Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Allah analı babalı büyütsün hep beraber güzel günler göstersin inşallah çok sevindim canım

geçmiş olsun yat canım hiç kalkma eşin baksın sana
3 aya kadar hep var bu tehlike senin ne kadarlık olmuştu
Teşekkür ederim canım. Dikkat ediyorum kendime. Annem kayınvalidem eşim dönüşümlü baktılar, sağolsunlar. Şu an 9+4 teyiz 13. Haftanın sonuna kadar ilaçları kullanacakmışım.
Çok geçmiş olsun rabbim yardımcınız olsun,
Bol bol yat dinlen hiç kalkma, onlar için herşeye katlanılır, yeter ki iyi olsunlar
Dualarımdasın canım...
Allah razı olsun canım. Katlanırız tabi, katlanılmaz mı?
çok geçmiş olsun canım allahım yardımcın olsun inşşşş
Amiiiin!!! Sağol ketenim..
Mehtapım sağol canım.
Memurluğun da hayırlı olsun canım çok sevindim. Artık gülme sırası melekannelerinin inşallah
Amiin zelalciğim âmin!!!! Dualarımız hürmetine korusun Rabbim yavrularımızı inşallah...
tobegukum geçmiş olsun canım Allahım şifalar versin dualarımız seninle hiç bir şey olmayacak
Sağol inayım, Allah'ın izniyle bir şey olmayacak..
İnşallah senin de bir an önce yavrun karnına konar...
İnşallah canım.
Ya mübdi yi eşim okuyor elini karnıma koyup. Ben de Yasin ve sübhanallahi ve bihamdihi okuyorum şimdilik.
Suyu 2lt ye tamamlamaya çalışıyorum.
Allahım hepimizin gönlüne göre versin inşallah...
canım gecmiş olsun.sen uzan dinlen canım.istirahat et devamlı ve melekyavrumun dediklerini oku.
Allahın izniyle birseycik olmaz
Sağol canım, okuyorum okuyorum..
normal doğum arkadsalar en iyisi
??????????????????????????
Amiin canım. Sağol duaların için.
Gözün Aydın olsun inşallah. Rabbim yavruna sağlıklı, huzurlu, hayırlı, mutlu, uzun, analı-babalı ömürler versin inşallah
canım benim teşekkür ederim hiç bişey olmayacak inşallah moralini yüksek tut
İnşallah kuzum. Senin sevincini de doğru dürüst paylaşamadım tatlım kusura bakma.
Allahım Elifine çoook güzel,uzun ve sağlıklı bir ömür nasip etsin inşallah özayıımmmm
Canım geçmiş olsun diyecektim ama şükür ki geçmiş gitmiş ağrıların..
Tarihlere takılıp kötüyü çağırma melekyavrum!
Unuttun mu biz sıramızı savdık
Bu Temmuz hep güzel şeyler olacak
Ketenciğim hadi gözün aydın Allah tamamına erdirsin inşallah

Kızlar uzun oldu gene kusura bakmayın. Uzun süredir yazamayınca böyle oldu

melek yavrum
canımya ben bu iğneyi kendim yapamam cesaret edemiyorumda
hergün aynı saatte mi yaptırayım bunu ben
saati geçerse sıkıntı olurmu acaba sen bilirsin.
bide doktorun verdiği decavit mi ne onu kullanmak sıkıntı mıdır sence

canım bende yapamadım daha kendim
eşim yapıyor bana eli de hafif
biz hemen hemen aynı saatte yapıyoruz
eşin öğrenemezmi yapmayı
gecen bir konu actım orda yapılısı ile ilgili bazı arkadaslar güzel bilgiler verdi
decavit sıkıntı olmaz canım
hamileler için sadece o ilaç
bende elevit kullanıyorum
birdaha eczaneden elevit iste orjinali o
ama biraz iştah acabilr sadece

inan canım o kadar moralim bozuk yarın kızımın senesi
cok kötüyüm aksam üstünden beri
şu yazına sevindim sadece
gülümsettin beni
masallah canım masallah
benle aynı ilaçlarla baslamıssın ben elevite 3.ay bitince basladım
iyi kötü konusamaz canım daha minicik kese annesi
kalp atısını da duyacaksın
coraspini sabah içiosan iğneni aksam ol
aralarında 12 saat olsun
aslında aynı andan kullanımları kontrendike ama gebelikte veriliyor
arada leken gelirse benim gibi stres yapmamaya calıs ben cok üzüldüm megersem ilaçlardanmıs
birde düşüğün kacıncı haftada olmustu

Ferihacım ben kaybımdan 2.5 ay sonra kan testı yaptırmıştım folbıolu bırakalı 3ay olmasına ragmen çok yüksektı değerım sonra folbıola başladım yınede 3ay sonunda bir prof gittim o b12 vitamini verdı ve verdiği ilaçta da folik asit var hemde 1tam hergun fazla sen haftada 2kez folbıol ve bunu al yeter dedi kendi doktorumda hamılelığımın basından berı hep gunde yarım kullandırmıştı Ama içime kurt düşürdünüz tamam günde 1alıcam artık :)

Peki b12 ye ne kadar devam etmek lazım ki ben 1ay kullandım .Cumayada kendi doktorumdan randevu aldımAllahım iyişallah izin veır 5ay dolunca..Yoksa nasıl dayanırım bilmem.
Kendimi fiziksel olarak iyi hissediyorum haftada 2gün spor yapıyorum diyetle sıkıyorum şimdilik eski kilomun 3kilo altına kadar düştüm Saglıklıyım sanki check up yaptırmam ama belki doğum doktorum bazı kan testlerı yaptırır kontroöedip beni güçlendirmek için bakalım..

Canım o zaman doktorun ne dediyse ona göre davran 1 fazla dediyse yarım iç, hamile kalınca bire çıkartırsın :)))
B12 yi ben 2,5 aydır içiyorum, sanırım gebe kalınca da bir süre içeceğim dr. öyle söyledi.
Bence gebe kalmayı planladığın ay yada daha önce rutin testlerini yaptır kan ve idrar gibi , hani iltihap var mı kanın ne durumda ona bakarlar.
Senin tam ne kadar oldu canım 5 ay dolmak üzere mi, benim 6,5 ay oldu bile, hatta biraz geçti :))
zaman nasıl geçer allahım diyordum geçmiş işte, çok zor katlanmak ama rabbim sabrını veriyor demek ki,
İnşallah bu geçen zaman bizi yeni doğacak evlatlarımıza daha da yaklaştırıyordur. Çok istiyorum ben de, hergün dua ediyorum hepimiz için önce sağlıklı huzurlu bir gebelik sonra da sağlıklı bir bebiş,
İnşallah rabbim hepimizin yüzünü güldürür bu sefer.

aminnn aynurcum allahım hepimize analı babalı sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin inşallahh başlarda bende mama verdim hatta sarılık oldu miinik kuzucum fototerapi aldık çok şükür iyiyiz şimdi teyzesii ismimiz elif beril oldu teyzesi
doğada doğum yaptı kavuştu oğluşuna çoktan konuşmadım ama iyilerdi en son
annelik çok farklıymış demi yaaa allahım dileyen isteyen herkese nasip etsin inşallah buradaki arkadaşlarında kucağını boş bırakmasınn

İnşallah kuzum. Senin sevincini de doğru dürüst paylaşamadım tatlım kusura bakma.
Allahım Elifine çoook güzel,uzun ve sağlıklı bir ömür nasip etsin inşallah özayıımmmm
:

olurmu arkadaşım senin iyi olduğunu bileyim yetti bana bende ilk haftalarda yatmıştım hatırlıyorsan kanamadan çok daha iyi olacan inşallahhh
E]

melegim bana doktor elevit vermedi 3.aydan sonra vermişti ilk hamileliğimdede doktor.
size neden erken verdi bu ilacı?

melek kızımın teyzeleri bugün kızımın senesi aksamdan beri kötüyüm işe gidemedim
sizlerden bir fatiha istiyorum Melek Nil ime
Allah razı olsun şimdiden

aysenaz bende ilk 3 ay kullanmadm eleviti ama gecen tüm hamileliklerimde hemen vermişti doktorlar
bu doktorum herseyi doğal al diye 3 ay vermedi
3.aydan sonra basladım elevite şimdi

yeflim folbiol içindeki doz diğer tüm folik asit içeren ilaçlardan fazladır
bir coğunun 5 katı çivarındadır
kimi doktorlar hamilelik öncesi yarım doz önerir ki bu da gerekn dozun alınmasını sağlar aslında
b12 vitaminini istediğin kadar kullan
doktorun tahlillerine bakarak söyler zaten

melek kızımın teyzeleri bugün kızımın senesi aksamdan beri kötüyüm işe gidemedim

canım benim Rabbim dayanma gücü versin.seni çok çok iyi anlıyorum.
ama karnındaki bebeginide arka plana atma acını yasarken olurmu?
onların duaya bile ihtiyacı yok.öyle güsel b,ir yerdelerki meleğim.
Rabbimin rahmeti merhameti hep onların üzerinde.
sen yüreğini ferah tut canım benim.Onlar melek.bizim meleklerimiz.
Bizleri Allahın izniyle kurtaracak olan melekler onlar.
Seni Cok Seviyoruz.Her daim yanındayım.Allahım sabrını arttırsın inş.

arkadaşlar bır de şöyle bır sorum var aranızda öğretmen olan varmı? Hani doğum sonrası 1 yıl nöbet tutulmuyor ya okulda. bu ölü doğum için de geçerlı mı? bılgısı olan varmı?

aysenaz canım telin bende kayıtlı ben de sana telimi yollıcaktım
mesaj kutun doluymus silersin bir ara yollarım canım

ne mutlu kı acıda olsa senesını yasamak yenı umudunla karsıladınn bu gunu.
meleklerımızzz aysenazında dedıgı gıbı duaya bıle ıhtıyac olmayan bı yerdeler. onlar cok ıyıler sadece bız onlara hasretız.
rabbım ıns yenı evlatlarımızla meleklerımız hasretını dındırmeyı nasıp etsinn

ne zaman geçti bu kadar zaman koca 1 sene
doğru diyorsun ne mutlu senesini yasamak acı da olsa
ilk günler ilk aylar offf onlar cok zordu

okudum cnm senin meleğine bnm meleğime bütünnn meleklere okudum ama aysenazzz çok haklı onlar çok güzel bi yerdeler duaya bile ihtiyaçları yok bak Allah a şükür ümitlerin yeniden yeşerdi hamileymişsin üzüntülerinle onuda üzme onun senin sevgine mutluluğuna ihtiyacı var inş.Allah bana da sizler gibi tekrar hamileliği anne olmayı nasip eder umut oldunuz bana

insallah canım yeniden hamile kalırsın ama bu sefer sağlıkla alırsın kucağına
senin ne kadar oldu

insallah canım yeniden hamile kalırsın ama bu sefer sağlıkla alırsın kucağına
senin ne kadar oldu

cnm geçen yardımlarınız için bi konu açmıştım hani bana oraya ilk sen yazmıştın :) bebeğimi kaybedeli 3 ay oldu şimdi hamilyim test yaptım değerler düşüyo dmştim orda konuşmuştuk :) düşük yaptım işte tekrar kanamam bittti tedaviye de gitmedim bu ay hç gidesim gelmedi yoruldummu pes mi ettim bilmiyorum ama gitmedim bu ay tekrar bilmiyorum aysenazzz bi kaç dua verdi onları yapıcam bu ay tedavisiz deneyelim bu ay da napalım

evet canım kusura bakma şimdi hatırladım
düşük yapmana cok üzüldüm ama hiç korkma yeniden hamile kalırsın
iinsallah bir daha evlad acısının ne azı ne coğu ile sınanırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…