cnm bnm yaa öyle olüyo napalım benim eşim gördü bazen cesaretimi toplayıp ona sorüyorm oda ayyynı sen bükadar olmaz diyo.rüyaya geliince bende göremiyorm 1 sene oldü ama eşim gördüğünü söylüyo biz görmediğimiz içn rüyamızdada göremiyorz heralde
.
O kıyafetler bu evden cıktığında ki halinin tam tersi şenlikle eve gelecek insallah
neden giydirmeyelim ki
melek yavrularımızın hatırası onlar
cüzzamlı mıydı meleklerimiz
iki kızımızı bir arada hatırlarız
cnmmm m tahmın ettıgımı gıbı kızımızmı gelıyo yoksa ay cok sevındım gerçekten
bu arda tek benı demıstım tatlım kız olduğunu
nasıldı ufaklık hersey yolundamı
ayşenazım benim kızımın beşiğide tarif ettiğinin aynısı sadece engi lilaydı.
bizde hep çocuk odasına girer o şarkı söyleyen oyuncğı çaldırır gülerdik aynı şeyleri yaşamışız biliyor musun
inşşş bu bebeklerimizi rabbim bize bağışlayacakta onlar dinleyecek o müzikleri
Evt canım sadece 2 kişi kız dedi biri sendin
herkes erkek diodu tutturamadılar
çok şükür iyimiş büyümüş biraz
o iyi olunca ne agrım ne sızım kaldı şaka gibi
psikolojik sanırım
genelimiz 6 ayı beklledik
hatta ben dişe gittiğimden 2 ay daha da bekledim
bir kaç kişi de benim gibi mecburen bir iki ay daha bekledi
genelde ilk ayda yada 2.,3.,4. aylarda hamile kalındı
onlar için strese girme merak etme hamile kalırsın cabucak
insallah sağlıklı gebelikler saglıklı bebekler olsun da bir iki ay beklensin canım ne olcak
6 aydan önce kalan bir iki kişi diye biliyorum
sen kendine iyi bak dikişlerimiz var sonucta kilonu ver sağlıklı beslen bu sürecte canım
ayaklarını üsütme bir de
bak benim 10 gün önce dikişlerim sızladı 3 gün korkmustum
ayaklarıma corap giydim geçti sonra
keske normal doğum yapabilseymişiz keske
73 kılo ıle dopğuma gıttım şu an 58 kıloyumm.. 6 ayı bekleyeceğim bende ya nasıp olrsa korkuorum çünkü ıcım rahat etsın
bekle canım kafanı da anca dagıtırsın
kolay mı yasadıklarımız
tez zamanda gecsin insallah bu zaman
biz hamilelere de siz bekleme sürecindekilere de
inan zaman biraz da olsa car
Melek yavrum sana daa etmiştim kız olsun diyo cok sevindim bı o kadarda duygulandim uzun zamandır yazmıyorum ama hep okuyorum.Keten emir berkem aysenaz lavınya ferihan cok dualarimdasiniz ve tüm buradaki melek anneleri ben aynayım 5 ay oldu yavrumu kayelim dogum yapalım 6.5 ay hala icim cayır cayır yanıyor cok etkileniyorum dışarı daki hamilelerden bebeklerden is yerimde herkes hamile belli etmemeye çalışıyorum ama hep icimde bı yangın of Allahım bu mübarek günler hayrına yardım etsin hepimize bazen bı an bırakarsam kendimi deliricem bazen ben bunları nasil yasadım yavrum ah guzel oğlum
Ben 3ay sonra kaldım cnm, ama ılk hamılelımde 2,5yıl kalamamıstım es kaynaklı ınfertılıteyız bız esımın urolojı doktoru yıne zaman alabılır kalman ıstersenız bırakın korunmayı surec uzadıkca daha cok yıprancaksın demıstı, ve bende onun gıbı dusunuyordum o ay bıraktık korunmayı ve cok sukur hemen kaldımRabbim tamamına erdırır ınsallahhh, kadın dogum doktorum erken kalmıssın demedı, ya da su tarz sorunlar yasarsında demedı cok sukur, ama fazla kılo almama gayretındeyım ve kendımı yormuyorum sureklı ıstırahat modundayım
kolay mı yasadıklarımız
Melek yavrum sana daa etmiştim kız olsun diyo cok sevindim bı o kadarda duygulandim uzun zamandır yazmıyorum ama hep okuyorum.Keten emir berkem aysenaz lavınya ferihan cok dualarimdasiniz ve tüm buradaki melek anneleri ben aynayım 5 ay oldu yavrumu kayelim dogum yapalım 6.5 ay hala icim cayır cayır yanıyor cok etkileniyorum dışarı daki hamilelerden bebeklerden is yerimde herkes hamile belli etmemeye çalışıyorum ama hep icimde bı yangın of Allahım bu mübarek günler hayrına yardım etsin hepimize bazen bı an bırakarsam kendimi deliricem bazen ben bunları nasil yasadım yavrum ah guzel oğlum
rabbım yardımcın olsun cnm senın de...rabbım acılarımızı dindirsin yüzlerimizi biraz olsun güldürsün inş.... korunmayı bırakmayı düşünmüyor musun 6 buçuk ay olmuş
kolay mı yasadıklarımız
inan zaman biraz da olsa care
rabbım yardımcın olsun cnm senın de...rabbım acılarımızı dindirsin yüzlerimizi biraz olsun güldürsün inş.... korunmayı bırakmayı düşünmüyor musun 6 buçuk ay olmuş
valla daha hem psikolojik olarak hazır değilim daha fizigimide hazır değil cok yıprandım ben 3_4ay daha beklicem sen neden kaybettin bebegini üzmeyecek şe tabi
öyle cnm ilk günkü gibi kalsa acılar dayanamaz insan.. rabbım sabrını verıyor şükür...ne kadarlık oldu bebeğin..
kolay mı yasadıklarımız
canım benim
kız erkek içimden gecen bir sey yoktu
benim için lüx olurdu seçim yapmak
ama kız deyince ağla ağla şiştim
darısı basına canım
Allahım güzelliklerle aglatsın bizi
bu arada hamile kalmadan önce hamilelere o bakış oluyor
hamile kalınca geçiyor emin ol
yeniden bebek sevmeye bile baslayabiliyorsun
ama aklından şu hiç gitmiyor
benim bebegim acaba bu bebekten büyükmü olurdu şimdi
onun kadar mı olurdu nasıl olurdu hep bunlar aklımda
her bebek gördüğümde böyle
bir de ben eczanedeyim ya belki de ondan sürekli bebek görüyorum
başlarda çok zor dayanıyordum
şimdi alıştım sayılır
kolay mı yasadıklarımız
inşallah en hayırlı vakitte en sağlıklı zamanda alırsın yavrunu kucağına bizde inşallah...
ben belki de delirdim oğlum diye belli etmiyorum... ağla ağla evde harap oldum ama yeni bir evlat gelmezse toparlanma çok zor
valla daha hem psikolojik olarak hazır değilim daha fizigimide hazır değil cok yıprandım ben 3_4ay daha beklicem sen neden kaybettin bebegini üzmeyecek şe tabi
DEKOLMAN PLESANTA SONUCU KAYBETTIM CNM 37 HAFTALIKKEN
umutlyz
Hamilelik ve laktasyonda kullanımı: Gebelik Kategorisi C
Teratojenite çalışmaları LUTENYL’in fötus üzerine olumsuz bir etkisi olduğunu
göstermemiştir.
eger ki hamile kalsan da üzme yani kendini
elbette içmesen daha iyi ama
içtiysen de zaten ya hep ya hiç yasası diye birsey var
bebege zarar verirse zaten direk düşer bebek ilk adet döneminde hem de
zarar vermediyse de bebek yasar korkma
Canım ceren nerelerdesin sen,
Valla zaman nasıl da geçiyor dimi bak 6,5 ay olmuş senin,
benim de 7 ay oldu geçen ay korunmayı bıraktık biz rabbim tez vakitte hayırlısını versin inşallah bekleyen herkese tabi,
Ben de senin yaşadıklarının aynısını yaşıyor ve hissediyorum canım, hala ne zaman bir hamile görsem içim yanıyor, nolcak bizim halimiz böyle yahuu benim de acım hiç geçmiyor hala hergün hergün ağlıyorum,
Ne diyeyim inşallah bizim de mutlu olacağımız günler gelir birgün.
Kendine iyi bak hayatım, zaman yaralarımızı saracak elbet, ne kadar iyi olursak yeni bir gebeliğe de o kadar hazır oluruzz.
slha arkadaşım benm bi arkadaşımın tanıdığı sezaryanla doğum yaptıuktan 3 ay snra hamile kalmıl şuanda da hamile doktoruda hiç bir risk sölememiş başka bi arkadaşım sezaryandan 5 ay snra hamile kaldı annemin bi arkadaşı da 25 yıl önce sezaryanla doum yapmış çocukları tedaviyle oluo diye korunmamış 40 gün snra hamile kalmış şimdi iki çocuu da sapasağlam kısmet yani bu işler cnm kaderde ne varsa onu görcez allah ömür verdyse yaşıo.
Banada sana benziyodu ama ayni kardesindi diyolar oyle diince daha cok merak ediyorum.kardesime hic kiyamazdim simdi oyle olunca daha bi kiymetli oldu gozumde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?