Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

insallah birsey cıkmayacak canım benim
daha biz bulusucaz bebeklerimizi arkadas yapıcaz
ben kızımla yanına gelicem insallah canım sağlıkla daha ne güzel günler görcez:26::26:

OFFFFFFF az önce bir kadın geldi doğumuna 2 hafta falan kalmıs
hastanede bir kadının doğumuna 12 gün varken bebeğinin kalbi durmus onu anlatıyor
ay cok korktum diyor
kendi kocasının suratı simsiyah kalmıs
her gün bakıyormus bebegi hareket ediyor mu diye
düşünebiliyor musun dio doğuma 12 gün varken ölmüş diyor
her saniye düşünüyorum diyecektim

hiçbirsey diyemedim
kısmet dedim
sinirim bozuldu

Son düzenleme:

canım ben oğlumda içime düştü mide bulantımdan öldüm resmen o yüzden üşüttüm zannettim hep e o kadar erken belirti olmaz neticede.... çok erken başlamıştı ve beni yataklara düşürmüştü bulantım anneme " benim test yapmama gerek yok hemen bulantılarımdan anlarım" demiştim.. annemde o hiç belli olmaz belki hiç miden bulanmaz her hamilelik aynı olmuyor dedimişti..

ama bu telaşlarla mı geçecek gebeliğimiz

Canlar hepımız aynı durumdayız, kımse hamılelıgının tadını cıkaramıyor benımde bulantılarım gecmıstı bugun berbatım kusmam gerı geldı atesım var ve afedersınız ıshalım off cook korkuyorum kasıklarımda da batmalar yok oldu aklım gıdıyo acaba ters gıden bıseyler mı var Allah ım bu 9ay su gıbı gecsın sagsaglım alalım yavrularımızı kucagımıza ınsallahh...

Canım benım hıc yorumlama, benımde hayırlı tek bır ruya gordugum gun yokhep uzucu kafa karıstırıcı seyler goruyorum seytanı ryalar canım hıc takılıp uzme kendını anlatmada kımseye, yasadıklarımız kolay seyler degıl...

Aminn canım amınnn ınsallahhh

Canim arkadaslarim bugün dr'a gittik ve büyük bi sokla gecirdik. Doktorun konusmasi fln degisti ve umdugum basima geldi dedim. Cekinerek bebek gelismemis ayni ufaklikta gecen haftaki gibi dedi. Esimde bende yikildik gözyaslarimizi tutamadik derken adam bi dk birsey gördüm dedi.. Minik kuzum taaa üst göbege dogru kösese yatmis!! Doktor bile sok oldu korktum fakat sapasaglam bakin dedi gösterdi.. Üstelikte kalp atislari bile gördük.. Bir rahat nefes aldik ve dua ettim icimden sen ne büyüksün allahim ne mucizeler yasatiyosun bize diye.. Tabiki o heycanla sormayi unuttum dr'a peki sizce o ufak nokta ne olabilir? Kötü bisey olsa söylerdi degilmi? Esim ikizmi acaba ilerki haftalarda büyüyebilir diyor.. Tedirgin etmedi degil o sey..
Yinede cok sükür allahim tekrar bana bu duygulari yasatti.. Sonuna kadar güzel olur insallah

okurken bir an kötü oldum varya neyse çok şükür bir sıkıntı yokmuş olsa doktr gördüğün gibi tak diye söylüyor merak etme canım.. çikolata ye ultrasona girmeden bebiş hareketlensin doktor rahat baksın :)

çok mutlu oldum canım benim yaaa

Sagol canim valla hala soktayim inanamiyorum.. Yaramaz biri olucak belli :)) insallah bi sikinti yoktur cünki doktorda cok heyecanlandi strese girdi bi an o da demeyi unutmus olabilir bebegi görünce.. Aman kötü bisey olmasinda insallah.. 3 hafta beklicez bide doktor tatile girdi offf
Neyse pozitif olmaya calisayim biraz gördük cok sükür ya o bile yeter.. Gerisi allaha kalmis

aysenaz çok sevindim cnm bebeğin sağlıklıymış çok şükür ne güzel kızın olucakmış cinsiyet farklılığı olmaması bi yerde iyi bşy hç bşy yaşanmamış gbi düşün kızınla hayatına devam etmeye çalış cnm onun senin mutluluklarına çok ihtiyacı var cnm...ayyyyy yerim ben onun elini yaaa şeker şeker onlar :)

amin cnm inş. hç kimseye vermesin rabbim aysenaza da dedim aslına bakarsan bebekleriniz için hç bşy olmamış gbi devam etmeye çalışın onlar için inş.bundan sonra mutluluklar bizleri bekliyodur cnm...

hamilelik takvimi nasıl yapılıyor banada anlatırmısınız

keten helva cnm kaç gündür giremedim seni çok merak ediyodm hmn bi fırsatını bulup sana yazmak istedim çok şükür iyiymiş bebeğin cnm çok sevindim şimdi nasılsınız dikkat et kendine inş. Allahın izniyle sağlıkla alırsın cnm kucağına...

mrblar canlar nasılsınız yeni hamişler katılmamış uzun zamandır girememştim geçmişi okudum biraz melek yarum zelal ayşenz kızlarınızı inş sağselim kucağınıza alırsınız mevlam daima korusun bebişlerimizilavinya ne haber bir gelişme yokmu?

dün sadece bir damla göz yaşı aktı gözümden kontrole gttm dr cinsiyetini söyledi kesin %100 olmasada %80-90 erkek dedi 12+1 deydik dün çok inceledi sonra erkek dedi ama yinede emin olamadım daha erken olduğu için haftaya tekrar gitcem budefa başka dr gtcem öncelik hayırlısı ve sağlıklısı benim için ama içime en başından beri doğmuştu hep oğluşum dedim hareketlerini hissettim ve gecenseneyi hamilelik olarak aynı yaşadım bugüne binlerce kez şükürler olsun RABBİM gönderdi sanırım MUHAMMED AYTUĞUMU RABBİM HERKESİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN İNŞ (AMİN)

rabbim bizleri evlatsız evlatlarımızıda bizsiz bırakmaz inş.2014 e hepimiz kucağı dolu oluruz bütün çektiğimiz acılar döktüğümüz gözyaşları 2013te kalır o acı çektiğimiz en büyük acı olarak kalır rabbim bize beterin beteri varmış dedirtmesin umarım öncelikle Allahtan korkan vatana millete faydalı geleceğin ilimiyle diniyle bilgi sahibi olan salih sahibi çocuklardan eylesin hepimizin yavrularını amin

Son düzenleme:
aysenazcığım, çok geçmiş olsun canım.

Melekyavrum, yaşadıklarını dün gibi hatırlıyorum tatlım. Yine ağlattın beni. Ama inşallah Allah'ın izniyle bu sefer her şey çok güzel olacak
Bu arada ben 13. Haftayı bitiriyorum 1.2 kg da ben aldım. Benimki çok gibi geldi bana

Lavinyacığım,çoğumuzun yaşadığı şeyler aynı malesef. İnsanlar çok kötü! Ve emin ol durumumuza sevinenler de vardır. Sen kendin için, eşin için, yeni bebeğin için bu insanları takmamaya çalış. Ben de senin gibi kimseyle görüşmemiştim, çok bir şey kaybetmiyor insan emin ol! Sen kendine bak canım, çabuk iyileşmeye, toparlamaya bak. Gördün, kimseden hayır yok!

Dilaycığım, Rabbim gönlüne göre vermiş bak! Çok sevindim canım. Benim kontrolde yarın. Bakalım Dr söyleyecek mi cinsiyeti? Öğrenmeyen bir ben kaldım galiba:44:

Emirberkem, gözün Aydın canım. Tamam korkularımız büyük Ama bırak artık lütfen bu kadar negatif olmayı. kötüyü çağırma. En azından bebiş için... Uğurböceğinin bir lafı vardı: bu bebeğinizi meleğinize kurban etmeyin! diye. Ben bu sözü hatırladıkça hep olumlu düşünmeye başlıyorum. Kanama geçirip hastanede yatmama rağmen bu kadar olumsuz düşünmüyorum. Sen de aklına yer et bu cümleyi.
Unutma ayrıca biz sıramızı savdık! Allah tamamına erdirsin inşallah.

Greathopescuğum, iyi olmanıza sevindim canım. Maşallah size Allah sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin inşallah

evet ya zelal nerelerde merak ediyorum
tobeguk kilo alısın iyi canım hatta gayet iyi
sedaecrin cok yememeye calısıyorum fazla ekmek yemiyorum ama iştah acılmaya basladı ama dikkat etmeye baslıcam kilo almamam lazım fazla,beni gecen sefer kilo mahvetti buna izin vermek istemiyorum

kızlar aşırı kabızım ve afedersiniz baya kanama oluyor her büyük tuvaletimi yapısımda canım yanıyor şişlik yapıyor
bunlar çok basit dertler ama ne yapıyorsunuz kabızlığa

bende daha ovulasyon döneminden çıkmadım canım 2 haftaya belli olur bişeler :) ama içimde bir umut var bu ay olacak gibi ramazanın hatrına inşallahhh...

demek erkek genelde aynı cinsiyet herkeste sanırım.. yarım kalan hayalleri tamamlamak içinnn.. çok sevindim canım çokkk mutlu oldum sağlıkla sıhhatle gelsin Muhammed Aytuğun :)

canım bitki çayı falan içme hamilesin her ot yaramaz bol bol meyve suyu iç kayısı hatta.. kabızlık nedir bana sor canım.. çok çekerim

cnm önceki hamileliğimde sabah açk karnına kuru incir yerdim bir yada 2 tane
kabızlığımı önlüyordu istersen bi dene yada kuru kayısı dene bir iki tane ye hemen su iç arkasından

inşşş bizde bayramdan sonra gidince sağlıklıdır bebeğimde cinsiyetini öğreniriz
hep elimi karnıma koyup kızım diyorum sürekli kızım çıkıyor ağzımdan
tek sağlıklı ömrü uzun olsunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…