Düşündüğünüz için sağolun kızlar. Habersiz bıraktım kusura bakmayın. Kendimi toplamam uzun sürdü.
21. Gün progesteron testine bakarak dr um "büyük ihtimalle hamilesin, gözünaydın" demişti sonra regl olmuştum.
Yeni bebek tedavisi için gittiğimde ise Dr " ben burda kese görüyorum, bebiş bu" demişti. Ama betahcg 0.1 çıkmıştı.
Size yazdıktan sonraki gün pıhtılı bir şekilde kanamam başladı. 2 gün sürdü. Tekrar Dr a gittim. Kanamayla atmışım o şeyi (her neyse artık!) "Düşen şey hematommuş, Bilmem kaç binde bir görülürmüş etrafına kese oluşturması, bebeği taklit edermiş"
İlk kez duydum!!
geçen ay döllenme de olmuş fakat tutunamadan adetle gitmiş.
Bebek tutunamamış diye üzüleyim mi, yoksa kürtaj olmadım diye sevineyim mi bilemedim....
günlerce gözyaşı döktükten sonra şimdi daha iyiyim şükür.
rahim toparlansın diye bu ay tedaviye ara verdik.
Hayırlısı olsun artık ne yapayım???
16 ay bitti...
Kelimelerim, dualarım, sabrım tükendi. Rabb'ime sığındım oturuyorum.
Ama sizi takip ediyorum. Sizin iyi haberlerinizde avunuyorum.
Ve kızlar sizi çoook seviyorum......
kızlar ben çok korkuyorum aslında korunmayı bırakmak için sanki biraz daha mı beklesem diyorum yazı geçirsem mi acaba daha kilomda var valla kafam çok karışık bilmiyorum nasıl olcak napcam ne etcem
Bugün o kadar mutsuzum ki ayrı bi mutsuzluğum üzüntüm var çok yoruldum şu hayattan
geriye doğru düşünüyorum da allah beterinden saklasın ama
her sene bi üzücü olay mı olur ya her yıl yaşıyoruz aynı durumu
babamın başına yani ailemin başına her sene bi olay geliyor artık bu yıl ne olacak yine demekten alamıyorum kendimi
2010 da kardeşimin olayı derken hamileyim seviniyoruz
ardından 2011 1 ocağında eve hırsız girdi altın para pul herşeyi götürmüş ve hemen arkasından benim düşük olayım kürtaj vs.
2012 de seviniyorum sınavıı geçtim evimizi aldık üstelikte hamileyim ne mutlu tamam diyorum şansımız döndü
sonunda benimde evladım olacak yine sene sonuna doğru bu defa
her zmanki kötü olaylardan dahada kötüsü evladım gitti.hani hep cana gelmesin derlerdi doğru cana geleceğine mala gelseymiş.en kötüsü babam çok şanssız bi insan bu dünya için adamcağız bizlerin arkasından koşturup duruyor
her yıl bi olay yinede rabbim daha beterinden saklasın bizleri ama.
Hep bekarken benim çocuğum olmayacak rabbim çocuk konusunda beni aratacak derdim kendi kendime
çocuktan yana şansım gülmeyecek derdim.o doğumhaneye girdiğimde tamam dedim ya rabbim artık nasip edecek
nerden bilirdimki yine nasip olmayacağını.
Bu ay o kadar umutluydum ki hamileyim dedim durdum kendi kendime ama sonu hüsran olunca ne bileyim ya çookkk kötüyümmm
dur kız heyecan yapma bilmiyorum biliyosun yavrum kilom var ve beni korkutuyo tatlımcanımmmm inş hersey güsel olacak.bazen sınavlar cok üstüste gelir.
Rabbim kulunu defalarca dener.benim yasadıklarımı hatırlarsan öyleydi.
önce babam,sonra abimin rahatsızlıgı sonra melegim sonra beynimdeki tümör..
ama Allahın vardır bir bildigi bize bunları yasatıyorsa.
sen umudunu sakın yitirme.strestten uzak dur.olacak canım kardeşim.
Allahımın izniyle olacak inşşşş
ayyyy heyecan yaptım.sende bırakıyorsun he hadi hayırlısı bakalım
Bugün o kadar mutsuzum ki ayrı bi mutsuzluğum üzüntüm var çok yoruldum şu hayattan
geriye doğru düşünüyorum da allah beterinden saklasın ama
her sene bi üzücü olay mı olur ya her yıl yaşıyoruz aynı durumu
babamın başına yani ailemin başına her sene bi olay geliyor artık bu yıl ne olacak yine demekten alamıyorum kendimi
2010 da kardeşimin olayı derken hamileyim seviniyoruz
ardından 2011 1 ocağında eve hırsız girdi altın para pul herşeyi götürmüş ve hemen arkasından benim düşük olayım kürtaj vs.
2012 de seviniyorum sınavıı geçtim evimizi aldık üstelikte hamileyim ne mutlu tamam diyorum şansımız döndü
sonunda benimde evladım olacak yine sene sonuna doğru bu defa
her zmanki kötü olaylardan dahada kötüsü evladım gitti.hani hep cana gelmesin derlerdi doğru cana geleceğine mala gelseymiş.en kötüsü babam çok şanssız bi insan bu dünya için adamcağız bizlerin arkasından koşturup duruyor
her yıl bi olay yinede rabbim daha beterinden saklasın bizleri ama.
Hep bekarken benim çocuğum olmayacak rabbim çocuk konusunda beni aratacak derdim kendi kendime
çocuktan yana şansım gülmeyecek derdim.o doğumhaneye girdiğimde tamam dedim ya rabbim artık nasip edecek
nerden bilirdimki yine nasip olmayacağını.
Bu ay o kadar umutluydum ki hamileyim dedim durdum kendi kendime ama sonu hüsran olunca ne bileyim ya çookkk kötüyümmm
dur kız heyecan yapma bilmiyorum biliyosun yavrum kilom var ve beni korkutuyo tatlım
Düşündüğünüz için sağolun kızlar. Habersiz bıraktım kusura bakmayın. Kendimi toplamam uzun sürdü.
21. Gün progesteron testine bakarak dr um "büyük ihtimalle hamilesin, gözünaydın" demişti sonra regl olmuştum.
Yeni bebek tedavisi için gittiğimde ise Dr " ben burda kese görüyorum, bebiş bu" demişti. Ama betahcg 0.1 çıkmıştı.
Size yazdıktan sonraki gün pıhtılı bir şekilde kanamam başladı. 2 gün sürdü. Tekrar Dr a gittim. Kanamayla atmışım o şeyi (her neyse artık!) "Düşen şey hematommuş, Bilmem kaç binde bir görülürmüş etrafına kese oluşturması, bebeği taklit edermiş"
İlk kez duydum!!
Bebek tutunamamış diye üzüleyim mi, yoksa kürtaj olmadım diye sevineyim mi bilemedim....
16 ay bitti...
melekyavrum.oncelikle tebrik ederim.coooook sevindim. allah bu defa yuzunu guldursun insallah.eger beni umudunuz olarak goruyorsan sana bir tavsiyede bulunayim.ben hamileyken en yakin arkadasim bana tebrik meili atarken cok guzel bi sey yazmisdi.lutfen bu bebegi melegine kurban etme.aglayarak,uzulerek bu bebege haksizlik etme.onunla konus,her haraketini takip et onu sevdiyini,heyecanla beklediyini bilsin.melegin cok guzel bir yerde emniyette,simdi sen bu bebegi korumaya bak,onu sev stres gecirerek onu rahatsiz etme.cok hakliydi arkadsim.dusunsene bu bebekler bizim umudumuz,bize verilen ikinci sansimiz,yarim kalmis annlelik duygularimizi yasatacak,yarim kalmis sevincimizi tamamlayan bebebgimiz.dogru simdi sana akil versemde o zaman bende a.yankima geldikce agliyordum.medleyimi birgun olsun unutmadim.suan yazarken.bile agliyorum.ama inan bana bu bebegi kucagina aldiginda,hem cok mutlu olucaksin,hemde ona bakdiginda duygulanacksin.ve gun gelecek o dunyada,seni cennetde bekleyen.melegin oldugu icin cok sansli oldugunu dusuneceksin.oglum bazen gulduyunde gece 3:00 de falan,bakip diyorimki neo abinle bir olup bu saatde beni delirtmeyemi calusyosunuz.allah butun melek anneleruine uykusuz geceler nasip etsin.gozunuzden uyku aksinda kucaginizdakiler yuzunuze bakipda dalga gecer gibi gulsun insallah.surekli elini karnina koy allahim bebegimi sana emanet ediyorum,de.ben daha once senin emanetini korudum ve sonra gercek sahibine sana verdim,bu defada sen bu bebegi benim icin koru bana ver.melegin orda cok mutlu olucak inan bana suan senin tek sorumlugulugun icinde tasidigin bebegini koruyup mutlu etmek.allaha sigin hic korkma bu defa hersey guzel olucak.ve istediyin kadar meleyinle konus ona sen allah babaya yakinsin ona kardesini korumasini soyle de.sana bu guzel dojuz aylik yolculukda basarilar.
İlk kez duydum!!
16 ay bitti...
kızlar ben çok korkuyorum aslında korunmayı bırakmak için sanki biraz daha mı beklesem diyorum yazı geçirsem mi acaba daha kilomda var valla kafam çok karışık bilmiyorum nasıl olcak napcam ne etcem
cok sevindim cnm inş cıkarda gidersin.bizlerede nasip olsun inşşşşRabbime binlerce kez şükürler olsunki benim yavrumu çok sevmiş cennetine layık görmüş....ve benimde 2012 hayatımın dönüm noktası oldu içim hep ferahladı acıda olsa hep rabbime sığındım çok şükür artık namazıma düştüm kuranımı öğrendim öğreniyorum...eskiden yaptığım kötü alışkanlıkları bıraktım ve......haca gitmeye karar verdim eşimle konuştum annemle konuştum 2014 yılında yazılyorum kısmetimde varsa annem ve teyzemle gidiyorum bebeğim dahi olsa rabbime emanet edip gitcem rabbim iseyen herkese nasip etsin bu güzel haberi sizinle paylaşmak istedim hacı aday adyı olmak bile beni çok duygulandırdı bugün hep ağladım bütün bu anlattıklarım=AYTUĞ OĞLUM SAYESİNDE ALLAH ONDA BİNKERE RAZI OLSUN NURLAR YAĞSIN YAVRUMUN TOPRAKLARINA HAYATIMI DEĞİŞTİRDİ ADETA CANIM OĞLUM.............
inş.canım ya kardeşe haret kaldı kızlarımız ama inş.rabbim sağlıklı ve hayırlı bir şekilde göndersin kardeşlerinifaydası olr cnm yaa azda olsa benimki değişti azda olsa faydası oldü inşallah sanada olr.gerçi bi yandan endişeleniyorm okldan sıkılcak die bakalım hayırlısı.onlar oküla gitsin bizde innşalah zamanı gelince kardeşlerini alıp kücagımıza büyütelim
ewet cnm çok şükür geçmez dediğimiz o 6 ay gecti ben nisanda korunmayı bıraktım ama kısmet olmadı bu ay bakalım kırmızılar gelcekmi haziran 1 de geçen ay çok stres yaptım hep olcakmı olmıcakmı inş.bu ay olur sen neyaptın bıraktınmı korumyı 6 ayımız dolmak üzere ayın 19unda yani yavrularımız yaşasaydı 6 ay aylık olcaklardı ama kısmet olmadı malesefdilaynur bak gelmez demiştik geldi işte mayıs nasıl geldi nasıl geçti işte ve 6 ay oldu naptın korunmayı bıraktın mı canım ya
inş.cnm niyetlendim rabbim inş nasip ederde giderim rabim gitmek isteyen herkese nasip eder inş.cok sevindim cnm inş cıkarda gidersin.bizlerede nasip olsun inşşşş
KIZLAR
offff elim şişmiş cok erken değilmi yüzük iz bırakıyor
dün tahlil oldum protein yok idrarda tansiyonum düşük ama neden ödem olduki kilo almadım daha
preeklamsi ilk şişmeyle gelmişti
bu haftalarda şişermiki vücut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?