Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

dılaynur hayırlı uğurlu olsun cnm. bende bu ay korunmayı bıraktım 33 günde bir adet oluyorum. 1hafta var daha adetime aşırı derecede uykum var rabbim inş isteyen herkese nasip eder. meleğimin kardeşini kucağına almak çok istiyorum.

gitmezmiyim canım kontrole gittim sıkıntı yok demişti doktor.
Tek bebişimin nazı olsun çekmeye razıyım.
Gerçekten iyi hissetmiyorum kendimi
olmadı yarın i dahiliyeciye falan gidicem
benim için dua edin de

cnm giit dr a düşünüp dert edineceğine git öğren neyin var için rahat etsin

sağol cnmm güzel dileklerin için rabbim hayırlısıyla güldürüyo yüzlerimizi.benim bide içim blanıyo bgün ümitlenmek de istemiyorm.sen günün gelemden sade belin ağrıdıgı içinmi yaptırdın. ne güzel bak adet günün gelmediği halde çıkmış.

hayırlı olsun cnm sırayla dizilmişiz herhalde bakalım sıra kimde Allah isteyen herkese versin.sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin uzun ömürlü hayırlı evlatlar eylesin inşallah.

Hayirli ugurlu olsun.Buay 4kisiden guzel haber almis olduk dimi.Ay boyle cogala cogala gitsin her ay iyisallah.Agustosa yerimi ayirtmak istiyorum bende kismetse :))

Ama bakin bizi birakip gitmek yok ha..Anca beraber hep beraber.Burdan once Aysenazin topice transfer ,ordan Zelalin ki ne..Ordanda artik Emirberkemin dedigi gibi bebislerimizin ustune konustugumuz bir topice sayfa acariz iyisallah artik

Sizden guzel haberler aldikca biz daha bir mutlu olucaz daha bir umutlu olucaz.Rabbim hepimizin kucagii doldursun..

canım çok teşekür ederim inş.senden de güzel haberler duyarız hadi bakem hayırlısı
gitmezmiyim canım kontrole gittim sıkıntı yok demişti doktor.
Tek bebişimin nazı olsun çekmeye razıyım.
Gerçekten iyi hissetmiyorum kendimi
olmadı yarın i dahiliyeciye falan gidicem
benim için dua edin de
ketenim inş.kırmızılar gelmicek bebişinin nazı olsun bebiş için çalışmalar vardır belki kasıklarında hayırlısı olsun senin için inş.yakın zamanda yüzün güler
canım belim ağrıyordu kasıklarım batıyordu ve afedersin idrara sıkışıklık hissi vardı ama adete 5 gün vardı yumurtlamanın üstünden 10 gün geçiyordu eşimde tetikleyince gidem dedik ya allah deyip gittik sonuç sınırın üstündeydi darısı sana inş.

hayırlı olsun cnm sırayla dizilmişiz herhalde bakalım sıra kimde Allah isteyen herkese versin.sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin uzun ömürlü hayırlı evlatlar eylesin inşallah.
öncelikle ben sana baş sağlığı diliyorum rabbim sabır versin acının azı çogu ölçüsü olmaz ama eminim bizim durumdan daha mı zordur bilemiyorum inan okudum çok üzüldüm ama cesaret edemedim..allahım şefaatinden mahrum etmesin buarada tebrik ederim allahım kucagına almayı nasip etsin inş.

bırakıp gtmek yok canım yeni doğum yaptığım o malum günlerde googleden sezeryan arası süreyi araştırırken bu site çıktı daha önceden işim olmazdı daha doğrusu bu dert girince öğrendim ve önce ziyareçiydim sonra zorakide olsa üye oldum umut ıoldu bana 7 ay olcak bize artık çok şükür rabbim dün yüzümü güldürdü umut verdi mucizem oldu allahım sizleride bekletmesin bebiş için rabbim gönlünüzden geçirdiklerinizi hayırlıysa yaşamayı nasip etsn

Tamamen ayni yollardan gecmisiz ..iki sezeryan arasi ile basladi benim de hikayem ..Allahim hepimizin hikayesinide o guzel umut dolu dogum hikayeleri ile kucagimizda bebeklerimizle tamamlanir iyisallah..

tatlım bu iş belli olmaz.beklemedigin anda gelebilir.bende beklemiyordum.
bu ay olmaz diye düşündüm ama Rabbim büyük.o ne derse o oluyor ve öle olacak.
karnında birsey unutulmadı tatlım.bendede oluyordu.
normalmiş o agrılar.ama sen genede bir kadın dogumcuya git.

Tamamen ayni yollardan gecmisiz ..iki sezeryan arasi ile basladi benim de hikayem ..Allahim hepimizin hikayesinide o guzel umut dolu dogum hikayeleri ile kucagimizda bebeklerimizle tamamlanir iyisallah..
ay canım ya desene bir ben değilmşim hikayelerimiz aynıymış vay be ne günlerdi aman rabbim bana ogünlerin üstünden 6x30+13 geçmiş senin nekadar oldu canım inş.herşey o güzel gönlünden geçirdiğin gibi olur

kızlar hamile olan arkadaşların hepsini tebrik ederim yüce rabbim bebişlerini sağlıkla sıhhatle versin kucaklarına allah bidaha aynı üzüntüleri yaşatmasın kmseye.bizim durumumuzda olan herkesin kucağını doldursun hepimize yardım etsin inşallah

3*30 + 1hafta ancak oldu ıyısallah bizde hemen 6ayda yakalarız tabı bıraz zor ama çok beklemeyız ıyısallah

3*30 + 1hafta ancak oldu ıyısallah bizde hemen 6ayda yakalarız tabı bıraz zor ama çok beklemeyız ıyısallah
canım inş.yakalrsınız yaaaa nedenki zor olcak tedavi falanmı olman lazım sen 5.ayında korunmayı bırakırsan ancak bulunuyor bi kaç ayda zaten topik temmuz ağustosa eylül e kadar herkes hamiş olcak inş.

kızlar bakın yaa bgn gördüm bnları çok etkilendim sizlede paylaşmak istedim gerçektn annelik başka bişey ne olrsa olsn.bü arada acaayip kasıklarım agrıdı gece.var bende bişeyde hadi hayırlısı

inş vardır canım.Hayırlısıyla nasip etsin Mevlam.

ne diyimki caniler işte. Allah hem bu dünyada hem öte dünyada cezalarını versin inş.
ki verecektirde.

canım inş.yakalrsınız yaaaa nedenki zor olcak tedavi falanmı olman lazım sen 5.ayında korunmayı bırakırsan ancak bulunuyor bi kaç ayda zaten topik temmuz ağustosa eylül e kadar herkes hamiş olcak inş.

Allaha sukur bir problemimiz yokta zor tutuyo bizim biraz.Ama belli olmaz tabi Allahim aciyip daha cabukta verebilir bu sefer bebisi.Benim agustosta 6ayim doluyor.Temmuzda esimde kendimi küra sokucam.Ari poleni,keci boynuzu pekmezi..:))
Allahim iyisallah hepimiz 2014 te anne olabiliriz,bebislere kavusuruz

Canım senin de başın sağolsun. Rabbim önce sabır sonra da en kısa sürede kucağına evladını versin inşallah. Ben doğum yapalı 17 ay oldu ne insancık!larla ne olaylarla karşılaştım tahmin bile edemezsin. Neredeyse hepimiz aynı durumdayız!! İnsanlık arama canım, yaradana sığın...
canım ewet ama 28ini bekleyemedim ama ağrılar durdurmadı tetikledi beni dünde zaten akşam 9da gttk gün bitmş sayılıyordu çok şükür beklediğim haberi aldım darısı sana olsun artık bitanem
Oh iyi olmuşvardır her şeyde bir hayır dedikleri bu olsa gerek! Çabucak öğrendiniz de görev öncesi moral oldu ikinize de
Rabbim isteyen herkese başta melek annelerine sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin innnşallahhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…