kızlar merhaba hepinize,
valla giremedim bir türlü, bebeğimiz oldu hayırlısıyla kızımız rabbim inş. sağlıcakla sahhatle büyütmeyi nasip eder, çok farklı bi duygu kızlar rabbim başka acı ağrı göstermesin cümlemize inş., kızımız havva azramız çok şükür rabbime bizlerle artık inş. bir ömür birlikte yaşamayı nasip eder yüce allahım, darısı bekleyen dileyen tüm diğer melek annelerinin olsun inş. doğuma girererken çok dua ettim kızlar hepiniz için inş. rabbim kabul eder , güzel haberlerinizi duyurur, varmı güzel haberler bu arada melak ennemden sonra pek takip edemedim, inş. hepimiz için hayırlısı olur allahım hepimizi sevindirr hepinizi öpüyorum haber verim arkadaşlarıma dedim eminim benim kadar sizlerde sevinmişsinizdir. allahım sağlık sıhhat versin cümlemize ve miniğime inş....
Teşekkür ederim canım. Dikkat ediyorum kendime. Annem kayınvalidem eşim dönüşümlü baktılar, sağolsunlar. Şu an 9+4 teyizgeçmiş olsun yat canım hiç kalkma eşin baksın sana
3 aya kadar hep var bu tehlike senin ne kadarlık olmuştu
Allah razı olsun canım. Katlanırız tabi, katlanılmaz mı?Çok geçmiş olsun rabbim yardımcınız olsun,
Bol bol yat dinlen hiç kalkma, onlar için herşeye katlanılır, yeter ki iyi olsunlar
Dualarımdasın canım...
Amiiiin!!! Sağol ketenim..çok geçmiş olsun canım allahım yardımcın olsun inşşşş
Mehtapım sağol canım.merhaba arkadaşlar uzun zamandır girmiyorum.ara ara okuyorum ama giremiyordum.Bebeğim kısmetiyle geliyor inşallah memurluğum oldu sonunda şu anda çalışıyorum.aramızda hamileler çoğalmış çok sevindim hele tobegukuma çook sevindim darısı inaya. Özayda bebişini almış kucağına maşallah darısı bize inşallah
Amiin zelalciğim âmin!!!! Dualarımız hürmetine korusun Rabbim yavrularımızı inşallah...canımm bende nıe gırmıoo bu kız dıodumm. neyse aman kımıldamadan yatt. rabbıme emanet ıns.. bır korkulu surecler ama bısey olmayacak ıns.
rabbım hepımızeee sıfa versin ıns. bızede ozaycıgım gıbı haberlerimizi verdısrsınnn ins
Sağol inayım, Allah'ın izniyle bir şey olmayacak..tobegukum geçmiş olsun canım Allahım şifalar versin dualarımız seninle hiç bir şey olmayacak
İnşallah canım.CANIMSIN insallah hicbirsey olmayacak bende cok kanama yasadım dinlendim
birde ayetel kürsi okudum canım
Ya mübdi ismini 99 defa oku elin göbek deliğindeyken düşüğü önler
ilacını da kullan bol su iç
beynini rahatlat biliyorum cok zor ama hersey iyi olucak
kalp atısını duydun bebegin sana tutunacak
Sağol canım, okuyorum okuyorum..canım gecmiş olsun.sen uzan dinlen canım.istirahat et devamlı ve melekyavrumun dediklerini oku.
Allahın izniyle birseycik olmaz
??????????????????????????normal doğum arkadsalar en iyisi
Amiin canım. Sağol duaların için.kızlar merhaba hepinize,
valla giremedim bir türlü, bebeğimiz oldu hayırlısıyla kızımız rabbim inş. sağlıcakla sahhatle büyütmeyi nasip eder, çok farklı bi duygu kızlar rabbim başka acı ağrı göstermesin cümlemize inş., kızımız havva azramız çok şükür rabbime bizlerle artık inş. bir ömür birlikte yaşamayı nasip eder yüce allahım, darısı bekleyen dileyen tüm diğer melek annelerinin olsun inş. doğuma girererken çok dua ettim kızlar hepiniz için inş. rabbim kabul eder , güzel haberlerinizi duyurur, varmı güzel haberler bu arada melak ennemden sonra pek takip edemedim, inş. hepimiz için hayırlısı olur allahım hepimizi sevindirr hepinizi öpüyorum haber verim arkadaşlarıma dedim eminim benim kadar sizlerde sevinmişsinizdir. allahım sağlık sıhhat versin cümlemize ve miniğime inş....
İnşallah kuzum. Senin sevincini de doğru dürüst paylaşamadım tatlım kusura bakma.canım benim teşekkür ederim hiç bişey olmayacak inşallah moralini yüksek tut
Canım geçmiş olsun diyecektim ama şükür ki geçmiş gitmiş ağrıların..kızlar deliricem agrıdan saat 2den bu yana agrı var
sag sırtıma tam neresi oldupunu anlamadığım bir yere bazen kaburga altı bazen kaburga içi gibi bıcak batıp cıkması gibi agrı giriyor
kasıklarımda agrı yok bebeğin arada hareketlerini duydum onda sıkıntı yok
ama bu ne agrısı ve agrı cok şiddetli geliyor
Allahım yardımcım ol
3 temmuz eşimin doğum günü
2 temmuz kızımın hem doğum hem...... günü
bu sefer 3 temmuza denk gelmesin hiçbir aksilik kızlar dua edin lütfen
Ketenciğim hadi gözün aydınmerhaba kızlar doktora gittim
baktı keseyi gördü 5 hafta 4 günlük görünüyor dedi
folikait corasprin decavit ve cleaxen 4000 likmi ne iğne
onuverdi kullanmaya başla dedi
2 hafta sonra kalp etışı olursa o zaman duyarız dedi çok
iyi konuşmadı kötü de konuşmadı 2 hafta sonra belli olur herşey dedi
siz kaçıncı haftada duydunuz kalp atışını
ayrıca bu iğneyi, kendiniz yapabiliyormusunuz melek yavrum bi tarif etsene
melek yavrum
canımya ben bu iğneyi kendim yapamam cesaret edemiyorumda
hergün aynı saatte mi yaptırayım bunu ben
saati geçerse sıkıntı olurmu acaba sen bilirsin.
bide doktorun verdiği decavit mi ne onu kullanmak sıkıntı mıdır sence
merhaba kızlar doktora gittim
baktı keseyi gördü 5 hafta 4 günlük görünüyor dedi
folikait corasprin decavit ve cleaxen 4000 likmi ne iğne
onuverdi kullanmaya başla dedi
2 hafta sonra kalp etışı olursa o zaman duyarız dedi çok
iyi konuşmadı kötü de konuşmadı 2 hafta sonra belli olur herşey dedi
siz kaçıncı haftada duydunuz kalp atışını
ayrıca bu iğneyi, kendiniz yapabiliyormusunuz melek yavrum bi tarif etsene
Rabbim tamamına erdirsin olumsuz hiç bir durum yok iki hafta sonra kalp atışlarını duyduğunda rahatlarsın
Karnında bir can var keyfini çıkar,
Rabbim tüm hamilelerimizin içine ferahlıklar versin inşallahhh.
Canım kan pıhtılaşması çıktıysa gebeliğinde kan sulandırıcı iğne kullanacaksın büyük ihtimalle ama eğer çok ciddi bir pıhtılaşma değilse gebelikten önce kullanmazsın.
Ama aspirin verebilir ben 2 aydır içiyorum aspirin.
Folik asiti de yarım alma, bence hergün tam iç, ben bu saydıklarımın yanında bir de vitamin içiyorum b12 dr. verdi onu da.
Ferihacım ben kaybımdan 2.5 ay sonra kan testı yaptırmıştım folbıolu bırakalı 3ay olmasına ragmen çok yüksektı değerım sonra folbıola başladım yınede 3ay sonunda bir prof gittim o b12 vitamini verdı ve verdiği ilaçta da folik asit var hemde 1tam hergun fazla sen haftada 2kez folbıol ve bunu al yeter dedi kendi doktorumda hamılelığımın basından berı hep gunde yarım kullandırmıştı Ama içime kurt düşürdünüz tamam günde 1alıcam artık :)
Peki b12 ye ne kadar devam etmek lazım ki ben 1ay kullandım .Cumayada kendi doktorumdan randevu aldımAllahım iyişallah izin veır 5ay dolunca..Yoksa nasıl dayanırım bilmem.
Kendimi fiziksel olarak iyi hissediyorum haftada 2gün spor yapıyorum diyetle sıkıyorum şimdilik eski kilomun 3kilo altına kadar düştüm Saglıklıyım sanki check up yaptırmam ama belki doğum doktorum bazı kan testlerı yaptırır kontroöedip beni güçlendirmek için bakalım..
kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederiz kızımla birlikte :) rabbim boş olan kucakları hayırlısıyla doldursun inş. en büyük temennimiz bu rabbimden ama hayırlısıyla tabiii sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin cümlemize inş.,
özayım 24 haziranda doğum yapmışsın haa, çok sevindim rabbim sağlıkla sıhhatle analı babalı büyütmeyi nasip etsin arkdaşım , ben sezaryan oldum canım 18 haziranda, daha öncede sezaryandı mecburen yani, bakalım işte uğraşıyoz miniğimizle sütüm yeterince gelmedi mama takviyesi yapıyorum, doymuyor yoksa , sen naptın sütün geldimi nasıl besliyon arkadaşım bu arada ismini ne koydun annesi ...rabbim adlarıyla hayırlı ömürleri olur inş. bu arada doğa hanım nerelerde hiçççç karşılaşmıyoruz bizi terketti sanırım aslında merak ediyorum ne yaptı ne etti diye hayırlısı olsun umarım herşey yolundadır. allah sağlık sıhhat versin cümlemize bebeklerimizi bizlere bağışlasın rabbim acılarını göstermesin kimselere....çok öpüyorum ikinizide allaha emanet olunnnn
İnşallah kuzum. Senin sevincini de doğru dürüst paylaşamadım tatlım kusura bakma.
AllahımElifine çoook güzel,uzun ve sağlıklı bir ömür nasip etsin inşallah özayıımmmm
:
canım bende yapamadım daha kendim
eşim yapıyor bana eli de hafif
biz hemen hemen aynı saatte yapıyoruz
eşin öğrenemezmi yapmayı
gecen bir konu actım orda yapılısı ile ilgili bazı arkadaslar güzel bilgiler verdi
decavit sıkıntı olmaz canım
hamileler için sadece o ilaç
bende elevit kullanıyorum
birdaha eczaneden elevit iste orjinali o
ama biraz iştah acabilr sadece
melek kızımın teyzeleri bugün kızımın senesi aksamdan beri kötüyüm işe gidemedim
sizlerden bir fatiha istiyorum Melek Nil ime
Allah razı olsun şimdiden
melek kızımın teyzeleri bugün kızımın senesi aksamdan beri kötüyüm işe gidemedim
ne mutlu kı acıda olsa senesını yasamak yenı umudunla karsıladınn bu gunu.
meleklerımızzz aysenazında dedıgı gıbı duaya bıle ıhtıyac olmayan bı yerdeler. onlar cok ıyıler sadece bız onlara hasretız.
rabbım ıns yenı evlatlarımızla meleklerımız hasretını dındırmeyı nasıp etsinn
okudum cnm senin meleğine bnm meleğime bütünnn meleklere okudum ama aysenazzz çok haklı onlar çok güzel bi yerdeler duaya bile ihtiyaçları yok bak Allah a şükür ümitlerin yeniden yeşerdi hamileymişsin üzüntülerinle onuda üzme onun senin sevgine mutluluğuna ihtiyacı var inş.Allah bana da sizler gibi tekrar hamileliği anne olmayı nasip eder umut oldunuz bana
insallah canım yeniden hamile kalırsın ama bu sefer sağlıkla alırsın kucağına
senin ne kadar oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?