ya burada köylü kesim telef olmak diyor bu durumda
ama bunu yüzüme diyen pek olmamıstı
çok agır geldi o laf
günlerce aklımdan cıkmadı
bir de önce kendi kızlarının müjdesini verio bana
sonra lafını sokuyor
yılan gibi
yaerın sabah 9.5ta randevumuz var.inş keseyi görürüz. dua edin bize canlarım.
başına gelmeyen hiç kimse bizim yaşadıklarımız anlayamaz ki allah kmseye yaşatmasın ama insanın kendi canından kopan bi canın nefessiz kalıp toprağın altına girmesi dyanılası bi acı deil.onlar bebekleri kucağında olduğu halde uykusuzluktan dert yanarlar biz geceleri başımızı yastığa koyamayız.şahsen ben öyleyim oğlumun sadece sesini duydum ama o ses kulaklarımdan gitmiyo bir ay olmasına rağmen hala resmine bile bakamadım ona AŞIK OLMAMAK İÇİN.dayanılası bi acı değil ama şükrediyoruz rabbimize dua ediyoruz.bu yüzden bizim ciğerimiz yanarken onlar için telef olmuş demek çok kolay bazılarına.olsun meleklerimiz bizi izliyo sabırlı ol anne diyo bu dünya gelip geçici biz evlatlarımızla ebedi hayatta buluşucaz öpüp koklıycaz.benim için en çokta bu hasret bi kez olsun kokusunu duyamadım toprağını kokluyorum oğlumun kokusunu almak için onlar bunu nerden bilsin kiii.....
İkinci çocugum olacaktı, 7. ayda bağırsak genişlemesi tesbit edildi. 33 haftalikken de dayanamadı kalbi durdu. Hala o gunleri hatırladıkça icim sızlıyor.
Konudaki mesajların hepsini okuyamadım ama bazılarını okurken ağladım.
Doktorum bana en az 1 buçuk yıl beklememi tavsiye etmişti. Çok farklı dönemler yasadım. Acı hep vardı. Unutulmuyor. Şüpheler kemiriyor insanın icini. Hic goremedim onu ama hasreti hep icimi yakti. Eminim görmüş koklamış olsam daha da zor olacaktı. Rabbim kimseye dayanamayacağı acıyı yaşatmıyor çok şükür. Eşim kucaklamış kollamış onu, o da çok zor atlattı yaşadıklarımızı.
Gecen hafta sali gunu doktoruma gittim muayene icin, hem de artık yeniden deneyelim demek icin. Kısmete bakın ki ultrasonda çatlamamış yumurta olduğunu gördük. Bugün yarın deneyin dedi doktorum. Biz sadece o gün deneyebildik.
Çok umutlanmak istemiyorum ama yine de aklımdan çıkmıyor. İnternette dolaşıp duruyorum, erken belirtiler nedir, hamilelik en erken ne zaman tesbit edilir vs. Forumdaki ilgili yazıları okurken de bu konuyu buldum. Dahil olayım, acınızı ve sevincinizi paylaşayım istedim. Biraz da kendi kendime konuşmak yerine buraya yazarsam rahatlarım diye düşündüm.
Allah hepimize sabır versin. Hayırlısıyla, sağlıklı bebeklerimiz olsun inşallah. Hamilelik icin uğraşanların da, mutlu haberi alıp bu hayırlı yola başlayanların da Allah yardımcısı olsun
İkinci çocugum olacaktı, 7. ayda bağırsak genişlemesi tesbit edildi. 33 haftalikken de dayanamadı kalbi durdu. Hala o gunleri hatırladıkça icim sızlıyor.
Konudaki mesajların hepsini okuyamadım ama bazılarını okurken ağladım.
Doktorum bana en az 1 buçuk yıl beklememi tavsiye etmişti. Çok farklı dönemler yasadım. Acı hep vardı. Unutulmuyor. Şüpheler kemiriyor insanın icini. Hic goremedim onu ama hasreti hep icimi yakti. Eminim görmüş koklamış olsam daha da zor olacaktı. Rabbim kimseye dayanamayacağı acıyı yaşatmıyor çok şükür. Eşim kucaklamış kollamış onu, o da çok zor atlattı yaşadıklarımızı.
Gecen hafta sali gunu doktoruma gittim muayene icin, hem de artık yeniden deneyelim demek icin. Kısmete bakın ki ultrasonda çatlamamış yumurta olduğunu gördük. Bugün yarın deneyin dedi doktorum. Biz sadece o gün deneyebildik.
Çok umutlanmak istemiyorum ama yine de aklımdan çıkmıyor. İnternette dolaşıp duruyorum, erken belirtiler nedir, hamilelik en erken ne zaman tesbit edilir vs. Forumdaki ilgili yazıları okurken de bu konuyu buldum. Dahil olayım, acınızı ve sevincinizi paylaşayım istedim. Biraz da kendi kendime konuşmak yerine buraya yazarsam rahatlarım diye düşündüm.
Allah hepimize sabır versin. Hayırlısıyla, sağlıklı bebeklerimiz olsun inşallah. Hamilelik icin uğraşanların da, mutlu haberi alıp bu hayırlı yola başlayanların da Allah yardımcısı olsun
teşekkürler,
aniden oldu, doğuma gittiğimi zannediyordum. dekolman plasenta, plasentası ayrıldı oğlumun, saniyeler içinde gitmiş, ben yoğun bakımdaydım göremedim bile. sadece ultrason görüntüsüyle karnımdaki çatlaklar kaldı hatıra. oğlum dört başarısız tüp bebek denemesinden sonra, kendi isteğiyle gelmişti bir de. şimdi bir de yeniden hamile kalabilecek miyim, acılarım biraz olsun hafifliyecek mi soruları, korkuları var. İnşallah
yaerın sabah 9.5ta randevumuz var.inş keseyi görürüz. dua edin bize canlarım.
Öncelikle aramiza katilan güzel melek annelerine basiniz sagolsun demek istiyorum.. Keske bu sekilde tanismasaydik demek istiyorum ama rabbim böylesini hayir görmüs simdi bilmiyoruz anlam veremiyoruz ama insallah birgün anlicaz mükafatini görücez.
Yarin esimin dogum günü.. Kendisi icten ice cok üzülüyor, bense ondan daha cok.. Agliya agliya pasta yapiyorum ona.. Dua edicem insallah babasinada bi isaret gönderir bir sefere mahsusda bi nebze sevinebilir..
Gelelim benim durumuma.. Ya siz benden daha iyi bilirsiniz bana yardim edin arkadaslar.. Bildiginiz gibi dogumdan sonra adetim düzenliydi son iki aya kadar. Ilk ay 2gün gecikme bu aysa 7gündü!! Simdi 11.6 adetim gelmesi gerek, tabi bu sederde yamuk yapmazsayani bu durumda 11.6 tarihinden sonra 12-16 gün arasimi denemeliyiz? Eger düzensiz gelse bile ben adet günümden sobra sayip deneyeyim anlamadim? düzensiz olursa bi slkinti olmasin? doktorami gideyim denemeden önce? neyse kendimi kaptirmiyim simdiden düzenli bi sekilde gelicek ve hesapladigim gibi olucak! insallah! Folik asite basladigim 8gün insallah onunda faydasiyla ilk denememde olur dogrumu hesapladim arkadaslar sizce en dogrusu nasil? Gün sayin benle artikkkkk az kaldi dimiii
tabi canım bilgilerini yaz ekliyım hemeninşallah bu gzl listeye bizide eklersiniz. benimde bat 01 mayıs dün idrar testi yaptım akşam ilk gebeliğimde olduğu gibi belli belirsizdi. inşallah rabbım isteyen herkeze nasipeder.
kızlar malesef hoşgeldiniz aramıza
burası size ilaç gibi gelicek emin olun
sizi sadece biz anlarız bizi de siz
Allahım bir daha evlat acısı ile sınamasın bizleri insallah
dilaynur beni de ekle canım
2008 evlilik yılım
2düşük 1 ölü doğum 4.gebeliğim yasayan cocuğum malesef yok
doğum yılım 1983
sat 28mart
beklenen doğum tarihim insallahhhh 2 ocak
aysenaz canım yarın insalah buraya güzell haberlerle geleceksin hemen haber ver bize öpüyorum dualarım seninle
teşekür ederim cnm darısı sana olsun inş.Dilaynur tebrik ederim Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.
Ayşenaz inşallah keseyi görürsünüz hayırlısıyla canım
Benide ekle diycektimki sen daha erken davrandin:))listede sizi degörmek istyoruz hadi bakem yazın dogum tarihini evlilik yıldönümünü çekinmeyin hadi canlarım siz umutsunuz unutmayın
inşallah bu gzl listeye bizide eklersiniz. benimde bat 01 mayıs dün idrar testi yaptım akşam ilk gebeliğimde olduğu gibi belli belirsizdi. inşallah rabbım isteyen herkeze nasipeder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?