buarada teyzeleri bugün rüyamda hayrolsun kızımı kaybediyordum (allah korusun esirgesin) okyanusta yüzerken simidiyle birden simidi patlıyor ve batıyordu o anıda görüyorum kurtaramıyorlardı okadar acılar içinde kıvranıyorumki anlatamam ciğerim yanıyor çok kötü oluyorum..ben çok panik bir insanım çok korkak kızımı bişe olur diye evden pek çıkmam neden diye sorarsanız çok hareketli maş.hızına yetişemiyorum ancak eşimle birlikte yada yanımda bir arkadaş olursa baş edebiliyorum bu sene kreşe vercem inş.biraz daha uysal olur bugünde lojmanda 3.kattan 4 yaşında bir kız çocuğu düşmüş çok krtikmiş durumu yaaaaa rabbim şifa versin inş.bende çok korkuyorum oyüzden pencerelrimn kollarını söktüm ilk fırsatta aşağı sarkıyor çünkü
cnm nasılsın? feriha biz en yaşlılılar heralde:)
1 ay kalmış ya sen doğum kilolarını falan verdinmi ben bi 8 kilo verdim bi 8 daha vermem lazım ilk sekiz de doğumla daha sonra yarım kilo bile veremedim.üffffff seni tebrik ediyom arkadaşım ben valla hiç hazır değilim daha bi 8 ay beklerim heralde
buarada teyzeleri bugün rüyamda hayrolsun kızımı kaybediyordum (allah korusun esirgesin) okyanusta yüzerken simidiyle birden simidi patlıyor ve batıyordu o anıda görüyorum kurtaramıyorlardı okadar acılar içinde kıvranıyorumki anlatamam ciğerim yanıyor çok kötü oluyorum..ben çok panik bir insanım çok korkak kızımı bişe olur diye evden pek çıkmam neden diye sorarsanız çok hareketli maş.hızına yetişemiyorum ancak eşimle birlikte yada yanımda bir arkadaş olursa baş edebiliyorum bu sene kreşe vercem inş.biraz daha uysal olur bugünde lojmanda 3.kattan 4 yaşında bir kız çocuğu düşmüş çok krtikmiş durumu yaaaaa rabbim şifa versin inş.bende çok korkuyorum oyüzden pencerelrimn kollarını söktüm ilk fırsatta aşağı sarkıyor çünkü
ayy cnm yaa seni çok iyi anlıyorm benimde 5 yasında kızım var bizde kreşe yollamaya karar verdik gidiyo bü sene bizimkide aynı yerinde dramıyo bebeğimi kaybettiğimden beri ona bişey olacak diye aklım gidiyo.psikolojim değişti.o insanlarada yavrüyada rabbim yardım etsin.buarada teyzeleri bugün rüyamda hayrolsun kızımı kaybediyordum (allah korusun esirgesin) okyanusta yüzerken simidiyle birden simidi patlıyor ve batıyordu o anıda görüyorum kurtaramıyorlardı okadar acılar içinde kıvranıyorumki anlatamam ciğerim yanıyor çok kötü oluyorum..ben çok panik bir insanım çok korkak kızımı bişe olur diye evden pek çıkmam neden diye sorarsanız çok hareketli maş.hızına yetişemiyorum ancak eşimle birlikte yada yanımda bir arkadaş olursa baş edebiliyorum bu sene kreşe vercem inş.biraz daha uysal olur bugünde lojmanda 3.kattan 4 yaşında bir kız çocuğu düşmüş çok krtikmiş durumu yaaaaa rabbim şifa versin inş.bende çok korkuyorum oyüzden pencerelrimn kollarını söktüm ilk fırsatta aşağı sarkıyor çünkü
melek yavrum kaçırdığım güzel haberler var sanırım.... ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy çok sevindim allahım tamamına erdirsin yüzünü güldürsün canım arkadaşım.................. bu aralar biraz kopuğum siteden sanırım ondan kaçırdım ...ama çok sevindim bilemezsinnnnnn oy oyyyyyy allahım bekleyen diğer tüm arkadaşlarımıda sevindri tez zmanda hayırlısıyla allahımmmmm senin gücün herşeye yeter allahım, sen hakkımızda hayırlısını ver rabbim yar ve yardımcımız ol inş......yarım kalan duygularımızı tamamına erdirir inş....kocaman öpüyorum seni...
yaaa demek siirte gldin keşke haber etseydin görüşürdük cnm dün bizdışarda oturuyoz ama lojmanada gideriz ürekli çay bahçes,ne o sırada kantindydim ben rabbim yaşatmasın acısını inş.annesine babasına bağışlasın inş.Canım sen lojmanın içindemiydin ya.Ben oraya geldim şubatta abim orda.seninde siirtte olduğunu biliyodum ama dışardasındır diye yazmadım.Bugün gelinimiz söyledi düşen çocuğu çok üzüldüm Rabbim ana babasına bağışlasın iyilik versin
amin cnm raabim herkesin evladını esirgsin bağışlasın.kızım tam 3.5 yaşında diloşum ben de onun sultişiym ewet kaybetmenin acısını anlayınca uçan kuştan esirger oldum artık rabbim inş.sizinde kucağını tez zamanda doldurur.Hayırlara vesile olsun rüyan cnm, iyiye yoralım iyi olsun. Ahh o rüyalar yok mu, ben de hep rüyamda bebeğimi kaybetmiş oluyorum, hiç bebeğim yaşarken göremiyorum((
Senin en değerli varlığın yanında, kaybetme korkusu tabi ki ağır basacak, hele böyle bir acıdan sonra, allahım bağışlasın sana kızını, hayırlı, uzun ömürler versin, kaç yaşında???
Rabbim o aileye de sabır,güç versin, kimseler bu acıyla sınanmasın inşalallahhh.
ayy cnm yaa seni çok iyi anlıyorm benimde 5 yasında kızım var bizde kreşe yollamaya karar verdik gidiyo bü sene bizimkide aynı yerinde dramıyo bebeğimi kaybettiğimden beri ona bişey olacak diye aklım gidiyo.psikolojim değişti.o insanlarada yavrüyada rabbim yardım etsin.
kımseler yokkk.. genelde aksam yemekten sonra kaynatıosunuz galıba ama ben tavuk oluncaa erkenden yatıss yapıorum.
tobeguktan haberi olan var mı? uzucu bıseyler gelmıstı. son durumu ne ki acep?:44:
faydası olr cnm yaa azda olsa benimki değişti azda olsa faydası oldü inşallah sanada olr.gerçi bi yandan endişeleniyorm okldan sıkılcak die bakalım hayırlısı.onlar oküla gitsin bizde innşalah zamanı gelince kardeşlerini alıp kücagımıza büyütelimyaaa demek siirte gldin keşke haber etseydin görüşürdük cnm dün bizdışarda oturuyoz ama lojmanada gideriz ürekli çay bahçes,ne o sırada kantindydim ben rabbim yaşatmasın acısını inş.annesine babasına bağışlasın inş.
amin cnm raabim herkesin evladını esirgsin bağışlasın.kızım tam 3.5 yaşında diloşum ben de onun sultişiym ewet kaybetmenin acısını anlayınca uçan kuştan esirger oldum artık rabbim inş.sizinde kucağını tez zamanda doldurur.
Rabbim bağışlasın cnm benim kızıda inş.bu sene alırlar yakınımda okul var çok yakın öğretmen arkadaşlar yardımcı olur yazdırrız dedi ama inş.kayıt yaprlar 2 saat gitse yine yeter belki biraz arkadaşalrından öğretmeninden bir şeyler öğrnir herşeyin çizgi filmde olduğu gibi sanmaz
kızlar tobeguktan ses varmı? nasl oldu bilen varmı
kımseler yokkk.. genelde aksam yemekten sonra kaynatıosunuz galıba ama ben tavuk oluncaa erkenden yatıss yapıorum. tobeguktan haberi olan var mı? uzucu bıseyler gelmıstı. son durumu ne ki acep?:44:
bende cok merak ediyorum ya :44:
Hee valla yaşlı demeyelim de büyük diyelim cnm:))) burada maaşallah herkes çok gençmiş, allah hepsinin gönlüne göre versin,
Çarşamba günü dr.a gideceğim, bakalım ne diyecek, izin verirse korunmayı bırakacağım haziranda, ama izin çıkmayabilir, arada tansiyonumda hafif yükselmeler oluyor, biliyorum hep stresten ve hareketsizlikten, inşallah izin verir dr. kızlar lütfen dua edin bana da.
Ben hamileliğimde çok kilo almamıştım canım, 7 kilo almıştım, sonuçta 7 aylık doğum yaptım ya ben, doğumla birlikte hepsi gitti, ama sonradan 2 kilo aldım, 1 haftadır spora gidiyorum yine de, yogaya başlayacağım bu hafta inşallah iyi gelir...
Sen de hazır değilim diye düşünme canım, senin daha çok yeni bebeğini kaybetmen, zaman bir geçsin, hele hem fiziksel hem psikolojik iyi ol, o zaman sen de göze alacaksın yeniden denemeyi, ne diyeyim rabbim hepimize iyilik, güzellik versin...
Düşündüğünüz için sağolun kızlar. Habersiz bıraktım kusura bakmayın. Kendimi toplamam uzun sürdü.
21. Gün progesteron testine bakarak dr um "büyük ihtimalle hamilesin, gözünaydın" demişti sonra regl olmuştum.
Yeni bebek tedavisi için gittiğimde ise Dr " ben burda kese görüyorum, bebiş bu" demişti. Ama betahcg 0.1 çıkmıştı.
Size yazdıktan sonraki gün pıhtılı bir şekilde kanamam başladı. 2 gün sürdü. Tekrar Dr a gittim. Kanamayla atmışım o şeyi (her neyse artık!) "Düşen şey hematommuş, Bilmem kaç binde bir görülürmüş etrafına kese oluşturması, bebeği taklit edermiş"
İlk kez duydum!!
geçen ay döllenme de olmuş fakat tutunamadan adetle gitmiş.
Bebek tutunamamış diye üzüleyim mi, yoksa kürtaj olmadım diye sevineyim mi bilemedim....
günlerce gözyaşı döktükten sonra şimdi daha iyiyim şükür.
rahim toparlansın diye bu ay tedaviye ara verdik.
Hayırlısı olsun artık ne yapayım???
16 ay bitti...
Kelimelerim, dualarım, sabrım tükendi. Rabb'ime sığındım oturuyorum.
Ama sizi takip ediyorum. Sizin iyi haberlerinizde avunuyorum.
Ve kızlar sizi çoook seviyorum......
Düşündüğünüz için sağolun kızlar. Habersiz bıraktım kusura bakmayın. Kendimi toplamam uzun sürdü.
21. Gün progesteron testine bakarak dr um "büyük ihtimalle hamilesin, gözünaydın" demişti sonra regl olmuştum.
Yeni bebek tedavisi için gittiğimde ise Dr " ben burda kese görüyorum, bebiş bu" demişti. Ama betahcg 0.1 çıkmıştı.
Size yazdıktan sonraki gün pıhtılı bir şekilde kanamam başladı. 2 gün sürdü. Tekrar Dr a gittim. Kanamayla atmışım o şeyi (her neyse artık!) "Düşen şey hematommuş, Bilmem kaç binde bir görülürmüş etrafına kese oluşturması, bebeği taklit edermiş"
İlk kez duydum!!
geçen ay döllenme de olmuş fakat tutunamadan adetle gitmiş.
Bebek tutunamamış diye üzüleyim mi, yoksa kürtaj olmadım diye sevineyim mi bilemedim....
günlerce gözyaşı döktükten sonra şimdi daha iyiyim şükür.
rahim toparlansın diye bu ay tedaviye ara verdik.
Hayırlısı olsun artık ne yapayım???
16 ay bitti...
Kelimelerim, dualarım, sabrım tükendi. Rabb'ime sığındım oturuyorum.
Ama sizi takip ediyorum. Sizin iyi haberlerinizde avunuyorum.
Ve kızlar sizi çoook seviyorum......
sağolun kızlar
insallah nasip olur kucağıma almak az önce agrı girdi akıntı gelmiş kan geldi sandım elim ayagım boşaldı
YA MÜBDİ diyorum sürekli
sizde söyleyin bebeği korurmus Allahın isimlerinden
Allahım yardımcımız olsun
bol bol nas felak ayetel kürsi okuyorum
namaza bir türlü baslamadım baslasam cok iyi olcak
ben nazarında cok etkili olduğunu düşünüyorum
aysenaz canım cok normal aglaman
kolaymı o hastanelere duygusuz bakmamız
be her gittiğimde beni hemşireler tutup sakinleştiriyor
bu hamileliğimde gitmicem o hastaneye kimseye güvenemem ki
ama eşine belli etme içinde yaşa
bugün eşim karnımı sevdi burda ne var dedi
bebek dedi
arkamı döndüm hemen gözümden yaş aktı hemen sildim
kızımı nasıl unuturum
10 aylık olucaktı meleğim
iki kardes büyürlerdi birbirine destek
yavrularımızda bizim üzülmemizi istemez annesi
insallah yakında hamilelik haberini duyarsan bir nebze ümidin olur
hepiniz için cok ama cok dua ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?