arkadaşlar canııım melek annelerii
çok şükür yaradanıma 24 haziran sabahı kızımı kucağıma aldım
ikimizde iyiyiz
çok güzell duygular yaşadımm
Allahım hepinize bu güzel duyguları yaşatır inşallahh
dualarınız için çook teşekkür ederim
Allahım hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın inşallahh
dualarımdasınızzz
aminnnn canımm inşallahhh
çok teşekkür ederiz zelal teyzesiii
minik prensesimizin ismi ELİF BERİL oldu:)
ikimizde iyiyiz
dualarımdasınızzz
maşallahhh yine ne güzel bir haber aldık..
tebrikler rabbim sağlığıyla hayırlı bir velat eylesin amin.. analı babalı büyütsün
bu ara tam bir bunalımdayım böyle bir habere ihtiyacım varmış bende braktım korunmayıı bakalım hayırlısı ...
ikimizde iyiyiz
dualarımdasınızzz
bende dün devlete gittim işte ilaç versin diye
adam kese gördüm dedi kan tahlili istedi çıktı
ama tuhaf olan 7 haziranda kanda çıkmamıştı
25 haziranda 6600 çıktı 5 haftalık yani
bu nasıl oluyor bilemedim inanki
Canımm hadı tez zamanda ver hayırlı haberlerını ınsallahhhh
ooohhhh masallahhh keten helvaahıcc bıseycık dusunup kendını uzme Rabbım ın mucızelerı coktur, sadece tadını cıkart.. az mıktarda gelen kanamayada takılma artarsa doktora gorun ama tebrıkk ederımmm [/QUO
sağol canım ama hayırlısı ile yarın doktora bi gideyim de
bakalım gerçekten hamilemiyim yada başka olumsuz bi durum mu
öğreneyimde ama inşşş hamişimdir rabbim sağ salim nasip eder inşşşş
dualarınızı eksik etmeyin
maşallahhh yine ne güzel bir haber aldık..
tebrikler rabbim sağlığıyla hayırlı bir velat eylesin amin.. analı babalı büyütsün
bu ara tam bir bunalımdayım böyle bir habere ihtiyacım varmış bende braktım korunmayıı bakalım hayırlısı ...
hapıma başladıgım 5. gün ve adetim geldiii..bi yandan rahatladım bişey olmadıgını biliyordm çünkü önümüzdeki aylara bakıcaz
hadi hayırlısı canım benim.Rabbim hayırlısıyla gönlüne göre versin.
hayırlı saglıklı ve uzun ömürlüsünü nasip etsin inş.
yakın zamanda iyi haberlerini bekliyorum.
Özayım çok sevindim. Allah uzun sağlıklı hayırlı analı babalı ömürler nasip etsin inşallah..
Ketenim senin de gözün Aydın.
Kızlar ben rahim içi kanama-düşük riskiyle hastaneye yatırılmıştım. Bugün çıktım. Şimdi evde kımıldamadan yatıyorum.
Dualarınıza ihtiyacım var.......
Özayım çok sevindim. Allah uzun sağlıklı hayırlı analı babalı ömürler nasip etsin inşallah..
Kızlar ben rahim içi kanama-düşük riskiyle hastaneye yatırılmıştım. Bugün çıktım. Şimdi evde kımıldamadan yatıyorum.
ikimizde iyiyiz
dualarımdasınızzz
geçmiş olsun yat canım hiç kalkma eşin baksın sana
3 aya kadar hep var bu tehlike senin ne kadarlık olmuştu
merhaba arkadaşlar uzun zamandır girmiyorum.ara ara okuyorum ama giremiyordum.Bebeğim kısmetiyle geliyor inşallah memurluğum oldu sonunda şu anda çalışıyorum.aramızda hamileler çoğalmış çok sevindim hele tobegukuma çook sevindim darısı inaya. Özayda bebişini almış kucağına maşallah darısı bize inşallah
benımde dun gecem kabus gıbıydı. aksam yemekten sonra bır bas donbmesııı ama hayataımda bole bısey yasamadım ben
tabsıonumm artık 5e mı dustu naptıysa. hıc bır yere kıpırdayamıorum. tuvalate kalkayım dedim. bayılcak gıbı oldum. saatlerce gecmedı. uyumuusum cok sukur uyandıgımda gecmıstı. ani bir tansıyon dusulugu yasadım galıba. birde kansızlık var ya. sanırım bunyemm zorlanıooo. hayırlısı artık.
rabbım hepımızeee sıfa versin ıns. bızede ozaycıgım gıbı haberlerimizi verdısrsınnn ins
ikimizde iyiyiz
dualarımdasınızzz
canıııım çoookk teşkkürler , kızlar umut kaybetmek yok ,biz de neler yaşadık ,o günlerde çoğu zaman umutsuzluğa kapıldık amaaaa hep dediğim gibi biz sıramızı savmışız hakkaten ( oğlumu görene ,kucağıma alana kadar buna inanmadım, hala da inanamıyorum bazen) .artık güzel günler bizi bekler , darısı bekleyen herkesin başına inşallah , tanıdık tanımadık herkesi çooook öpüyorum
kızlarrr parasızlık içinde yüzerken bide evlat hasreti ile yanarken naparsınızzz
kızlar yaa malm meleğimi kaybedeli 1 sene olcak ve mezar tasını yaptırmayı istiyorm istiyorz diyemiyorm çünkü eşim taş yapğılcabilceceğine inanmıyorben ona düşündüğümüz bi isim vardı hocada isim konmaz nefes almadı falan demiş ama bende biçok yerde konr diye dydm şimdi içimiz rahatlasın diye hem taş yaptıralım hem taşa isim yazdıralım dedim ama eşim olmaz diyo.sizin b konda düşünceleriniz ne.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?