çok şükür kanamam kesildi canım kasıklarımda ağrılarım var
birde bazen ara ara karnımda sızı oluyor hepsi bu
bi sıkıntım olmazsa bayram sonu gideceğiz doktora 2 li test yapacakmış
16.haftada da tıp fakültesinde detaylı ultrasyona gireceksin dedi
bu bebektede kızındaki gibi bi durum varmı diye.inşşş rabbim o günlere çıkmayı nasip ederde sağ salim
şubatta hayırlısı ile sağ salim doğurur evlat hasretimiz diner
darısı önce sizlerin başına inşşş
kızlar benim neden mide bulantılarım yok ya
bazeen fazlaca yersem bi kerelik mide bulantım oluyor
onun harici bulanmıyor
kızımda daha çok bulantım vardı bu zamanlarda
garibime gidiyor doktoramı gitsemki tekrar
kalbi atıyormu diye
kızlar bugün pek iyi değilim
rüyamda annemleri gördüm kanepede uzanıyordu uyandı
dedim siz gezmeye gidecktiniz hani dedim gitmedik dedi annem
rüyamda anneanneni gördüm .....yi götürmeye geldim dedi dedi
yani anneannem vefat edeli 9 ay oldu annemin rüyasına giriyor ve beni götürmeye geldiğini söylüyor
rüya tabirlerine baktım allah korusun ama ölünün dediği çıkar eceli yaklaşmıştır o insanın diyor
ben babannemin adıyım ya korktum ya babannemi ya beni almaya geldi galiba
Seda benzeri komsumuzun da basina geldi
Onun bebeginde kalp rahatsizligi vardi 7. Aydan sonra ortaya cikti bebegi senin gibi doguma kadar beklediler
Annem bana teselli olsun diye onu anlatti dogumdan sonra
Cunku saglikli bir kiz evladi var
Bizlerede tez zamanda saglikli evlatlar nasip etsin Allahim
kızlar 17 haftayı bitiriyorum 2 kg almısım sizce nasıl cok mu
Canim arkadaslarim bugün dr'a gittik ve büyük bi sokla gecirdik. Doktorun konusmasi fln degisti ve umdugum basima geldi dedim. Cekinerek bebek gelismemis ayni ufaklikta gecen haftaki gibi dedi. Esimde bende yikildik gözyaslarimizi tutamadik derken adam bi dk birsey gördüm dedi.. Minik kuzum taaa üst göbege dogru kösese yatmis!! Doktor bile sok oldu korktum fakat sapasaglam bakin dedi gösterdi.. Üstelikte kalp atislari bile gördük.. Bir rahat nefes aldik ve dua ettim icimden sen ne büyüksün allahim ne mucizeler yasatiyosun bize diye.. Tabiki o heycanla sormayi unuttum dr'a peki sizce o ufak nokta ne olabilir? Kötü bisey olsa söylerdi degilmi? Esim ikizmi acaba ilerki haftalarda büyüyebilir diyor.. Tedirgin etmedi degil o sey..
Yinede cok sükür allahim tekrar bana bu duygulari yasatti.. Sonuna kadar güzel olur insallah
okurken bir an kötü oldum varya neyse çok şükür bir sıkıntı yokmuş olsa doktr gördüğün gibi tak diye söylüyor merak etme canım.. çikolata ye ultrasona girmeden bebiş hareketlensin doktor rahat baksın :)
çok mutlu oldum canım benim yaaa
heee bu arada sanırım yine bir prensesim olacak.
doktor %75 dedi. 4te bir genelde yanılırız dedi.4te 3 tutar dedi.
hayırlısı olsun tabiki.ben hep erkek hissediyordum içimde.
yanıldım sanırım.yanıldıgımada sevindim.bu arada özürlülük olayıda yok çok şükür.
Allahım elini agzına götürüşü su an gözümün önünde.Rabbim bizlere kıymasın inş.
Kızlar bebegim iyiymiş cok şükür çok şükür
doktor cinsiyet kız gibi dedi
gözümden bir damla yas aktı
sonra aşagı indim kan vermeye hüngür hüngür agladım
çok karısık duygular
erkek dese böyle olmazdım ama kız deyince cok tuhaf oldum
veznedeki kız üzmeyin kendinizi hersey düzelir dedi
yok dedim
bir kızım melek oldu şimdi gene kızım olacağını ögrendim duygulandım dedim
gülümsedi kız
Allahım koru yavrularımızı
bizlere evlat acısı yasatma bir daha yallvarırırm
hamilelik takvimi nasıl yapılıyor banada anlatırmısınız
mrblar canlar nasılsınız yeni hamişler katılmamış uzun zamandır girememştim geçmişi okudum biraz melek yarum zelal ayşenz kızlarınızı inş sağselim kucağınıza alırsınız mevlam daima korusun bebişlerimizilavinya ne haber bir gelişme yokmu?
dün sadece bir damla göz yaşı aktı gözümden kontrole gttm dr cinsiyetini söyledi kesin %100 olmasada %80-90 erkek dedi 12+1 deydik dün çok inceledi sonra erkek dedi ama yinede emin olamadım daha erken olduğu için haftaya tekrar gitcem budefa başka dr gtcem öncelik hayırlısı ve sağlıklısı benim için ama içime en başından beri doğmuştu hep oğluşum dedim hareketlerini hissettim ve gecenseneyi hamilelik olarak aynı yaşadım bugüne binlerce kez şükürler olsun RABBİM gönderdi sanırımMUHAMMED AYTUĞUMU RABBİM HERKESİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN İNŞ (AMİN)
evet ya zelal nerelerde merak ediyorum
tobeguk kilo alısın iyi canım hatta gayet iyi
sedaecrin cok yememeye calısıyorum fazla ekmek yemiyorum ama iştah acılmaya basladı ama dikkat etmeye baslıcam kilo almamam lazım fazla,beni gecen sefer kilo mahvetti buna izin vermek istemiyorum
kızlar aşırı kabızım ve afedersiniz baya kanama oluyor her büyük tuvaletimi yapısımda canım yanıyor şişlik yapıyor
bunlar çok basit dertler ama ne yapıyorsunuz kabızlığa
evet ya zelal nerelerde merak ediyorum
tobeguk kilo alısın iyi canım hatta gayet iyi
sedaecrin cok yememeye calısıyorum fazla ekmek yemiyorum ama iştah acılmaya basladı ama dikkat etmeye baslıcam kilo almamam lazım fazla,beni gecen sefer kilo mahvetti buna izin vermek istemiyorum
kızlar aşırı kabızım ve afedersiniz baya kanama oluyor her büyük tuvaletimi yapısımda canım yanıyor şişlik yapıyor
bunlar çok basit dertler ama ne yapıyorsunuz kabızlığa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?