Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

başınız sağolsun kızlar CANCANGÜL ve MELEKMERT.ne denir ki Rabbim başka evlat acısı yaşatmasın.Anladığım kadarıyla sizlerede benim oğluşum gibi son aylarınızda teşhis konmuş.o günler nasıl geçti bilmiyorum .insan acıdan ölmüyormuş onu anlıyorsunuz.ama ara ara yokluyor kuzunuzun hasreti.iyiki burdasınız kılar inşallah bu topik acınızı biraz da olsa hafifletir ve uğur getirir.biliyorsunuz buraya giren hamiş olmadan çıkmıyor :)))

yaerın sabah 9.5ta randevumuz var.inş keseyi görürüz. dua edin bize canlarım.

kızlar malesef hoşgeldiniz aramıza
burası size ilaç gibi gelicek emin olun
sizi sadece biz anlarız bizi de siz
Allahım bir daha evlat acısı ile sınamasın bizleri insallah

dilaynur beni de ekle canım
2008 evlilik yılım
2düşük 1 ölü doğum 4.gebeliğim yasayan cocuğum malesef yok
doğum yılım 1983
sat 28mart
beklenen doğum tarihim insallahhhh 2 ocak

aysenaz canım yarın insalah buraya güzell haberlerle geleceksin hemen haber ver bize öpüyorum dualarım seninle

Dilaynur tebrik ederim Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.

Ayşenaz inşallah keseyi görürsünüz hayırlısıyla canım

AYSENAZ ım innşallah keseyi görürsün.kızlar yaa benim içim uyuyo bgn günüm vardı gittim yatsam uyucam.şimdide öyleyim.olcak bi saat olsa yatcam.büda bi belirtimi yada tiroidim var o yükseldimi yoksa bilmiyorm yarın sabah gidicem aile hekimine dayanamıcam.şüpheleniyorm bi rahatsızlığım varsa ilaç içemem en iyisi önce bi bakmak dicem dr a .rabbim sen hakkımızda hayırlısını ver..sizde yeter diceksiniz artık.zaten sadece benim saçmalamamsa bidaha çift çizgiyi görmeden bişey yazmam :44:

Ne kadar üzücü yaralayıcı Allahım böyle insanlar uzak olsun bizim derdimiz acımız bize yeter nasıl böyle olabiliyolar ben anlamıyorum onlarda anne.Allahım bu acıyı düşmanıma vermesin kimseyi evlat acısıyla sınamasın

İşyerındeydim okudum yazdıklarını gözlerim doldu aglamamak için zor tuttum kendimi bebeğim resımlerı benımde bir kitabımın arasında esim bilmiyor orda oldugunu ..bende bakmaya dayanamıyorum Allahım..güç sabır versın bize

Cok geçmiş olsun arkadasım bunca zaman sabırla beklemişsin dayanmışsın ruhunda eskiye nazaran daha iyileşmiştir.bu ay olmasa önümüzdeki ay olur iyişallah seninde .

Başın sağolsun canim.rabbim inşallah ayni acilari sanada bizede yaşatmasin bidaha.sağlikli evlatlar nasip etsin.hayirlisiyla inşallah hamişsindir sende.bu acıyı dindirecek tek şey yeni bir bebek:))

Cok gecmis olsun Allahim acini hafifletsin.Dayanma gucu versin sana,hepimize..Allahim cok buyuk hic birimizi bu dunyada da evlatsiz birakmicak iyisallah.Hepimize saglikli evlatlar versin iyisallah..

Öncelikle aramiza katilan güzel melek annelerine basiniz sagolsun demek istiyorum.. Keske bu sekilde tanismasaydik demek istiyorum ama rabbim böylesini hayir görmüs simdi bilmiyoruz anlam veremiyoruz ama insallah birgün anlicaz mükafatini görücez.
Yarin esimin dogum günü.. Kendisi icten ice cok üzülüyor, bense ondan daha cok.. Agliya agliya pasta yapiyorum ona.. Dua edicem insallah babasinada bi isaret gönderir bir sefere mahsusda bi nebze sevinebilir..

Gelelim benim durumuma.. Ya siz benden daha iyi bilirsiniz bana yardim edin arkadaslar.. Bildiginiz gibi dogumdan sonra adetim düzenliydi son iki aya kadar. Ilk ay 2gün gecikme bu aysa 7gündü!! Simdi 11.6 adetim gelmesi gerek, tabi bu sederde yamuk yapmazsa yani bu durumda 11.6 tarihinden sonra 12-16 gün arasimi denemeliyiz? Eger düzensiz gelse bile ben adet günümden sobra sayip deneyeyim anlamadim? düzensiz olursa bi slkinti olmasin? doktorami gideyim denemeden önce? neyse kendimi kaptirmiyim simdiden düzenli bi sekilde gelicek ve hesapladigim gibi olucak! insallah! Folik asite basladigim 8gün insallah onunda faydasiyla ilk denememde olur dogrumu hesapladim arkadaslar sizce en dogrusu nasil? Gün sayin benle artikkkkk az kaldi dimiii

Hiç öyle hesaplama canim daha kolay yöntemi var hem daha garanti ei yapczanegidip bir ovulosyon testi al adetin bittikten 3 5 gün sonra bir hafta boyunca testi yapmaya basla o sana yumurtladığin zamani gösterecek bence iyi bir yöntem yinede sen bilirsin.bazen geç yumurtlama olabiliyor onun için yanlis zamanda denemis olabilirsin bende oyle olmustu.bide bazi kisiler yumurtladigi zamani anlayabiliyor ben anilyorum mesela cok aferdersin akinti oluyor normalden biraz daha fazla kasiklarda ağri bide hormonlar tavan yapiyor:))))))

melekim listeyi yapıodum tamamladım tüm herkesi eklemiştim hatta okadar uğraştım ama 30 dk yı geçtiği için kaydetmediler vicdansızlar ya bir görsen nasıl uğraşmıştım artık yarın herkesi eklicem

Dilaynur tebrik ederim Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.

Ayşenaz inşallah keseyi görürsünüz hayırlısıyla canım
teşekür ederim cnm darısı sana olsun inş.

Son düzenleme:
listede sizi degörmek istyoruz hadi bakem yazın dogum tarihini evlilik yıldönümünü çekinmeyin hadi canlarım siz umutsunuz unutmayın

herkese iyi geceler... yeni gelen arkadaşlara başınız sağolsun doğru yerdesiniz acınızı buraya akıtmak size iyi gelir daha sonra umutlar ve mutluluklar paylaşılacak inşallahhh :)

ayşenazım merakla bekliyorum haberini

melekyavrum o dediğin densizlerden o kadar çok varki ayrıca banada eşimin ailesinden kimse gelmedi telden bi kaçı aradı o kadar bende kimseyle görüşmüyorumm

bugün oğluma gittim ağlamayacam dedim ama tutamadım... babası evlilik yıldönümü diye çiçek almıştı oğluma götürdüm.. ufak bi parça toprağından aldım sizce yanlış bişey mi yaptımmm ? oğlum çok uzak bana o yüzden aldım

bi de yarın doktora gidicem rahme dikişlere falan baktıracam izin alıcam ne zaman bırakayım diye inşallah bir sıkıntım yokturr

listede sizi degörmek istyoruz hadi bakem yazın dogum tarihini evlilik yıldönümünü çekinmeyin hadi canlarım siz umutsunuz unutmayın
Benide ekle diycektimki sen daha erken davrandin:))
Doğum tarihim 1981 evlilik tarihim 2012 ilk bebişim melek oldu biliyon ikincisi kısmet artik canim.

inşallah bu gzl listeye bizide eklersiniz. benimde bat 01 mayıs dün idrar testi yaptım akşam ilk gebeliğimde olduğu gibi belli belirsizdi. inşallah rabbım isteyen herkeze nasipeder.

cnm tebrik ederim bence hamilesin!!!benmde ilk yaptığım testte 2. çizgi yok denecek kdr belirsizdi hatta kan testnde bile çıkmadı 2 gün sonra tekrar yaptırdım çıkmıştı.allah sağlıkla sıhhatle versin bu sefer bebeğini kucağına bizim bebeklermizi kaybetme sebebimiz aynı ama bu sefer herşey çok güzel olucak senn adına da dua edicem rabbim bu sefer yüzümüzü güldürcek eminim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…