Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Canım sen lojmanın içindemiydin ya.Ben oraya geldim şubatta abim orda.seninde siirtte olduğunu biliyodum ama dışardasındır diye yazmadım.Bugün gelinimiz söyledi düşen çocuğu çok üzüldüm Rabbim ana babasına bağışlasın iyilik versin

Hee valla yaşlı demeyelim de büyük diyelim cnm:))) burada maaşallah herkes çok gençmiş, allah hepsinin gönlüne göre versin,
Çarşamba günü dr.a gideceğim, bakalım ne diyecek, izin verirse korunmayı bırakacağım haziranda, ama izin çıkmayabilir, arada tansiyonumda hafif yükselmeler oluyor, biliyorum hep stresten ve hareketsizlikten, inşallah izin verir dr. kızlar lütfen dua edin bana da.

Ben hamileliğimde çok kilo almamıştım canım, 7 kilo almıştım, sonuçta 7 aylık doğum yaptım ya ben, doğumla birlikte hepsi gitti, ama sonradan 2 kilo aldım, 1 haftadır spora gidiyorum yine de, yogaya başlayacağım bu hafta inşallah iyi gelir...

Sen de hazır değilim diye düşünme canım, senin daha çok yeni bebeğini kaybetmen, zaman bir geçsin, hele hem fiziksel hem psikolojik iyi ol, o zaman sen de göze alacaksın yeniden denemeyi, ne diyeyim rabbim hepimize iyilik, güzellik versin...

Hayırlara vesile olsun rüyan cnm, iyiye yoralım iyi olsun. Ahh o rüyalar yok mu, ben de hep rüyamda bebeğimi kaybetmiş oluyorum, hiç bebeğim yaşarken göremiyorum((
Senin en değerli varlığın yanında, kaybetme korkusu tabi ki ağır basacak, hele böyle bir acıdan sonra, allahım bağışlasın sana kızını, hayırlı, uzun ömürler versin, kaç yaşında???
Rabbim o aileye de sabır,güç versin, kimseler bu acıyla sınanmasın inşalallahhh.

ayy cnm yaa seni çok iyi anlıyorm benimde 5 yasında kızım var bizde kreşe yollamaya karar verdik gidiyo bü sene bizimkide aynı yerinde dramıyo bebeğimi kaybettiğimden beri ona bişey olacak diye aklım gidiyo.psikolojim değişti.o insanlarada yavrüyada rabbim yardım etsin.

melek yavrum kaçırdığım güzel haberler var sanırım.... ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy çok sevindim allahım tamamına erdirsin yüzünü güldürsün canım arkadaşım.................. bu aralar biraz kopuğum siteden sanırım ondan kaçırdım ...ama çok sevindim bilemezsinnnnnn oy oyyyyyy allahım bekleyen diğer tüm arkadaşlarımıda sevindri tez zmanda hayırlısıyla allahımmmmm senin gücün herşeye yeter allahım, sen hakkımızda hayırlısını ver rabbim yar ve yardımcımız ol inş......yarım kalan duygularımızı tamamına erdirir inş....kocaman öpüyorum seni...

CANIM benim güzel kalpli arkadasım
cok sağol
daha cok yeni aynurcum
kalp atısını duyayım öyle inanıcam canım senin ne kadarlık oldu bu arada

yaaa demek siirte gldin keşke haber etseydin görüşürdük cnm dün bizdışarda oturuyoz ama lojmanada gideriz ürekli çay bahçes,ne o sırada kantindydim ben rabbim yaşatmasın acısını inş.annesine babasına bağışlasın inş.
amin cnm raabim herkesin evladını esirgsin bağışlasın.kızım tam 3.5 yaşında diloşum ben de onun sultişiym ewet kaybetmenin acısını anlayınca uçan kuştan esirger oldum artık rabbim inş.sizinde kucağını tez zamanda doldurur.

Rabbim bağışlasın cnm benim kızıda inş.bu sene alırlar yakınımda okul var çok yakın öğretmen arkadaşlar yardımcı olur yazdırrız dedi ama inş.kayıt yaprlar 2 saat gitse yine yeter belki biraz arkadaşalrından öğretmeninden bir şeyler öğrnir herşeyin çizgi filmde olduğu gibi sanmaz

kımseler yokkk.. genelde aksam yemekten sonra kaynatıosunuz galıba ama ben tavuk oluncaa erkenden yatıss yapıorum.

tobeguktan haberi olan var mı? uzucu bıseyler gelmıstı. son durumu ne ki acep?:44:

canım ömrü uzamıs yavrunun.korkma.ii seylere yor rüyaları ve anlatma cok fazla.ii degil derler cok anlatmak.
Rabbim diger cocugada sifa eylesin inş. su an okunan ezan hürmetine inşşşş.
bizimde gönlümğzden geceni hayırlı eyleyip verir inşşş

canımmm rüyan hayırlara çıksın ömrü uzamış evladının öyle derler :)

MÜSLÜMAN ANNE ADAYLARINA , 9 AY YAPILACAKLAR LİSTESİ !!!

• namazlardan sonra elini karnının üzerine koy ve salâvat getir.
1-hep abdestli olmaya çalış. özellikle yemek yerken.
2-bütün günahlardan korunmaya bak.
3-elinden geldiğince müstehap olan şeyleri yapmaya çalış.
4-geceleri aynaya bakma.
5-sinirlenme. huzurlu ve sakin ol.
6-kuran dinlemeye ve okumaya çalış.
7-namazlardan sonra tesbihatı ihmal etme.
8- hamilelik boyunca 1 kere de olsa kuran hatim et.
9-hergün salâvat getir.
10-bebek hareket ettiği her an elini karnının üzerine koy ve salâvat getir ve ihlâs süresini oku.
11-Allahı çok düşün.
12-insanlara yardım et.
13-mümin insanların yüzüne bak.
14-gıybetten ve yalandan uzak dur.
15-namazını vaktinde kıl.
16-devamlı allah allah diye zikirde bulun.
17-eğer evladının sabırlı olmasını istiyorsan elini karnının üzerüne koy ve asr süresini oku.
18-evladına hayırlı bir isim koy ve daha karnındayken elini karnının üzerine koy ve ismiyle ona hitap et. unutma çocuğun anne baba üzerindeki hakkı anne ve babanın ona hayırlı bir isim vermeleridir.
19-enbiya süresini oku, evladının salih bir evlat olması için dua et.
20-eğer anne ve babanın çocukla çok iyi bir ilişkisi, bağı, diyolağu olmasını istiyorsan çocuk doğmadan anne ve baba evlatlarıyla konuşmalılar ve çocuk doğduktan sonra bu seslere aşina olacaktır.
21-hamilelik esnasında düzenli beslenme ve temizliğe çok önem verilmelidir.

faydası olr cnm yaa azda olsa benimki değişti azda olsa faydası oldü inşallah sanada olr.gerçi bi yandan endişeleniyorm okldan sıkılcak die bakalım hayırlısı.onlar oküla gitsin bizde innşalah zamanı gelince kardeşlerini alıp kücagımıza büyütelim

kızlar tobeguktan ses varmı? nasl oldu bilen varmı
kımseler yokkk.. genelde aksam yemekten sonra kaynatıosunuz galıba ama ben tavuk oluncaa erkenden yatıss yapıorum. tobeguktan haberi olan var mı? uzucu bıseyler gelmıstı. son durumu ne ki acep?:44:
bende cok merak ediyorum ya :44:

Düşündüğünüz için sağolun kızlar. Habersiz bıraktım kusura bakmayın. Kendimi toplamam uzun sürdü.

21. Gün progesteron testine bakarak dr um "büyük ihtimalle hamilesin, gözünaydın" demişti sonra regl olmuştum.
Yeni bebek tedavisi için gittiğimde ise Dr " ben burda kese görüyorum, bebiş bu" demişti. Ama betahcg 0.1 çıkmıştı.
Size yazdıktan sonraki gün pıhtılı bir şekilde kanamam başladı. 2 gün sürdü. Tekrar Dr a gittim. Kanamayla atmışım o şeyi (her neyse artık!) "Düşen şey hematommuş, Bilmem kaç binde bir görülürmüş etrafına kese oluşturması, bebeği taklit edermiş"
İlk kez duydum!!
geçen ay döllenme de olmuş fakat tutunamadan adetle gitmiş.
Bebek tutunamamış diye üzüleyim mi, yoksa kürtaj olmadım diye sevineyim mi bilemedim....
günlerce gözyaşı döktükten sonra şimdi daha iyiyim şükür.
rahim toparlansın diye bu ay tedaviye ara verdik.
Hayırlısı olsun artık ne yapayım???
16 ay bitti...
Kelimelerim, dualarım, sabrım tükendi. Rabb'ime sığındım oturuyorum.
Ama sizi takip ediyorum. Sizin iyi haberlerinizde avunuyorum.
Ve kızlar sizi çoook seviyorum......

feriha süper bi fikir geldi aklıma senin profiline koyduğun resim gibi oğlumun dövmesini yaptırıcam koluma nasıl sence ama yüzü oğlumun fotosunundan çizdiricem kolumun iç kısmına

gecmıs olsun canımm oncelıkle. bız artık herseyın bır sekılde ii tarafını mı bulmalıyız yoksa yasadıkalrımızdan daha kotusu olmaz dıe mi bole dusunmelıyız bılmıorum ama. dedıgın gıbı kurtaja gerek kalmaması cok ii. dedıgın gibi beden de ruhta artık kaldıramaz gıbı hıssedıo insan...
bebegın tutunamaması uzucu belkı ama sadece bu seferlık ins. bı dahakıne tutunur ıns annesi bu da bir gelısme sonucta.

rabbım butun melekannelerini sewındırsın ıns tez vakıtte ama senden bu haberi duymayı cok ıstıorum.ins hayırla
ımtıhanımız zor, cetın hamıle kalsakta yeniden yada beklemede de olsak hepımızın ıntıhanı zor. rabbım yardımcımız olsun ve gonlumuzu, dusuncelerımızı ferah ve gusel eylesin

çok geçmiş olsun canım benim Gerçekten bende çok istiyorum senin sağlıcakla hamilelik haberini Allahım en kısa zamanda gönlündekini hayırlısıyla nasip etsin

dilaynur bak gelmez demiştik geldi işte mayıs nasıl geldi nasıl geçti işte ve 6 ay oldu naptın korunmayı bıraktın mı canım ya

kızlar ben çok korkuyorum aslında korunmayı bırakmak için sanki biraz daha mı beklesem diyorum yazı geçirsem mi acaba daha kilomda var valla kafam çok karışık bilmiyorum nasıl olcak napcam ne etcem

melekyavrum.oncelikle tebrik ederim.coooook sevindim. allah bu defa yuzunu guldursun insallah.eger beni umudunuz olarak goruyorsan sana bir tavsiyede bulunayim.ben hamileyken en yakin arkadasim bana tebrik meili atarken cok guzel bi sey yazmisdi.lutfen bu bebegi melegine kurban etme.aglayarak,uzulerek bu bebege haksizlik etme.onunla konus,her haraketini takip et onu sevdiyini,heyecanla beklediyini bilsin.melegin cok guzel bir yerde emniyette,simdi sen bu bebegi korumaya bak,onu sev stres gecirerek onu rahatsiz etme.cok hakliydi arkadsim.dusunsene bu bebekler bizim umudumuz,bize verilen ikinci sansimiz,yarim kalmis annlelik duygularimizi yasatacak,yarim kalmis sevincimizi tamamlayan bebebgimiz.dogru simdi sana akil versemde o zaman bende a.yankima geldikce agliyordum.medleyimi birgun olsun unutmadim.suan yazarken.bile agliyorum.ama inan bana bu bebegi kucagina aldiginda,hem cok mutlu olucaksin,hemde ona bakdiginda duygulanacksin.ve gun gelecek o dunyada,seni cennetde bekleyen.melegin oldugu icin cok sansli oldugunu dusuneceksin.oglum bazen gulduyunde gece 3:00 de falan,bakip diyorimki neo abinle bir olup bu saatde beni delirtmeyemi calusyosunuz.allah butun melek anneleruine uykusuz geceler nasip etsin.gozunuzden uyku aksinda kucaginizdakiler yuzunuze bakipda dalga gecer gibi gulsun insallah.surekli elini karnina koy allahim bebegimi sana emanet ediyorum,de.ben daha once senin emanetini korudum ve sonra gercek sahibine sana verdim,bu defada sen bu bebegi benim icin koru bana ver.melegin orda cok mutlu olucak inan bana suan senin tek sorumlugulugun icinde tasidigin bebegini koruyup mutlu etmek.allaha sigin hic korkma bu defa hersey guzel olucak.ve istediyin kadar meleyinle konus ona sen allah babaya yakinsin ona kardesini korumasini soyle de.sana bu guzel dojuz aylik yolculukda basarilar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…