Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

canlar nefrolojiye gittim dün yine.protein kacagımdan dolayı.
0.6ydı kacak.0.8e cıkmıs. ama yapılacak birsey yok dedi nefrolog.
ayda bir kontrol için geleceksin dedi.
burda iş kadın dogumcuna düşüyor dedi.o cok iyi takip etmeli dedi.

maşallah cnm rabbım sağlıkla kucağına almanı nasıp etsın.. kaç haftalık hamılesın şu an? dikişlerde problem yok demi

Aminnn canım, amin inşallahh. 11haftalıgım canım suan ıcın yok cnm benım, ınsallah hıcte olmaz Sezeryan, bır amelıyat canım fızıksel olarak toparlanabılmek cok onemlı o yuzden dayanabılırsen enaz bı 6ay korun derım. Bızım tup bebek dısında alternatıfımız yoktu ve ben evlendıgımden berı hıc korunmamıstım o 2ay korundugumda cok tuhaf gemıstı hep aklımda ya bıdaha hıc olmazsa dusuncesı vardı doktorda neıstıyorsan onu yap,fızıksel ıyılesmeden cok senın psıkolojık ıyılesmeye ıhtıyacın var dedı ve gercektende oyleydı cok sukur Rabbim hıc ummadıgımız anda bır mucıze daha nasıb ettı.. Icım hıc tedırgın degıl ama cunku kaderımızde ne varsa onu yasıyoruz ne bır eksık ne bır fazla, teslım olmus durumdayım sadece hayırlısı dıyorum ve Rabbime sıgınıyorum

ödem var mı aysenaz
Allahım şifa versin cümlemize
tansiyonun düşük ama dimi sıkıntı yok

canım çok güzel demiş arkadaşın.... bende herkes gibi faceye koymak istiyorum onu yok saymak gibi geliyor... ama koyamıyorum da... ve etrafımda acımı küçümseyenler var onlara hiç tahammülüm yok ve görüşmem de... eşimde bende kimseyle görüşmüyoruz tekrarda hamile kalana kadar insan içine çıkmayacam kendi ailem, akrabalarım sağolsun onlar beni anladı hep yanımda oldu eşimde bunun farkında ve o da memlketinden etrafından soğudu inşallah benim memleketime taşınacaz işleri yolunda giderse.... oğluma daha yakın olacam inşallahh (oğlum benim memleketimde)

canım peki bunun tedavisi yok mu ve çok sıkıntılı bir durum değil inşallah.. merak ettim

Canım hiç birşey önermiyor mu dr.lar ilaç vs...?
Ne biliyim düşük doz kortizon fln belki işe yarar, ben gebeliğim boyunca kullanmıştım böyle bekleyelim görelim mantığı ne kadar doğru acaba.
perinatoloğun ne diyor peki bi önlem alınamazmıymış.
Sen yine de çok kafana takma çok ciddi bişi olsaydı eğer muhakkak birşeyler yaparlardı demek ki ciddi boyutlarda değil.
Amaaann neler neler var önemli olan gebeliği hiiiçç sorunsuz geçirmek değil önemli olan vakti zamanında sağlıkla kucağına alabilmek bebeğini,
Hiç korkma canım herşey yolunda gidecek.

Yaa biz bu melek anneleri, yüreği yananlar hepimiz aynıyız galiba,
ben de hiç kimseyi görmek istemiyorum, hiç bir yere gitmek istemiyorum, hiç plan yapamıyorum. Hamile kalana kadar da böyle gidecek buu. Bu acıyı yok sayanlar,bu acıyı küçümseyenler zaten bizim hayatımızda olmayı haketmiyormuş canım. En güzeli hepsini silip atmak.
Ahhh bi hamile kalabilsek o zaman karanlık hayatlarımız aydınlanacak inşallahhh.

bende evden dışarı çıkmıyorum, hayata dönmek istemiyorum hamile kalana kadar bu böyle kalsamda hiç bir zaman eskisi olmayacam hep eksik olacam... bu ay hamile kalırsam tam 5 haftalık hamileyken eşimle ailemin yanına gidecez piknik deniz falan o zman içimde meleğimin kardeşiyle dolaşmak istiyorum açıkçası çok istiyorum.. şu mübarek ayda hamile kalsam çok çok güzel olacak ama en hayırlı vakti rabbim bilr bekleyecez feriham bekleyecez....

İnşallahh canım inşallahh kalırsın,
ben de çok istiyorum hamile olmak.
Artık bizim de yüzümüz gülsün, artık umut dolu günlere uyanalım,
Rabbim bu acıyı bir daha yaşatmasın da bize varsin bekleyelim canımmm.

kızlar korunmayı bırakınca inşallah hemen hamile kalırız bırakanlarda inşallah bu ay bebeklerini içlerinde taşıyolardır rabbim dualarımızı kabul etsin inşallahhhhhhh

canım benim eşimin anne tarafı 5 para etmez cıktı kayınvaldem nerdeyse hepsini sildi
pislik o kadar cok ki
kim sana iyi geliyorsa onlarla konus bu senin en doğal hakkn
bu sürecte bencil ol
ben aglarken teline bakmadığım iki arkadasım bana bozuldu umrumda mı asla değil
ben kızımı kaybedeli 1 ay olmus milletin nazını niyazını cekemem sen de cekme
içinden sevinen bile olur emin ol
bunu tobegukla konusuyorduk acaba bu halimize oh diyen var mıdır diye
varsa da Allah görsün ne diyelim
ben faceimi doğum yaptığım sabah kapadım o halimle direk kapadım
bir dahada acmadım acabilirmiyim de bilmiyorum
kızımın karnımda harika resimleri vardı bir sürü insanın yorumu begenisi onlara dayanamam gibi geliyor
eşim 2-3 hafta kapattı sonra gene actı
ne iyi geliyorsa onu yap

insallah tez zamanda hamile kalırsınız canlarım ama kendinizi bu ay diye cok sartlamayın olur mu
olmazsa bir de ondan ötürü üzmeyin kendinizi

benimde kayınvalidem geri çekti kendini.. annem dedi zaten cenazenin büyüğü küçüğü olmaz dedi.. bir Allahın kulu kapımı çalmadı inanır mısın bazısı telde konuştu o kadar ne olursa olsun hiç birine ihtiyacım yok çok şükür benim sülalem on basar hepsine çocukluğumdan beri görüşmediğim halam bile aradı çekine çekine de olsa aradı... annemlerin evi bir gün boş kalmadı doldu doldu taştı kuzumun cenazesi büyük adam cenazesi gibi oldu neyse o günü düşününce içimdeki ateşler çoğalıyor inşallah bir yanımız eksikte olsa ayağa kalkacaz inşallah
insallah tez zamanda hamile kalırsınız canlarım ama kendinizi bu ay diye cok sartlamayın olur mu
olmazsa bir de ondan ötürü üzmeyin kendinizi

ya melekyavrum üzüleceğimi sanmıyorum çünkü daha 5 ay oldu bir ay daha iyileştim derim ama içimde salak bir umut salak diyorum çünkü bana hiç böyle şeyler olmaz bu ay gebe kalacam gibi bilgisayarı kucağıma falan koymuyorum düşün ilaç almıyorum falan ne bilim garip işte :)
ama bugün rüyamda hastanedeyim yoğunbakımda bebeklere bakıyorum bir tane hemşire hasta yatıyor ama bir yandan da bebek bakıyor gözümün önünde 2 b bebek iyileştirdi gönderdi bağırmışım eşim öyle söyledi neye bağırdıysam artık

benim de eşimin annesi tarafı sonra beni yolda görünce ay kızım evinizi bilmiyorduk diye laf dediler
hiç muhatap olmadım olmam da artık kim ki onlar uyuz seyler
ama eşimin baba tarafı öyle cıkmadı onlar cidden adam cıktı
hatta eşimin üvey babannesi var onu sevmezlerdi
artık kayınbabam kvaldem eşim hepsi cok seviyor
o kadar destek oldu ki o yastaki kadın
Allah razı olsun
yapılan iyilikte kötülükte unutulmuyor
dediğin doğru cenazenin kücüğü büyüğü olmaz
bizde aynısını diyoruz

ödem var mı aysenaz
Allahım şifa versin cümlemize
tansiyonun düşük ama dimi sıkıntı yok

tansiyonum düşük ve su an için ödemim yok cok sükür canım.
amin Mevlam hepimize sifa eylesin.

canım peki bunun tedavisi yok mu ve çok sıkıntılı bir durum değil inşallah.. merak ettim

simdilik yok diyorlar yapılacak birsey.coraspine devam ediyorum.
dogumdan sonra mutlaka tedavi olmalıymısım.

valla feriham hiçbirsey yapılamazmıs su an coraspinden baska.
perinatologumda bunu söyledi.Allah korusun 1500leri 3000 leri görmeyelim dedi.
önümüzdeki aylara bakıcakmısız.ayda bir 24 saatlik idrar testi yapılacak.
3 hafta sonra tekrar ayrıntılı ultrasona giricem.
ne diyimki canım benim ya. doktorlar birer vesile ve mecburum onu dinlemeye.
Allahım iyi sonlar hazırlasın bizlere inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…