüü yüzümüzü hep birlikte inş.
dün kızım sihal olduğu için doktordaydık.emzirme odasında serum taktılar kızıma.acilde yer yoktu.bir bebek geldi aynı oğluma benziyodu.o ağladıkça be de sessiz sessiz dudaklarımı kemirdim ama gözlerimdeki yaşları eşim farketti.ikiizde fena olduk.çok özlemişim çok.odadan zor attım kendimi dışarı .onlar gidene kadar giremedim odaya.
hayırlısı canım
üzme kendinş stres yapma
umursama bile o zaman olacaktır emin ol
evren sen bana bakarken soyunamıyorum dermiş
yani biz cok odaklanınca olmuyor
aman deyip salladığın zaman hayat mucizelerini cıkarıyor karsına
maalesef :2:hoşgeldin kırmızılar bu ayda umut yok sanki hiç olmıcak gibi bakem neolcak bizi nasıl günler bekliyor bekleyip görcez çok umut bağlamıştım ama olmadı gelmedi bebişim umudum herşeyim olcaktı mayıs ayı güldürsün inş.yüzümüüü yüzümüzü hep birlikte inş.
canlar diğer topiklerde hamile tablosu bekleme süresi vs.vs.gibi şeyler var bizde oşekilde bir tablo yapsak olmazmı sizce mesala korunma süresinde olanlar umut olanlar korunma süresi bitenler hamiş. haberi vercekler verenler nasıl olurki????
canlar diğer topiklerde hamile tablosu bekleme süresi vs.vs.gibi şeyler var bizde oşekilde bir tablo yapsak olmazmı sizce mesala korunma süresinde olanlar umut olanlar korunma süresi bitenler hamiş. haberi vercekler verenler nasıl olurki????
kızlar yarın gece salıncak yapıp içine oyuncak bebek koyup ağaca asıyomuyuz ben ne bileyim seviyorm böyle şeyleri hem batıl diye değil hızır la ilyasın blşma gününe inandıgım için..
kızlar yarın gece salıncak yapıp içine oyuncak bebek koyup ağaca asıyomuyuz ben ne bileyim seviyorm böyle şeyleri hem batıl diye değil hızır la ilyasın blşma gününe inandıgım için..
yaaa
peki gül agacının dibine ne zaman resim çizilip konuyordu
yarın hıdrellez yarın Allağım yarın dualarımızı kabul etsin yarın çiziliyor gül ağacının dibine resimler dilekler yazılıyor allağım tüm melek analarının dualarını kabul etsin inşallah benim kini de
bu gece cnm bnmyaaa
peki gül agacının dibine ne zaman resim çizilip konuyordu
amin cnm inşallah acımızın baska türlü haifleyeceği yok ben kuranda okrm ama hastalandım malüm ayın 5iyarın hıdrellez yarın Allağım yarın dualarımızı kabul etsin yarın çiziliyor gül ağacının dibine resimler dilekler yazılıyor allağım tüm melek analarının dualarını kabul etsin inşallah benim kini de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?