Amin kardeşim,
Cuma gününde kulların birbirlerine ettikleri duayı rabbimiz kıyamayıp kabul edermiş. Hele bir de bu duayı eden bir melek annesi ise duanın kabul edilme olasılığını varın siz düşünün. Dua edelim arkadaşlar...
Allah'ım, herşeye gücün yeter, rahmansın, rahimsin. Burda acılarını ve sevinçlerini paylaşmak için toplanan bu kularına sağlıklı, sıhhatli, hayırlı evlatlar nasip eyle. AMİN.
CANIM AĞZINDAN BAL DAMLIYOR. inşallah benımde bu ay tutar meleklerimiz kardeşlerini gönderir bize inşallah bu sefer herşey daha ii olur.
Kızlar, telkine ihtiyacım var biraz, yardım edin lütfen. Doktorum 21 Mayısta çatlamamış yumurtayı gördüğü gün ilişkiye girdik sonra 3 gün bi daha mümkün olmadı. Yumurtlama gününe göre düşününce 4-5 haziran bir sonraki adet tarihim.
Düşünmemeye rahat olmaya çalışıyorum ama çok zor. Rabbim isterse olur diyorum, düşünme ona havale et diyorum kendime ama içimde beni dinlemeyen bişey var, konuşup duruyor.
Elinden geldıgı kadar sakın davranmaya calıs canım, bu tam anlamıyla mumkun olmuyor ama azcık kontrol etmeye calıs. Ben bu ay gelmeyen adetımı getırcektım az daha o derece gergındım.. olacagı varsa oluyo Rabbim cok buyuk. gecen ay tek tek gun saydım ve cok emındım bıseyler oldugundan ama o kadar kafama taktım kıı gunumden 6gun once hastalandım, ama cok sukur bu ay daha az stresle yuzum guldu, Rabbım sonuna kadar gelmemızı nasıb etsın hepımız ıcın ınsallahhhhhhhhhhhh
canımmm tebriklerrr :) nasıl sevindim anlatamam topiği her açtığımda yeni bir hamiş haberi ne kadar güzelll ne mutluuuu :) maşallah 3 aylarda ne bereketli geldiiii ..... bende doktora gittim dün vee gayet sağlıklısınnn hiç bir sıkıntın yok iyileşmişsin dediiiiii :) 3,5 ay olacak nerdeyse.. istemeni çok iyi anlıyorum merak etme dedii bir sorun yok dedi....işte dişe gidiyorum onu da bi halledeyim bırakacam inşallah korunmayı
canımmm tebriklerrr :) nasıl sevindim anlatamam topiği her açtığımda yeni bir hamiş haberi ne kadar güzelll ne mutluuuu :) maşallah 3 aylarda ne bereketli geldiiii ..... bende doktora gittim dün vee gayet sağlıklısınnn hiç bir sıkıntın yok iyileşmişsin dediiiiii :) 3,5 ay olacak nerdeyse.. istemeni çok iyi anlıyorum merak etme dedii bir sorun yok dedi....işte dişe gidiyorum onu da bi halledeyim bırakacam inşallah korunmayı
arkadaşlar bende dün gittim doktora fakat ultrasonda gözükmedi kan testi yaptılar hamilesin tamam dedi nekadarlık diye sordum ama söylemedi daha çok küçük dedi suratsız bi doktordu zaten.yeni bi dr bulmam lazım.
Canımmmm, kan degerın kac cıktı pekı.. bende ılk ogrendım 4gun once 27 cıkmıstı degerım sımdı katlamıs 163 olmus cok sukur deger 1000 lerı gecmeden ultrsonda gorulmuyormus bende o yuzden daha kadın dogumcuya gıtmedım gozukmezse uzulurum dıye, sımdı ıkı gunde bır kan verıyorum ınsallah 1000 lerı gorunce dırek muaneye gıtcem rahat oll hatta olalımhersey guzel olcak ınsallahhhhhhhhhh.
cnm kandeğerim 1000 çıktı ama gözükmesi gerekmiyomu dış gebelik falan olmaz dimi hiç midem falanda bulanmıyoama hamilesin dedi öyle olsa demezdi.hayırlısı bakalım.
cnm kandeğerim 1000 çıktı ama gözükmesi gerekmiyomu dış gebelik falan olmaz dimi hiç midem falanda bulanmıyoama hamilesin dedi öyle olsa demezdi.hayırlısı bakalım.
Kizlar aglamaktan harap oldum.. Burda sel felaketi var evimizi kilerimizi su basti.... Bebegimin tüm esyalari islandi.. En kötüsüde giremiyoruz suan hertaraf su olmus komsunun anahtari lazim ve adam yurtdisinda itfayiye kapiyi acma yetkimiz yok diyip bekletiyor suan bizi yan binaya gecildi.. Allahim kafayi yicem.. Alin size pozitif bisey birde neden boyle olumsuzsun diyor herkes hersey ust uste geliyo bir dert bitiyo digeri basliyo.. Insanim bende artik bardagim tasti benimde gucum kalmadi ....
Çok geçmiş olsun canım.size bişey olmamış ya önemli olan o(((
Kizlar aglamaktan harap oldum.. Burda sel felaketi var evimizi kilerimizi su basti.... Bebegimin tüm esyalari islandi.. En kötüsüde giremiyoruz suan hertaraf su olmus komsunun anahtari lazim ve adam yurtdisinda itfayiye kapiyi acma yetkimiz yok diyip bekletiyor suan bizi yan binaya gecildi.. Allahim kafayi yicem.. Alin size pozitif bisey birde neden boyle olumsuzsun diyor herkes hersey ust uste geliyo bir dert bitiyo digeri basliyo.. Insanim bende artik bardagim tasti benimde gucum kalmadi ....
sabah oldu hala uyumadik.. Oglumun o özenle secilmis yikanmis ütülenmis esyalarini bu halde tekrar elime gecmesi beni bitirdi.. Arabasi puseti kaldi insallah yarina kadar cöplük olmaz.. Sadece bazi seylerini elime kaptigim gibi ciktim o halde görmeye tahammül edemedim..
Sabah oldu hala uyumadik.. Oglumun o özenle secilmis yikanmis ütülenmis esyalarini bu halde tekrar elime gecmesi beni bitirdi.. Arabasi puseti kaldi insallah yarina kadar cöplük olmaz.. sadece bazi seylerini elime kaptigim gibi ciktim o halde görmeye tahammül edemedim..
sıkıntı yapma canım değerin cok yuksek degil, gozukmemesi normal. benm gecen hamileliğimde değerim 1500 olmasına ragmen gozukmemişti. önümüzdeki haftalarda gorursun Allah'ın izniyle.. Her hamilelik aynı geccek degil zaten bulantılar 7. haftalarda baslıyor. Bu arada doktor karından mı baktı? vajinal mı? bide ultrasonun kalitesi çok fark ediyor. içini ferah tut sen. Bebişini üzme...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?