haklsın cnm ya nasip kısmett .. Inşallahh bizlerinde hayırlısı ile en kısa en hayırlı zamanda kucağımız dolar
inşallah en hayırlı vakitte en sağlıklı zamanda alırsın yavrunu kucağına bizde inşallah...
ben belki de delirdim oğlum diye belli etmiyorum... ağla ağla evde harap oldum ama yeni bir evlat gelmezse toparlanma çok zor
Ona kesinlikle katılıyorum isallah Rabbim tekrar evlat yazmıştır bize nasip eder tek ilacımız bı kuzucuk sağlıklı uzun ömürlü bir yavru gecen dini yönü kuvvetli bı arkadas duşun artık senin iyileştirecek bak cocuk dedi bende kısmet dedim aaaaa Ceren kızarım sana dedi oğlun hala senin yavrun o senin cocuğun sadece burda değil ebedi hayatta doya daya birlikte olucaksiniz ama ruhları yaratılmış çıkış kapısı sen olan yavrularına izin ver çıksınlar ve seni mutlu etsinler dedi bu laf bana cok iyi geldi evet inanıyorum benim oğlum kaybolmadı var ve o hala benim yavrum hepimiz icin geçerli isallah Allahım guzel seyler yazar
doktora göre baska ama bana göre 17 hafta içindeyim
insallah Rabbim devamını da getirir sağlıkla
canım benim
kız erkek içimden gecen bir sey yoktu
benim için lüx olurdu seçim yapmak
ama kız deyince ağla ağla şiştim
darısı basına canım
Allahım güzelliklerle aglatsın bizi
bu arada hamile kalmadan önce hamilelere o bakış oluyor
hamile kalınca geçiyor emin ol
yeniden bebek sevmeye bile baslayabiliyorsun
ama aklından şu hiç gitmiyor
benim bebegim acaba bu bebekten büyükmü olurdu şimdi
onun kadar mı olurdu nasıl olurdu hep bunlar aklımda
her bebek gördüğümde böyle
bir de ben eczanedeyim ya belki de ondan sürekli bebek görüyorum
başlarda çok zor dayanıyordum
şimdi alıştım sayılır
İsallah devamını getirir meleğim Rabbim nazardan korusun sizi sen tecrubelisin benden zaten evladımın acısı cok büyük sıkıntısı bu acıyla yasamaya çalışmak normal davranmaya çalışmak az salsam kendimi cikamicam cok karanlıklarda kalicam diye hep kendimi o girişi olan ve çıkışı cok zor karanlıktan uzak tutmaya çalışıyorum ama bunun yanında is yerimde etrafımda cok hamile var Ay Allahım bı laf duyuyorum bı soz hic bir icim yaniyor cok kötü oluyorum cız ediyo icim hic bı laf duymasam bile o hamilelerin suratindaki saf hal bı aptal mutluluk kendi o hallerim geliyoo isallah su histen kurtulurum en cok o halden kurtulmak istiyorum inadina yuzlesiyorumda yok bi ciz anlatamam sanki hamile kalsam ay doya doya bı konuşamam gibi geliyo öylece kalicam gibi
DEKOLMAN PLESANTA SONUCU KAYBETTIM CNM 37 HAFTALIKKEN
Allah yardım etsin sanada cnm
Ona kesinlikle katılıyorum isallah Rabbim tekrar evlat yazmıştır bize nasip eder tek ilacımız bı kuzucuk sağlıklı uzun ömürlü bir yavru gecen dini yönü kuvvetli bı arkadas duşun artık senin iyileştirecek bak cocuk dedi bende kısmet dedim aaaaa Ceren kızarım sana dedi oğlun hala senin yavrun o senin cocuğun sadece burda değil ebedi hayatta doya daya birlikte olucaksiniz ama ruhları yaratılmış çıkış kapısı sen olan yavrularına izin ver çıksınlar ve seni mutlu etsinler dedi bu laf bana cok iyi geldi evet inanıyorum benim oğlum kaybolmadı var ve o hala benim yavrum hepimiz icin geçerli isallah Allahım guzel seyler yazar
cnm benm arkadaşın ne güzel demiş bizim evlatlarımız en güzel yerde orası ebedi hayat biz onlarla yine koşup oynıycaz ben zaten kendimi çocuğu yok gibi görmüorum hatta anneler gününde üzülmiyim diye kmse kutlamadı benim anneler günüümü ama bn çok üzüldüm benm oğlum kaybolmadı o hep yanımda ben onun ANNESİYİM dedim ben öpüp koklayamasamda RABBİM öpüp kokluyo oğlumu dedim...
bekle canım kafanı da anca dagıtırsın
kolay mı yasadıklarımız
tez zamanda gecsin insallah bu zaman
biz hamilelere de siz bekleme sürecindekilere de
inan zaman biraz da olsa car
Melek yavrum sana daa etmiştim kız olsun diyo cok sevindim bı o kadarda duygulandim uzun zamandır yazmıyorum ama hep okuyorum.Keten emir berkem aysenaz lavınya ferihan cok dualarimdasiniz ve tüm buradaki melek anneleri ben aynayım 5 ay oldu yavrumu kayelim dogum yapalım 6.5 ay hala icim cayır cayır yanıyor cok etkileniyorum dışarı daki hamilelerden bebeklerden is yerimde herkes hamile belli etmemeye çalışıyorum ama hep icimde bı yangın of Allahım bu mübarek günler hayrına yardım etsin hepimize bazen bı an bırakarsam kendimi deliricem bazen ben bunları nasil yasadım yavrum ah guzel oğlum
canım Allah razı olsun.bende hepinize dua ediyorum.Rabbim kabul etsin.
melekyavrumun dediği gibi hamile kalmadan önce hamilelerden etkileniyorsun.
ama geciyor.o bile geciyor cerenim.ben sadece karnımdakine hemen adapte olamadım.
daha yeni yeni sevmeye baslıyorum.kızıma ihanet gibi hissediyordum sacmada olsa.
korkularını yenmelisin canım ama önce gerekli testleri yaptır vücudunda.
hata ve hatta ben artık check-upa girin diyorum düşünenlere.
şimdiki aklım olsaydı bunu yapardım.dogumdan sonra Allah nasip ederse yapıcam.
cerencim hayatın bize neler biriktirdigini bilemeyiz.artık ruhunu dinlendirmeye calıs.
eşin ne düşünüyor bilmiyorum ama yeni bir bebek hayatına daha iyi bakmana neden olacaktır.
maşallah cnm rabbım sağlıkla kucağına almanı nasıp etsın.. kaç haftalık hamılesın şu an? dikişlerde problem yok demi
canlar nefrolojiye gittim dün yine.protein kacagımdan dolayı.
0.6ydı kacak.0.8e cıkmıs. ama yapılacak birsey yok dedi nefrolog.
ayda bir kontrol için geleceksin dedi.
burda iş kadın dogumcuna düşüyor dedi.o cok iyi takip etmeli dedi.
canım çok güzel demiş arkadaşın.... bende herkes gibi faceye koymak istiyorum onu yok saymak gibi geliyor... ama koyamıyorum da... ve etrafımda acımı küçümseyenler var onlara hiç tahammülüm yok ve görüşmem de... eşimde bende kimseyle görüşmüyoruz tekrarda hamile kalana kadar insan içine çıkmayacam kendi ailem, akrabalarım sağolsun onlar beni anladı hep yanımda oldu eşimde bunun farkında ve o da memlketinden etrafından soğudu inşallah benim memleketime taşınacaz işleri yolunda giderse.... oğluma daha yakın olacam inşallahh (oğlum benim memleketimde)
Yaa biz bu melek anneleri, yüreği yananlar hepimiz aynıyız galiba,
ben de hiç kimseyi görmek istemiyorum, hiç bir yere gitmek istemiyorum, hiç plan yapamıyorum. Hamile kalana kadar da böyle gidecek buu. Bu acıyı yok sayanlar,bu acıyı küçümseyenler zaten bizim hayatımızda olmayı haketmiyormuş canım. En güzeli hepsini silip atmak.
Ahhh bi hamile kalabilsek o zaman karanlık hayatlarımız aydınlanacak inşallahhh.
bende evden dışarı çıkmıyorum, hayata dönmek istemiyorum hamile kalana kadar bu böyle kalsamda hiç bir zaman eskisi olmayacam hep eksik olacam... bu ay hamile kalırsam tam 5 haftalık hamileyken eşimle ailemin yanına gidecez piknik deniz falan o zman içimde meleğimin kardeşiyle dolaşmak istiyorum açıkçası çok istiyorum.. şu mübarek ayda hamile kalsam çok çok güzel olacak ama en hayırlı vakti rabbim bilr bekleyecez feriham bekleyecez....
canım çok güzel demiş arkadaşın.... bende herkes gibi faceye koymak istiyorum onu yok saymak gibi geliyor... ama koyamıyorum da... ve etrafımda acımı küçümseyenler var onlara hiç tahammülüm yok ve görüşmem de... eşimde bende kimseyle görüşmüyoruz tekrarda hamile kalana kadar insan içine çıkmayacam kendi ailem, akrabalarım sağolsun onlar beni anladı hep yanımda oldu eşimde bunun farkında ve o da memlketinden etrafından soğudu inşallah benim memleketime taşınacaz işleri yolunda giderse.... oğluma daha yakın olacam inşallahh (oğlum benim memleketimde)
canım peki bunun tedavisi yok mu ve çok sıkıntılı bir durum değil inşallah.. merak ettim
canım benim eşimin anne tarafı 5 para etmez cıktı kayınvaldem nerdeyse hepsini sildi
pislik o kadar cok ki
kim sana iyi geliyorsa onlarla konus bu senin en doğal hakkn
bu sürecte bencil ol
ben aglarken teline bakmadığım iki arkadasım bana bozuldu umrumda mı asla değil
ben kızımı kaybedeli 1 ay olmus milletin nazını niyazını cekemem sen de cekme
içinden sevinen bile olur emin ol
bunu tobegukla konusuyorduk acaba bu halimize oh diyen var mıdır diye
varsa da Allah görsün ne diyelim
ben faceimi doğum yaptığım sabah kapadım o halimle direk kapadım
bir dahada acmadım acabilirmiyim de bilmiyorum
kızımın karnımda harika resimleri vardı bir sürü insanın yorumu begenisi onlara dayanamam gibi geliyor
eşim 2-3 hafta kapattı sonra gene actı
ne iyi geliyorsa onu yap
insallah tez zamanda hamile kalırsınız canlarım ama kendinizi bu ay diye cok sartlamayın olur mu
olmazsa bir de ondan ötürü üzmeyin kendinizi
benimde kayınvalidem geri çekti kendini.. annem dedi zaten cenazenin büyüğü küçüğü olmaz dedi.. bir Allahın kulu kapımı çalmadı inanır mısın bazısı telde konuştu o kadar ne olursa olsun hiç birine ihtiyacım yok çok şükür benim sülalem on basar hepsine çocukluğumdan beri görüşmediğim halam bile aradı çekine çekine de olsa aradı... annemlerin evi bir gün boş kalmadı doldu doldu taştı kuzumun cenazesi büyük adam cenazesi gibi oldu neyse o günü düşününce içimdeki ateşler çoğalıyor inşallah bir yanımız eksikte olsa ayağa kalkacaz inşallah
ya melekyavrum üzüleceğimi sanmıyorum çünkü daha 5 ay oldu bir ay daha iyileştim derim ama içimde salak bir umut salak diyorum çünkü bana hiç böyle şeyler olmaz bu ay gebe kalacam gibi bilgisayarı kucağıma falan koymuyorum düşün ilaç almıyorum falan ne bilim garip işte :)
ama bugün rüyamda hastanedeyim yoğunbakımda bebeklere bakıyorum bir tane hemşire hasta yatıyor ama bir yandan da bebek bakıyor gözümün önünde 2 b bebek iyileştirdi gönderdi bağırmışım eşim öyle söyledi neye bağırdıysam artık
ödem var mı aysenaz
Allahım şifa versin cümlemize
tansiyonun düşük ama dimi sıkıntı yok
canım peki bunun tedavisi yok mu ve çok sıkıntılı bir durum değil inşallah.. merak ettim
Canım hiç birşey önermiyor mu dr.lar ilaç vs...?
Ne biliyim düşük doz kortizon fln belki işe yarar, ben gebeliğim boyunca kullanmıştım böyle bekleyelim görelim mantığı ne kadar doğru acaba.
perinatoloğun ne diyor peki bi önlem alınamazmıymış.
Sen yine de çok kafana takma çok ciddi bişi olsaydı eğer muhakkak birşeyler yaparlardı demek ki ciddi boyutlarda değil.
Amaaann neler neler var önemli olan gebeliği hiiiçç sorunsuz geçirmek değil önemli olan vakti zamanında sağlıkla kucağına alabilmek bebeğini,
Hiç korkma canım herşey yolunda gidecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?