Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

[/QUOTE]

Son düzenleme:
şuan görünüşe göre tek ben miyim korunmadaaa
neyse bende 6 beklemeyecem zaten az kaldı :) bir doktora görüneyim de

Son düzenleme:
şuan görünüşe göre tek ben miyim korunmadaaa
neyse bende 6 beklemeyecem zaten az kaldı :) bir doktora görüneyim de

geçer lavinyam üzülme bende geçme z diyodum 6 ay ocak hamile olana kadar 7 ay geçmş olcak ya sabır ya sabır sabrın sonu inş.selamet olcak budefa ben kafadan yazdım istersen korunma canım hemen ekleyelim diye

Beni de ekleyebilirsiniz
evlilik yılı 2008
doğum yılı 1981
yaşayan çocuğum henüz yok((
Henüz korunuyorum
Allah izin verirse gelcek ay bırakacağım korunmayı
İnşallah liste hepimize uğur getirir:))))

melekyavrum..zelalperd..

Aminnn ..çok sagolun kızlar..
Allahım saglikla tamamina erdirsin cümlesininkini ins;
Kımseyi evladıyla sinamasın..

Son düzenleyen: Moderatör:
listeyi hazırlayan arkadaşımzın eline sağlık.

2010da evlendim.
1982 doğumluyum.
ikinci bebemi bekliyorum, ama tabiki ilk yaşayan bebeğim olacak inşallah. başka bebeiş yok.
son adet:17 nisan
inşallah son olarak kalsın...
beklenen adet:13 mayıs

eklerseniz sevinirim.

dilaynurum korunmayı bırakan arkadaslardan baslayıp düzenle istersen listeyi canım.
hamile olanları üste korunmayı bırakanları alta yazarsan daha ii olur.
düzene girmiş olur ve umutlar dahada göz önünde olur canım.

canım liste tam olarak tamamlansın öyle düşünüyorum bi kaç gün daha geçsin tam dolsun baştan düzenleme yaparız şimdilik böyle karışık kalsın acıkcası biraz uğraştırıcı sayfanın başında olmuş olsa olsun nese bunada şükür bizimde artık bir tablomuz var umut olsun bu bize karışıklığın farkındyım ama eksik kişilerde bir gelsinde

kızlar doğum tari:1981
bir tane meleğim var şuan korunuyorum
son adet tarihim 9 nisan
allah yardımcımız olsun

cnm nasılsın? feriha biz en yaşlılılar heralde:)
1 ay kalmış ya sen doğum kilolarını falan verdinmi ben bi 8 kilo verdim bi 8 daha vermem lazım ilk sekiz de doğumla daha sonra yarım kilo bile veremedim.üffffff seni tebrik ediyom arkadaşım ben valla hiç hazır değilim daha bi 8 ay beklerim heralde

cnm ama korunuyorum ben
bide ben daha hiç hazır değilim hamileliğe kafa olarakta beden olarakta 8 kilo fazlam var ayrıca en ufak şeye sinirlerleniyom uf nasıl atlatıcam bu günleri bilmiyom

aman doğru canım bende iyiyce saskınlastım
kilonu verirsin merak etme
bak bana 29 kg verdim
senin 8 kg pat diye gider merak etme

10 kg vermiştim hala aynı kilodayım 62ye devam

aman doğru canım bende iyiyce saskınlastım
kilonu verirsin merak etme
bak bana 29 kg verdim
senin 8 kg pat diye gider merak etme

işallah gider spora yazılıcam haftaya da işe başlıyoyorum sigarayıda bi bıraksam bide her şeye sinirlenmesem sinir hasyası ooldum ben

10 kg vermiştim hala aynı kilodayım 62ye devam

bende akşam yatarken 62 kilo sabah aç karnına 60.5 geliyorum o baskül keşke 57 yi görse 57 geçtim akşam yatarken 60 gelsem onada razıyım yaaa ama gitmedi 62 yakama yapıştı pür dikkat ediyorum hamişlik öncesi ama....

buarada teyzeleri bugün rüyamda hayrolsun kızımı kaybediyordum (allah korusun esirgesin) okyanusta yüzerken simidiyle birden simidi patlıyor ve batıyordu o anıda görüyorum kurtaramıyorlardı okadar acılar içinde kıvranıyorumki anlatamam ciğerim yanıyor çok kötü oluyorum..ben çok panik bir insanım çok korkak kızımı bişe olur diye evden pek çıkmam neden diye sorarsanız çok hareketli maş.hızına yetişemiyorum ancak eşimle birlikte yada yanımda bir arkadaş olursa baş edebiliyorum bu sene kreşe vercem inş.biraz daha uysal olur bugünde lojmanda 3.kattan 4 yaşında bir kız çocuğu düşmüş çok krtikmiş durumu yaaaaa rabbim şifa versin inş.bende çok korkuyorum oyüzden pencerelrimn kollarını söktüm ilk fırsatta aşağı sarkıyor çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…