Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

canlar ben bebeğimi kaybettim ve hiç bi sebeb gösterilmedi ondan aklıma geliyo yaa ama bitane sağğlıklı evladım var şükür bilmiyorm

valla kim okur bilmem. anne falan de büyüklerimiz daha çok biliyo valla bende hiç bilmiyodum böyle şeyleri hayat insan neler neler nöğretiyor.
ne bileyim sana yardım edeyim istedim nas falak ayetel kürsi muhakkak oku ama ümmü sübyan için ne okunuyo bilmiyom ama inşirah falan oku birde sürekli Allahım hasetçinin gözünden yaratığın kötü şeylerden sana sığırım beni bebeğimi koru de ben hep doğum dan sonra bunları öğrendim cnm Allağım yar ve yardımcın olsun

kızlar netten arastırdım cok birsey bulamadım yarın bir hocaya gidicem
cok güvenilir bir amcadır benim de yıllardım müşterimdir
burda herkes onun dini bilgisine cok güvenir
bir sorayım size de yazarım öğrenince hemen

şimdilik dediğiniz gibi nas felak ayetel kürsi ve inşirah okuycam

tatlım evet bu süreler nazara birebir.mutlaka oku.kimseye okutmana gerek yok.
dısarı cıktıgın an okumaya basla ve üfle kendini.
özellikle 7 defa ayetel kürsi oku.
önce sagına sonra soluna sonra sag ayagına ve sol ayagına
yani bastan asagı komple üfle canım

Kizlar canim cok slkkin ya..ayin 15de 5 ay olucak dogum yapali (sezeryan olmustum malum) ama son 3-4 gündür dikislerim karnim cok sanciyo bi aci var cok tuhaf.. Aslinda hic aci yoktu gecmisti sadece uyusuklugu vardi neden birden böyle oldu anlamadim canimi en cok slkanda.. Haziran temmuz gibi tekrar baslamayi düsünüyoduk sorun cikarmi basina gelen varmi?

cnm mrb uzun zamandır yoksun nerelerdesin sen bakem benimde geçen ay dediğin gibi olmuştu dr gttm dayanamayıp normal dedi çok iyi iyileşmiş birzda sertlik var ama buda iyi olduğunun göstergesidir dedi dikiş başlama ve bitim yeri genelde ağrır demişti bir problemm olmadığını söledi bana ama sende bence ihmal etme bir dr git bence

Cnm ayni ayda bende yasiyordum o agrilari sonra 6. Ayimda kalmadi hicbiri inanki seninde kalmayacaktir
Ozellikle sabah yuzumu yikarken lavobaya degince dikislerime igne batiyordu sonra kalmiyor ama bi ay sonra kalmaz cnm

[Siz bana isimleriniz ve hitaplarınız ile arz olunursunuz. O halde bana iyi salâvat getiriniz. (Ramuz’ul Ehadis Hadis No: 1573) 2) Kıyamette insanların evlâsı, bana çok salâvat okuyanlardır.[İslamda Helalar ve Haramlar,(İbn-i Hacer El-Heytemi), Cild-1, Hadis No:649, s.316] 3)Allah’u teala, istiğfar edince günahlarınızı bağışlar. Kim sadık niyetle istiğfar ederse, mağfiret olunur. Lâ ilahe illallah diyenin terazisi ağır gelir. Bana salavat okuyana kıyamet günü ben şefaatçı olurum. 4) Her gün bana bin salâvat okuyan, cennette ki yerini görmeden ölmez.[El-Uhudul Kübra (İmam-ı Şa’ranî), s.347] 5)Sabah ve akşam vakti bana onar defa salâvat okuyana kıyamet günü şefaatım yetişir. 6) Bana muhabbet ve beni arzu ile her gün ve gece bana üçer defa salâvat getirenin bu gün ve gecede ki günahlarını Allah’u teala afvı üzerine almıştır.(Huccet’ül -İslâm s. 58) 7) Her Cum’a günü bana daha çok salâvat edin. Zira ümmetimin salâvat-ı Cum’a günü bana arz olunur. Kimin bana salavat-ı çok ise, makamı bana daha yakın olur.[Et-Tergib vet-terhib 2/503, Beyhaki’nin rivayetinden naklen; İslamda Helaller ve Haramlar (İbn-i Hacer el Heytemi), Hadis No:650/d, s,317] 8) Kıyamette her makamda bana en yakın olanınız dünyada bana çok salavat okuyanınızdır. Cuma günü ve gecesi bana yüz salâvat okuyanın, Allah’u teala yüz ihtiyacını görür. Yetmişi ahiret, otuzu dünyaya ait işlerdir. Sonra Allah’u teala bir melek ile bu salatları benim kabrime getirtir. Size gelen bir hediye gibi olurlar. O melek bana gönderenin, ismini soyunu ve kabilesini bildirir. Benim yanımdaki beyaz bir sahifeye onu geçirir. Benim öldükten sonra bilmem, hayatta iken bilmem gibidir.[Ramuz’ul Ehadis Hadis No: 1573; Huccet’ül İslam (İmam-ı Gazali),s. 58] 9) İki müslüman karşılaşıp musafaha eder ve Peygambere salavat getirirlerse,ayrılmadan önce evvelki ve sonraki günahları mağfiret olur.[İslamda Helalar ver Haramlar (İbn-i Hacer El-Heytemi), Cild-1, Hadis No: 653, s.318] 10) Duanın evveli Allah’u teala’ya sena (hamd) ve Resulullah (Sallallahu aleyhi vesellem)’a salavat olmayınca dua, perde arkasında kalır. Evvelinde hamd ve salavat olan dua kabul olunur. 11) Resulullah (Sallallahu aleyhi vesellem)’a ve âline salavat okumadıkca dua ile sema arasında perde vardır.Salavat okuyunca bu perde yırtılır ve dua sema’ya çıkar. Okumayınca dua geri döner. 12) İki salavat arasında yapılan dua red olunmaz [İbn-i Abidin (Reddül- Muhtar) Cild-2, s.326] Etiketler: dünyada,

Son düzenleme:
Canlar iki salavat arası yapılan dua geri çevrilmezmiş sizinle paylaşmak
istedim inş.birinizin duasının kabulune vesile olurum
allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammed
rabbim biz melek annelerinin acılarını tez zamanda dindirsin hepimizin gönlünden geçirdiklerini hakkımızda hayırlıysa yaşamayı nasip etsin inş.amin
allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammed

Son düzenleme:
slm arkadaşlar,
benim hamileliğimin ilk üç ayı çok iyi iken 4 aydan itibaren sorun yaşadım.annemler sübyan muskası yaptıralım dediler. gittik. yaptırdık. hocanın dediği bikaç şeyi yapamadım ama çoğunu yaptım.
biliorsunuz 3 aydır deniorum hamile kalamıorum. geceleri de korku falan vardı.
hocaya gittik ama bu sefer başka bi hocaya, çünkü diğeri uzak ve çok kalabalık.
bana hoca senin çok güçlü bir sübyanın var dedi. ve bundan dolayı kaybetmişsin bebeğini dedi. sen dedi hiç rüyanda bişeler yiomusun dedi. evet dedim aklımda kalmıştı. bebek istemeye başlamadan önce rüyamda tatlı bişeler yedim. 6 ay bitti hemen rüyamda yedim içtim yani. yemeyeceksin dedi. sana sahip olmaya çalışmışlar fark ettin mi dedi. bikaç bişey geldi aklıma çünkü karabasan denilen şeyle görecek kadar mücadelee ettim. muskanı getir bebeğine ait olanı dedi. götürdüm. iyi bi muska ama senin ümmü sübyanın için yetersiz kalmış dedi. bebek olması için bana bu ay muska yazdı.
bu ümmü sübyan ben 5 aylık hamileydim, rüyama geldi, alacağım o bebeğini senden dedi....çok etkilenip anneme de anlatmıştım. vermeyecem ona dedim.....
bugün okulda da bu konuyla alakalı din kültürü hocasına danıştım. dedim ki allah çok güçlü isteseydi asla kimse zarar veremezdi bebeğime dedim. kaderimiz böyleymiş dedim. bana büyü ve sihirin olduğunu hatta peygamber efendimize bile yapıldığını onunda bu büyülerle mücadele etmek için felak ve nas sürelerini okuduğunu söyledi, zarar veremeseydi ona veremezlerdi dedi. bazen böyle şeyler bize musallat olur, çünkü daha çok kuran ve süre okumamamız gerekmektedir die de ekledi.

ben bu yaşadıklarımdan sonra çok daha cesaretli olmaya çalışıorum. ama tabiki dua arkadaşlar. melekyavrum dualarımız seninle sende böyle şeyler getirme aklına.

bir de ekleyeyeyim böyle şeyler falcıya gidilirse çok bulaşırmış. hoca öyle söyledi. bende malesef gitmiştim.

psikolojim ne durumda benim ya bi falcıya gidiom bi hocaya bi doktora:)

bugün derinimle bulustuk canlar.kadıköy sahili yaptık beraber.
cok iyi geldi.ama zaman su gibi akıp gecti.saat 11de bulustuk.3.5ta ayrıldık.

Cnm ayni ayda bende yasiyordum o agrilari sonra 6. Ayimda kalmadi hicbiri inanki seninde kalmayacaktir
Ozellikle sabah yuzumu yikarken lavobaya degince dikislerime igne batiyordu sonra kalmiyor ama bi ay sonra kalmaz cnm

Sagolun icimi rahatlattiniz.. Evet aynen dedigin gibi lavobaya degince hele cok kötü. Yatarken bile hep bi batar gibi bi sanci var anlamadim ama dikislerim iyi görünüyor suan doktora gitmek istemiyorum hic göresim yok onlari hazir degilim ama mayisin sonlarina dogru gidicem insallah bakalim yesil isik verecekmi bana..

canım inan geçicek
benimde 5.ayda agrım olurdu acayip tırsardım
sonraki ay kalmadı
bende ilk 5 ay gidemedim anlıyorum seni 6.ayda gittim doktora
kendine iyi bak ağır spor yapma
vücudunu zorlama iyi beslen özellikle protein ağırlıklı beslen
çok şekerli gıdalarda yara iyileşmesini geciktirir
insallah kalmayacaktır birsey canım

canım benim benimde agrılarım oluyor zaman zaman.bu sıralar karnıma sanki bıcak saplanıyor ara ara.
yarın doktora gidicem.cokta kararsızım aslında ama gidicem sanırım.
inş kötü birsey duymam doktordan ertelememi istemez.isterse ben ne yaparım onuda bilemiyorummmmm

Cok ilginc cünki olmadi olmadi 5.ayda acisi basladi insallah dedigin gibidir canim beklicem bakalim mayisida atlatiyim.. Kendi kendime triplere girdim hamile kalirsamda dikislerim patlarsa nolucaktaaa..

Emin degilsen ihmal etme canim kesinlikle git doktora lütfen ve hbr et bizlere ins büyük bi sorun degildir ayniyiz canim iste sirf duyacaklarimdan korktugumdan gitmuyorum hos nezamana kadar kacabilirimki aman ne bileyimm

ya kızlar bunları okuyunca içimi bir korku salıyor ne olduğunu bilmiyordum internetten araştırdım ve korktum dün gece kızım uyurken kızıma ve karnımdaki yavruma Ayetel kürsüyü okuya okuya bir oldum gece uyanınca korkuyorum karanlığa baktıkca:18::18:ay ne olur fazla bahsetmeyelim sonra unutamıyorum aklımdan çıkmıyor
melek yavrum inşallah sıkıntısız bir hamilelik geçirip sağ salim yavrun kucağında olacak biz bol bol dua edelim Allahım bizi korusun.
ya bende ilk hamileliğim düşükle sonuçlandı ikinci hamileliğim ikizdi kızımın ikizi düştü tam 4 ay kanamam oldu ama çok şükür yavrumu bana bağışladı ve 3.hamileliğimde hiç sıkıntı yokken doğumda yavrum öldü.şimdi 4.hamileliğim Allahım sağ salim kucağıma sağlıklı hayırlı evladımı nasip eder inşallah böyle olunca korkuyorum....

gidicem canım yarın gidicem Allahın izn,iyle.Rabbim yardımcımız olsun inşşşşş

ya fazla düşünmeyin böle seyler lütfen. kendi kendinize vesvese vermeye baslicaksınız belli bi süre sonra.
siz Allaha sıgının ve bol dua edin canım.Allahın izniyle bişeycik olmaz korkmayın.

aynen biliyormusun bende de olmadı olmadı 5.ayda oldu sonra da kesildi
bende doktorun diyeceklerinden cok korkmustum
boşuna korkmusum ama iyi şeyler demişti

çok haklısın canım kapatalım o konuyu bol dua ayetel kürsi nas fela ihlas fatiha
bunların gücünün yetmeyeceği sey yok
bende aksam cok korktum gece 3 gibi uyudum
canım sen neler yasamıssın haberim yoktu
Allahım insallah bu evladını da bagıslasın sana tüm kalbimle şimdi daha da cok diliyorum senin için

ya canım ben böyle şeylerden hep uzak durmaya çalışırım konuşmak istemem ama burda gördüm ne olduğunu bilmiyordum ve baktımki pek güzel bir konu değil.sonra insanı gece olunca aklını dürtüyor ben unutmaya çalışırım başka şeylerle meşgul olurum yoksa eşim gece nöbetteyken birileri hatırlattıysa vay halime dualarla korkumu azaltmaya çalışırım

çok sağol canım benim.hayat bana her zaman güzel olmadı bu günlere çok şükür.Allahım sanada bağışlasın yavrunu inşallah.Dünya dua üzerine kuruludur biz çok dua okursak rabbim bizi korur Özellikle Ayetel kürsü çok oku canım her okuduğumuzda bir melek yanımıza gelir bizi korurmuş.gece yatarken okursak eğer bir melek kanatlarını acar sabaha kadar tüm kötülüklerden muhafaza edermiş

kızlar o ümmü sübyan dediğiniz şeye biz sanırım tıbıka diyoruz... hoca bana demişti sende var diye evlenmeden önce muska yazmıştı ama bilemiyorum yinede öldü oğlum... tıbıka doğan bebek sapasağlamken ölüyor öyleymiş ve hiç evladınız olamaz diye okudum ancak muskayla doğarmış... ama herşey rabbimin isteği ben muskalıydım da noldu ?

ya bide kızlarr ben 30. günümdeyim 2. adetimi olmadım henüz bişe yok doğumdan sonra böyle aksaklık olabilir değil mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…