keten helva cnm kaç gündür giremedim seni çok merak ediyodm hmn bi fırsatını bulup sana yazmak istedim çok şükür iyiymiş bebeğin cnm çok sevindim şimdi nasılsınız dikkat et kendine inş. Allahın izniyle sağlıkla alırsın cnm kucağına...
Canim arkadaslarim bugün dr'a gittik ve büyük bi sokla gecirdik. Doktorun konusmasi fln degisti ve umdugum basima geldi dedim. Cekinerek bebek gelismemis ayni ufaklikta gecen haftaki gibi dedi. Esimde bende yikildik gözyaslarimizi tutamadik derken adam bi dk birsey gördüm dedi.. Minik kuzum taaa üst göbege dogru kösese yatmis!! Doktor bile sok oldu korktum fakat sapasaglam bakin dedi gösterdi.. Üstelikte kalp atislari bile gördük.. Bir rahat nefes aldik ve dua ettim icimden sen ne büyüksün allahim ne mucizeler yasatiyosun bize diye.. Tabiki o heycanla sormayi unuttum dr'a peki sizce o ufak nokta ne olabilir? Kötü bisey olsa söylerdi degilmi? Esim ikizmi acaba ilerki haftalarda büyüyebilir diyor.. Tedirgin etmedi degil o sey..
Yinede cok sükür allahim tekrar bana bu duygulari yasatti.. Sonuna kadar güzel olur insallah
evet ya zelal nerelerde merak ediyorum
tobeguk kilo alısın iyi canım hatta gayet iyi
sedaecrin cok yememeye calısıyorum fazla ekmek yemiyorum ama iştah acılmaya basladı ama dikkat etmeye baslıcam kilo almamam lazım fazla,beni gecen sefer kilo mahvetti buna izin vermek istemiyorum
kızlar aşırı kabızım ve afedersiniz baya kanama oluyor her büyük tuvaletimi yapısımda canım yanıyor şişlik yapıyor
bunlar çok basit dertler ama ne yapıyorsunuz kabızlığa
Emırberkem canım, okurken kanım cekıldı cok korktum neysekı bı goz yanılması yasamıs doktor Rabbim evlatlarımızı korusun ınsallah.. cok sukur kalp atıslarıda duyulmus masallahhh sızebenımde kontrolum yarın ama stresten gozume uyku gırmıyo Rabbim bu mubarek gunlerın hurmetıne yuzumuze gulsun ınsallah AMİNNNNNN. hEpınız dualrımdasınız.
kızlar bugün pek iyi değilim
rüyamda annemleri gördüm kanepede uzanıyordu uyandı
dedim siz gezmeye gidecktiniz hani dedim gitmedik dedi annem
rüyamda anneanneni gördüm .....yi götürmeye geldim dedi dedi
yani anneannem vefat edeli 9 ay oldu annemin rüyasına giriyor ve beni götürmeye geldiğini söylüyor
rüya tabirlerine baktım allah korusun ama ölünün dediği çıkar eceli yaklaşmıştır o insanın diyor
ben babannemin adıyım ya korktum ya babannemi ya beni almaya geldi galiba
Fatma sakin konusma o pisliklerle nasil sinirlendim
Keten bende iyi degilim 3 gundur tekmeleri cok az ve cansiz canimi sıkmak istemiorum ama korkuyorum da
YAA KIZLAR anlatmak bile ürkütüyo yaa bende eşimi aşkımı gördüm sahürdan sonra ama çook kötüydüannem vardı yanında hastanedeydi bende düyüp gitmişim bi baktım aşkım yatıyo boylü boyünca allahıım dağlara taşlara kalp krizi geçirmiş vücüdüna aletleri takmışlar konüşmüyodü annee diye nası ağlıyodm çok korktüm çok kilolü kendisi bide sıckta büyün gün güneşin altında çalışıyo korküyorm zaten aradım mesaj attım bbgün çaldırdı rahatladım ayyy allahım ben onsüz bi hayatı düşünemiyorüm yaa bide abdestliydim sahürdan sonraydı abdestliyken gördüğüm rüyalar çook etkiler beni şeytani olmayacagını düşündüğüm için
kızlar temizliğinizi nasıl yapıyorssunuz
ben burda yanlızım yardım edecek kimsem yok eşim yardım ediyor ama o da turizmde gece gec saate kadar calıstığı için iş bana bakıyor
arada yardımcı alıyorum ama o da şimdi ramazan diye burda yok
dün sadece bir damla göz yaşı aktı gözümden kontrole gttm dr cinsiyetini söyledi kesin %100 olmasada %80-90 erkek dedi 12+1 deydik dün çok inceledi sonra erkek dedi ama yinede emin olamadım daha erken olduğu için haftaya tekrar gitcem budefa başka dr gtcem öncelik hayırlısı ve sağlıklısı benim için ama içime en başından beri doğmuştu hep oğluşum dedim hareketlerini hissettim ve gecenseneyi hamilelik olarak aynı yaşadım bugüne binlerce kez şükürler olsun RABBİM gönderdi sanırımMUHAMMED AYTUĞUMU RABBİM HERKESİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN İNŞ (AMİN)
sedaecrin cok yememeye calısıyorum fazla ekmek yemiyorum ama iştah acılmaya basladı ama dikkat etmeye baslıcam kilo almamam lazım fazla,beni gecen sefer kilo mahvetti buna izin vermek istemiyorum
kızlar aşırı kabızım ve afedersiniz baya kanama oluyor her büyük tuvaletimi yapısımda canım yanıyor şişlik yapıyor
bende doğum yaptığımda öğrendim bebeğimin karnının içinde kocaman bi kitle olduğunu
durumunun ciddi olduğunu beni odaya aldıktan sonra eşimin anne babasıda var benim ailemde var
eşimin annesi utanmadan çocuğun hasta olduğunu saklayalım kimse duymasın diyor düşün yani
senin evladının evladı gidiyor gözünün önünde sen oturduğun ilçedeki insanlar akrabalar duymasın kimseye söylemeyelim diyorsun
neler neler yaşadım bende benim canımdan can gidiyor sen millet ne der derdindesin.
cnm yaaa aboleklerimi görüp yeni birinin yazdıgını farkedince dedim aramıza maalesef bi arkadaş daha katıldı.cnm seni çook iyi hatta en iyi anlayacak melek annelerinin arasına geldin.seni o kadar iyi anlıyorm ki ayynı benim yasadıkalrımı yasamışsın inan.ama senin doğüma daha varmış.allahım yaa hala inanamıyorm okadar benziyoki yaşadıklarımız.ne denirki cnm acının trifi yok telafisi yok .bürda coğü tekrar hamile arkadaşlarımızın benim gibi sayılı var hamile olmayan.bnm 1 sene oldü senin çok yeni daha nası diyim zamanla külleniyo belki ama bazende körükleniyo acımız bürda her düygümüzü paylaşıyorüz çünkü dışardan kim olürsa olsün insanın eşi bile yetmiyo acısını hafifletmeye dindirmeye anlaşılmıyosün sanki.rabbim sabır versin dayanma gücü versin.bebeklerimize kavüşmamıza engel olacak şeyler yaptırmasınmerhaba 6sene sonra okadar tedavıden sonra dogal yoldan hamıle kalmıştım hersey çok guzel gıdıyordu butun testlerımız temızdı gelişimide guzeldı 2haftamız kalmıştı doguma ramazanın ılkgunu haereket etmemesı uzerıne once saglık ocagına ordanda hastaneye gıttım gorumcemle allahım kabus gıbıydı ebeler nst kalp tışı alamıyorlardı dr geldı ultrasonda baktı çok uzgunum bebek ölmuş dedıgınde sankı odada hayat durdu sesler kesıldı şoka gırmışim aglayamıyorum sadece bagırıyorum dr odaya ındırın sunı sancı verın bıde sakınleştırıcı yapın dedı asansorle aşagıya inerken eşim geldı bebegımız ölmüş dıyebıldım sarıldık agladık zaman benım için durmuştu butun ailem yanımdaydı annemde aglıyordu yaptıkları ignenın etkısıyle aglayamıyordum suan bıle yazarken zorlanıyorum 9saat sancıdan sonra benım zorumla sezeryana aldlılar kızımı eşim gormüş gece sezeryana gıren doktor bebegın gunu dolmuş buyuk bır ıhtımal bebek kakası yemış olabılır demiş kendı dr olacakta hala gunu vardı dıyor otopsıye gondermemiş eşım kıyamamış bende istemezdım bugun 15gun oldu acum hala aynı psıkıyatrını verdıgı ılaçlarla sakınım yemek bıle yıyemıyorum hıçbırsey tat vermıyor tek umudum yenıden hamıle kalıp bebegımı kucagıma almak dr 6ay korunun dedı ama okadar bekleyebılırmıyım bılmıyorum hergun aglıyorum gızlı gızlı
Kızlar ben günde 1 bardak olmak kaydıyla bazen kusburnu bazen yeşilcay bazen ıhlamur içiyorum her zaman değil de arada içiyorum bunlardan birsey olmyormus
midem cok fena bulanıyor bugün ya. kusmamakta cok kötü.
bol su tüketiyorum.günde 2 litre.
birde hareketlerini hissetmeye baslasam tamamen.
birde ablası gibi kasıklarıma oturuyo yaramazım.
sag kasıgımda ne varsa....
o şimdi böyle yaptıkça sanki karnımdaki Aysenazımmış gibi hissediyorum.
merhaba 6sene sonra okadar tedavıden sonra dogal yoldan hamıle kalmıştım hersey çok guzel gıdıyordu butun testlerımız temızdı gelişimide guzeldı 2haftamız kalmıştı doguma ramazanın ılkgunu haereket etmemesı uzerıne once saglık ocagına ordanda hastaneye gıttım gorumcemle allahım kabus gıbıydı ebeler nst kalp tışı alamıyorlardı dr geldı ultrasonda baktı çok uzgunum bebek ölmuş dedıgınde sankı odada hayat durdu sesler kesıldı şoka gırmışim aglayamıyorum sadece bagırıyorum dr odaya ındırın sunı sancı verın bıde sakınleştırıcı yapın dedı asansorle aşagıya inerken eşim geldı bebegımız ölmüş dıyebıldım sarıldık agladık zaman benım için durmuştu butun ailem yanımdaydı annemde aglıyordu yaptıkları ignenın etkısıyle aglayamıyordum suan bıle yazarken zorlanıyorum 9saat sancıdan sonra benım zorumla sezeryana aldlılar kızımı eşim gormüş gece sezeryana gıren doktor bebegın gunu dolmuş buyuk bır ıhtımal bebek kakası yemış olabılır demiş kendı dr olacakta hala gunu vardı dıyor otopsıye gondermemiş eşım kıyamamış bende istemezdım bugun 15gun oldu acum hala aynı psıkıyatrını verdıgı ılaçlarla sakınım yemek bıle yıyemıyorum hıçbırsey tat vermıyor tek umudum yenıden hamıle kalıp bebegımı kucagıma almak dr 6ay korunun dedı ama okadar bekleyebılırmıyım bılmıyorum hergun aglıyorum gızlı gızlı
merhaba 6sene sonra okadar tedavıden sonra dogal yoldan hamıle kalmıştım hersey çok guzel gıdıyordu butun testlerımız temızdı gelişimide guzeldı 2haftamız kalmıştı doguma ramazanın ılkgunu haereket etmemesı uzerıne once saglık ocagına ordanda hastaneye gıttım gorumcemle allahım kabus gıbıydı ebeler nst kalp tışı alamıyorlardı dr geldı ultrasonda baktı çok uzgunum bebek ölmuş dedıgınde sankı odada hayat durdu sesler kesıldı şoka gırmışim aglayamıyorum sadece bagırıyorum dr odaya ındırın sunı sancı verın bıde sakınleştırıcı yapın dedı asansorle aşagıya inerken eşim geldı bebegımız ölmüş dıyebıldım sarıldık agladık zaman benım için durmuştu butun ailem yanımdaydı annemde aglıyordu yaptıkları ignenın etkısıyle aglayamıyordum suan bıle yazarken zorlanıyorum 9saat sancıdan sonra benım zorumla sezeryana aldlılar kızımı eşim gormüş gece sezeryana gıren doktor bebegın gunu dolmuş buyuk bır ıhtımal bebek kakası yemış olabılır demiş kendı dr olacakta hala gunu vardı dıyor otopsıye gondermemiş eşım kıyamamış bende istemezdım bugun 15gun oldu acum hala aynı psıkıyatrını verdıgı ılaçlarla sakınım yemek bıle yıyemıyorum hıçbırsey tat vermıyor tek umudum yenıden hamıle kalıp bebegımı kucagıma almak dr 6ay korunun dedı ama okadar bekleyebılırmıyım bılmıyorum hergun aglıyorum gızlı gızlı
cnm yaaa aboleklerimi görüp yeni birinin yazdıgını farkedince dedim aramıza maalesef bi arkadaş daha katıldı.cnm seni çook iyi hatta en iyi anlayacak melek annelerinin arasına geldin.seni o kadar iyi anlıyorm ki ayynı benim yasadıkalrımı yasamışsın inan.ama senin doğüma daha varmış.allahım yaa hala inanamıyorm okadar benziyoki yaşadıklarımız.ne denirki cnm acının trifi yok telafisi yok .bürda coğü tekrar hamile arkadaşlarımızın benim gibi sayılı var hamile olmayan.bnm 1 sene oldü senin çok yeni daha nası diyim zamanla külleniyo belki ama bazende körükleniyo acımız bürda her düygümüzü paylaşıyorüz çünkü dışardan kim olürsa olsün insanın eşi bile yetmiyo acısını hafifletmeye dindirmeye anlaşılmıyosün sanki.rabbim sabır versin dayanma gücü versin.bebeklerimize kavüşmamıza engel olacak şeyler yaptırmasın
canım yaa geçer bulantı tuzlu bişeler ye birazcık çekecez artık napalımm ...
bende bu gece sahurdan sonra yattım yaklaşık yarım saat baş dönmesi çektim deli gibi döndü ama ve midem bulandı kusmamak için zor tuttum kendimi şimdi de midem fena oruçluktan kötü oldu iyice bu arada gebelik belirtisi olamaz 2 hafta var adetime yatıyorum iftar gelsin diye bekliyorumm işte
benimle de cok benzermiş durumun canım
o nst denen cihazdan ben de nefret ediyorum
Allah sana sabır versin
cok zor bir acı ve acın cok tazeymiş
Antalyalımısın geçen burda birinin bebegi de doğuma 2 hafta varken kalbi durmus merak ettim
biz hep burdayız sana derman olmaya calıısıcaz canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?