Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Banada sana benziyodu ama ayni kardesindi diyolar oyle diince daha cok merak ediyorum.kardesime hic kiyamazdim simdi oyle olunca daha bi kiymetli oldu gozumde..

cnmmm m tahmın ettıgımı gıbı kızımızmı gelıyo yoksa ay cok sevındım gerçekten
bu arda tek benı demıstım tatlım kız olduğunu
nasıldı ufaklık hersey yolundamı

cnmmm m tahmın ettıgımı gıbı kızımızmı gelıyo yoksa ay cok sevındım gerçekten
bu arda tek benı demıstım tatlım kız olduğunu
nasıldı ufaklık hersey yolundamı

Evt canım sadece 2 kişi kız dedi biri sendin
herkes erkek diodu tutturamadılar
çok şükür iyimiş büyümüş biraz
o iyi olunca ne agrım ne sızım kaldı şaka gibi
psikolojik sanırım

inşş ketenim inşşş.umudumuz Allah.
o anlar gözümün önüne geldikçe gözlerim doluyor.

Evt canım sadece 2 kişi kız dedi biri sendin
herkes erkek diodu tutturamadılar
çok şükür iyimiş büyümüş biraz
o iyi olunca ne agrım ne sızım kaldı şaka gibi
psikolojik sanırım

masallah canım benim.
onlar iyi oldumu biz hep iyiyiz zaten.
tek korkumuz onlar zaten.
sahsen kendimdeki sorunlar hiç aklıma gelmiyor.
eminim hepimiz aynıyız

73 kılo ıle dopğuma gıttım şu an 58 kıloyumm.. 6 ayı bekleyeceğim bende ya nasıp olrsa korkuorum çünkü ıcım rahat etsın

73 kılo ıle dopğuma gıttım şu an 58 kıloyumm.. 6 ayı bekleyeceğim bende ya nasıp olrsa korkuorum çünkü ıcım rahat etsın

bekle canım kafanı da anca dagıtırsın
kolay mı yasadıklarımız
tez zamanda gecsin insallah bu zaman
biz hamilelere de siz bekleme sürecindekilere de
inan zaman biraz da olsa care

Son düzenleme:

maşallah cnm rabbım sağlıkla kucağına almanı nasıp etsın.. kaç haftalık hamılesın şu an? dikişlerde problem yok demi

bekle canım kafanı da anca dagıtırsın
kolay mı yasadıklarımız
tez zamanda gecsin insallah bu zaman
biz hamilelere de siz bekleme sürecindekilere de
inan zaman biraz da olsa care

öyle cnm ilk günkü gibi kalsa acılar dayanamaz insan.. rabbım sabrını verıyor şükür...ne kadarlık oldu bebeğin..

öyle cnm ilk günkü gibi kalsa acılar dayanamaz insan.. rabbım sabrını verıyor şükür...ne kadarlık oldu bebeğin..

doktora göre baska ama bana göre 17 hafta içindeyim
insallah Rabbim devamını da getirir sağlıkla

Canım ceren nerelerdesin sen,
Valla zaman nasıl da geçiyor dimi bak 6,5 ay olmuş senin,
benim de 7 ay oldu geçen ay korunmayı bıraktık biz rabbim tez vakitte hayırlısını versin inşallah bekleyen herkese tabi,
Ben de senin yaşadıklarının aynısını yaşıyor ve hissediyorum canım, hala ne zaman bir hamile görsem içim yanıyor, nolcak bizim halimiz böyle yahuu benim de acım hiç geçmiyor hala hergün hergün ağlıyorum,
Ne diyeyim inşallah bizim de mutlu olacağımız günler gelir birgün.
Kendine iyi bak hayatım, zaman yaralarımızı saracak elbet, ne kadar iyi olursak yeni bir gebeliğe de o kadar hazır oluruzz.

slha arkadaşım benm bi arkadaşımın tanıdığı sezaryanla doğum yaptıuktan 3 ay snra hamile kalmıl şuanda da hamile doktoruda hiç bir risk sölememiş başka bi arkadaşım sezaryandan 5 ay snra hamile kaldı annemin bi arkadaşı da 25 yıl önce sezaryanla doum yapmış çocukları tedaviyle oluo diye korunmamış 40 gün snra hamile kalmış şimdi iki çocuu da sapasağlam kısmet yani bu işler cnm kaderde ne varsa onu görcez allah ömür verdyse yaşıo.

cnm çok saol bilgi verdiğin için ama ne biliyim çok korkuyorum inşallah hamile deilimdir ben sigara kullanıorum oğluma hamileyken hiç içmedim kaybedince hemen başladım bide o ilacı içtim şmdi bunlar bebeğimi etkilersib istemiorum benm oğlumun zaten böbrekleri çalışmıodu o yzden ciğerleri gelişmemişti şimdi vucüdüm iice temşzlensin öle kalıyım istiyorum ki bebeğime hiç bişy etkş etmesin.gerçi allah bana onu nasip etseydi nasıl olursa olsun sağlıkla doğardı yavrum ama insan düşünüo işte

Doğru söylüyorsun cnm bende senin gibiyim ama senin gibi cesur değilim cok guzel kilo vermiştim 10 gun bı tatil yaptık hop ben hepsini geri aldım sigarayida bırakmadım su 3-4 ay bı hazırlayın kendimi birakicam denemeye başlıcam su protein kaçağı varmi ona baktiricam 24 saatlik bı idrar testi yaptırayım biraz demirim eksik çıktı bu ayki teste ama en önemlisi kilo ve sigara ne guzel oğlumala bırakmıştım bir daha ağzıma sürmem dedim ama sonuc cnm sende kendine iyi bak günler geçiyor cnm isallah mutlu günler gelicek umut ediyorum

haklsın cnm ya nasip kısmett .. Inşallahh bizlerinde hayırlısı ile en kısa en hayırlı zamanda kucağımız dolar

Banada sana benziyodu ama ayni kardesindi diyolar oyle diince daha cok merak ediyorum.kardesime hic kiyamazdim simdi oyle olunca daha bi kiymetli oldu gozumde..

ah canlarım bu görüp görmemeye olayı çok kötü bende oğlumun resmi var ama halaaaa bakamadım benm dışımda ailedeki herkes gördü kuvezdeyken ama ben sezaryanlı olduğum için kaldırmadılar göremedim ertesi güne de çıkamadı oğlum öldüğü zamanda bi el boğazımı sıktı bakamadım oğluma şmdide merakla herkese soruorum ağzı nasıl burnu nasıl diye ahhhh bu acı nasıl dincek bi nasıl dayanıcaz kızlar ahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…