ewet cnm ya kendimi oşek,lde teselli ediyorum zaten 7.ayımın içimde hamiş olmuş olurum eger kısmetimde varsa mayıs ayında rabbim sanada aratmasın inş.canım o hissettiğinin aynısını ben ilk günler o kadar hissetmiştim ki eşime kalk hastaneye gidelim oğluma gidelim demek istiyordum hep zaten o hastaneyi uzaktan bile görmeye razı değilim... özlemimiz hiç bitmeyecek hiççç
bir daha iyileşmiş olursun işte canım ya
bende hala olmadım korkulardayım
ewet cnm bake kim gönüllü yapmaya çalışayım bakem fırsatını bulursam teknolojiye çok yakın biri varsa oda yapabiliraslında ben çok yakın değilim teknolojiye ama bakem biraz uğraşcamvallaguzel olur ben ınanıyorum o listenın ugurunada. Ah uzayıp giden bir doğum yapanlar tablosu olsun içnde hepimizin ismi olsun benim bilgisayarım uygun değl yapmaya . Excelim falan yok birde calışıyorum ancak girebiliyorum akşam gec . Gönüllü olan varsa yapmaya listede zevkle yer alırım :)
nese lavinyam ben demş oldum artık bakem nasılyapcaz becerecebilcezmi dene bakem belki sen yapabilirsinhay yaşa bende diyecektim evet tablo yapılsın bencede iyi olur
bende senin arkandan geliyorum canım benimde kırmızılar geliyor malesefki kendimi hamileyim diye çok kandırmışım çok heveslenmişim ki
çok emindim rüyalrımda bile hamileyim diye görüyordum neyse hayırlısı böyleymiş.dün eşimle çok kötü kavga ettik zaten kahvaltı masasında kızım aklıma geldi başladım ağlamaya oda ben ağladım diye bir ürü laf söyledi kızdı bağırdı kimse beni anlamıyor eşim bile beni ağlarken görmek istemiyormuş artık gülmemei istiyormuş ama ne yapayım kızım aklımdan çıkmıyor ki onu o mezarlıkta bırakmak zoruma gidiyor
canlar diğer topiklerde hamile tablosu bekleme süresi vs.vs.gibi şeyler var bizde oşekilde bir tablo yapsak olmazmı sizce mesala korunma süresinde olanlar umut olanlar korunma süresi bitenler hamiş. haberi vercekler verenler nasıl olurki????
canlar diğer topiklerde hamile tablosu bekleme süresi vs.vs.gibi şeyler var bizde oşekilde bir tablo yapsak olmazmı sizce mesala korunma süresinde olanlar umut olanlar korunma süresi bitenler hamiş. haberi vercekler verenler nasıl olurki????
sakin sizi unutdum sanmayin,her an aklimdasiniz dualarim sizinle.sadece gercekden hic vakit bulamiyorum.darisi heounizin badina burak buraya gelmeyi sacinizi tarakaya vakit bulamassiniz insallah.yaa az once tesadufen bir sey gordum,ysnlismi dogru biemiyoryum acwba melekyavrusu hamilemi?daha baska kimde ne gizel habrer varsa lutfennnnnm yazin bana.aynur,inay,ozay,doga,tobeguk muyduneydi hic o ismi aklimda tutamiyorum ozur dieri.24 kasim, ve suan ismini hatirlamadigi digerleri neler yapiyorsunuzzzz lutfen bana bigi verin.
zor canım cok zor
hamileliğe hala adapte olamadım
sadece annelerimize babalarımıza ve kardeşime söledik
birde eczanemde calısanlara söyledim
kimseye diyemiyorum ki
sevinemiyorum umutlanamıyorum
hayal kuramıyorum
kızımı meleğimi bir an unutamıyorum
resmi hala telimin ekranında
karnımdaki bebegimin ultrason görüntülerine bakmıyorum
bağlanmıyorum
bağlanamıyorum
çünkü çok korkuyorum
neyden korktuğumu yazamayacak kadar korkuyorum
Allahım hepimizin yardımcısı olsun
bir daha evlat acısı ile sınamasın bizleri insallah
bende senin arkandan geliyorum canım benimde kırmızılar geliyor malesefki kendimi hamileyim diye çok kandırmışım çok heveslenmişim ki
çok emindim rüyalrımda bile hamileyim diye görüyordum neyse hayırlısı böyleymiş.dün eşimle çok kötü kavga ettik zaten kahvaltı masasında kızım aklıma geldi başladım ağlamaya oda ben ağladım diye bir ürü laf söyledi kızdı bağırdı kimse beni anlamıyor eşim bile beni ağlarken görmek istemiyormuş artık gülmemei istiyormuş ama ne yapayım kızım aklımdan çıkmıyor ki onu o mezarlıkta bırakmak zoruma gidiyor
CANIMMMMyazım mı yazmadım mı hatırlayamadım ama Rabbım saglıklı sıhatlı, hayırlı bır evlat nasıp etsın sana, sorunsuz su gıbı bı hamılelık gecır ınsallah.. evladına sagsaglım kavusmanı canı gonulden dılıyorum...Dualarımdasın canım benım, dualarında olmak dılegıyle
sakin sizi unutdum sanmayin,her an aklimdasiniz dualarim sizinle.sadece gercekden hic vakit bulamiyorum.darisi heounizin badina burak buraya gelmeyi sacinizi tarakaya vakit bulamassiniz insallah.yaa az once tesadufen bir sey gordum,ysnlismi dogru biemiyoryum acwba melekyavrusu hamilemi?daha baska kimde ne gizel habrer varsa lutfennnnnm yazin bana.aynur,inay,ozay,doga,tobeguk muyduneydi hic o ismi aklimda tutamiyorum ozur dieri.24 kasim, ve suan ismini hatirlamadigi digerleri neler yapiyorsunuzzzz lutfen bana bigi verin.
[sıze=3][ı]umutla bekleyenlerimizin listesi[/ı][/sıze]
[table="class: Grid, width: 400, align: Left"]
[tr]
[td][/td]
[td]:123:[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][sıze=2] isim [/sıze] [/td]
[td][sıze=2]evlilik yılı[/sıze] [/td]
[td][sıze=2]kaçıncı bebek [/sıze] [/td]
[td][sıze=2]doğum yılı[/sıze] [/td]
[td] [sıze=2]sat [/sıze] [/td]
[td][sıze=2]bat[/sıze] [/td]
[td][sıze=2]sonuç[/sıze] [/td]
[/tr]
[td]dılaynur [/td]
[td]2009.[/td]
[td] ikinci bebek çalışması.[/td]
[td] 1985[/td]
[td]4 mayıs [/td]
[td] 2 nisan[/td]
[td][/td]
[/tr]
[td] ayşenaz [/td]
[td]?? [/td]
[td] ?? [/td]
[td] ??[/td]
[td]?? [/td]
[td] ??[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] ketenhelva [/td]
[td] ?? [/td]
[td] ?? [/td]
[td] ??[/td]
[td]?? [/td]
[td] ??[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] lavinya [/td]
[td] ?? [/td]
[td] ?? [/td]
[td] ??[/td]
[td]??[/td]
[td] ???[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] derisuberfu [/td]
[td] ?? [/td]
[td]?? [/td]
[td] ?? [/td]
[td]?? [/td]
[td]?? [/td]
[/tr]
[tr]
[td]fatmabeyza [/td]
[td]??[/td]
[td]??[/td]
[td]??[/td]
[td]??[/td]
[td]??[/td]
[/tr]
[tr]
[tr]
[/table]
tatlım soru işaretlerine tabloda sıryla ne geliyorsa onu yaz cnmm..tabloyu ii incele anlrsın ztnn
tatlım soru işaretlerine tabloda sıryla ne geliyorsa onu yaz cnmm..tabloyu ii incele anlrsın ztnn
hadı seydam elın ugurlu gele melek bebeklerımızın annelerının yuzlerı gule
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?