Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

içideki çığlıkları bi sustursam bakıcam belki oğlumun resmine ağzını yüzünü çok merak ediyorum ama dayanamıyorum onu küvezde solunum cihazına bağlı görmeye.bi arkadaş yazmış eşime bile tahammül edemiyorum diye aynen bende öyleyim ki benm eşim bana en çok destek olan insan ama olmuyo kendime bile tahammül edemiyorum bazen içimdeki korkular beynimi kemiriyo ya yine böyle bişy olursa diye.bi yandan oğlumun hasreti...beni tek teselli eden kefenlenirken oğlumu yıkadıkları havlu.elime verdiklerinde hala ıslaktı havlu mis gibi kokuo sanki bazı geceler o havlu kucağımda uyuyorum sanki bebeğim yanımdaymış gibi hele bazı rüyalardan uyanıp gerçeğe dönmek beni bitirio.dibe vurdum nasıl toparlanıcam nasıl çıkıcam bilmiyourm.hamile kaldığım ilk günden beri bebeğime günlük tutuodum hala yazıyorum biraz olsun içim soğuyo.ahhh ne zor bu acıya dayanmak yarabbim

inşallah bu gzl listeye bizide eklersiniz. benimde bat 01 mayıs dün idrar testi yaptım akşam ilk gebeliğimde olduğu gibi belli belirsizdi. inşallah rabbım isteyen herkeze nasipeder.
canım tebrik ederim hayırlı olsun rabbim sağselim kucağına almayı nasip etsin ben önce mjı anlayamadım silik çizgi sonradan jeton düştü

kızlar ben nasıl bırakıcam korunmayı haziran 8 de 7 ay oluyo biliyosunuz benim belimde sıkıntı var aslında ben onun geçmesini bekliyorum ama eşim hep bana tamam 1 sene beklemiycez diyodu ama dün akşam elimde pc vardı anne çocuk sitesine bakıyodum eşim baktı ve nasıl sinirlendi anlam veremedim çok ama çok üzüldüm sanki bana herşey yasak benim bebegim varda oralardayım gibi kızlar içim acıdı eşim korunmayı bırakmayı düşünse anlardı oralarda neden geziyorum ama nasıl olacak sanki pamuk ipligine baglı hayatımız

derin üzme cnm kendini erkekler dengesiz oluyor senin kaç ay oldu doğum yapalı

aysenazzzz haber bekliorum dualarım seninle

lavinya kızımın mezarından bir tas aldım hep cantamda canım birsey olmaz sende toprak almıssın arada taşı öpüyorum

cnm otrp enine boyna konşn ozaman en güzeli neden öyle yaptııgını senin öyle yaptıgı için üzüldüğünü söyle.belinde sıkkntın da ne bilmiyorm ama dr a sorp o olr demeden bırakma.çünkü belinde sıkıntı olmayan biri bile hamileyken sıkıntı çeker belinden bel önemli.tabbi bnlar benim kendi düşüncelerim 1 sene beklemek mi istiyo ondan mı yaptı nedirvkimbilir onların yaptıgını akıl almaz bazen

Merhaba kızlar
ayşenazım inşallah güzel haberler le gelirsin
dün yasin okuttum evimde allahım inş kabul eder
çok gözyaşı döktün dün sürekli kızım geldi aklıma
sohbet veren arkadaş bağışlarken hane sahibinin yitirmiş olduğu evladını
kendisine şefaatçi kıl inşallah dedi ordada koptum.
Geçen doktora gittim idar testi yaptılar karın ağrım için temiz çıktı
kadın doğumcuya git dedi henüz gitmedim bende
bu ay pek çalışma yapaamdık galiba hamile değilim 1 hafta kaldı ama
neyse nasip artık
bi daha ki aya

allah kabul etsin canım duanı...
hamılelık isi hıc bellı olmuo aslında. yanı yumurtlama gununde oldu olmadı falan...
hatta bir yazıda sole okumustum ' yumurtlama gunu aslında bır yere kadar bahane, cunku adetı bıter bıtmez hamıle kalan
mılyonlarca kadın var. ya daa ovulasyon testlerıyle yasayıp hamıle kalamayan...bebek isi, esinizle yasadıgınız birliktelikteki
mutluluk ve haz derecesıne baglıdır. endıselerden uzak oldu mu olmadı mı die degılde tamamen an' dan aldıgınız mutluluk ve zevkle dogru orantılıdır.' diee
ne kadar dogru bılınmez. rabbım ol dedıgınde oluyor elbet ama bana mantıklı gelmıstı bu yazı

Allahım bizim durumuz ne olucak böyle bende bi kutu yaptım kutuda o kadar az sev varki yavrumun bi göbek bağını hastaneden vermişlerdi o var onu toprağnın içine koy dediler ama koyamadım öpüyom ben onu çoçuğumdan kalan bi parça ,fotografları bir de ultrasyon resimleri ,babam yurt dışına gitmişti bi tane oyuncak almış o, birde 52 gününnün günlüğü ya kafayı bi şeye taktım şapka takmışlardı kafasına yavrumun onu bana vermediler onu isticem ordan giydiği tek kıyafeti çok rahasız ediyo onu alamamak beni eşim allsan ne olucak dedi ama gidip onu hastaneden alıcam ben yoksa bana huzur yok...uf uf
bu ara aramıza katılan arkadaşlar başınız sağolsun çok büyük acı allah sabır versin
bu arada size oluyomu bilmiyorum ama her gün bi şeye takıyom kafayı bazen bi gündende uzun oluyo 10 gün suyumun geldiği geceye taktım kor gibi yandı yüreğim , bi çok tohaf oldum ..

cnm başın sağolsun neden kaybettin bebeğini ,ne kadar oldu cnm ama sana tavsiyem annesi o elindeki kolundakini hiç önemseme bi bakta aşık ol yavruna güzel melelğine oy yavrum benim yavrumla cennet bahçelerinde oynuyolar şimdi ...

aynen canım akıl almıyo valla bir gün bir gün böyle işte dr bel sıkıntının geçmesi gerekiyo dedi birde bir sürü dr onun yanında 1 sens dedi bilmiyorum neye takılıyo ama daha korunuyoruz canım

canım benim haziran 8 de 7 ay olacak ama eşim korunmayı bırakacak gibi degil bu aralar hepten gergin birde bana diyo elektrigin kötü gene diye haberi yok bu enerjiyi o bana veriyo

allah dualarını kabul etsin canım inşallah huzurlu olmuşsundur dua okununca

kızlar bende bu ay acaba dedım, adet gunumde hastalanmayınca test yaptın ıkıncı cızgı sılık cıktı, ertesı gunde gıttım anasaglına kan verdım 29 cıktı degerım. bugun tam 2. gunum cokkk saskınım:26: sevınmelımıyım hamılemıyım ben sımdıı

canımmmmm sevin bence ne duruyosun hala kop uç hamilesin işte tebrik ederim gözün aydın sağselim kucağına almayı nasip ets,n rabbim

canımmmmm sevin bence ne duruyosun hala kop uç hamilesin işte tebrik ederim gözün aydın sağselim kucağına almayı nasip ets,n rabbim

Canımmm, Allah razı olsun... Rabbim bu topikteki tüm kardeşlerime nasibbbb etsinn tez zamanda AMİNNNN. ultrsnda gormeden ucamıcam galbaa, Rabbim kucagımıza almamızı nasi etsin inşallahhh.

Tebrikler hamilesin tabiki de:))
rabbim yüzünü güldürsün bu sefer, kucağını boş bırakmasın inşallahh
Hepimizin kucakları dolsun inşallahhh...

tebrik ederim rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşalahhhh
bu ay en kadar çok güzel haberler geliyor ne güzel
allahıımm darısı banada artık yaa
ama içimden bişey herkes gider mersine sen gidersin tersine diyor
ben daha çok beklicem gibi geliyor

hayırlı ugurluu olsun canım , gozun aydın.
rabbım melek anneleri icin cok berektlı bir donem kılmıs bu zamanı. ne kadar gusel.. acılarımızıda sevınclerımızıde beraber yasatcak ıns. hep birlikte.
ıns korunmayan bıkac arkadasta yakın zamanlarda bıze katılsınlar... sonra bır furya da bekleyenlerin zamanları dolar bırde ole bır posta olur...
rabbım saglıkla tamamına erdırıp, kucaklarımızda eylesin ıns yavrularımızı

UMUTLA BEKLEYENLERİMİZİN LİSTESİ

[TABLE="class: grid, width: 400, align: left"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]:123:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] isim [/TD]
[TD]evlilik [/TD]
[TD]bebek [/TD]
[TD]dogum yılı [/TD]
[TD] sat [/TD]
[TD]bat [/TD]
[TD]snç [/TD]
[/TR]

[TR]
[TD] DILAYNUR [/TD]
[TD] 2009[/TD]
[TD] 3.bebiş bir kayıp[/TD]
[TD]1987 [/TD]
[TD] 4mayıs[/TD]
[TD][/TD]
[TD] [/TD]
[/TR][TR]

[TD] greathopes [/TD]
[TD] 2009 [/TD]
[TD]3.bebiş 1 kayıp [/TD]
[TD] ??[/TD]
[TD]9 ocak[/TD]
[TD] [/TD]
[TD][/TD]
[/TR][TR]
[TD]melekyavrum [/TD]
[TD] 2008 [/TD]
[TD]4kayıp [/TD]
[TD] 1983[/TD]
[TD] 28MART[/TD]
[TD] [/TD]
[TD] [/TD]
[/TR][TR]
[TD] zelalperd [/TD]
[TD]2009 [/TD]
[TD] 2.bebiş 1 kayıp [/TD]
[TD]1986 [/TD]
[TD]8mart [/TD]
[TD] [/TD]
[TD] [/TD]
[/TR][TR]
[TD] ayşenazz [/TD]
[TD]2010 [/TD]
[TD]2.bebiş 1 kayıp [/TD]
[TD]1986 [/TD]
[TD]22 nisan [/TD]
[TD] [/TD]
[TD][/TD]
[/TR][TR]
[TD] seda_ecrin[/TD]
[TD]2010 [/TD]
[TD]1990[/TD]
[TD]25 mayıs[/TD]
[TD] [/TD]
[TD][/TD]
[/TR][TR]
[TD] ÖZAY37BARIŞ[/TD]
[TD]2009 [/TD]
[TD]2.bebiş 1 kayıp[/TD]
[TD]1985[/TD]
[TD]28eylül[/TD]
[TD] [/TD]
[TD][/TD]
[/TR][TR]
[TD] sb3544[/TD]
[TD]?? [/TD]
[TD]??[/TD]
[TD]??[/TD]
[TD]??[/TD]
[TD] [/TD]
[TD][/TD]
[/TR][TR]
[TD] aynurr[/TD]
[TD]?? [/TD]
[TD]??[/TD]
[TD]??[/TD]
[TD]??[/TD]
[TD] [/TD]
[TD][/TD]
[/TR][TR]
[TD] mehtapibrahim[/TD]
[TD]?? [/TD]
[TD]??[/TD]
[TD]??[/TD]
[TD]??[/TD]
[TD] [/TD]
[TD][/TD]
[/TR][TR]
[TD]ketenhelva [/TD]
[TD]2010 [/TD]
[TD]2.bebek 1kayıp[/TD]
[TD]1986[/TD]
[TD]5mayıs[/TD]
[TD]5haziran [/TD]
[TD]gel gel :18:[/TD]
[/TR][TR]
[TD]fatmabeyza [/TD]
[TD]2006[/TD]
[TD]3.bebek 1kayıp[/TD]
[TD]1986[/TD]
[TD]5mayıs[/TD]
[TD]5haziran [/TD]
[/TR][TR]
[TD]emirberkem[/TD]
[TD]??[/TD]
[TD]??[/TD]
[TD]??[/TD]
[TD]??[/TD]
[TD]?? [/TD]
[/TR][TR]

[TD]tobegük[/TD]
[TD]??[/TD]
[TD]??[/TD]
[TD]??[/TD]
[TD]??[/TD]
[TD]?? [/TD]
[/TR][TR]

[TD] derinsuberfu[/TD]
[TD]2010 [/TD]
[TD]1981 [/TD]
[TD]korunma süresi [/TD]
[TD]:18: [/TD]
[TD]gelgel[/TD]
[/TR][TR]
[TD] kardelen49[/TD]
[TD]2005 [/TD]
[TD]4 kayıp [/TD]
[TD]1981 [/TD]
[TD]gelgel[/TD]
[/TR][TR]
[TD] cerenball[/TD]
[TD]2010 [/TD]
[TD]1982[/TD]
[TD]13mayıs [/TD]
[TD]13 haziran [/TD]
[TD]gelgel[/TD]
[/TR][TR]
[TD] ceren4[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1981[/TD]
[TD]korunmasüresi [/TD]
[TD]gelgel[/TD]
[/TR][TR]

[TD] lavinya54[/TD]
[TD]2012 [/TD]
[TD]1987 [/TD]
[TD]korunma süresi [/TD]
[TD]gelgel[/TD]
[/TR][TR]

[TD] yeflim[/TD]
[TD]2008 [/TD]
[TD]1982 [/TD]
[TD]korunma süresi [/TD]
[TD]gelgel[/TD]
[/TR][TR]

[TD] feriha81[/TD]
[TD]2008 [/TD]
[TD]1982 [/TD]
[TD]korunma süresi [/TD]
[TD]gelgel[/TD]
[/TR][TR]
[TD] lazo[/TD]
[TD]2012 [/TD]
[TD]1981 [/TD]
[TD]korunma süresi [/TD]
[TD]gelgel[/TD]
[/TR][TR]

[TD] uğurböceği[/TD]
[TD]umudumuz [/TD]
[TD] [/TD]
[TD] [/TD]
[TD]geldi[/TD]
[/TR][TR]
[TD] 24kasım[/TD]
[TD]umudumuz [/TD]
[TD] [/TD]
[TD] [/TD]
[TD]geldi[/TD]
[/TR][TR]

[TR]
[/TABLE]

Son düzenleme:

su an söylediklerinle sacmalıyorsun.biz sıkılmayız canım.normal tüm sölediklerin.
hepimiz öle değilmiyiz zaten?en ufak bir umut kırıntısına muhtacız.

canım ben hesaplamaları bilmiyorum ama ilk kızımdada öle hesabım yoktu.şimdide yok.
ben sanırım adetin üzerine gördüm.cünkü o zaman korunmamıstık.
sonra korunduk.cünkü ilaç kullandım.kafanı rahat bırakman cok önemli.
morlin o anki hislerin cok önemli.

inş cnm yoktur.bende kızımın topragından eve getirdim ama hiç bakamıyorum.
resmine bakıyorum devamlı.her yerde o var aysenazım var.

canım benim erkeklerin dengesiz halleri bitermi? o senin saglıgını düşünüyordur eminim.
çünkü bel agrın var.seni öle gördükçede ikinci cocuga hazır olmadıgını görüyor.
sen iileş Allahın izniyle.o nasıl isticek görürsün.

canımmmmmmmmmmmm cok cok sevindim.Rabbim tamamına erdirsin inş. masallah hepimize.
bu ay hepimize iyi geliyor inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…