canım çok şükür herkesin yüzü gülüyor yavaş yavaş burukta olsa inş.sendende güzel haberler duyacağz hayırlısıyla verende alanda yüce rabbim ol demesiyle herşey oluveriyor canım hepinizin için ayrı ayrı dua ediyorum inş.gelmez kırmızılar bebiş gelsin gariiiii canım allah gönlüne göre versin
umutsuzluk yok ketenim hep umut lu olcak bende gecen ay ki adet belirtisi yoktu sadece belim ağrıdığı için gttm sırfsendende fatmacığımdanda gelcek allahın izniyle inş.az kaldı inş.istersen 1 inde sende baktı beta hcgya canım sen kontrole gtmedinmi hç sanki muhakkak görmezlermydi acaba inş.normal sezeryan agrısııdr yada yoldaki bebişin nazıdır
cnm giit dr a düşünüp dert edineceğine git öğren neyin var için rahat etsincanım şuanda senle ben kaldım 5 haziranı bekleyen.
Ama bende yok galiba
kaç gündür rahatsızım kulağım çok ağrıyor ayrıca böbrekelrim ve karnımda
ağrıyor karnımın ağrısını çözemedim korkuyorum ya
karnım ağrıdıkça sezeryanda karnımda bişey mi unuttular ki diyorum
çok korkuyorum ya neden ağrıyor acaba karnım halimde yok yatsam kalkmıcam baya
sağol cnmm güzel dileklerin için rabbim hayırlısıyla güldürüyo yüzlerimizi.benim bide içim blanıyo bgün ümitlenmek de istemiyorm.sen günün gelemden sade belin ağrıdıgı içinmi yaptırdın. ne güzel bak adet günün gelmediği halde çıkmış.canım çok şükür herkesin yüzü gülüyor yavaş yavaş burukta olsa inş.sendende güzel haberler duyacağz hayırlısıyla verende alanda yüce rabbim ol demesiyle herşey oluveriyor canım hepinizin için ayrı ayrı dua ediyorum inş.gelmez kırmızılar bebiş gelsin gariiiii canım allah gönlüne göre versin
:44::44::44: çok şaşkın çok hüzünlüçok mutlu gibi çok ama çok farklı duygular içeresindeyim ÇÜNKÜ 9 ay 10 günlük macera 2 saat önce başladı sanırım hayırlısı rabbim budefa harşeyi hayırlı ve güzel eyler darı bekleyen herkese olur inş.
:44::44::44: çok şaşkın çok hüzünlüçok mutlu gibi çok ama çok farklı duygular içeresindeyim ÇÜNKÜ 9 ay 10 günlük macera 2 saat önce başladı sanırım hayırlısı rabbim budefa harşeyi hayırlı ve güzel eyler darı bekleyen herkese olur inş.
canım çok teşekür ederim inş.senden de güzel haberler duyarız hadi bakem hayırlısıdılaynur hayırlı uğurlu olsun cnm. bende bu ay korunmayı bıraktım 33 günde bir adet oluyorum. 1hafta var daha adetime aşırı derecede uykum var rabbim inş isteyen herkese nasip eder. meleğimin kardeşini kucağına almak çok istiyorum.
ketenim inş.kırmızılar gelmicek bebişinin nazı olsun bebiş için çalışmalar vardır belki kasıklarında hayırlısı olsun senin için inş.yakın zamanda yüzün gülergitmezmiyim canım kontrole gittim sıkıntı yok demişti doktor.
Tek bebişimin nazı olsun çekmeye razıyım.
Gerçekten iyi hissetmiyorum kendimi
olmadı yarın i dahiliyeciye falan gidicem
benim için dua edin de
canım belim ağrıyordu kasıklarım batıyordu ve afedersin idrara sıkışıklık hissi vardı ama adete 5 gün vardı yumurtlamanın üstünden 10 gün geçiyordu eşimde tetikleyince gidem dedik ya allah deyip gittik sonuç sınırın üstündeydi darısı sana inş.cnm giit dr a düşünüp dert edineceğine git öğren neyin var için rahat etsin
sağol cnmm güzel dileklerin için rabbim hayırlısıyla güldürüyo yüzlerimizi.benim bide içim blanıyo bgün ümitlenmek de istemiyorm.sen günün gelemden sade belin ağrıdıgı içinmi yaptırdın. ne güzel bak adet günün gelmediği halde çıkmış.
öncelikle ben sana baş sağlığı diliyorum rabbim sabır versin acının azı çogu ölçüsü olmaz ama eminim bizim durumdan daha mı zordur bilemiyorum inan okudum çok üzüldüm ama cesaret edemedim..allahım şefaatinden mahrum etmesin buarada tebrik ederim allahım kucagına almayı nasip etsin inş.hayırlı olsun cnm sırayla dizilmişiz herhalde bakalım sıra kimde Allah isteyen herkese versin.sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin uzun ömürlü hayırlı evlatlar eylesin inşallah.
Hayirli ugurlu olsun.Buay 4kisiden guzel haber almis olduk dimi.Ay boyle cogala cogala gitsin her ay iyisallah.Agustosa yerimi ayirtmak istiyorum bende kismetse :))
Ama bakin bizi birakip gitmek yok ha..Anca beraber hep beraber.Burdan once Aysenazin topice transfer ,ordan Zelalin ki ne..Ordanda artik Emirberkemin dedigi gibi bebislerimizin ustune konustugumuz bir topice sayfa acariz iyisallah artik
Sizden guzel haberler aldikca biz daha bir mutlu olucaz daha bir umutlu olucaz.Rabbim hepimizin kucagii doldursun..
bırakıp gtmek yok canım yeni doğum yaptığım o malum günlerde googleden sezeryan arası süreyi araştırırken bu site çıktı daha önceden işim olmazdı daha doğrusu bu dert girince öğrendim ve önce ziyareçiydim sonra zorakide olsa üye oldumumut ıoldu bana 7 ay olcak bize artık çok şükür rabbim dün yüzümü güldürdü umut verdi mucizem oldu allahım sizleride bekletmesin bebiş için rabbim gönlünüzden geçirdiklerinizi hayırlıysa yaşamayı nasip etsn
canım şuanda senle ben kaldım 5 haziranı bekleyen.
Ama bende yok galiba
kaç gündür rahatsızım kulağım çok ağrıyor ayrıca böbrekelrim ve karnımda
ağrıyor karnımın ağrısını çözemedim korkuyorum ya
karnım ağrıdıkça sezeryanda karnımda bişey mi unuttular ki diyorum
çok korkuyorum ya neden ağrıyor acaba karnım halimde yok yatsam kalkmıcam baya
Tamamen ayni yollardan gecmisiz ..iki sezeryan arasi ile basladi benim de hikayem ..Allahim hepimizin hikayesinide o guzel umut dolu dogum hikayeleri ile kucagimizda bebeklerimizle tamamlanir iyisallah..
ay canım ya desene bir ben değilmşim hikayelerimiz aynıymış vay be ne günlerdi aman rabbim bana ogünlerin üstünden 6x30+13 geçmiş senin nekadar oldu canım inş.herşey o güzel gönlünden geçirdiğin gibi olur
canım inş.yakalrsınız yaaaa nedenki zor olcak tedavi falanmı olman lazım sen 5.ayında korunmayı bırakırsan ancak bulunuyor bi kaç ayda zaten topik temmuz ağustosa eylül e kadar herkes hamiş olcak inş.3*30 + 1hafta ancak oldu ıyısallah bizde hemen 6ayda yakalarız tabı bıraz zor ama çok beklemeyız ıyısallah
Eki Görüntüle 722676 kızlar bakın yaa bgn gördüm bnları çok etkilendim sizlede paylaşmak istedim gerçektn annelik başka bişey ne olrsa olsn.bü arada acaayip kasıklarım agrıdı gece.var bende bişeyde hadi hayırlısı
Eki Görüntüle 722675 Eki Görüntüle 722676 kızlar bakın yaa bgn gördüm bnları çok etkilendim sizlede paylaşmak istedim gerçektn annelik başka bişey ne olrsa olsn.bü arada acaayip kasıklarım agrıdı gece.var bende bişeyde hadi hayırlısı
TUVALETE ATILAN BEBEK ATIK SU BORUSUNDAN CANLI ÇIKARILDI - HürriyetTV
yeni doğan erkek bebegini evlilik dısı diye tuvalete atmıs
sifonu cekmiş
kanalizasyon borusundan cıkardılar
kordonu bile daha kesilmemiş
yaaaaa offfff
canım inş.yakalrsınız yaaaa nedenki zor olcak tedavi falanmı olman lazım sen 5.ayında korunmayı bırakırsan ancak bulunuyor bi kaç ayda zaten topik temmuz ağustosa eylül e kadar herkes hamiş olcak inş.
Eki Görüntüle 722675 Eki Görüntüle 722676 kızlar bakın yaa bgn gördüm bnları çok etkilendim sizlede paylaşmak istedim gerçektn annelik başka bişey ne olrsa olsn.bü arada acaayip kasıklarım agrıdı gece.var bende bişeyde hadi hayırlısı
Canım senin de başın sağolsun. Rabbim önce sabır sonra da en kısa sürede kucağına evladını versin inşallah. Ben doğum yapalı 17 ay oldu ne insancık!larla ne olaylarla karşılaştım tahmin bile edemezsin. Neredeyse hepimiz aynı durumdayız!! İnsanlık arama canım, yaradana sığın...slm kızlar insanlık ölmüş hemde ne ölmek!!bende1 ay önce 8 aylık doğum yaptım bebeğim 8 saat yaşadı malesef kaybettim.o dönemde benmle beraber hamile olan ve oldukça da samimi olduğum bi arkadaşım vardı bana destek olmayı bırak beni aramadı bile neymiş efendim ben ağlarsam üzülürmüş ya onun bebeğinede bişey olursaymış canı verende alanda allah kimin başına ne geleceği hiç belli deil ama insanlar bunu düşünemiycek kadar sığ malesef...
Oh iyi olmuşcanım ewet ama 28ini bekleyemedim ama ağrılar durdurmadı tetikledi beni dünde zaten akşam 9da gttk gün bitmş sayılıyordu çok şükür beklediğim haberi aldım darısı sana olsun artık bitanem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?