Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

::))) dimi canım

içmedim ya sabah off bu unutkanlık

içtim gitti şimdi bir tane şimdi:44::44::44::44:

ben genelde saat 12den sonra içiyorum.cünkü kahvaltıyı erken yapamıyorum malesef.
zaten tek basıma hiçbirsey yiyemiyorum.cok zor bir durum.
gerci doktoruma söylemiştim 12den sonra aldıgımı.
sıkıntı olsaydı yapma derdi heralde dimi?

Tatlı telas bunlar canı benım, Rabbim tez zamanda basıb etsın ınsallahh Yıne hemen olur sen yeter kı stres yapma kuzum

eşim test aldı bi kaç tane pazar adet günüm önümüzdeki hafta ara test yapıcam.. önceki hamileliğimde kuzum düştü içime hep kustum bu sefer yok öyle bir belirti bilmiyorum

aminnnn... rabbim sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin inşallahh.. rabbim korusun..

kızlar birsey sorucam ben normalde sabahları bir coraspin alıyordum ama bugün aldımmı almadımmı hatırlamıyorum sizce alıyımmı
napsam

:)) sen varken bizemi soruyorsunn... terzi söküğünü dikemiyor mu yoksaaaa :)

Aynen ya kendime güldüm sonra

içtim zaten bir tane daha

kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederiz kızımla birlikte :) rabbim boş olan kucakları hayırlısıyla doldursun inş. en büyük temennimiz bu rabbimden ama hayırlısıyla tabiii sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin cümlemize inş.,

özayım 24 haziranda doğum yapmışsın haa, çok sevindim rabbim sağlıkla sıhhatle analı babalı büyütmeyi nasip etsin arkdaşım , ben sezaryan oldum canım 18 haziranda, daha öncede sezaryandı mecburen yani, bakalım işte uğraşıyoz miniğimizle sütüm yeterince gelmedi mama takviyesi yapıyorum, doymuyor yoksa , sen naptın sütün geldimi nasıl besliyon arkadaşım bu arada ismini ne koydun annesi ...rabbim adlarıyla hayırlı ömürleri olur inş. bu arada doğa hanım nerelerde hiçççç karşılaşmıyoruz bizi terketti sanırım aslında merak ediyorum ne yaptı ne etti diye hayırlısı olsun umarım herşey yolundadır. allah sağlık sıhhat versin cümlemize bebeklerimizi bizlere bağışlasın rabbim acılarını göstermesin kimselere....çok öpüyorum ikinizide allaha emanet olunnnn

kızlar deliricem agrıdan saat 2den bu yana agrı var
sag sırtıma tam neresi oldupunu anlamadığım bir yere bazen kaburga altı bazen kaburga içi gibi bıcak batıp cıkması gibi agrı giriyor
kasıklarımda agrı yok bebeğin arada hareketlerini duydum onda sıkıntı yok
ama bu ne agrısı
ve agrı cok şiddetli geliyor

Allahım yardımcım ol
3 temmuz eşimin doğum günü
2 temmuz kızımın hem doğum hem...... günü
bu sefer 3 temmuza denk gelmesin hiçbir aksilik kızlar dua edin lütfen

Son düzenleme:

canım benim inş hiçbirsey olmayacak.o temmuz ayını cok güsel bir sekilde gecireceksiniz inş.
hemen kötü seyler getirme aklına.netten baktınmı ne olabilir diye?
üşütmüş olabilirmisin?sakin ol tatlım.doktorunun numarası varsa ara hemen bir sor.

canım yatınca geçiyor biraz yatıcam bende

canım kkda bu konu hakkında konular var.
http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...ogus-altimda-kaburgada-batma-cok-kotuyum.html

http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...l-kaburga-altinda-siddetli-agri-duyanlar.html
bir bak istersen tatlım

korkma canım belki ters bir hareket yapmışsındır batmışmtır yada cam açık yelde kalmışsındır.. endişe etme sırt ağrısı o ani ağrı bende de olur...
ne kadar oldunuz canım ne zman hissettin bebişini kötü şeyler düşünmeeee :)

aysenaz Allah razı olsun canım
Allah karnındaki yavrunun acısını yasatmasın sana insallah ve tüm kızlara
geçti canım sırt agrım
kızımda da cok olurdu ama 5-6aydan sonra olmustu ondan tırstım
bir de kızımın senesine 1 gün kaldı çok tuhafım
hamile olmasaydım sakinleştirici alıp bütün gün yatmayı planlıyordum
şimdi napsam kararsızım mezar ziyareti yapıcam
ne zamandır gidemiyorum yanına cok özledim yavrumu
bir de bolca yasin okuycam
bir de fakir birine yardım etcem kızımın ruhu için

((aynı dertteyim oğlumun doğumgünü yaklaşıyor 3 temmuz.napsam bilmiyorum artık ağlamak istemiyorum.mezarına gidebiliyorsun ne güzel.hala ben bunu aşamadım.onu taprağın altında hayal edemiyorum ve çok kötü oluyorum. karnımdakine bunu yaşatmamalıyım.suçluluk duyuyorum sonra ve özür diliyorum.güçlü dirençli olmalıyım.sen de hamilesin aynı şekilde dayanmalıyız melekyavrum.bir daha böyle bir acı yaşamamak için karnımızdakini koruyalım stresten.sadece sabır diliyorum hepimize.

merhaba kızlar doktora gittim
baktı keseyi gördü 5 hafta 4 günlük görünüyor dedi
folikait corasprin decavit ve cleaxen 4000 likmi ne iğne
onuverdi kullanmaya başla dedi
2 hafta sonra kalp etışı olursa o zaman duyarız dedi çok
iyi konuşmadı kötü de konuşmadı 2 hafta sonra belli olur herşey dedi
siz kaçıncı haftada duydunuz kalp atışını
ayrıca bu iğneyi, kendiniz yapabiliyormusunuz melek yavrum bi tarif etsene

kız haftasonu gırdım cıktım baktım ,noldu kı die. hadı gozun aydın insss hıc bıseycık olmass
kalp atısınıda duyarsınn
kısıden kısıye degısıo kalp atısıda ama ben 6 artı 5 falandı yedıncı haftaya gırerken ısteç 7 ç hafta bıcok kısıde kesın gıbı ama daha erken dyanda oluo okudumua goree

ne güzel haber veriyorsun bu ne olumsuzluk yaaaa lütfen kötü düşünüpte kötüyü çağırmaaaaa emiii
tebrikler rabbim analı babalı büyütsünn canım benimm darısı da biz bekleyenlerin başınaa

Selam kızlar umarım herkes iyidir havalar ısındı dışarı çıkar kafa dagıtırız derken ben sagda solda gördüğüm bebeklerden bayagı bir dagılmış durumdayım Acaba benim oğlum doğsaydı neye benzeyecekti ben ona aldığım hangi ciciyi giydirmiş olacaktım bende böyle bir köşeye cekilmiş emzirecekmiydim diye düşün düşün iyice düştüm.
Ama sonunda temmuz geldi çok şükür 1 ay sonra bir adet dönemi donra bende burakıcam iyişallah korunmayı 5ay dolmuş olacak .lavinyacım senin kadar cesaretli olamıyorum ama ımarım önce senden güzel haberler alırız
Keten helya senide tebrik ederim arkadasım lütfen olumsuz düşünme hersey güzel olacak bu sefer iyişallah hepimiz için
Bende haftaya doktora gideyim diyorum kan pıhtılsşması çıkmıştı sizce önceden de ilaç verebilir mi ? Birde folbiol başlamıştım hergün yarım içiyorum az mı çok öu ne dersiniz ?
Hepinizi öpüyorum ferahlıklar huzur diliyorum minik bebişlerimize de saglık diliyorum doğmuşlara , şu an anneciğinin karnında olanlara ...

canımmmmm Allah razı olsun.Rabbim hiçbirimizi bir daha aynı acıyla sınamasın inş.
evet kuzum zor bir döneme giriyorsun.bende hep 6 eylülde 17 eylülde ne yapacagım diye
düşünüyorum.Ama Rabbim onada kolaylık saglayacaktır inş.
yapacakların cok güsel seyler.Allah kabul etsin inş.
bende yaklasık 3 aydır kuzuma gidemiyorum.
bu arada ben kendimi birde okutmaya karar verdim.
bu sübyan muhabbetini duymustum.duaların gücüne hepimiz inaNIyoruz.
doktor kontrolü devam etsin ama birde dua ettireyim kendime ve bebegime istiyorum.

canım tebrik ederim.Rabbim tamamına erdirsin inş.
ben 6.haftada kalp atısını görmüştüm.
bu kadar karamsar olma.doktorların dediğine takılmayalım.
onların bazılarının ruhları alınmıs gibi zaten.
gecen hafta gittiğim bir doktor su an hiçbirşey yapılamaz sana
ama 2 hafta sonra ölümde olur onada garanti veremem deyip psikolojimi allak bullak etmişti.
takma sen kafana tatlım.hersey Allahın izniyle cok iyi olacak

folbiolu neden yarım içiyorsun tatlım?bunu doktormu söyledi?
birde hamilelikten önce muhakkak vücudunun zarar görüp görmedigini arastır.
hatta bence bir check-up yaptırmalı.şimdiki aklım olsa bunu yapardım.

Rabbim tamamına erdirsin olumsuz hiç bir durum yok iki hafta sonra kalp atışlarını duyduğunda rahatlarsın
Karnında bir can var keyfini çıkar,
Rabbim tüm hamilelerimizin içine ferahlıklar versin inşallahhh.

Canım kan pıhtılaşması çıktıysa gebeliğinde kan sulandırıcı iğne kullanacaksın büyük ihtimalle ama eğer çok ciddi bir pıhtılaşma değilse gebelikten önce kullanmazsın.
Ama aspirin verebilir ben 2 aydır içiyorum aspirin.
Folik asiti de yarım alma, bence hergün tam iç, ben bu saydıklarımın yanında bir de vitamin içiyorum b12 dr. verdi onu da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…