evet var canım ama bu bölüm malesefki yok.arastırmaya devam ediyorum.
capayı arastırıcam bir daha.diger arastırma hastanelerinde yok.
olanlar cok özel hastaneler.250den baslıyor muayene ücretleri. :18:
özel düşünüyorum canım ama asırı pahalı geliyor.250den baslıyor en düşük muyene olanlar.
birde bunun devamı olacak. ne yapacagımı su an için sasırmıs durumdayım acıkcası.
Kizlar suan acildym serum yiyorum 2 gündür kasik agrim vardi doktor muayene etti bebekle ilgili bi durum yokmus idrar yolu yada böbrekle ilgili problem olabilirmis bekliyorz simdilik
Kizlar suan acildym serum yiyorum 2 gündür kasik agrim vardi doktor muayene etti bebekle ilgili bi durum yokmus idrar yolu yada böbrekle ilgili problem olabilirmis bekliyorz simdilik
Inş rabbim dualarımızı kabul eder
dün hepiniz için dua ettim özellikle ayşenaz melek yavrum dilaynur zelal
inşş seneye bugünde evlatlarınız kucağınızda olur dedim
rabbim inşş kabul eder duaalrımızı
cerennnnnnnnnnnnnnnnnnn
Amin canım inşallah rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin
Hayat hep birşeyler öğretiyor, umarım bundan sonra acı değil güzel tecrübeler ediniriz...
cnm şimdi ne ilaç kulanıyosun ben kan ilacı elevit kullanıyorum ara sırada maggnezyum ama folik asit içimiyorum demir dede var vitaminde de var diye almıyorum bi kan testi yaptırıcam adetliyken hormonlaroma baktırıcam bakakım sonuç ne olacak:)))
az beni bilgilendir ferihanım işallah senle birlikte hamile kakırız ufff yaaa o ne toyluktu ilk hamileliğimde şimdi düşünüyorumda ne aptalmışım ne aptal
canımm ya dedıgın gıbı ucretler pahalı ama bence hemen ılk fırsatta bır tanesıne bır randevu al. onunu bıraz daha gormek acısından
sonra bakarsın devamına, belkı ve ıns daha sonra gerek kalmaz ve yoluna gırer. ama sımdılık bu kafa karısıklıgını ve bunun nedeni bir baksın perınatolog.
ızlar 2 ay oldu sezaryen olalı 4 ay sonra korunma sürem bıtıyo nasıpse. sorum şu temmuz bıtınce 3 ay kalmış olcak ya folık asit alsam mı ağustos başında korunmayı bırakır bırakmaz hamıle kalınır mıki. gebelikten 3 ay önce başlayın denıyorya
Arkadaslar aynuru sordum sizlere kimsenin haberi yokmuuuuu?noldu hayirliiyla bebegini kucagina aldimi?melekyavrum sendemi bilmiyorsun?
canım yok haberim aynurdan
özaya aynura cok dua ettim bu ara
ikisinin de doğum yaptığını düşünüyorum
haber verseler bende cok merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?