Özayım çok sevindim. Allah uzun sağlıklı hayırlı analı babalı ömürler nasip etsin inşallah..
Ketenim senin de gözün Aydın.
Kızlar ben rahim içi kanama-düşük riskiyle hastaneye yatırılmıştım. Bugün çıktım. Şimdi evde kımıldamadan yatıyorum.
Dualarınıza ihtiyacım var.......
hayırlı olsun cnm.. darısı başımıza... ilk bebeğiniz mi??
merhaba arkadaşlar uzun zamandır girmiyorum.ara ara okuyorum ama giremiyordum.Bebeğim kısmetiyle geliyor inşallah memurluğum oldu sonunda şu anda çalışıyorum.aramızda hamileler çoğalmış çok sevindim hele tobegukuma çook sevindim darısı inaya. Özayda bebişini almış kucağına maşallah darısı bize inşallah
kızlar yaa malm meleğimi kaybedeli 1 sene olcak ve mezar tasını yaptırmayı istiyorm istiyorz diyemiyorm çünkü eşim taş yapğılcabilceceğine inanmıyorben ona düşündüğümüz bi isim vardı hocada isim konmaz nefes almadı falan demiş ama bende biçok yerde konr diye dydm şimdi içimiz rahatlasın diye hem taş yaptıralım hem taşa isim yazdıralım dedim ama eşim olmaz diyo.sizin b konda düşünceleriniz ne.
canımm bende nıe gırmıoo bu kız dıodumm. neyse aman kımıldamadan yatt. rabbıme emanet ıns.. bır korkulu surecler ama bısey olmayacak ıns.
benımde dun gecem kabus gıbıydı. aksam yemekten sonra bır bas donbmesııı ama hayataımda bole bısey yasamadım ben
tabsıonumm artık 5e mı dustu naptıysa. hıc bır yere kıpırdayamıorum. tuvalate kalkayım dedim. bayılcak gıbı oldum. saatlerce gecmedı. uyumuusum cok sukur uyandıgımda gecmıstı. ani bir tansıyon dusulugu yasadım galıba. birde kansızlık var ya. sanırım bunyemm zorlanıooo. hayırlısı artık.
rabbım hepımızeee sıfa versin ıns. bızede ozaycıgım gıbı haberlerimizi verdısrsınnn ins
canım gecmiş olsun.sen uzan dinlen canım.istirahat et devamlı ve melekyavrumun dediklerini oku.Özayım çok sevindim. Allah uzun sağlıklı hayırlı analı babalı ömürler nasip etsin inşallah..
Kızlar ben rahim içi kanama-düşük riskiyle hastaneye yatırılmıştım. Bugün çıktım. Şimdi evde kımıldamadan yatıyorum.
merhaba arkadaşlar uzun zamandır girmiyorum.ara ara okuyorum ama giremiyordum.Bebeğim kısmetiyle geliyor inşallah memurluğum oldu sonunda şu anda çalışıyorum.aramızda hamileler çoğalmış çok sevindim hele tobegukuma çook sevindim darısı inaya. Özayda bebişini almış kucağına maşallah darısı bize inşallah
kızlar yaa malm meleğimi kaybedeli 1 sene olcak ve mezar tasını yaptırmayı istiyorm istiyorz diyemiyorm çünkü eşim taş yapğılcabilceceğine inanmıyorben ona düşündüğümüz bi isim vardı hocada isim konmaz nefes almadı falan demiş ama bende biçok yerde konr diye dydm şimdi içimiz rahatlasın diye hem taş yaptıralım hem taşa isim yazdıralım dedim ama eşim olmaz diyo.sizin b konda düşünceleriniz ne.
bugün nefroloji bölümüne tekrar gittik.
tahlilleri gösterim.protein kacagı var dedi.
ama su an bir tedavi uygulamam sana dedi.
bebek daha küçük zarar verir dedi.
birde önemli olan idrarda kan olması sende yok dedi.
yoksa biyopsi en azından uygulardım dedi.
ayda bir takip için gel devamlı kontrol edelim dedi degerlerini.
carsambada perinatoloğa gidicem bakalım o ne diyecek?
bugün nefroloji bölümüne tekrar gittik.
tahlilleri gösterim.protein kacagı var dedi.
ama su an bir tedavi uygulamam sana dedi.
bebek daha küçük zarar verir dedi.
birde önemli olan idrarda kan olması sende yok dedi.
yoksa biyopsi en azından uygulardım dedi.
ayda bir takip için gel devamlı kontrol edelim dedi degerlerini.
carsambada perinatoloğa gidicem bakalım o ne diyecek?
dğüma 2 gün vardı cnm karnımdA Ööldü ölü dogm yaptım ama ben gebelik 4 ayı geçtiyse isim konr die dydm hep.bizim hoca konmaz demiş.valla çok iyi olr sorarsan çok sevinirim.ama özelden yazarsan sevinirim brdan kaçırabilirim yazın pek girmiyorm sıcaktan valla.canım bebeğin karnında mı öldü hiç nefes almadı mı bizim akrabalar imam sorarım birisine karnında ölünce annenin adı falan yazıyor diye biliyorum ama bakalım sen söyle ben sorayım...
canım yaaa inşallah bu sıkıntılarda geçer inşallahh... doktor ters birşey dememiş ama anladığım kadarıyla doktorlar tehlikeleri hemen sayar ya malummm
tedavi medavi geçecek bu günlerde hayırlısıyla sağlıkla gelsin bebiş inşallah :)
in_ay canım valla eşimin işi özel hiç belli olmaz durumlar düzeliverir bizim bilmiyorum
bıraktım korunmayı çalışır bakarız inşallahh ama evlat hasretiyle yanıp bide onu beklersem kahrolurum
valla hayırlısı ya bakalım bu ara başk abirşey düşünemiyorum ve gün sayıyorum test yapmak için keşke hemen öğrenebilsek ama olmuyor işte daha adetime 10 gün varr :)
önce hemencecik hamile kalmıştım şimdi nasıl olur bilmiyorum...
özayım gözün aydın masallah size
daha nice güzel günler görün insallah yavrunla
darısı bizlerin basına insallahhhh
poposundan göbeginden ısır benim için ellerini de öp
Nerden anladın canım proteein kaçağını ilk
dğüma 2 gün vardı cnm karnımdA Ööldü ölü dogm yaptım ama ben gebelik 4 ayı geçtiyse isim konr die dydm hep.bizim hoca konmaz demiş.valla çok iyi olr sorarsan çok sevinirim.ama özelden yazarsan sevinirim brdan kaçırabilirim yazın pek girmiyorm sıcaktan valla.
kızlar merhaba hepinize,
valla giremedim bir türlü, bebeğimiz oldu hayırlısıyla kızımız rabbim inş. sağlıcakla sahhatle büyütmeyi nasip eder, çok farklı bi duygu kızlar rabbim başka acı ağrı göstermesin cümlemize inş., kızımız havva azramız çok şükür rabbime bizlerle artık inş. bir ömür birlikte yaşamayı nasip eder yüce allahım, darısı bekleyen dileyen tüm diğer melek annelerinin olsun inş. doğuma girererken çok dua ettim kızlar hepiniz için inş. rabbim kabul eder , güzel haberlerinizi duyurur, varmı güzel haberler bu arada melak ennemden sonra pek takip edemedim, inş. hepimiz için hayırlısı olur allahım hepimizi sevindirr hepinizi öpüyorum haber verim arkadaşlarıma dedim eminim benim kadar sizlerde sevinmişsinizdir. allahım sağlık sıhhat versin cümlemize ve miniğime inş....
masallahhh ne gusel. rabbım ismiyle buyutsun ins.
valla hıc tanımdagım halde buradan aldıgım bu haberler nasıl gusel gelıo bılemezsınız dıycem ama emınım hepımız aynı hıslerdeyız.
cok gusel olmus ismide
rabbım hayırlı evlat eylesin ins. gule gule buyutbuyutelim ins
masallah tebareke Allah canım ya cok sevindim.
Rabbim hayırlı evlat eylesin inş.
bizlerede o güsel duyguyu yasamayı nasip etsin inş.
adı gibi büyüsün.ömrü hayırlısıyla uzun,yuvanız bereketli olsun.
bu haberler bizlere umut ısıgı gercekten.
maşallahhh yine ne güzel bir haber aldık..
tebrikler rabbim sağlığıyla hayırlı bir velat eylesin amin.. analı babalı büyütsün
bu ara tam bir bunalımdayım böyle bir habere ihtiyacım varmış bende braktım korunmayıı bakalım hayırlısı ...
canım gozunaydımm 40 bın kere masallahhhhdarısı basımıza ınsallahhhhhh
Özayım çok sevindim. Allah uzun sağlıklı hayırlı analı babalı ömürler nasip etsin inşallah..
hayırlı olsun cnm.. darısı başımıza... ilk bebeğiniz mi??
Allahım güle güle büyütmeyi nasip etsin canım çok sevindim adıda çok güzelmiş maşallah
n
özayım gözün aydın masallah size
daha nice güzel günler görün insallah yavrunla
darısı bizlerin basına insallahhhh
poposundan göbeginden ısır benim için ellerini de öp
kızlar merhaba hepinize,
valla giremedim bir türlü, bebeğimiz oldu hayırlısıyla kızımız rabbim inş. sağlıcakla sahhatle büyütmeyi nasip eder, çok farklı bi duygu kızlar rabbim başka acı ağrı göstermesin cümlemize inş., kızımız havva azramız çok şükür rabbime bizlerle artık inş. bir ömür birlikte yaşamayı nasip eder yüce allahım, darısı bekleyen dileyen tüm diğer melek annelerinin olsun inş. doğuma girererken çok dua ettim kızlar hepiniz için inş. rabbim kabul eder , güzel haberlerinizi duyurur, varmı güzel haberler bu arada melak ennemden sonra pek takip edemedim, inş. hepimiz için hayırlısı olur allahım hepimizi sevindirr hepinizi öpüyorum haber verim arkadaşlarıma dedim eminim benim kadar sizlerde sevinmişsinizdir. allahım sağlık sıhhat versin cümlemize ve miniğime inş....
kızlar merhaba hepinize,
kızlar merhaba hepinize,
arkadaşlar canııım melek annelerii
çok şükür yaradanıma 24 haziran sabahı kızımı kucağıma aldım
ikimizde iyiyiz
çok güzell duygular yaşadımm
Allahım hepinize bu güzel duyguları yaşatır inşallahh
dualarınız için çook teşekkür ederim
Allahım hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın inşallahh
dualarımdasınızzz
kızlar merhaba hepinize,
kızlar birsey sorucam ben normalde sabahları bir coraspin alıyordum ama bugün aldımmı almadımmı hatırlamıyorum sizce alıyımmı
napsam
canımm valla teknık olarak sen bızden daha bılgılısın bu konuda aslında... yani simdi bilmeden yanlıs bıseye yonlendırmek olur bız ne solesek. ılaclar senin ilgi alanın. bana pek bısey olmaz gıbı gelsede ıcıne sınmezse doktornuuu ara bencee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?