ohhh ne güzel ne güzel haziran girmeden 5. habermi old maşallah maşallah hayırlısı cnm hep silik çıkar çok belirgindi diyen nadir dir b konda üzme tatlı canını biraz bekler tekrar bhcg baktırırsınkızlar bende bu ay acaba dedım, adet gunumde hastalanmayınca test yaptın ıkıncı cızgı sılık cıktı, ertesı gunde gıttım anasaglına kan verdım 29 cıktı degerım. bugun tam 2. gunum cokkk saskınım:26: sevınmelımıyım hamılemıyım ben sımdıı
Bugün cok zor bigündü yine.. Esim tüm gün üzgündü.. Herkes gittikten sonra tutamadi patladi basladi sessiz sessiz aglamaya.. O agladi ben agladim..birlikte üfleyecektik mumlari.. Birlikte yiyecektik pastamizi.. Kocaman olacakti oglusum.. Hediye almamistim gecen sene istememisti. En güzel hediyem sen ve oglusum diyip göbegimi öpmüstü.. Sanirim bundan sonra dogum günleri bayramlar seyranlar bize zindan olacak.. Allahim nereye kadar böyle gidecekbi care olsa .. Yok maalesef.. Ya sabir ya sabir...
Allah hepınızden razı olsun, Rabbim hepımızı sevındırsın ınsallah, her ay bısuru hamıle haberı alalım ınsallahhhkızlar kafamı bırsey kurcalıyor, degerım nıye bu kadar dusuk.. gecen ogrendıgımde 1500 dü yani ilk hamileligimde hemen keseyi gormustum. sımdı ne kadar beklemem gerekıyo vajınal muane olmak ıstemıyorum ne kadar sonra kadın dogumcuya gıtmelıyımm ?
kızlar bende bu ay acaba dedım, adet gunumde hastalanmayınca test yaptın ıkıncı cızgı sılık cıktı, ertesı gunde gıttım anasaglına kan verdım 29 cıktı degerım. bugun tam 2. gunum cokkk saskınım:26: sevınmelımıyım hamılemıyım ben sımdıı
ne demek cnm yaa aşk olsn özür ne demek insanlık hali bnm öyle dikkatimi çekti sadece takma kafana cnmmsevgili melek anneleri 1 saatten fazla uğraştığım yeni tabloda bazı yanlışlıklar olmuş tablo çok uzun olduğu için kopyala yapıştırda yapılamadığı için yazım hatalarından dolayı özürdiliyorum tablo yapmak fikri benden gelmşti sizleri üzdüğüm gerçekten özürdiliyorum osayfadaki tablo benim yaptığım son tablo olcak fatma beyza sendende melek yavrum kardelen 49 aklımda kardelenin 5 melekyavrumunda 4 kalmıştı kusura bakmayın lütfen birdaha kesinlikle böyle şeylere karışmıcam tabloyuda değiştirdm
canım inş.bebişin geliyordur hayırlı hayırlı ama dr dinlemeyip sen yaptırsaydın ya beta hcgni benim 5 gün kala çıktı daha adet günüm bugün benimcanım çok sevindim . :):)):) inaşallah sağlıklı sıhhatli evladını kucağına alırsın. bizim içinde dua edin benım daha 2günüm var. adete 5gün kala idrar test yaptık hastanede negatif dedi kasık ağrım var. ama doktor bekle daha erken dedi kan testi yapmadı. inşallah rabbım isteyen herkeze nasip eder.
aysenaz canım az önce burnumu siliyordum peçeteye kan geldi
gecen gebeliğimde 5.ayımda özelllikle burnum cok kanardı
ama onun sebebi daha cok vücutta kan artısından
birde ben kan sulandırıcı iğne oluyorum belki de ondan oldu bügün
kızlar iğnelerden kollarım mosmor
bu iğneyi kullanan varmı aranızda clexane 0.4
göbekten nasl oluyor
Ayşenazz kan sulandırıcı kullanacak olman iyi birşey canım, nasip olursa benim dr. da kullanacağımı söyledi, melekyavrum da kullanıyor.
Melekyavrum ben gebelikte değil de doğumdan sonra kalple ilgili bir sorunumdan dolayı kısa bir süre kullandım kan sulandırıcı iğne, bana hep göbekten yapıldı ve hiç morarma olmadı , göbek deliğinin üç parmak yanından doğru yapılıyor sağ sol farketmiyor dediğim gibi deliğe 3 parmaklık mesafe olmalı sadece.
Bugün cok zor bigündü yine.. Esim tüm gün üzgündü.. Herkes gittikten sonra tutamadi patladi basladi sessiz sessiz aglamaya.. O agladi ben agladim..birlikte üfleyecektik mumlari.. Birlikte yiyecektik pastamizi.. Kocaman olacakti oglusum.. Hediye almamistim gecen sene istememisti. En güzel hediyem sen ve oglusum diyip göbegimi öpmüstü.. Sanirim bundan sonra dogum günleri bayramlar seyranlar bize zindan olacak.. Allahim nereye kadar böyle gidecekbi care olsa .. Yok maalesef.. Ya sabir ya sabir...
ne demek cnm yaa aşk olsn özür ne demek insanlık hali bnm öyle dikkatimi çekti sadece takma kafana cnmm
acıtmıyormu göbekten olunca? benim abir arkadasımın arkadasına yapıyorlarmıs.
ilk aylar değilde karın büyüdükçe acıyormus sanırım.
Canım dediğim gibi ben iğne olduğumda daha yeni doğum yapmıştım hamile değildim yani, ama hiç acımamıştı belki karın büyüyüp gerginleştikçe acır bilemiyorum,
ama benim okuduklarıma göre en çok bacak en az karın acıyormuş, en mantıklısı sırayla yapmak sanırım.
amaan ben o günleri göreyim de razıyım valla iğne acısı vız gelir bizlere,
bi de dr. bana pozitifi gördüğün anda başlayacaksın iğneye demişti seninki kalp atışını bekliyor galiba, belki o daha mantıklıdır bilemedim.
Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün, kucaklarımızı boş bırakmasın inşallahh, bu acılar, bu ağrılar, zorluklar geçer gider.
hER BIRINIZE TEK TEK TESEKKUR EDIYORUM, ALLAH HEPINIZDEN RAZI OLSUNNNNNNN. SUAN HAMILE ARKADASLARIM SU GIBI BI 9AY GECIRIP EVLATLARINI KUCAGINA ALSINLAR, DIGER KARDESLERIMDE HEPSI BIRDEN HAMILEYIM MUJDESI VERIP SAGSAGLIM BEBEISLERINI KUCAKLARINA ALSINLAR INSALLAH. HEM BU MUBAREK CUMA GUNU HURMETINE, HEM UC AYLARIN YUSSUSUYU HURMETINE RABBIM BU TOPIKTEKI HERKESI SEVINDIRSIN HICBIRIMIZIN KUCAGI BOS KALMASIN INSALLAH, BIRDAHA EVLAT ACISI EVLAT SIKINTISI TATMAYALIM INSALLAH AMIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN
hER BIRINIZE TEK TEK TESEKKUR EDIYORUM, ALLAH HEPINIZDEN RAZI OLSUNNNNNNN. SUAN HAMILE ARKADASLARIM SU GIBI BI 9AY GECIRIP EVLATLARINI KUCAGINA ALSINLAR, DIGER KARDESLERIMDE HEPSI BIRDEN HAMILEYIM MUJDESI VERIP SAGSAGLIM BEBEISLERINI KUCAKLARINA ALSINLAR INSALLAH. HEM BU MUBAREK CUMA GUNU HURMETINE, HEM UC AYLARIN YUSSUSUYU HURMETINE RABBIM BU TOPIKTEKI HERKESI SEVINDIRSIN HICBIRIMIZIN KUCAGI BOS KALMASIN INSALLAH, BIRDAHA EVLAT ACISI EVLAT SIKINTISI TATMAYALIM INSALLAH AMIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN
evet cnm 5 hazirandı ben kanda idrarda yaptırmadım günüm gelmeen bakmak istemiyorm yaa.ama belirtilerim var çok.göğüslerimde ağrı üykü isteği bembeyaz akıntı.işte bi sürü belirti belkide kendini kandırma bilmiyorm normalde olmayan bi çok belirti.bakalım 5 haziran gelmezse 6 haziranda bakıcam zatencanım seninde 5 haziran dı değilmi günün sen kan testi yaptırdın mı
ben idara testi yaptırdım çıkmadı doktor yapmadı kan testini
ama bende yok galiba çünkü belim ağrımaya başladı
ayy ya inşallah bizde güzel haberler veririz
allahım şu cuma hürmetine bizleri kucağı boş bırakma allahım
kucaklarımızı doldur sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlatlar ver burdaki bütün melek annelerine
sağlıcakla kavuşmayı nasip eyle allahımmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?