Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Kizlar bildiginiz gibi adetim 12-16ya kadar sürdü 17sinden beri gün asiri birlikte olduk ve benim su son 3 gündür fena alt karin bölgem agriyor, feci sirtim agriyor bi tuhaf heryerim iste ara ara bulanti ve hafiften kasiklara vuruyor.. Adetime daha 2 hafta kadar var sizce üsüttüm flnmi yoksa varmi bisey cok erken degilmi ya? Korkuyorum varsa is yerinde dikkatli olayim diyorum simdiden cok stres yaptim imdat yardim

kızlar biraz önce doktora gittim adetim 20 gün geçti ama hala yok dedim
doğumdan sonra düzensizleşti dedim ve biz bebebk istiyoruz3-4 aydır dedim
ateş basıyor beni sabah akşam dedim menopaz gibi bişey olabilirmi dedim erken menopaz olabilir dedi.
DEVLET HASTANESİ OLUNCA PEK İLGİLENMEDİ GİBİ AMA RAHİMDE SANKİ KÜCÜCÜK KESE GÖRÜYORUM DEDİ
KAN VERDİM ÖĞLEDEN SONRA GİDİCEM TEKRAR BELKİ GEBELİK OLABİLİR DEDİ
DUA EDİN BENİM İÇİNDE KIZLAR YA AMA HAMİLE OLSAM ŞİMDİ 6 HAFTALIK OLMASI GEREKİRDİ E GÖRÜLÜRDÜ
İNŞ KİMYASAL GEBELİK FALAN DEĞİLDİR YA

canımm ıns kotu bısey cıkmycak merak etmee. kımyaasal gebelık olsa test falan pozıtıf verırdı sankı ya. dur bakalım kanda ne cıkıcak. ıns guselll seylerr cıkar

folik asitin bir zararı yok canım.bence 1 ay daha bekle sonra almaya basla.

kızlarrr parasızlık içinde yüzerken bide evlat hasreti ile yanarken naparsınızzz

sınav canım hepsi sınav.sende ben gibi şiirlere vurmussun kendini.
Rabbime sıgınalım.Ondan baska derman yok.

canım hemen bu kadar üstüne düşme.kaptırma hiçbirseye kendini.
normaL HAYATına devam et.elbette her türlü varsada yoksada dikkat et.
olacagı varsa nasibi varsa her sekilde Rabbim var edecektir onu.
kasık agrısı falan iltihaptanda olabiliyor.bunada bir baktır canım.
hamileliğe engel teskil ediyor.bende öyle olmustu.

hemen en kötüsünü düşünmek zorundaymısız gibi.sana kızmıyorum hepimiz böyleyiz malesef.
korkma canım zelalin dediği gibi kimyasal olsa cıkardı.inş güsel haberlerle gelirsin canım benim.

haftaya yeditepe üniversitesi hastanesinden randevu almıs eşim.carsamba gününe.
malesef cok yogun olduklarından ancak o güne vermişler.
perinatoloji uzmanına gidicem.bakalım neler diyecek.
yanlız muayene 70 dakika sürüyor demiş kız.nedenki acaba? :18:

canımm ıns kotu bısey cıkmycak merak etmee. Kımyaasal gebelık olsa test falan pozıtıf verırdı sankı ya. Dur bakalım kanda ne cıkıcak. ıns guselll seylerr cıkar

kızlar şimdi geldim hastaneden kan değerim 6600 çıkmış hamilesin dedi 10 gün sonra gel dei
gönderdi ama bu işte bi gariplik var ççünkü 7 haziranda kan değerim 0 çıkmıştı
25 haziranda 6600 çıkıyor devlet doktoru olunca bişe demedi
cuma kendi doktoruma gideceğim inşş. Kan değerine göre 5 haftalık hamile olmam gerek
bu nasıl iş ya sevinsemm i bilemedim ama doktor dediği an
gözyaşlarımı tutamadım hastane de

canıııım çoookk teşkkürler , kızlar umut kaybetmek yok ,biz de neler yaşadık ,o günlerde çoğu zaman umutsuzluğa kapıldık amaaaa hep dediğim gibi biz sıramızı savmışız hakkaten ( oğlumu görene ,kucağıma alana kadar buna inanmadım, hala da inanamıyorum bazen) .artık güzel günler bizi bekler , darısı bekleyen herkesin başına inşallah , tanıdık tanımadık herkesi çooook öpüyorum

canım benim tekrar binlerce teşekkürler şekerler için , kızlar buraya fotoğraf koymak isterdim ,şekerler inanılmazdı öyle böyle değil çok profesyoneldi ( kız cadı ne becerkliymişsin de saklamışsın kendini )

yaa hadı yaa. ınanmıorum bak sen rabbımın isine ya. garip ama 6600 hcg de boru degıl ketencım ya...kesede goruyorum demıss.
yani ne bılıyım tıbbın acıklamayadıgı uzerıne gorme dedıgı yada adet bıtınce hemen hamıle kalınan yada adetten hemen once okadar cok vaka var ki. neden ole bısey olmasın kii.. tabi temkınlı yaklasmanı anlıorumm bende ole hıssederdım ama
yani 6000 de bacımm...
hemencık baska bır ozele gıtsene cumaya nasıl beklıycennn

Bence kesin hamilesin ve merak etme bi sorun yoktur
Herşey olabilir geç döllenme olabilir, ilk yaptırdığın test sonucu yanlış olabilir,
Ama değerin bayağa iyi kimyasal falan olsaydı o kadar yükselmezdi
Hayırlı olsun ama mutlaka bi dr.dan daha hemen randvu al bekleme bence...
Git bi sonuç kesinleşsin, svinelim hep beraber.

inşşş ters bişey yokturda. Cumaya alabildim ancak
bakalım burda gidebileceğim bi doktor yok zaten

maşallah sübhanallah:) darısı bizlere inş. doğa2012 aarkadasımızın ilk bebeği mi arkadaşlar. onun durumu nasılsı kaç ay sonra hamile kaldı acavba ben yenıyım ya tanımıyorum. durumu neydı onun..

tebriklerr korkunu anlıyorum haklısın elbet ancak sanmıyorum ters bişey olduğunu malum bizim doktorlar dünyamızı başımıza yıkar ne görse canım yaa

ah canım sorma dedim ya kafam çok karışık rabbim çok büyük
ama korkuyorum hemde çok eşime söyledim oda sevinemedi dedi bi gariplik var bu işte dedi
18 gün önce bişey çıkmadı da şimdi nasıl 5 haftalık bebek var dedi
zaten sabah doktordan çıktım kan vericez dedim sanki kese gördüm dedi doktor dedim
yanlış görmüştür sen hamile değilsindir diyordu. Aklıma direk kızım elif nisam geldi
nasıl ağladım hastanede sorma eşimide çağırmadım sonuç almaya
bide diyorum acaba hamileysem çoğul gebelik mi diyorum değer çok yüksek
sağlıklı eli ayağı düzgün ömrü uzun hayırlı bi evlat olsunda tek

canım 18 gün az buz değil o an yeni oluştu belki de
benide şüpheye düşürüyorsunn :) bence hamilesin çok heyecanlandım hemen gitte başka doktora haberdar et özel olurs adam akıllı anlatır :)

canım testler her zaman dogru cıkmayabilir.olmayan sey neden bu kadar yüksek degerle cıksınki?
içini rahatlatmak için baska bir doktora görün bence.hiç ummadıgımız zamanlarda olusan sürprizlerden biri bence bu.
Allahım hayırlı eylesin ve tamamına erdirsin inş

ketenim neler duyuyorum
oleyyyyyyy
cok sevindim canım
senin haberini cok içten bekliyordum
ohh cok şükür
olmaazsada üzme kendini hemen haber ver
doktora kime gitceksin napcaksın

canım çok tebrik ederim seni güle oynaya büyüt oğlunu allah kötü günler göstermesin bidaha sana.inşallah biz diğer melek annelerine de nasip eder rabbim bu günleri inşallah en kısa zamanda hepimiz alırız bebişlerimizi kucağımıza

ketenim neler duyuyorum
oleyyyyyyy
cok sevindim canım
senin haberini cok içten bekliyordum
ohh cok şükür
olmaazsada üzme kendini hemen haber ver
doktora kime gitceksin napcaksın

cnm inşallah güzel haberler veririm
cuma nasip olursa kendi doktoruma gideceğim doğum yaptıran doktora
bakalım ne diyecek ama ben dişim için antibiyotik kullandım onun zaırı olurmu ya
kafam o kadar karışık ki

inanmıyorm yaa benimde 20 gün geçti adetim gelsin diye hap içiyorm gelmiyo daha ses yok sen git bakalım ne dicek bende devlete gittim kanda bile çıkmadı nolck bilmiyorm yaa hap bitsin gelmezse bende gidicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…