Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

aminnnn canımm inşallahhh
çok teşekkür ederiz zelal teyzesiii
minik prensesimizin ismi ELİF BERİL oldu:)

masallah tebareke Allah canım ya cok sevindim.
Rabbim hayırlı evlat eylesin inş.
bizlerede o güsel duyguyu yasamayı nasip etsin inş.
adı gibi büyüsün.ömrü hayırlısıyla uzun,yuvanız bereketli olsun.
bu haberler bizlere umut ısıgı gercekten.

maşallahhh yine ne güzel bir haber aldık..
tebrikler rabbim sağlığıyla hayırlı bir velat eylesin amin.. analı babalı büyütsün

bu ara tam bir bunalımdayım böyle bir habere ihtiyacım varmış bende braktım korunmayıı bakalım hayırlısı ...

Canımm hadı tez zamanda ver hayırlı haberlerını ınsallahhhh

canım gozunaydımm 40 bın kere masallahhhh darısı basımıza ınsallahhhhhh

ooohhhh masallahhh keten helvaa hıcc bıseycık dusunup kendını uzme Rabbım ın mucızelerı coktur, sadece tadını cıkart.. az mıktarda gelen kanamayada takılma artarsa doktora gorun ama tebrıkk ederımmm

Canımm hadı tez zamanda ver hayırlı haberlerını ınsallahhhh

valla hayırlısı ya bakalım bu ara başk abirşey düşünemiyorum ve gün sayıyorum test yapmak için keşke hemen öğrenebilsek ama olmuyor işte daha adetime 10 gün varr :)
önce hemencecik hamile kalmıştım şimdi nasıl olur bilmiyorum...

hapıma başladıgım 5. gün ve adetim geldiii..bi yandan rahatladım bişey olmadıgını biliyordm çünkü önümüzdeki aylara bakıcaz

hadi hayırlısı canım benim.Rabbim hayırlısıyla gönlüne göre versin.
hayırlı saglıklı ve uzun ömürlüsünü nasip etsin inş.
yakın zamanda iyi haberlerini bekliyorum.

hapıma başladıgım 5. gün ve adetim geldiii..bi yandan rahatladım bişey olmadıgını biliyordm çünkü önümüzdeki aylara bakıcaz

belki aynı zmanlra veririz haberi belli mi olur :) hayırlı vakitte gelsinde ne zman isterse gelsin bebişlerrr

hadi hayırlısı canım benim.Rabbim hayırlısıyla gönlüne göre versin.
hayırlı saglıklı ve uzun ömürlüsünü nasip etsin inş.
yakın zamanda iyi haberlerini bekliyorum.

sağol canım hayırlısı bakalım ama çok sabırsızım ya hemen öğrenmek istiyorum :) önümzdeki hafta pazar adet günüm ama ben salı falan teste başlarım oğluşumu erken öğrenmiştim çünkü adetim gelmeden

Özayım çok sevindim. Allah uzun sağlıklı hayırlı analı babalı ömürler nasip etsin inşallah..
Ketenim senin de gözün Aydın.

Kızlar ben rahim içi kanama-düşük riskiyle hastaneye yatırılmıştım. Bugün çıktım. Şimdi evde kımıldamadan yatıyorum.
Dualarınıza ihtiyacım var.......

geçmiş olsun yat canım hiç kalkma eşin baksın sana
3 aya kadar hep var bu tehlike senin ne kadarlık olmuştu

Son düzenleme:

Çok geçmiş olsun rabbim yardımcınız olsun,
Bol bol yat dinlen hiç kalkma, onlar için herşeye katlanılır, yeter ki iyi olsunlar
Dualarımdasın canım...

hayırlı olsun cnm.. darısı başımıza... ilk bebeğiniz mi??

merhaba arkadaşlar uzun zamandır girmiyorum.ara ara okuyorum ama giremiyordum.Bebeğim kısmetiyle geliyor inşallah memurluğum oldu sonunda şu anda çalışıyorum.aramızda hamileler çoğalmış çok sevindim hele tobegukuma çook sevindim darısı inaya. Özayda bebişini almış kucağına maşallah darısı bize inşallah

kızlar yaa malm meleğimi kaybedeli 1 sene olcak ve mezar tasını yaptırmayı istiyorm istiyorz diyemiyorm çünkü eşim taş yapğılcabilceceğine inanmıyor ben ona düşündüğümüz bi isim vardı hocada isim konmaz nefes almadı falan demiş ama bende biçok yerde konr diye dydm şimdi içimiz rahatlasın diye hem taş yaptıralım hem taşa isim yazdıralım dedim ama eşim olmaz diyo.sizin b konda düşünceleriniz ne.

canımm bende nıe gırmıoo bu kız dıodumm. neyse aman kımıldamadan yatt. rabbıme emanet ıns.. bır korkulu surecler ama bısey olmayacak ıns.

benımde dun gecem kabus gıbıydı. aksam yemekten sonra bır bas donbmesııı ama hayataımda bole bısey yasamadım ben
tabsıonumm artık 5e mı dustu naptıysa. hıc bır yere kıpırdayamıorum. tuvalate kalkayım dedim. bayılcak gıbı oldum. saatlerce gecmedı. uyumuusum cok sukur uyandıgımda gecmıstı. ani bir tansıyon dusulugu yasadım galıba. birde kansızlık var ya. sanırım bunyemm zorlanıooo. hayırlısı artık.

rabbım hepımızeee sıfa versin ıns. bızede ozaycıgım gıbı haberlerimizi verdısrsınnn ins

Kızlar ben rahim içi kanama-düşük riskiyle hastaneye yatırılmıştım. Bugün çıktım. Şimdi evde kımıldamadan yatıyorum.
Dualarınıza ihtiyacım var.......

tobegukum geçmiş olsun canım Allahım şifalar versin dualarımız seninle hiç bir şey olmayacak inşallah

hayırlı olsun memurluğun..bende inşallah bekliyorum bakalım ama bu ay çok düşük ihtimal

geçmiş olsun canım dikkat et kendine

Allahım güle güle büyütmeyi nasip etsin canım çok sevindim adıda çok güzelmiş maşallah

Ah doğacım senden de bunları duyduk ya :)) maşallah size Allahım hayırlı sağlıklı ömürler nasip etsin güle güle büyütün inşallah

kızlarrr parasızlık içinde yüzerken bide evlat hasreti ile yanarken naparsınızzz

canım benim gel dertleşelim
20 aydır neden bekliyorum sanıyorsun

Son düzenleme:

canım bence istiyorsan yaptır. Dinen uygundur değildir bilemem ama yavrumun mezarı kaybolsun istemem belli olsun yeni.. biz gidiyoruz meleğimizin yanına orası sırf bebek mezarlığı ama çoğu toprakla dümdüz olmuş başındaki tahtaları eskimiş kırılmış yokolmuş ne bileyim bence istiyorsan yaptır
koymayı düşündüğün adını da istersen yazdır neden olmazmış yaptım oldu dersin kim ne karışır
ay çokmu sinirlendim ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…