cok erken değilmiki acaba? ama genede olabilir canım.
normal bir insanın bile şişermiş yüzükler bazen bizede dar geliyor tatşım.
endişe etme. doktoruna genede danış
havalar sıcak ondan mı acaba
endişe etmicem
tansiyonum düşük bişey olmıcak insallah
KIZLAR
offff elim şişmiş cok erken değilmi yüzük iz bırakıyor
dün tahlil oldum protein yok idrarda tansiyonum düşük ama neden ödem olduki kilo almadım daha
preeklamsi ilk şişmeyle gelmişti
bu haftalarda şişermiki vücut
kaç haftadasın cnm yaa
hele bi telaş yapma doktora dede muhakkak kilo çok önemli sakın kilo alma bende idrar yolu enfeksiyonu mardı muhakkak idrar testinide yaptır 15 günde bir oda lanet bi şey
Rabbime binlerce kez şükürler olsunki benim yavrumu çok sevmiş cennetine layık görmüş....ve benimde 2012 hayatımın dönüm noktası oldu içim hep ferahladı acıda olsa hep rabbime sığındım çok şükür artık namazıma düştüm kuranımı öğrendim öğreniyorum...eskiden yaptığım kötü alışkanlıkları bıraktım ve......haca gitmeye karar verdim eşimle konuştum annemle konuştum 2014 yılında yazılyorum kısmetimde varsa annem ve teyzemle gidiyorum bebeğim dahi olsa rabbime emanet edip gitcem rabbim iseyen herkese nasip etsin bu güzel haberi sizinle paylaşmak istedim hacı aday adyı olmak bile beni çok duygulandırdı bugün hep ağladım bütün bu anlattıklarım=AYTUĞ OĞLUM SAYESİNDE ALLAH ONDA BİNKERE RAZI OLSUN NURLAR YAĞSIN YAVRUMUN TOPRAKLARINA HAYATIMI DEĞİŞTİRDİ ADETA CANIM OĞLUM.............
KIZLAR
dün tahlil oldum protein yok idrarda tansiyonum düşük ama neden ödem olduki kilo almadım daha
Sagolun kızlar Allah bin kere razı olsun
birsey olmıcak işteyim kafamı takmıcam
ben sıramı savdım artık hep beni bulmayacak
duamı edicem
hergün iğnemi olucam
sağlıklı ama hafif beslenicem
gerisi Allaha kalmıs
Sagolun kızlar Allah bin kere razı olsun
birsey olmıcak işteyim kafamı takmıcam
ben sıramı savdım artık hep beni bulmayacak
duamı edicem
hergün iğnemi olucam
sağlıklı ama hafif beslenicem
gerisi Allaha kalmıs
KIZLAR
canım endişelenme idrarda protein yoksa, tansiyonun da yüksek değilse kokulacak birşey yok demektir, kaldı ki preeklampsi bu kadar erken haftalarda olmuyor, 16. hatta 20. haftalardan sonra oluşuyor, bazen hamile bile olmasan dahi şişer öyle eller, benim de yüzüğüm bazen bol gelir bazen sıkar, normal yani, içini ferah tut...
evt canım cok haklısın
sende geçirdin biliyorsun ne şerefsiz bir hastalık olduğunu benim gecen sefer 32de baslamıstı insallah bu sefer hiç baslamaz
CANSINIZ siz ya
cok seviyorum sizi
preeklamsi belası öyle birsey ki sinsi belli etmiyor
caresi de yok
ama korkmuyorum
son derece soğuk kanlı olucam
kararım bu
tansiyon yükselmesine sıkıntı cok büyük bir sebep cünkü
ayy melekyawrum ya ole bole , tekır mekır gıtcez bakalım ins ama...
bende de karın agrısı kasık agrısı falan var. adet dongu gunume geldım ondan mı arttı. ne bılıyım. yarın doktora gıdıcem.
kalbi atmıo. yada dusuk tehlıkesı var duycam gıbı gelıo. nie olumlu dusunemıorum ben yıne bılmıorum. nasıl bakacagımı sasırdım olaylara...sonumuz hayır ola..
yani sankı yine...yani solemekte istemıorum ama:18: neyse bi yarın olsunda hayırla
bakalım eger hersey normalse ıns bıraz daha toplarım kendımı ama dagıldımm yine
ayy ne güzel cnm yaa bende çok istiyorm ama yanıma arkadaş olabilcek biri lazım niyeti koynca olr oda bakalım.ne güzel bi his ben yeni evliyken meydanda otryodm otobüs kalktı bende balkondan bakıyodm ağladım onlar giderken.Rabbime binlerce kez şükürler olsunki benim yavrumu çok sevmiş cennetine layık görmüş....ve benimde 2012 hayatımın dönüm noktası oldu içim hep ferahladı acıda olsa hep rabbime sığındım çok şükür artık namazıma düştüm kuranımı öğrendim öğreniyorum...eskiden yaptığım kötü alışkanlıkları bıraktım ve......haca gitmeye karar verdim eşimle konuştum annemle konuştum 2014 yılında yazılyorum kısmetimde varsa annem ve teyzemle gidiyorum bebeğim dahi olsa rabbime emanet edip gitcem rabbim iseyen herkese nasip etsin bu güzel haberi sizinle paylaşmak istedim hacı aday adyı olmak bile beni çok duygulandırdı bugün hep ağladım bütün bu anlattıklarım=AYTUĞ OĞLUM SAYESİNDE ALLAH ONDA BİNKERE RAZI OLSUN NURLAR YAĞSIN YAVRUMUN TOPRAKLARINA HAYATIMI DEĞİŞTİRDİ ADETA CANIM OĞLUM.............
kızlar tuvalete girdim
peçeteyle sildim
kahve bir leke geldi
doktoru aradım iğne ve hap verdi
melekcımm dun aksam aynısı banada oldu. yarın randevum var ve devamı gelmedıgı icin onemseyıp, endıseleneıp sankı ole degılmıs gıbı yaptık. yarın olsun die dua edıorum. sımdı gelmiyo ama...
bırde burada gurbetteyım ya o da cok koyuyo bana. yani doktorlarla ing anlasmak zorundayız. yani turkce bıle bu yasadıklarımızı topralayıp anlatmak zorken ıngılızce ayrı bir efor gerektırıo. burada saglık sıstemıde bıraz farklı. zaten bız olesıne bır senedır burada kalan yabancı tıpleriz. dogup buyuyenler ıcın zor degıldır belkı ama...oyyy oyyy ,actırma kutuyu soyletmeye kotuyu oldu ama...
bu stresın ustune bırde bu yabancılıkla basetmek zorunda kalıyorum da ben..o da koyuyo
canım senin de mi oldu
ben cok üzüldüm
hatta bebeğime alısamadım diyordum yok yok öyle değilmiş
aslında öyle alısmısım ki
kızıma haksızlık gibi geliyordu tövbe öyle değilmiş
kızım yine benim kızım
o da benim yavrum cennet meleğim
karnımdaki de benim dünya bebeğim
benim de az gelmedi şöyle bir tatlı kasıgı kadar geldi
sonra 1 cay kasıgı kadar geldi
doktoru aradım
hocam eczanedeyim iğne falan olayaımmı dedim
iğne vurduk hemen bana
bir de hap verdşi progestan 100
kahve akıntı aslında daha iyimiş nispeten
kırmızı akıntıdan yani
gecen bir kanamayı gösteriyormus
of zelal kalp atıslarını bir duysak nasıl rahatlıyacapız
ben sana doktorun dediklerini anlatırım
ama önemli değil birsey olmaz ilk haftalarda olur kanama cok gelmesin yeter dedi
valla canım benımde moralım oyle bozuk kı. dedıgın gıbı kalbını duyarmıyım ki yarın?
yanı benımde kahve lekeydı. esımın yanına geldım. ya bu seferde mı olmıycak kı dedım.
kıyamam benı tesellı edıo ama gozlerınde yas aka aka. napalım kuzum alanda verende o, bizim elımızden bisey gelmez dedık
oturduk yerımıze ama
dedıgım gıbı sımdı bıde aklımda neler neler donuyo benım bir bılsen
dua edıp beklemektan baska bısey gelmıo elımızden. bakalım bende yarın doktora sorucam. eger kalbi atıosa ıns bebegımın
progestan verır herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?