Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

umutlyz

Hamilelik ve laktasyonda kullanımı: Gebelik Kategorisi C
Teratojenite çalışmaları LUTENYL’in fötus üzerine olumsuz bir etkisi olduğunu
göstermemiştir.

eger ki hamile kalsan da üzme yani kendini
elbette içmesen daha iyi ama
içtiysen de zaten ya hep ya hiç yasası diye birsey var
bebege zarar verirse zaten direk düşer bebek ilk adet döneminde hem de
zarar vermediyse de bebek yasar korkma

kızşarımızzıı cıftlıoruz desene melekcımmm. hadı ıns..
rabbım hayırlı, saglıklı evlat eylesın insss

kızşarımızzıı cıftlıoruz desene melekcımmm. hadı ıns..
rabbım hayırlı, saglıklı evlat eylesın insss

öperim ben onların totolarını
Allahım o günleri göstersin
en büyük hayalim eşimle bebegimizi alıp tatile cıkmak
belki hep beraber gideriz insallahhhhh

ayyy ne guselll olur ıns.
yanı ins yasıycaz o gunlerii.
rabbım mubarek gunler hurmetıne nasıp etsın ıns. hayaller cok gusel zaten. ıns bu sefer doya doya yasatalımmm

3 mü 2 sezeryan mı oldun sen

2 sezeryan oldum ilk kızım sağ çok şükür 2. kızımı kaybettim...olursa 3 olacak doktorum 4 e izin çıkar demişti
bu arada aysem arkadasımızın ilki sezeryan 2. normal doğumdu araları ne kadar bilmiyorum ama belki içinizden birinin öyle olur..

hadi be
ayseme bak sen helal olsun
hiç gözükmüyor kızlar ya
aynur aysem doğa özay calakan 24 kasım izmirli vet23 nerdesin huhuuhu özlettiniz

Allah bağışlasın cnm kızını.. rabbim ona bır de kardeş nasip etsın inşalahhhhhh... meleğini hangi sebepten kaybettın cnm.. anlatmak zorunda değilsin üzmek istemem senii
inşallah cnm tek temennimiz o oda çook istiyo zaten yavrm bnm.cnm bebeğimi kaybetmemin hiç bi nedeni yok benim hmileliğim çok rahat geçer hiç hamile değil gibi.ne tansiyon şeker hiç bişey.bebeğimdede hiç sorn yoktü dr ümüz tek nedeni olabilir kakasını yütmüş dedi içerde parçalar gördük çünkü dedi.10000 de 1 olüyomş büda napalım rabbim melek annesi olmamızı takdir etmiş

Bugun yine cok kotuyum.hep aglamak geliyo icimden.goremesem de yavrumu cok ozledim.butun gece nasildi, kime benziyodu acaba diye dusundum.allah'a dua ettim ruyamda goreyim diye ama yok ruyamdada goremiyorum

canımm gözlerim dolu dolu oldu.
evet bende senin gibiyim.kızımın esyalarını giydirmek istiyorum yeni bebegime.
birde yüzüde aynı Aysenazıma benzesin istiyorum.
onunla hayal ettiklerimi yapayım,bir yandan onuda yasatayım istiyorum.
bak aglattın beni ya. Rabbim o günleri göstersin bize inş.
birde ne zamandır kızıma gidemedim. cok özledim.
bende kızıma pembe beyaz bir oyun parkı beşiği almıstım.
o kadar özenmiştimki çok güzeldi.üstünden dört bir tarafından
tüller asagı sarkıyor.oyuncagı var sarkı döyleyip dönüyor.
babası her odaya girdiginde caldırır gülerdik.

O kıyafetler bu evden cıktığında ki halinin tam tersi şenlikle eve gelecek insallah
neden giydirmeyelim ki
melek yavrularımızın hatırası onlar
cüzzamlı mıydı meleklerimiz
iki kızımızı bir arada hatırlarız

benimde melekyavrum en büyük hayalim bebeğimle eşimle herşeyden uzak bir tatil ne planlar yapmıştık ramazandan sonra gideriz diye o zamana toparlanır diyorduk
ya bu ay hamile kalacam gibi geliyor çok istediğimden yoksa içime mi doğuyor bilemedim ben tabi

ödüm koptu kötü haber diye çok şükür çokkk sormaya korktum bian

kızlar bişey sorcam... sezaryenden sonra 6 ayı beklemeden hamıle kalan varmı burada? sorun yaşarsın dedı mı doktor erken kalındığı için onu merak edıyoum da... bir de 6 ay sonra korunmayı bırakınca hemen gebe kalan varmı

Bugun yine cok kotuyum.hep aglamak geliyo icimden.goremesem de yavrumu cok ozledim.butun gece nasildi, kime benziyodu acaba diye dusundum.allah'a dua ettim ruyamda goreyim diye ama yok ruyamdada goremiyorum
cnm bnm yaa öyle olüyo napalım benim eşim gördü bazen cesaretimi toplayıp ona sorüyorm oda ayyynı sen bükadar olmaz diyo.rüyaya geliince bende göremiyorm 1 sene oldü ama eşim gördüğünü söylüyo biz görmediğimiz içn rüyamızdada göremiyorz heralde

ayy aysenazım yaa sende benim gibisin eşime bidaha olrmüü kizmi olr erkekmi bilmiyorm ama meleğime benzesin diyorm o gördü ya öyle bişey olsnki ayy meleğimizde aynı böyleydi desin.

genelimiz 6 ayı beklledik
hatta ben dişe gittiğimden 2 ay daha da bekledim
bir kaç kişi de benim gibi mecburen bir iki ay daha bekledi
genelde ilk ayda yada 2.,3.,4. aylarda hamile kalındı
onlar için strese girme merak etme hamile kalırsın cabucak
insallah sağlıklı gebelikler saglıklı bebekler olsun da bir iki ay beklensin canım ne olcak

6 aydan önce kalan bir iki kişi diye biliyorum
sen kendine iyi bak dikişlerimiz var sonucta kilonu ver sağlıklı beslen bu sürecte canım
ayaklarını üsütme bir de
bak benim 10 gün önce dikişlerim sızladı 3 gün korkmustum
ayaklarıma corap giydim geçti sonra
keske normal doğum yapabilseymişiz keske

ayşenazım benim kızımın beşiğide tarif ettiğinin aynısı sadece engi lilaydı.
bizde hep çocuk odasına girer o şarkı söyleyen oyuncğı çaldırır gülerdik aynı şeyleri yaşamışız biliyor musun
inşşş bu bebeklerimizi rabbim bize bağışlayacakta onlar dinleyecek o müzikleri

Ben 3ay sonra kaldım cnm, ama ılk hamılelımde 2,5yıl kalamamıstım es kaynaklı ınfertılıteyız bız esımın urolojı doktoru yıne zaman alabılır kalman ıstersenız bırakın korunmayı surec uzadıkca daha cok yıprancaksın demıstı, ve bende onun gıbı dusunuyordum o ay bıraktık korunmayı ve cok sukur hemen kaldım Rabbim tamamına erdırır ınsallahhh, kadın dogum doktorum erken kalmıssın demedı, ya da su tarz sorunlar yasarsında demedı cok sukur, ama fazla kılo almama gayretındeyım ve kendımı yormuyorum sureklı ıstırahat modundayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…