Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

taze annemız ugurbocegıı cok gusel anlatmıss. tastamamda ole hersey. hem bır melek annesi hemde yeniden bu dunyada anne olmus bızım yollarımızdan gecmıs biri olarak burada olmanız, yazmanız cok onemlı bence...herbırımız bırbırımıze umuduz cunku.
gebelık bekleyenler bır hamıle haberıne ,hamıleler saglıklı bebek dogumlarına baglıyoruz cunkı umutlarımızı. rabbım bu sefer hic birimizi sınamadan saglıkla sıhhatle gonlumuzdekını versin ins

bır arkadasımın paylastıgı bır yazıyı cok begendım. ve bize cok uygun seyler sanki...o tuzden sızle de paylasamak istedim..

"Bunca yılın alışkanlığı içinde ürkek bir kedi yavrusu gibi hayaller kurmaya çalıştım önce. Hayatıma şekil verme konusunda hayaller. Sonra hatırladım birden, ben ne hayaller kurarsam kurayım, yaşamın bildiğini okuduğunu. Onun bildiği benim bilgimden daha engin hem de. Hiç aklıma gelmez şeyler çıkartıyor önüme. Eli, kolu benimkilerden daha uzun. Alıyor, veriyor, deniyor türlü türlü. Daha yukarıdan bakıyor manzaraya, benim buradan göremediklerimi, O, oradan daha iyi görüyor. Canımı yakıyor gibi görünse de, biliyorum ki, bildiğimi okursam, çok daha fazla yanacak. O sadece kendime zarar vermemi engelliyor.

İster yorgunluk deyin, ister teslimiyet ya da pırıltılı bir isim; aydınlanma gibi, ister başka bir isim bulun bu halime, kendimi onun programlarına teslim ederek, hayallerimi sonsuz genişlettim işte. O kadar genişler ki, adları bile konulmamış henüz. Yüzümde Buda’nın hep aptalca bulduğum gülümsemesi var, üstelik gözlerimden yaşlar süzülüyor. İçime bakıyorum, buruk ama neşeli.
Evrenin sonsuz sevgisiyle, beni rahminde yeni doğumlara taşıdığını bilmenin tarifsiz hazzı içindeyim. Varsın adı olmasın duygunun." Ayla Seyhun-indigo dergisi

canımmmm inş hersey güsel olacak.bazen sınavlar cok üstüste gelir.
Rabbim kulunu defalarca dener.benim yasadıklarımı hatırlarsan öyleydi.
önce babam,sonra abimin rahatsızlıgı sonra melegim sonra beynimdeki tümör..
ama Allahın vardır bir bildigi bize bunları yasatıyorsa.
sen umudunu sakın yitirme.strestten uzak dur.olacak canım kardeşim.
Allahımın izniyle olacak inşşşş

kızlar ben çok korkuyorum aslında korunmayı bırakmak için sanki biraz daha mı beklesem diyorum yazı geçirsem mi acaba daha kilomda var valla kafam çok karışık bilmiyorum nasıl olcak napcam ne etcem

ayyyy heyecan yaptım.sende bırakıyorsun he hadi hayırlısı bakalım

Bugün o kadar mutsuzum ki ayrı bi mutsuzluğum üzüntüm var çok yoruldum şu hayattan
geriye doğru düşünüyorum da allah beterinden saklasın ama
her sene bi üzücü olay mı olur ya her yıl yaşıyoruz aynı durumu
babamın başına yani ailemin başına her sene bi olay geliyor artık bu yıl ne olacak yine demekten alamıyorum kendimi
2010 da kardeşimin olayı derken hamileyim seviniyoruz
ardından 2011 1 ocağında eve hırsız girdi altın para pul herşeyi götürmüş ve hemen arkasından benim düşük olayım kürtaj vs.
2012 de seviniyorum sınavıı geçtim evimizi aldık üstelikte hamileyim ne mutlu tamam diyorum şansımız döndü
sonunda benimde evladım olacak yine sene sonuna doğru bu defa
her zmanki kötü olaylardan dahada kötüsü evladım gitti.hani hep cana gelmesin derlerdi doğru cana geleceğine mala gelseymiş.en kötüsü babam çok şanssız bi insan bu dünya için adamcağız bizlerin arkasından koşturup duruyor
her yıl bi olay yinede rabbim daha beterinden saklasın bizleri ama.
Hep bekarken benim çocuğum olmayacak rabbim çocuk konusunda beni aratacak derdim kendi kendime
çocuktan yana şansım gülmeyecek derdim.o doğumhaneye girdiğimde tamam dedim ya rabbim artık nasip edecek
nerden bilirdimki yine nasip olmayacağını.

Bu ay o kadar umutluydum ki hamileyim dedim durdum kendi kendime ama sonu hüsran olunca ne bileyim ya çookkk kötüyümmm

insanız ve bu kadar cetın ımtıhanlardan gecmıs ınsanlar olarak zaman zaman bu yukun agır gelmesı, uzgun olmamız okadar normal ki.uzgun olduguna uzulme. bazen yukunu bırakıp depresyonun en dıbıne gıtmek gerek, cıkacagını bılerek ama. bu guzel nır rahatlama bence. bazı günler uzulme gunu ılan edıp. yukumu bı yerlere bırakıp kendı kendıme aglamak zırlamak, dua etmek, allaha yakarmak cok mu cok iyi gelıo. boyle bır gundeysen sonuna kadar yasa ama yarın yine kendine gel ve umudunu kaybetmee bu dünyada insanoglu beyni,dusunceleriyle bu dunyayı cehennemken cennette ,cennetken cehenneme donusturebılıo... oyuzden belkı bazen olumsuz ama genel olarak umutlu olucaz bız ins.

dur kız heyecan yapma bilmiyorum biliyosun yavrum kilom var ve beni korkutuyo tatlım

sakın böle düşünme yaradanın unuttugu dert vermedigi kişiler korkmalı Rabbim beni unuttu diye.
Rabbim sevdigi kullarına sınav verirmiş.benimde hersey üstüste geldi ama hasa isyan etmek haddime değil.
böle uygun görmüş Allahım.olacak canım.daha yeni korunmayı bıraktık.bak benimde 3. ayım.
olmuyorsada hayırlı zamanda değildir demekki.kendine yüklenme.

dur kız heyecan yapma bilmiyorum biliyosun yavrum kilom var ve beni korkutuyo tatlım

bendede var kilo ne yapalım hala 62 kiloyum.gitmiyor kilo.yapacak birsey yok.
ama kilon değilde rahatsızlıgın bitsin bence bitanem.

canım sevin kürtaj olmadığın için benim kürtajlarım cok agır geçmişti
rahmin zaten yorgundu
cok sevindim adına
sana kürtaj zor yazamadım
hem kürtaj olsa 3ay korunman lazımdı
şimdi en kısa zamanda hamile kalcaksın inanıyorum canım

ya sen bunu hep yapıyorsun
öyle seyler yazıyorsun ki hayranım sana
doğumumdan bu yana yazdığın seyler bana hep umut oldu
cok sağol canım
Allah razı olsun senden

Çok geçmiş olsun sabır ve dayanma gucu diliyorum
Tabıkı bir umut heyecan onu kaybetmesi bile çok zor ama bu kadar erken gitmesi müdahaleye ihtiyaç duyulmaması seni daha çok yıpratmaması acısından iyi , hem bekleme sürenizde olmuyodur herhalde

Ferahlık diliyorum size ,güzel günlerimiz sırayla gelecek iyişallah siz bizden daha da yakınsınız biz daha beklemedeyiz
Bir an evvel iyileşip bize umut olun iyişallah

kızlar ben çok korkuyorum aslında korunmayı bırakmak için sanki biraz daha mı beklesem diyorum yazı geçirsem mi acaba daha kilomda var valla kafam çok karışık bilmiyorum nasıl olcak napcam ne etcem

Şu an yerinde olmak için neler vermezdim daha 4 ay beklemedeyim :)
Valla kilo falan dinlemezdim
Ama ruhsal olarak hazır değilsen o başka ki aslında yeni bebek haberi belki daha iyi bile gelebilir beklemektense

Fazla kilon hamılelğinde risk oluşturuyor mu kaç kilo fazlan var yada söyle sorayım 6 aylık bekleme sonrası fazla kilo sezeryan için sorun olur mu acaba dikişler için sıkıntılı mı acaba benımde göbek duruyo çünkü

Rabbime binlerce kez şükürler olsunki benim yavrumu çok sevmiş cennetine layık görmüş....ve benimde 2012 hayatımın dönüm noktası oldu içim hep ferahladı acıda olsa hep rabbime sığındım çok şükür artık namazıma düştüm kuranımı öğrendim öğreniyorum...eskiden yaptığım kötü alışkanlıkları bıraktım ve......haca gitmeye karar verdim eşimle konuştum annemle konuştum 2014 yılında yazılyorum kısmetimde varsa annem ve teyzemle gidiyorum bebeğim dahi olsa rabbime emanet edip gitcem rabbim iseyen herkese nasip etsin bu güzel haberi sizinle paylaşmak istedim hacı aday adyı olmak bile beni çok duygulandırdı bugün hep ağladım bütün bu anlattıklarım=AYTUĞ OĞLUM SAYESİNDE ALLAH ONDA BİNKERE RAZI OLSUN NURLAR YAĞSIN YAVRUMUN TOPRAKLARINA HAYATIMI DEĞİŞTİRDİ ADETA CANIM OĞLUM.............

cok sevindim cnm inş cıkarda gidersin.bizlerede nasip olsun inşşşş

Bende abla yım sanırım...

Evlilik 2008
Doğum yılı 1982
Meleğim dışında evladım yok (simdilik :)))
Daha 4 ay beklemedeyim tarihi ilerleyen zamanlarda veririm

Hadi kilomuda söyleyeyim 67 ydim , bugün en son 59.8 gördüm bir 5 kilo daha vermeye niyetliyim hadi bakalım..

Arkadasım lütfen üzülme , stres en büyük engel bence

Şükür ki hamile kalabiliyosun şükür ki sağlıklısın ..

Allahım hepimizin bebek istediğini biliyor . En hayırlı en doğru zamanda hepimize verecek evladımızı iyişallah. O gün o ay hepimize sırayla gelecek iyişaşşalh. Gönlünü ferah tut

inş.canım ya kardeşe haret kaldı kızlarımız ama inş.rabbim sağlıklı ve hayırlı bir şekilde göndersin kardeşlerini

dilaynur bak gelmez demiştik geldi işte mayıs nasıl geldi nasıl geçti işte ve 6 ay oldu naptın korunmayı bıraktın mı canım ya
ewet cnm çok şükür geçmez dediğimiz o 6 ay gecti ben nisanda korunmayı bıraktım ama kısmet olmadı bu ay bakalım kırmızılar gelcekmi haziran 1 de geçen ay çok stres yaptım hep olcakmı olmıcakmı inş.bu ay olur sen neyaptın bıraktınmı korumyı 6 ayımız dolmak üzere ayın 19unda yani yavrularımız yaşasaydı 6 ay aylık olcaklardı ama kısmet olmadı malesef

cok sevindim cnm inş cıkarda gidersin.bizlerede nasip olsun inşşşş
inş.cnm niyetlendim rabbim inş nasip ederde giderim rabim gitmek isteyen herkese nasip eder inş.

keten iki defa hamile kaldın neden kalamayasın yeniden
lütfen bunları düşünme
sağlıkla gelsin de ne zaman olursaolsun
ben inanıyorum cok yakında hamile kalıcaksın
stres gebeliği engelliyor lütfen yapma canım benim

UMUTLA BEKLEYENLERİMİZİN LİSTESİ

[TABLE="class: grid, width: 400, align: left"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]:123:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] isim [/TD]
[TD]evlilik [/TD]
[TD]bebek [/TD]
[TD]dogum yılı [/TD]
[TD] sat [/TD]
[TD]bat [/TD]
[TD]snç [/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]DILAYNUR[/TD]
[TD]2009[/TD]
[TD]üçüncü bebek çalışması[/TD]
[TD]1987[/TD]
[TD]4 MAYIS [/TD]
[TD]2 HAZİRAN:18: [/TD]
[TD]gell bebiş gell gell[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]ketenhelva[/TD]
[TD]2010[/TD]
[TD]İKİNCİ BEBEK ÇALIŞMASI[/TD]
[TD]1986[/TD]
[TD]5 MAYIS [/TD]
[TD]5 HAZİRAN:18:[/TD]
[TD]gel bebiş gel gelll[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]AYŞENAZZ[/TD]
[TD]2010[/TD]
[TD]ikinci bebek çalışması[/TD]
[TD]1986[/TD]
[TD]22 nisan[/TD]
[TD]22 mayıs:18:[/TD]
[TD]Gel bebiş gell gell[/TD]
[/TR]
[TR]

[TD]seda ecrin[/TD]
[TD]2010[/TD]
[TD]ikinci bebek çalışması [/TD]
[TD]1990[/TD]
[TD]27 nisan[/TD]
[TD]25 mayıs:18:[/TD]
[TD]gel bebişş gell gell[/TD]
[/TR]
[TR]

[TD]fatmabeyza[/TD]
[TD]2006[/TD]
[TD]2006[/TD]
[TD]5 mayıs[/TD]
[TD]5 haziran :18:[/TD]
[TD] gell bebiş gell gell[/TD]
[/TR]
[TR]

[TD]cerenball [/TD]
[TD]2010[/TD]
[TD]1982[/TD]
[TD]17 nisan [/TD]
[TD]13 mayıs :18:[/TD]
[/TR]
[TR]

[TD]derinsuberfu[/TD]
[TD]??[/TD]
[TD]??[/TD]
[TD]??[/TD]
[TD]??[/TD]
[TD]??[/TD]
[/TR]
[TR]

[TD]emirberkem [/TD]
[TD]??[/TD]
[TD]??[/TD]
[TD]??[/TD]
[TD]??[/TD]
[TD]??[/TD]
[TD]gel bebiş gell gel[/TD]
[/TR]
[TR]

[TD]kardelen49 [/TD]
[TD]??[/TD]
[TD]??[/TD]
[TD]??[/TD]
[TD]??[/TD]
[TD]??[/TD]
[/TR]
[TR]

[TD]Melekyavrum[/TD]
[TD]2008[/TD]
[TD]1983[/TD]
[TD]28 mart[/TD]
[TD]bebişi yolda[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]

[TD]greathopes [/TD]
[TD]2009[/TD]
[TD]:26:[/TD]
[TD]9 ocak[/TD]
[TD]bdt 16 eylül[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]

[TD]zelalperd [/TD]
[TD]2009 [/TD]
[TD]1985[/TD]
[TD]8 mart[/TD]
[TD]bdt 13aralık [/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]

[TD]mehtapibrahim [/TD]
[TD]??[/TD]
[TD]??[/TD]
[TD]??[/TD]
[TD]??[/TD]
[TD]bebişi yolda[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]

[TD]özay37barış [/TD]
[TD]2009[/TD]
[TD]1985[/TD]
[TD]28 eylül[/TD]
[TD]bebişi yolda[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]

[TD]aynurr [/TD]
[TD]??[/TD]
[TD]??[/TD]
[TD]??[/TD]
[TD]??[/TD]
[TD]bebişi yolda[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]

[TD]uğurböceği [/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]??[/TD]
[TD]??[/TD]
[TD][/TD]
[TD]geldi bebişimiz[/TD]
[/TR]
[TR]

[TD]ayşem [/TD]
[TD]??[/TD]
[TD]??[/TD]
[TD]??[/TD]
[TD]??[/TD]
[TD][/TD]
[TD]geldi bebişimiz[/TD]
[/TR]
[TR]

[TD]24 kasım[/TD]
[TD]??[/TD]
[TD]??[/TD]
[TD]??[/TD]
[TD]??[/TD]
[TD][/TD]
[TD]geldi bebişimiz[/TD]
[/TR]
[TR]

[TD]LAVİNYA54[/TD]
[TD]2012[/TD]
[TD]İKİNci bebek çalışması[/TD]
[TD]1987[/TD]
[TD]5 mayıs[/TD]
[TD]korunma süresinde :18::18:[/TD]
[/TR]
[TR]

[TD]feriha81[/TD]
[TD]2008[/TD]
[TD]1982[/TD]
[TD]:18:[/TD]
[/TR]
[TR]

[TD]ceren4[/TD]
[TD]??[/TD]
[TD]1981[/TD]
[/TR]
[TR]

[TD]yeflim[/TD]
[TD]2008[/TD]
[TD]1982[/TD]
[/TR]
[TR]
[TR]

[TR]

[/TABLE]

Son düzenleme:
KIZLAR
offff elim şişmiş cok erken değilmi yüzük iz bırakıyor
dün tahlil oldum protein yok idrarda tansiyonum düşük ama neden ödem olduki kilo almadım daha
preeklamsi ilk şişmeyle gelmişti
bu haftalarda şişermiki vücut

cok erken değilmiki acaba? ama genede olabilir canım.
normal bir insanın bile şişermiş yüzükler bazen bizede dar geliyor tatşım.
endişe etme. doktoruna genede danış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…