kızlar biraz önce doktora gittim adetim 20 gün geçti ama hala yok dedim
doğumdan sonra düzensizleşti dedim ve biz bebebk istiyoruz3-4 aydır dedim
ateş basıyor beni sabah akşam dedim menopaz gibi bişey olabilirmi dedim erken menopaz olabilir dedi.
DEVLET HASTANESİ OLUNCA PEK İLGİLENMEDİ GİBİ AMA RAHİMDE SANKİ KÜCÜCÜK KESE GÖRÜYORUM DEDİ
KAN VERDİM ÖĞLEDEN SONRA GİDİCEM TEKRAR BELKİ GEBELİK OLABİLİR DEDİ
DUA EDİN BENİM İÇİNDE KIZLAR YA AMA HAMİLE OLSAM ŞİMDİ 6 HAFTALIK OLMASI GEREKİRDİ E GÖRÜLÜRDÜ
İNŞ KİMYASAL GEBELİK FALAN DEĞİLDİR YA
ızlar 2 ay oldu sezaryen olalı 4 ay sonra korunma sürem bıtıyo nasıpse. sorum şu temmuz bıtınce 3 ay kalmış olcak ya folık asit alsam mı ağustos başında korunmayı bırakır bırakmaz hamıle kalınır mıki. gebelikten 3 ay önce başlayın denıyorya
kızlarrr parasızlık içinde yüzerken bide evlat hasreti ile yanarken naparsınızzz
Kizlar bildiginiz gibi adetim 12-16ya kadar sürdü 17sinden beri gün asiri birlikte olduk ve benim su son 3 gündür fena alt karin bölgem agriyor, feci sirtim agriyor bi tuhaf heryerim iste ara ara bulanti ve hafiften kasiklara vuruyor.. Adetime daha 2 hafta kadar var sizce üsüttüm flnmi yoksa varmi bisey cok erken degilmi ya? Korkuyorum varsa is yerinde dikkatli olayim diyorum simdiden cok stres yaptim imdat yardim
kızlar biraz önce doktora gittim adetim 20 gün geçti ama hala yok dedim
ateş basıyor beni sabah akşam dedim menopaz gibi bişey olabilirmi dedim erken menopaz olabilir dedi.
DEVLET HASTANESİ OLUNCA PEK İLGİLENMEDİ GİBİ AMA RAHİMDE SANKİ KÜCÜCÜK KESE GÖRÜYORUM DEDİ
DUA EDİN BENİM İÇİNDE KIZLAR YA AMA HAMİLE OLSAM ŞİMDİ 6 HAFTALIK OLMASI GEREKİRDİ E GÖRÜLÜRDÜ
canımm ıns kotu bısey cıkmycak merak etmee. Kımyaasal gebelık olsa test falan pozıtıf verırdı sankı ya. Dur bakalım kanda ne cıkıcak. ıns guselll seylerr cıkar
Bu arada size müjdeli bir haber daha vereyim.
Eskiler bilir doğa2012 arkadaşımız bu sabah spinal anesteziyle ve sağlıcaklaoğluşunu kucağına aldı teyzeleri :119::118:
İnşallah yarın sabah görmeye gideceğiz biz de
Bakalım sıra özaycığımızda, sonra Aynur ve mehtapibrahimde
Sonrada darısı hepimizin başına olsun inşallah dert ortaklarım
Ben de doğacığımınyerinde olmak isterdim valla .. İnşallah bekleyen bütünümün melekannelerine nasip olsun inşallah....
İyiyim tatlım. Doğaya sürpriz şeker hamurlu bebek kurabiyesi yapacağım da tarif arıyorum
Okul işleri bitti. Artık dinlenme zamanı benim için.
Hayat güzel bakalım şimdilik. Heyecanla perşembeyi bekliyorum. Dr a gideceğiz bakalım.
Sen nasılsın tatlım?? 13 mü oldunuz? Aslında senin topiğe bi tablo yapsan da gebeleri oradan takip etsek.
Benden haberler böyle işte tatlım
kızlar şimdi geldim hastaneden kan değerim 6600 çıkmış hamilesin dedi 10 gün sonra gel dei
gönderdi ama bu işte bi gariplik var ççünkü 7 haziranda kan değerim 0 çıkmıştı
25 haziranda 6600 çıkıyor devlet doktoru olunca bişe demedi
cuma kendi doktoruma gideceğim inşş. Kan değerine göre 5 haftalık hamile olmam gerek
bu nasıl iş ya sevinsemm i bilemedim ama doktor dediği an
gözyaşlarımı tutamadım hastane de
kızlar şimdi geldim hastaneden kan değerim 6600 çıkmış hamilesin dedi 10 gün sonra gel dei
cuma kendi doktoruma gideceğim inşş. Kan değerine göre 5 haftalık hamile olmam gerek
bence kesin hamilesin ve merak etme bi sorun yoktur
herşey olabilir geç döllenme olabilir, ilk yaptırdığın test sonucu yanlış olabilir,
ama değerin bayağa iyi kimyasal falan olsaydı o kadar yükselmezdi
hayırlı olsun ama mutlaka bi dr.dan daha hemen randvu al bekleme bence...
Git bi sonuç kesinleşsin, svinelim hep beraber.
inşşş ters bişey yokturda. Cumaya alabildim ancak
bakalım burda gidebileceğim bi doktor yok zaten
canıııım çoookk teşkkürler , kızlar umut kaybetmek yok ,biz de neler yaşadık ,o günlerde çoğu zaman umutsuzluğa kapıldık amaaaa hep dediğim gibi biz sıramızı savmışız hakkaten ( oğlumu görene ,kucağıma alana kadar buna inanmadım, hala da inanamıyorum bazen) .artık güzel günler bizi bekler , darısı bekleyen herkesin başına inşallah , tanıdık tanımadık herkesi çooook öpüyorum
tebriklerr korkunu anlıyorum haklısın elbet ancak sanmıyorum ters bişey olduğunu malum bizim doktorlar dünyamızı başımıza yıkar ne görse canım yaa
canıııım çoookk teşkkürler , kızlar umut kaybetmek yok ,biz de neler yaşadık ,o günlerde çoğu zaman umutsuzluğa kapıldık amaaaa hep dediğim gibi biz sıramızı savmışız hakkaten ( oğlumu görene ,kucağıma alana kadar buna inanmadım, hala da inanamıyorum bazen) .artık güzel günler bizi bekler , darısı bekleyen herkesin başına inşallah , tanıdık tanımadık herkesi çooook öpüyorum
ketenim neler duyuyorum
oleyyyyyyy
cok sevindim canım
senin haberini cok içten bekliyordum
ohh cok şükür
olmaazsada üzme kendini hemen haber ver
doktora kime gitceksin napcaksın
inanmıyorm yaa benimde 20 gün geçti adetim gelsin diye hap içiyorm gelmiyo daha ses yok sen git bakalım ne dicek bende devlete gittim kanda bile çıkmadı nolck bilmiyorm yaa hap bitsin gelmezse bende gidicemkızlar biraz önce doktora gittim adetim 20 gün geçti ama hala yok dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?