Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

ya canım şu dişle oyalanıyorum sabretmek çok zor hepiniz biliyorsunuzz.... şimdi eşim çok ısrarlı ona ne diyim ki geçen ay korktum biliyorsunuz erken diye adet gecikince pekte güvenilir yöntem değil korunma yöntemi. eşim olursa olsun diyordu. şimdi doktordan da izin çıktı yaa görseniz o kadar heyecanlandı ki sanki gebe haberimi aldııı :)
ben ona ne diyim şimdi bakalım diş işim ne kadar sürecek

gerçekten çok yakınmış canım ya bende 3,5 ay oldu işte daha dişle uğraşıyorum... doktora gitmiş miyidin ne dedi erken falan dedi mi ?

Sagolun arkadaslar biraz toparladik ama hasar var yinede.. Komple hersey yikilip tekrar yapilmasi gerekmis tekrar olma tehlikesi var! havalar cok kötü bu ara burda.. Tüm gün buz gibi suyun icindeydim belime dikislerime vurdu sancilar.. Acidan kivraniyorum suan, Ama hic bisey o giysileri esyalari kadar canimi acitmadi.. Bi ara agliyordum yasli bi adam yaklasti yanima dedi anladim gözlerinden seni, benim karimda sen gibiydi manevi olarak kaybettiklerin canini yakmis dedi yillar önce komple evimiz yandi hic birsey kalmadi hepsi kül oldu sizin caniniz tabikide cok yandi, simdi isiniz cok ama bunada sükür elektronik esyalar haricinde hepsilerini kaybedtsenizde digerleri tekrar yikarsiniz fln dedi.. Rahatladim kötü birgünü daha atlattik. Oglusumun tüm esyalari odasinda tekrar duruyor elbiselerini yikayip hem ütülüyorum hem öpüp öpüp agliyorum ..

kızlar cok kötüyüm
uçuk geçiriyorum
napıcam ben
genital bölgemde gene ucuk oldu
Allahım yardım et yarabbim acı halime
moralim cok bozuk

dilaynur canım banlıydım yazamadım
sana kızarmıyım hiç ama 4.bebek kaybı yazınca endişelendim
anlarsın beni
sen o kadar emek verdin hiç kızarmıyım
özür dilerim alındıysan

dilaynur canım banlıydım yazamadım
sana kızarmıyım hiç ama 4.bebek kaybı yazınca endişelendim
anlarsın beni
sen o kadar emek verdin hiç kızarmıyım
özür dilerim alındıysan
canım geçmiş olsun alınmak değil çokta iyi anlıyorum tabikide sadece sizin üzülmenize neden ve sebeb olduğum için kendimi çok kötü hissettim çok mahçup oldum keşke hiç yapmasaydım ama bikere oldu asıl ben özürdilerim gerçektn çok üzüldüm o yaptığım yazım hatasına

çok şükür ama sevinsemmi üzülsemmi bilemedim ama eşim haziran tem.ağus.aylarında yanımda ondan sonra gitcekmş galiba aslında çok üzüldüm bebişimn tekmelerini hissedemcek çünkü 4 yada 5 ay gitcekmiş o zamniçinde birhaftalığınada olsa da muhakkak gelir ama moralim çok bozuk ama elden bişe gelmiyor bundanda vardır bir hayır dicem çok şükür ki eşleriniz galiba hep siznle kimbilir ben 9 ay boyunca kaç gün eşimle birlikte olcam yaa ben kime naz yapcam o yüzden şimdi neyaparsam kardır diyorum ve benim şimdiden herşey canım ist,yor bu nasıl bişe yaaaa kafayı yicem herhalde 100 kilo olurum böle gidersem

Canımm cok gecmıs olsun, bazen bazı seyler ust uste gelebılıyor Allah esınle sana saglık sıhat versın, gerısı hallolur

kızlar cok kötüyüm
uçuk geçiriyorum
napıcam ben
moralim cok bozuk

Uçuk olduğuna emin misin cnm, daha önce çıkmış mıydı
hay allah yarın sabah hemen sor bi dr.a belki ilaç fln verir daha fazla ilerlemeden
bozma moralini uçuksa da vardır bir çaresi yaa.

Suan karar vermıs oldugum bı doktor yok, ılk kontrolume Allah nasıb ederse cuma gunu gıdecegım hemen gıtmek ıstemedım. sadece aıle hekımım ve hemsıresı erken oldugu dusuncesınde ama, psıkolojık olarak baktıklarında dogru bı karar verdın dıyorlar su bır haftada bıle kendımı daha ıyı hısseder oldum.cevremde, ve ınternetten yapmıs oldugum arastırmalarda benımkı kısa surede gebe kalan var cok sukur sorunsuz dogumlar olmus, Rabbime sıgınıyorum mınıgımde bende ALLAH A EMANETİZ..

Feriha ucuk cnm
Kizimdan 2 ay sonra olmustu ilk defa
Sayfadakilrr bilir tarifsiz aci cekmistim
Yarin doktora gidicem
Allahim bu sefer acisin halime
Genital herpes gebelikte cok tehlikeli
Napicam cok caresiz hissediyorum kendimi
Acisina raziyim bebegime bulasmasin insallah

Canım biraz bakındım genital virüsle ilgili,
Bir yerde "Hastalığı daha önce almış ve bağışıklanmış bireylerde fetus açısından bir tehlike bulunmamaktadır."
yazıyor sen de zaten gebelikten önce geçirmişsin bu hastalığı, korkma canım bişey olmayacaktır inşallah...

kızlar cok kötüyüm
uçuk geçiriyorum
napıcam ben
moralim cok bozuk
Canım çok geçmiş olsun yarın hemen Dr unu ara. Çok çektin o herpesteninşallah bi daha öyle olmaz canım
Ama sen yine de moralini yüksek tutmaya çabala, belki Rabbim bebişinizin hatrına kolaycacık geçiriverir...
Canım çok geçmiş olsun, çok üzüldüm. Umarım bir an önce her şey yoluna girer....

Emirberkem bugun sana moral veremiyorum
O kadar mutsuzum ki ucuktan
Bebekte cok tehlikeli sonuclari olabiliyor
Cok gecmis olsun cnm sadece
Cidden gecsin gecsin ve bir daha gelmesin dertler
Allahim yardimcimiz olsun
Ben vucudumdaki ve ruhumdaki acidan yatamiyorum
Sen de icindeki sizidan
Allahim bir daha buyuk dertler vermesin bize ne olur yalvaririm

Feriha tobeguk sagolun kizlar
Bu sefer guzel olucak diyordum hersey
Preeklamsimi dusuk tehlikesimi ucuktan bebegin riskimi
Hangisini dusunecegimi sasiriyorum
Sadece mutlu olmak istiyorum
Evlat sevgisini saglikla tatmak istiyorum

Canım benım, melek yavrum lutfen uzme kendınıde bızıde sende mınıgınde Rabbime emanetsizsiniz. Yarın ilk iş olarak doktor GİT, TEDaVİNİ OL BEBİŞİN ETKİLENMEYECEK , KENDİNİ YIPRATMA .. bazen aksilikler üstüste gelebiliyo ama olumsuz sonuclar dogrmayacak, lütfen sakiniliğini kaoru dualarımasınnn

cnm geçmiş olsun bir an önce doktoruna git ilaç falan verir ilerlemez inşallah bebeğin etkilenmez cnm.üzme kendini dikkat et kendine iyi haberlerini bekliyoruz.

Melekyavrum
inşallah bugün içini rahatlatacak haberler alırsın,
Haklısın tek isteğimiz böylesi dertler bizi bulmadan sağlıkla doğum yapmak
ama bak ben ilk gebeliğimde en ufak bir sorun yaşamadım, ne bir kanama, ne düşük tehlikesi, ne kötü çıkan test sonuçları herşey mükemmeldi en ufak bir terslik yoktu ama sonu nasıl oldu hepimiz biliyoruz,
Kimisi de bin tane dertle uğraşıp uğraşıp bebeğini alabiliyor kucağına.
Bu sorunları yaşıyor olman illa bebeğine birşey olcak anlamına gelmiyor, çare vardır elbet,
Sonuçta biz bir yola çıktık ve herşeyi göze aldık canım, ne olursa olsun tek dileğimiz mutlu sona ulaşmak zor da olsa çetrefilli de olsa ulaşmak....
İyi haberlerini bekliyoruz.

cnm geçmişmiş olsun
lütfen kendini sıkma sıkıntıya girme Allah yardımcın olsun

canım çok geçmiş olsun meleğim allahın izni ile bebişe bişey olmayacak
olumlu düşünmeye çalış lütfen.
Cumartesi senin oralardaydım ama tlf nun ve adresin olmadığı için seni bulamadım
eczanelere baktım durdum acaba hangisidir diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…