Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Bugün cok zor bigündü yine.. Esim tüm gün üzgündü.. Herkes gittikten sonra tutamadi patladi basladi sessiz sessiz aglamaya.. O agladi ben agladim..birlikte üfleyecektik mumlari.. Birlikte yiyecektik pastamizi.. Kocaman olacakti oglusum.. Hediye almamistim gecen sene istememisti. En güzel hediyem sen ve oglusum diyip göbegimi öpmüstü.. Sanirim bundan sonra dogum günleri bayramlar seyranlar bize zindan olacak.. Allahim nereye kadar böyle gidecek bi care olsa .. Yok maalesef.. Ya sabir ya sabir...

Güzel ALLAH IM herbirimize sabır versin, coook zor bu acını tarıfı yok. oguma gıttım dun ve gece ruyamda gordumm ve ınann canım cokkk yanıyo ruyamda bıle olsa ogluma dokunmak bambaskaydııııı. Rabbim den tek arzuumm otekı dunyada ogluma kavusup bırdaha asla ayrılmamakkkkkkk

Allah sabır versin arkadaşım. Sana da esine de.

Canım bende yapıyodum biliyosun.Göbek deliğinin 4 parmak sağ yada solundan yapıyodum.Benim morarmıyodu pek.

Sedaaaaaaa gözünaydıııııın Allah tamamına erdirsin inşallah.... V
kesemiz göründü canlarrrrrrrrrrrrrrr
bir rahatladım. yalnız 1 gün önce burnum kanadı. doktora sordum.tansiyon olabilir dedi. gecen senede hamileliğimin 5.ayından sonra oluyordu.
Aysenazcığım senin de gözün aydın canım.Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah!!!! Benim de 12. Haftadan itibaren hep burnum kanadı ama Dr normal olduğunu, damar genişlemesinden kaynaklandığını söylemişti.
Geç döllenmedir canım. Kiminde betahcg 1000 iken, kiminde 1500 den sonra görünüyor canım. Gün aşırı ikiye katlıyor. Ortalama 1500 ü dikkate alıp git Dr a bence.
anasaglıgındada gec dollenmedır dedı hemsıre, ama ne bıleyım tedırgın olmadım da degıl .. vajınal muanede ne kadar sonra gozukur kese pekı ?
Nette vajinal muayene olmak istemiyorsanız 5000 den sonra karından görünür yazıyor canım...

Melekyavruuuuum! Gene mi mapusa düştün bacııııım. Mektup yollarım ben arada sana

Seda ecrin tebrikler.Maşallah artık takip edemiyorum hamişleri sayı iyice arttı.Bu sefer herşey yolunda gitsin inşallah

Emirberkem çok üzüldüm.Demek eşinde hala etkisinde.Belki sana çok belli etmedi ama o da hala çok üzülüyo belli ki.Allah yardımcınız olsun canım.En kısa zamanda sende güzel haberler verirsin inşallah

Canım sagolasın,AMİİİİİİİİİİİİN... 5000 mi anammm daha cok var desene, nesemm gec olsun guc olmasınn

sagolasınnn canım benım, hepımızın tek tek yuzu gulcek ınsallahhh tezz zamandaa

Allah kabul etsin.Senin benim hepimizn dualarini hepimize saglicakla evlatlar versin iyisallah.

Bende olucam igne buyuk ihtimalle bir dahaki sefere.korkmam ama hic sevmem bakamam zaten,ben kendim nasil yaparim o igneyi bilmiyorum.siz kendiniz mi yapiyodunuz arkadaslar

Arkadsim gozun aydin olsun.saglicakla gelsin iyisallah bebegin.Ben ilk bebegime 6haftalikken gitmistim doktor keseyi gormustu ama kalp atisi icin muayene yapmisti.Ah ne harika bir gundu..Allahim bir daha yasatsin o guzel gunleri bizede en kisa surede..

anasaglıgındada gec dollenmedır dedı hemsıre, ama ne bıleyım tedırgın olmadım da degıl .. vajınal muanede ne kadar sonra gozukur kese pekı ?

sedacımm ıkıncı cızgın sılıktı testte dımı. bu zaten gec dollenmenın ısaretı. degrınde o yuzden dusuktur melekcıımın dedıgı gıbı.
ben 5 artı 0 da keseyi gordum. sımdıkı gebelıkte... vajınal muayneden cekınme. ole bır ınanıs var ama aslında yok.
bak ben almanyadayım ve burda ilk 5 ay sadece vajınal muayne var. karın ultrasonu 6. aydan sonra. zaten toplamda 3 kere karın ultrasonuna gırıosunn

Cok uzuldum arkadasim. guzel gunlerimiz bile zehir oluyor.hayatta degerli hicbisey kalmiyo sanki..Allahim sana en kisa surede yeni bir bebek versin iyisallah.umut mutluluk olsun size yeniden..

Son düzenleme:
dizide dogum sahnesi...
ılk hamıllegımden beri gordugumde , esımle ustune konusup acaba bızımkı nasıl olcak dıe konustugumuz. esımın bana ızletmek ıstemedıgı benımse, ya ac ac dıe tutturdugum sahnee... adı ' cıktı yine senin sahne'ydi. meger hıc goremıycem ıcınmıs bu sahneye takılmamız... bıkac saat cektıgım tadına doyamadıgım kızımın sancıları. ve o sezaryen diyemıycem operasyon. canlı canlı ılk kesı sahnesi sımdı rabbım saglıkla o gunlere ulastırırsa, genel anestezi isterım herhalde. epıdurali kaldıramam gıbı gelıo.
en ufak bı terslıkte, ya aglamazsa...dıe...
yani bunları dusunmek sacma belkı ama ...neyse rabbım yazmıstır hayır olanını ins

melekyavrum çok sinirlenmişsin galiba ama inan yanlışlık olmuş kusura bakma
özürdiliyorummmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…