bir kişimi daha katıldı aramıza ne yazıkki.
malesef hosgeldin kardeşim.zamanın bize neler biriktirdigini bilemiyoruz.
hersey Rabbimden.istedigin kadar dök içini buraya.yalnız değilsin bunu sakın unutma.
cevrende seni anlamayacak cok kişi olacak.önemseme.anlamalarını bekleme.
birde onlar için üzülme sakın.buraya gel dinleriz biz seni.
Allahım sabır versin inş.
cekiyoruz zaten lavinyam yapacak bişey yok.
ne yesem agzımın tadı bozuluyor ve bu yüzden midemide bulandırıyor.
simdi sana gelince ben hemen umut vermekten yana olmadıgım için
senide heyecanlandırmak istemiyorum.
sadece hepimize bunu diyordum.umutsuz olma ama umudunuda yitirme.
hersey biz insanoglu için.inş o güzel haberide vereceksin en yakın zamanda canım benim.
hamıle oldugumu aşure gunu ögrenmıştım bebegım ramazanın ilkgunu öldü yavrum rabbım benden çok sevmış çok zor nefes alamıyorum
merhaba 6sene sonra okadar tedavıden sonra dogal yoldan hamıle kalmıştım hersey çok guzel gıdıyordu butun testlerımız temızdı gelişimide guzeldı 2haftamız kalmıştı doguma ramazanın ılkgunu haereket etmemesı uzerıne once saglık ocagına ordanda hastaneye gıttım gorumcemle allahım kabus gıbıydı ebeler nst kalp tışı alamıyorlardı dr geldı ultrasonda baktı çok uzgunum bebek ölmuş dedıgınde sankı odada hayat durdu sesler kesıldı şoka gırmışim aglayamıyorum sadece bagırıyorum dr odaya ındırın sunı sancı verın bıde sakınleştırıcı yapın dedı asansorle aşagıya inerken eşim geldı bebegımız ölmüş dıyebıldım sarıldık agladık zaman benım için durmuştu butun ailem yanımdaydı annemde aglıyordu yaptıkları ignenın etkısıyle aglayamıyordum suan bıle yazarken zorlanıyorum 9saat sancıdan sonra benım zorumla sezeryana aldlılar kızımı eşim gormüş gece sezeryana gıren doktor bebegın gunu dolmuş buyuk bır ıhtımal bebek kakası yemış olabılır demiş kendı dr olacakta hala gunu vardı dıyor otopsıye gondermemiş eşım kıyamamış bende istemezdım bugun 15gun oldu acum hala aynı psıkıyatrını verdıgı ılaçlarla sakınım yemek bıle yıyemıyorum hıçbırsey tat vermıyor tek umudum yenıden hamıle kalıp bebegımı kucagıma almak dr 6ay korunun dedı ama okadar bekleyebılırmıyım bılmıyorum hergun aglıyorum gızlı gızlı
bu arada bıraz sacma su vakıtte unalrı dusunmek, zaten bız ne dusunsekde rabbım ılahı planını yapıo zaten ama.. bısey sorucam ya...
ıns o vakte saglıkla erısırız ama ben sezaryenımde yani kızımn kalp atılsarının dustugunu, doktorların telasını, bebegımın oldugunu ayıkken hatta ılk kesıyı bıle ayıkken aldım. yani aslında hatırlanmaması gereken herseyi hatırlıorum. ve ben sımdı yenıden sezaryende
epıdural olamam o ana sahıt olmak ıstemem. sadece benı uyutsunlar ve hersey olsun gıbı dusunuorum.
yani epudural benım icin buyuk travma olurmus gıbı gelıo.
sız ne dusunuosunuz?
Kızlar ya bişey soracağım size
şu dışarda satılan etsiz çiğ köfteden yesemmi acaba yaaa
canım çekti lüten bi cvp
geçenlerde 3 tanecik yedim de
merhaba 6sene sonra okadar tedavıden sonra dogal yoldan hamıle kalmıştım hersey çok guzel gıdıyordu butun testlerımız temızdı gelişimide guzeldı 2haftamız kalmıştı doguma ramazanın ılkgunu haereket etmemesı uzerıne once saglık ocagına ordanda hastaneye gıttım gorumcemle allahım kabus gıbıydı ebeler nst kalp tışı alamıyorlardı dr geldı ultrasonda baktı çok uzgunum bebek ölmuş dedıgınde sankı odada hayat durdu sesler kesıldı şoka gırmışim aglayamıyorum sadece bagırıyorum dr odaya ındırın sunı sancı verın bıde sakınleştırıcı yapın dedı asansorle aşagıya inerken eşim geldı bebegımız ölmüş dıyebıldım sarıldık agladık zaman benım için durmuştu butun ailem yanımdaydı annemde aglıyordu yaptıkları ignenın etkısıyle aglayamıyordum suan bıle yazarken zorlanıyorum 9saat sancıdan sonra benım zorumla sezeryana aldlılar kızımı eşim gormüş gece sezeryana gıren doktor bebegın gunu dolmuş buyuk bır ıhtımal bebek kakası yemış olabılır demiş kendı dr olacakta hala gunu vardı dıyor otopsıye gondermemiş eşım kıyamamış bende istemezdım bugun 15gun oldu acum hala aynı psıkıyatrını verdıgı ılaçlarla sakınım yemek bıle yıyemıyorum hıçbırsey tat vermıyor tek umudum yenıden hamıle kalıp bebegımı kucagıma almak dr 6ay korunun dedı ama okadar bekleyebılırmıyım bılmıyorum hergun aglıyorum gızlı gızlı
canım çekti lüten bi cvp
saklama gereği düyüyosün dimi acını gözyaşlarını seni üzülselerde yeterince anlamadıklarını düşünüyosün aynıydık hepimiz cnm.bnm eşimde bana çok ağladımı ağlama isyan etmiş olürsün diyodü.hem bidaha olür falan tamam olück ama o laf bile canını sıkıyo insanın ama onlarda haklı işte ne desinler.hep diyorüz bürda bizi bizden baskası anlayamaazzamın canım sankı hıç geçmıycek gıbı gelıyor bana gecelerı aglıyorum banyoda sabah herkes uyurken aglıyorum eşim çok uzuluyor ben agladıkça kızkardeşım yanımda kalıyor annem iş çıkışı gelıyor herkes uzulme yıne olur dıyo ama acım hafıflemıyor işte
cnm bnm.benim düşüncem ben yine epidüral yada spinal neyse öyle olürdüm.tmm o an gelcek hep aklına belki ama aniti etki gibi bişey işte bebeğimi inşallah olürsa tabii ilk ben görmek koklamak istiyorüm.hem daha rahat.ben ilk kızımda gwnwl anestezi oldüm çok kötüydü bünda daha rahattım diyesim gelmiyo ama öyleydi bide özel hastaneydi bide meleğim sağ olsa herşey çok güzeldi.benim tavsiyem epidüral yönünde cnmbu arada bıraz sacma su vakıtte unalrı dusunmek, zaten bız ne dusunsekde rabbım ılahı planını yapıo zaten ama.. bısey sorucam ya...
ıns o vakte saglıkla erısırız ama ben sezaryenımde yani kızımn kalp atılsarının dustugunu, doktorların telasını, bebegımın oldugunu ayıkken hatta ılk kesıyı bıle ayıkken aldım. yani aslında hatırlanmaması gereken herseyi hatırlıorum. ve ben sımdı yenıden sezaryende
epıdural olamam o ana sahıt olmak ıstemem. sadece benı uyutsunlar ve hersey olsun gıbı dusunuorum.
sız ne dusunuosunuz?
ayyy kız bü sorülürmüü ye canın istiyosa hamişsin senKızlar ya bişey soracağım size
canım çekti lüten bi cvp
Canııııım başın sağolsunmerhaba 6sene sonra okadar tedavıden sonra dogal yoldan hamıle kalmıştım hersey çok guzel gıdıyordu butun testlerımız temızdı gelişimide guzeldı 2haftamız kalmıştı doguma ramazanın ılkgunu haereket etmemesı uzerıne once saglık ocagına ordanda hastaneye gıttım gorumcemle allahım kabus gıbıydı ebeler nst kalp tışı alamıyorlardı dr geldı ultrasonda baktı çok uzgunum bebek ölmuş dedıgınde sankı odada hayat durdu sesler kesıldı şoka gırmışim aglayamıyorum sadece bagırıyorum dr odaya ındırın sunı sancı verın bıde sakınleştırıcı yapın dedı asansorle aşagıya inerken eşim geldı bebegımız ölmüş dıyebıldım sarıldık agladık zaman benım için durmuştu butun ailem yanımdaydı annemde aglıyordu yaptıkları ignenın etkısıyle aglayamıyordum suan bıle yazarken zorlanıyorum 9saat sancıdan sonra benım zorumla sezeryana aldlılar kızımı eşim gormüş gece sezeryana gıren doktor bebegın gunu dolmuş buyuk bır ıhtımal bebek kakası yemış olabılır demiş kendı dr olacakta hala gunu vardı dıyor otopsıye gondermemiş eşım kıyamamış bende istemezdım bugun 15gun oldu acum hala aynı psıkıyatrını verdıgı ılaçlarla sakınım yemek bıle yıyemıyorum hıçbırsey tat vermıyor tek umudum yenıden hamıle kalıp bebegımı kucagıma almak dr 6ay korunun dedı ama okadar bekleyebılırmıyım bılmıyorum hergun aglıyorum gızlı gızlı
Valla canım sen de çok şey yaşadın doğumda. Bizim içn bile çok büyük travma ki, Senin için çoook daha büyük travma olur tabiki. Hem genel anestezi vücut içn daha sağlıklı diyorlar. Ben de genel tercih ederim gibi geliyor. (Tabi bir şey olur, bir şey duyarım, yarın fikrimi değiştiririm, o zaman da yalancı durumuna düşmeyeyim bakbu arada bıraz sacma su vakıtte unalrı dusunmek, zaten bız ne dusunsekde rabbım ılahı planını yapıo zaten ama.. bısey sorucam ya...
yani epudural benım icin buyuk travma olurmus gıbı gelıo. sız ne dusunuosunuz?
Canım ben de yedim.Kızlar ya bişey soracağım size
canım çekti lüten bi cvp geçenlerde 3 tanecik yedim de
bu arada bıraz sacma su vakıtte unalrı dusunmek, zaten bız ne dusunsekde rabbım ılahı planını yapıo zaten ama.. bısey sorucam ya...
sız ne dusunuosunuz?
epidural beni de aşar canım Rabbim o günleri sağlıkla göstersin de belli mi olur belki cesaretimiz olur
yarın kontrolüm var kızlar insallah bir sıkıntı olmaz bu kontrol cok önemli ayrıntılı ultrason yapacak doktor
tekrar preeklamsi yasayıp yasamayacağım belli olabilecek
hayırlı haberlerle dönerim insallah
duanızı eksik etmeyin
Hadi bakalım hayırlı haberlerle gel kuzum. Pozitif git, pozitif gel inşallah
Canııııım başın sağolsunallahım gani gani sabırlar versin...
daha bugün eşime dedim ki: ne büyükmüş acım, nasıl büyükmüş yürek yangınım, nasıl dayanmışım, kafayı yememişim.. Rabbim her şeye Kadir, nasıl da sabrını vermiş!
Muhtemelen sen de şu an bunları hissediyorsun ama inan bir gün küllenecek acın. O zamana kadar Allah yardımcın olsun canım.
Gel buraya, içini dök. Herkes seni dinleyecektir burda emin ol. Çünkü biz biliriz bu acıyı. Diğer insanlar ise sadece "amaaan daha gençsiniz bi daha olur", "küçücük bebekti, kucağına bile almadın, insanlar kocaman evlatlarını kaybediyor", "bilmem kim bilmem kaç tane düşürdü de" vs vs gibi saçma cümleler kurar, seni daha çok incitir. O yüzden gel buraya istediğin gibi acını kus.
Allah'a emanet ol...
Valla canım sen de çok şey yaşadın doğumda. Bizim içn bile çok büyük travma ki, Senin için çoook daha büyük travma olur tabiki. Hem genel anestezi vücut içn daha sağlıklı diyorlar. Ben de genel tercih ederim gibi geliyor. (Tabi bir şey olur, bir şey duyarım, yarın fikrimi değiştiririm, o zaman da yalancı durumuna düşmeyeyim bak)
Canım ben de yedim.
Melekyavruuum, canım sabahları aç karna kayısı, dimesin bağırsak çalıştırıcı diyet ayva suyu, zeytin yağı içmek aklıma gelenler. Geçmiş olsun...
Bugün diğer Dr a gittim. Previa var dediama tehlike teşkil etmiyor, tamamen kapatmıyor bu sefer, inşallah yukarı çıkar dedi
Yani diğer Dr moral vermek için yok demişinşallah bu sefer her şey güzel olur hepimiz için...
sız ne dusunuosunuz?
canım çekti lüten bi cvp
sız ne dusunuosunuz?
Valla yedim bile biraz acıymış ama
kızlar ya kusura bakmayın sizde başka kimseye soramıyorum
ya dün geceden beri sağ kasığımın biraz aşağısında bi ağrı var
hala geçmedi kendimide korkutmak istemiyorum ama
panik oluyorum işyerindede yalnızım çakılı kaldım bugün
yarın sabah devlet hastenesine bi gideyim diyorum
en azından kalp atışını inşşş duysam rahatlarım belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?