Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

çok sağol canım çok şükür kanamam kesildi şuanda
bayram sonu gideceğiz tekrar
aklımda hep kalbi atıyormu sağlıklımı yaşıyormu diye düşünmedn edemiyorum
allahım sendende güzel haberler gelir inş bu ayy

Emırberkem canım, okurken kanım cekıldı cok korktum neysekı bı goz yanılması yasamıs doktor Rabbim evlatlarımızı korusun ınsallah.. cok sukur kalp atıslarıda duyulmus masallahhh sıze benımde kontrolum yarın ama stresten gozume uyku gırmıyo Rabbim bu mubarek gunlerın hurmetıne yuzumuze gulsun ınsallah AMİNNNNNN. hEpınız dualrımdasınız.

Ben bıraz dengesız beslenıyorum, o yuzden sıstım bıraz canım benımı kabızlıgım kan ılacındanmıs sanırım onu kesınce normale dondum, cok sukur 5,6 gun yapamıyordum ayıptır soylemesı...

Sagol canim amin insallahhh..o ani birdaha yasatmasin allahim cok kötü oldum.. Hersey guzel olacak emin ol icini ferah tut tabi demesi kolay birde benden.. ama meleklerimize güven..
Haber vermeyi unutma kontrolunden sonra :) allah yardimcin olsun

rüyalarla amel etmeyin arkadaslar lütfen.Allaha güvenin.
Onun izniyle hiçbirsey olmayacak inş.
bilinç altı sadece tüm bunlar.psikolojimiz malesef bozuk her ne kadar iyi görünsekte.

Fatma sakin konusma o pisliklerle nasil sinirlendim
Keten bende iyi degilim 3 gundur tekmeleri cok az ve cansiz canimi sıkmak istemiorum ama korkuyorum da

gene diyorum bunlar korku melegim.hiçbirsey olmayacak.
onlar bizim dünyadaki meleklerimiz olacaklar.

keten helvaya söyledigim sey aynen sanada gecerli fatmacım

saolsun ablam falan geliyor uzak oturuyor ama bu haftada eşi sehir dısında oldugu için yanımda simdi.
canım benim bırak ufak tefek yapmaya calıs sadece.
sakın kendini hırpalama.eşin oldugu zaman yapar.
bunuda kafaya takma.hersey bir sekilde hallolur.yeterki siz iyi olun.

masallah canım.cok sevindim.Rabbim hayırlısıyla saglıkla dünyaya gelmesini nasip etsin.
cinsiyet farketmiyor elbette ama aynı olunca yasayamadıklarımızı canlandırmak nasip olur.
Allahım o günleri göstersin inş.

zelali bende merak ediyorum.hiç gözükmüyor.
yakın zamanlarda ugrar inş.kilo alısın gayet iyi melekcim.
bende henüz almadım.hala 62 kilodayım.
kabızlık malsef bendede var.bitki çayı içemiyoruz.
bol su tüketiyorum.

Kızlar ben günde 1 bardak olmak kaydıyla bazen kusburnu bazen yeşilcay bazen ıhlamur içiyorum her zaman değil de arada içiyorum bunlardan birsey olmyormus

midem cok fena bulanıyor bugün ya. kusmamakta cok kötü.
bol su tüketiyorum.günde 2 litre.
birde hareketlerini hissetmeye baslasam tamamen.
birde ablası gibi kasıklarıma oturuyo yaramazım.
sag kasıgımda ne varsa....
o şimdi böyle yaptıkça sanki karnımdaki Aysenazımmış gibi hissediyorum.

selamm kıslar...buralardayım aslında ama. ramazan duzenım bı garıp oldu benım. oruc tutmuorum ama gunun her saatı parsellendı bi sekılde. saat 1o bucuk 11 cıvarı uyabıp kahvaltı tv derken olen oluo. sonra namaz, bıseyler oku drken uc ucbucuk oluo. biraz uyuyorummm yıne. pek uyur oldum. gece esım ııcın kalkınca ole oldum galıba ya da ser de vardı zaten
iyimm bir yaramazlık yok cok sukur. okuyom cıkıom arada. denk gelmedım kımseyle uzun zamandır.
bebiste iyi ins. hareketlerını hıssedınce bıraz daha sakınlaesıp, relax oluo ınsan cok sukur ama bu seferde bugun az oynadı falana takıosunn takmaya ter arıyosunn
haftaya pazartesi kontrolumuz var bakalım hersewy iiidir ins.
bende 20. haftadyım garı ıns. 3 kılo 200 gr almısımmm su dakıkak ıtıbarı ılen.
dun esıme soluom cok mu aldın acaba sankı cok gıbı demez mi.. yuru git biseyden anlamıon dedım ama... ıkıncı gebelık farklıymıs gercekten kılo olarak sıkıntı yok ama karnım dıgerıne gore daha cabuk buyudu be sanki...

ah be cnm cehalet mi diyim vicdansızlık mı diyim bilmiyorum kendileri hiç evlat kaybetmediği için asla anlayamıyolar bizi

cnm kabızlık için hergün aç karnına bir bardak ılık su ve bir tane kivi annemin arkadaşının yıllardır geçmeyen kabızlığı vardı diyetisyen bunu önermiş şmdi hergün çok rahat kadın.hem kivi c vitamini

merhaba 6sene sonra okadar tedavıden sonra dogal yoldan hamıle kalmıştım hersey çok guzel gıdıyordu butun testlerımız temızdı gelişimide guzeldı 2haftamız kalmıştı doguma ramazanın ılkgunu haereket etmemesı uzerıne once saglık ocagına ordanda hastaneye gıttım gorumcemle allahım kabus gıbıydı ebeler nst kalp tışı alamıyorlardı dr geldı ultrasonda baktı çok uzgunum bebek ölmuş dedıgınde sankı odada hayat durdu sesler kesıldı şoka gırmışim aglayamıyorum sadece bagırıyorum dr odaya ındırın sunı sancı verın bıde sakınleştırıcı yapın dedı asansorle aşagıya inerken eşim geldı bebegımız ölmüş dıyebıldım sarıldık agladık zaman benım için durmuştu butun ailem yanımdaydı annemde aglıyordu yaptıkları ignenın etkısıyle aglayamıyordum suan bıle yazarken zorlanıyorum 9saat sancıdan sonra benım zorumla sezeryana aldlılar kızımı eşim gormüş gece sezeryana gıren doktor bebegın gunu dolmuş buyuk bır ıhtımal bebek kakası yemış olabılır demiş kendı dr olacakta hala gunu vardı dıyor otopsıye gondermemiş eşım kıyamamış bende istemezdım bugun 15gun oldu acum hala aynı psıkıyatrını verdıgı ılaçlarla sakınım yemek bıle yıyemıyorum hıçbırsey tat vermıyor tek umudum yenıden hamıle kalıp bebegımı kucagıma almak dr 6ay korunun dedı ama okadar bekleyebılırmıyım bılmıyorum hergun aglıyorum gızlı gızlı

cnm yaaa aboleklerimi görüp yeni birinin yazdıgını farkedince dedim aramıza maalesef bi arkadaş daha katıldı.cnm seni çook iyi hatta en iyi anlayacak melek annelerinin arasına geldin.seni o kadar iyi anlıyorm ki ayynı benim yasadıkalrımı yasamışsın inan.ama senin doğüma daha varmış.allahım yaa hala inanamıyorm okadar benziyoki yaşadıklarımız.ne denirki cnm acının trifi yok telafisi yok .bürda coğü tekrar hamile arkadaşlarımızın benim gibi sayılı var hamile olmayan.bnm 1 sene oldü senin çok yeni daha nası diyim zamanla külleniyo belki ama bazende körükleniyo acımız bürda her düygümüzü paylaşıyorüz çünkü dışardan kim olürsa olsün insanın eşi bile yetmiyo acısını hafifletmeye dindirmeye anlaşılmıyosün sanki.rabbim sabır versin dayanma gücü versin.bebeklerimize kavüşmamıza engel olacak şeyler yaptırmasın

Kızlar ben günde 1 bardak olmak kaydıyla bazen kusburnu bazen yeşilcay bazen ıhlamur içiyorum her zaman değil de arada içiyorum bunlardan birsey olmyormus

bazı otlar yaramıyormuş diye okumuştum.. sende netten oku melekyavrum zaten normalde bitki çaylarının üzerinde 2 bardaktan fazla içmeyin yazıyor bir bardaktan sıkıntı olmaz

canım yaa geçer bulantı tuzlu bişeler ye birazcık çekecez artık napalımm ...

bende bu gece sahurdan sonra yattım yaklaşık yarım saat baş dönmesi çektim deli gibi döndü ama ve midem bulandı kusmamak için zor tuttum kendimi şimdi de midem fena oruçluktan kötü oldu iyice bu arada gebelik belirtisi olamaz 2 hafta var adetime yatıyorum iftar gelsin diye bekliyorumm işte

Allahım dayanma gücü versin arkadasım çok zor yasadıkların hepimiz benZer seylerı yasadık Herseyde bir hayır var Rabbimin bildiği birsey var sende öyle düşünAcımız geçmez ama insanoğluyuz herseye katlanıyoruz Sende en yüksek mertebelere eriştin artık Evladın cennet kapısında seni bekiiyor olacak Rabbimde iyişallah bu dünyada cektiğimiz acının karsılığında bize bu dünyada da evlat verecek iyişşalah hepimize en kısa sürede en doğru zamanda

benimle de cok benzermiş durumun canım
o nst denen cihazdan ben de nefret ediyorum
Allah sana sabır versin
cok zor bir acı ve acın cok tazeymiş
Antalyalımısın geçen burda birinin bebegi de doğuma 2 hafta varken kalbi durmus merak ettim
biz hep burdayız sana derman olmaya calıısıcaz canım

amın canım sankı hıç geçmıycek gıbı gelıyor bana gecelerı aglıyorum banyoda sabah herkes uyurken aglıyorum eşim çok uzuluyor ben agladıkça kızkardeşım yanımda kalıyor annem iş çıkışı gelıyor herkes uzulme yıne olur dıyo ama acım hafıflemıyor işte

bir kişimi daha katıldı aramıza ne yazıkki.
malesef hosgeldin kardeşim.zamanın bize neler biriktirdigini bilemiyoruz.
hersey Rabbimden.istedigin kadar dök içini buraya.yalnız değilsin bunu sakın unutma.
cevrende seni anlamayacak cok kişi olacak.önemseme.anlamalarını bekleme.
birde onlar için üzülme sakın.buraya gel dinleriz biz seni.
Allahım sabır versin inş.

cekiyoruz zaten lavinyam yapacak bişey yok.
ne yesem agzımın tadı bozuluyor ve bu yüzden midemide bulandırıyor.
simdi sana gelince ben hemen umut vermekten yana olmadıgım için
senide heyecanlandırmak istemiyorum.
sadece hepimize bunu diyordum.umutsuz olma ama umudunuda yitirme.
hersey biz insanoglu için.inş o güzel haberide vereceksin en yakın zamanda canım benim.

amın canım suan bıle gozlerım dolu dolu dayanamıyorum hastaneyı o doktoru görmek istemıyorum ben istanbuldayım

bu başlıkta ne zaman farklı bir isim görsem dünyam başıma yıkılıyor sanki yine biri daha aramızda maalesef diyorum.. acını hafifletecek iyi gelecek söylenecek hiç birşey yok sadece senin yaşadıklarını yaşayanlar burada ve acısı taze hepsinin... seni en iyi anlayacak insanlarız benimde 5 ayı geçti hala evden çıkmıyorum ve bende gizli gizli ağlıyorum.. herkes güçlü zannediyor ama değiliz..

ne hissedersen yaz buraya emin ol hepimizin aklından geçen şeyler yazacaksın acın çok taze ilk aylar çok zor sonra geçmez ama acıya alışırsın.... herkesin doktoru 6 ay diyor genelde ama iyileşmene bağlı daha erken izin veren doktorlar da var sen kendini yorma iyi bak kendine vücudun çabuk toparlansın... bak aramızda zor gebe kalan bir arkadaşta vardı doktoru korunmayın demişti 3 ay sonra hamile kaldı rabbimin ol dediğinde olmayan hiç birşey yok yine olacak rabbimin izniyle sen önce dinlenmene bak.. ağla içini dök buraya unutma sadece vaktinin geçmesini bekleyeceksin sonra dünyaya bebeğini getireceksin inşalllah olmuş ya bak yine olur...

cennette bir meleğin var şimdi çok acılısın hissetmiyorsun ama sonra gurur duymaya başlıyorsun cennette bir meleğinin olduğunu ve seni beklediğini bildikçe...

hamıle oldugumu aşure gunu ögrenmıştım bebegım ramazanın ilkgunu öldü yavrum rabbım benden çok sevmış çok zor nefes alamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…