içideki çığlıkları bi sustursam bakıcam belki oğlumun resmine ağzını yüzünü çok merak ediyorum ama dayanamıyorum onu küvezde solunum cihazına bağlı görmeye.bi arkadaş yazmış eşime bile tahammül edemiyorum diye aynen bende öyleyim ki benm eşim bana en çok destek olan insan ama olmuyo kendime bile tahammül edemiyorum bazen içimdeki korkular beynimi kemiriyo ya yine böyle bişy olursa diye.bi yandan oğlumun hasreti...beni tek teselli eden kefenlenirken oğlumu yıkadıkları havlu.elime verdiklerinde hala ıslaktı havlu mis gibi kokuo sanki bazı geceler o havlu kucağımda uyuyorum sanki bebeğim yanımdaymış gibi hele bazı rüyalardan uyanıp gerçeğe dönmek beni bitirio.dibe vurdum nasıl toparlanıcam nasıl çıkıcam bilmiyourm.hamile kaldığım ilk günden beri bebeğime günlük tutuodum hala yazıyorum biraz olsun içim soğuyo.ahhh ne zor bu acıya dayanmak yarabbimİşyerındeydim okudum yazdıklarını gözlerim doldu aglamamak için zor tuttum kendimi bebeğim resımlerı benımde bir kitabımın arasında esim bilmiyor orda oldugunu ..bende bakmaya dayanamıyorum Allahım..güç sabır versın bize
canım tebrik ederim hayırlı olsun rabbim sağselim kucağına almayı nasip etsin ben önce mjı anlayamadım silik çizgi sonradan jeton düştüinşallah bu gzl listeye bizide eklersiniz. benimde bat 01 mayıs dün idrar testi yaptım akşam ilk gebeliğimde olduğu gibi belli belirsizdi. inşallah rabbım isteyen herkeze nasipeder.
cnm otrp enine boyna konşn ozaman en güzeli neden öyle yaptııgını senin öyle yaptıgı için üzüldüğünü söyle.belinde sıkkntın da ne bilmiyorm ama dr a sorp o olr demeden bırakma.çünkü belinde sıkıntı olmayan biri bile hamileyken sıkıntı çeker belinden bel önemli.tabbi bnlar benim kendi düşüncelerim 1 sene beklemek mi istiyo ondan mı yaptı nedirvkimbilir onların yaptıgını akıl almaz bazenkızlar ben nasıl bırakıcam korunmayı haziran 8 de 7 ay oluyo biliyosunuz benim belimde sıkıntı var aslında ben onun geçmesini bekliyorum ama eşim hep bana tamam 1 sene beklemiycez diyodu ama dün akşam elimde pc vardı anne çocuk sitesine bakıyodum eşim baktı ve nasıl sinirlendi anlam veremedim çok ama çok üzüldüm sanki bana herşey yasak benim bebegim varda oralardayım gibi kızlar içim acıdı eşim korunmayı bırakmayı düşünse anlardı oralarda neden geziyorum ama nasıl olacak sanki pamuk ipligine baglı hayatımız
Merhaba kızlar
ayşenazım inşallah güzel haberler le gelirsin
dün yasin okuttum evimde allahım inş kabul eder
çok gözyaşı döktün dün sürekli kızım geldi aklıma
sohbet veren arkadaş bağışlarken hane sahibinin yitirmiş olduğu evladını
kendisine şefaatçi kıl inşallah dedi ordada koptum.
Geçen doktora gittim idar testi yaptılar karın ağrım için temiz çıktı
kadın doğumcuya git dedi henüz gitmedim bende
bu ay pek çalışma yapaamdık galiba hamile değilim 1 hafta kaldı ama
neyse nasip artık
bi daha ki aya
derin üzme cnm kendini erkekler dengesiz oluyor senin kaç ay oldu doğum yapalı
aysenazzzz haber bekliorum dualarım seninle
lavinya kızımın mezarından bir tas aldım hep cantamda canım birsey olmaz sende toprak almıssın arada taşı öpüyorum
içideki çığlıkları bi sustursam bakıcam belki oğlumun resmine ağzını yüzünü çok merak ediyorum ama dayanamıyorum onu küvezde solunum cihazına bağlı görmeye.bi arkadaş yazmış eşime bile tahammül edemiyorum diye aynen bende öyleyim ki benm eşim bana en çok destek olan insan ama olmuyo kendime bile tahammül edemiyorum bazen içimdeki korkular beynimi kemiriyo ya yine böyle bişy olursa diye.bi yandan oğlumun hasreti...beni tek teselli eden kefenlenirken oğlumu yıkadıkları havlu.elime verdiklerinde hala ıslaktı havlu mis gibi kokuo sanki bazı geceler o havlu kucağımda uyuyorum sanki bebeğim yanımdaymış gibi hele bazı rüyalardan uyanıp gerçeğe dönmek beni bitirio.dibe vurdum nasıl toparlanıcam nasıl çıkıcam bilmiyourm.hamile kaldığım ilk günden beri bebeğime günlük tutuodum hala yazıyorum biraz olsun içim soğuyo.ahhh ne zor bu acıya dayanmak yarabbim
aynen canım akıl almıyo valla bir gün bir gün böyle işte dr bel sıkıntının geçmesi gerekiyo dedi birde bir sürü dr onun yanında 1 sens dedi bilmiyorum neye takılıyo ama daha korunuyoruz canımcnm otrp enine boyna konşn ozaman en güzeli neden öyle yaptııgını senin öyle yaptıgı için üzüldüğünü söyle.belinde sıkkntın da ne bilmiyorm ama dr a sorp o olr demeden bırakma.çünkü belinde sıkıntı olmayan biri bile hamileyken sıkıntı çeker belinden bel önemli.tabbi bnlar benim kendi düşüncelerim 1 sene beklemek mi istiyo ondan mı yaptı nedirvkimbilir onların yaptıgını akıl almaz bazen
derin üzme cnm kendini erkekler dengesiz oluyor senin kaç ay oldu doğum yapalı
aysenazzzz haber bekliorum dualarım seninle
lavinya kızımın mezarından bir tas aldım hep cantamda canım birsey olmaz sende toprak almıssın arada taşı öpüyorum
Merhaba kızlar
ayşenazım inşallah güzel haberler le gelirsin
dün yasin okuttum evimde allahım inş kabul eder
çok gözyaşı döktün dün sürekli kızım geldi aklıma
sohbet veren arkadaş bağışlarken hane sahibinin yitirmiş olduğu evladını
kendisine şefaatçi kıl inşallah dedi ordada koptum.
Geçen doktora gittim idar testi yaptılar karın ağrım için temiz çıktı
kadın doğumcuya git dedi henüz gitmedim bende
bu ay pek çalışma yapaamdık galiba hamile değilim 1 hafta kaldı ama
neyse nasip artık
bi daha ki aya
canımmmmm sevin bence ne duruyosun hala kop uç hamilesin işte tebrik ederim gözün aydın sağselim kucağına almayı nasip ets,n rabbimkızlar bende bu ay acaba dedım, adet gunumde hastalanmayınca test yaptın ıkıncı cızgı sılık cıktı, ertesı gunde gıttım anasaglına kan verdım 29 cıktı degerım. bugun tam 2. gunum cokkk saskınım:26: sevınmelımıyım hamılemıyım ben sımdıı
canımmmmm sevin bence ne duruyosun hala kop uç hamilesin işte tebrik ederim gözün aydın sağselim kucağına almayı nasip ets,n rabbim
kızlar bende bu ay acaba dedım, adet gunumde hastalanmayınca test yaptın ıkıncı cızgı sılık cıktı, ertesı gunde gıttım anasaglına kan verdım 29 cıktı degerım. bugun tam 2. gunum cokkk saskınım:26: sevınmelımıyım hamılemıyım ben sımdıı
kızlar bende bu ay acaba dedım, adet gunumde hastalanmayınca test yaptın ıkıncı cızgı sılık cıktı, ertesı gunde gıttım anasaglına kan verdım 29 cıktı degerım. Bugun tam 2. Gunum cokkk saskınım:26: Sevınmelımıyım hamılemıyım ben sımdıı
kızlar bende bu ay acaba dedım, adet gunumde hastalanmayınca test yaptın ıkıncı cızgı sılık cıktı, ertesı gunde gıttım anasaglına kan verdım 29 cıktı degerım. bugun tam 2. gunum cokkk saskınım:26: sevınmelımıyım hamılemıyım ben sımdıı
AYSENAZ ım innşallah keseyi görürsün.kızlar yaa benim içim uyuyo bgn günüm vardı gittim yatsam uyucam.şimdide öyleyim.olcak bi saat olsa yatcam.büda bi belirtimi yada tiroidim var o yükseldimi yoksa bilmiyorm yarın sabah gidicem aile hekimine dayanamıcam.şüpheleniyorm bi rahatsızlığım varsa ilaç içemem en iyisi önce bi bakmak dicem dr a .rabbim sen hakkımızda hayırlısını ver..sizde yeter diceksiniz artık.zaten sadece benim saçmalamamsa bidaha çift çizgiyi görmeden bişey yazmam :44:
Öncelikle aramiza katilan güzel melek annelerine basiniz sagolsun demek istiyorum.. Keske bu sekilde tanismasaydik demek istiyorum ama rabbim böylesini hayir görmüs simdi bilmiyoruz anlam veremiyoruz ama insallah birgün anlicaz mükafatini görücez.
Yarin esimin dogum günü.. Kendisi icten ice cok üzülüyor, bense ondan daha cok.. Agliya agliya pasta yapiyorum ona.. Dua edicem insallah babasinada bi isaret gönderir bir sefere mahsusda bi nebze sevinebilir..
Gelelim benim durumuma.. Ya siz benden daha iyi bilirsiniz bana yardim edin arkadaslar.. Bildiginiz gibi dogumdan sonra adetim düzenliydi son iki aya kadar. Ilk ay 2gün gecikme bu aysa 7gündü!! Simdi 11.6 adetim gelmesi gerek, tabi bu sederde yamuk yapmazsayani bu durumda 11.6 tarihinden sonra 12-16 gün arasimi denemeliyiz? Eger düzensiz gelse bile ben adet günümden sobra sayip deneyeyim anlamadim? düzensiz olursa bi slkinti olmasin? doktorami gideyim denemeden önce? neyse kendimi kaptirmiyim simdiden düzenli bi sekilde gelicek ve hesapladigim gibi olucak! insallah! Folik asite basladigim 8gün insallah onunda faydasiyla ilk denememde olur dogrumu hesapladim arkadaslar sizce en dogrusu nasil? Gün sayin benle artikkkkk az kaldi dimiii
herkese iyi geceler... yeni gelen arkadaşlara başınız sağolsun doğru yerdesiniz acınızı buraya akıtmak size iyi gelir daha sonra umutlar ve mutluluklar paylaşılacak inşallahhh :)
ayşenazım merakla bekliyorum haberini
melekyavrum o dediğin densizlerden o kadar çok varki ayrıca banada eşimin ailesinden kimse gelmedi telden bi kaçı aradı o kadar bende kimseyle görüşmüyorumm
bugün oğluma gittim ağlamayacam dedim ama tutamadım... babası evlilik yıldönümü diye çiçek almıştı oğluma götürdüm.. ufak bi parça toprağından aldım sizce yanlış bişey mi yaptımmm ? oğlum çok uzak bana o yüzden aldım
bi de yarın doktora gidicem rahme dikişlere falan baktıracam izin alıcam ne zaman bırakayım diye inşallah bir sıkıntım yokturr
kızlar ben nasıl bırakıcam korunmayı haziran 8 de 7 ay oluyo biliyosunuz benim belimde sıkıntı var aslında ben onun geçmesini bekliyorum ama eşim hep bana tamam 1 sene beklemiycez diyodu ama dün akşam elimde pc vardı anne çocuk sitesine bakıyodum eşim baktı ve nasıl sinirlendi anlam veremedim çok ama çok üzüldüm sanki bana herşey yasak benim bebegim varda oralardayım gibi kızlar içim acıdı eşim korunmayı bırakmayı düşünse anlardı oralarda neden geziyorum ama nasıl olacak sanki pamuk ipligine baglı hayatımız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?