Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

denoz offf canım naptın hüngür hüngür agladım
o kadar benzer seyler yasıyoruz ki hepimiz
Allahım bir daha bu acıyla sınamasın bizleri
cok zor cok
sana sadece sabır diliyorum
meleğin şimdi benim meleğimin yanında oyuna daldılar bile annesi
sadece bunu düşün onlar cok mutlu acı ceken sadece biziz
ama sonsuz hayatta kavusucaz ve hiç ayrılmıcaz
herkesin bencil olduğu o günde meleklerimiz kosarak yanımıza gelecek Allahım annemsiz babamsız cennte girmem ben diyecekler
vuslat günümüz elbet gelecek
o zamana kadar sadece sabır

Melekyavrum çok saol, seni de hamileyken ve bu durumundayken ağlatmak istemezdim
Biliyorum meleklerimiz hep beraber çok mutlular ve bizi bekliyorlar...Bu dünyada herşeyin bir sebebi olduğuna inanıyorum ve güzel allahım bizim de yüzümüz güldürecek inşallah...
Aşağı yukarı çoğunuzun neler yaşadığını biliyorum, bunları yazmadan önce topiği okudum ve hepinizin nelerden geçtiğini, ne büyük acılar yaşadığını gördüm hissettim...Hepimize Allahım bol sabır versin...özellikle şimdi sizler hamilesiniz ya heyecanınızı stresinizi unuttursun yarabbim...
Doğumdan bu yana hiç isyan etmedim hiç neden ben demedim..sadece acımı içime akıttım...Biliyorum güzel günler bize de gelecek...sadece bu dönemin biraz daha hızlı geçmesini istiyorum...
Çok canım acıyor çok yanıyor ama sizleri gördükçe de umutlanıyorum...

allah sabrını artırsınn. hıkayelerımızı okurkenn herkes kendını buluo. benımde gunum gecmıstı. kakasını yutmustu
bu acıyı ne tarıf edebılırz ..yasamak cok zor gercekten.
rabbım ıns yenıden hayırlı evlatlar nasıp etsın hepımıze. ıns bır daha yasatmasın melek annelerınee...

Amin zelalperd....inşallah hiçbirimiz yaşamayız bi daha ve hepimize sağlıklı huzurlu uzunnnnn ömürlü çocuklar nasip olsun...
Biliyorum senin hikayen çok zorlu yaşadığın ameliyat travması...inşallah bu sefer sağlıkla istediğin gibi alırsın bebeğini kucağına...

Son düzenleme:

ole canım ya. senın hıkayneı okuyunca...tamda yasamktan korktugum bı sahne... rabbım yasatmasın bır daha. zaten dun ondan sormustum kıslarada. yani zaten zor bır sezaryen olmustum. o yuzden artık ' bebegımı ılk ben gormek ıstıorum' fantazısını sımdılık dusnemıorum. hayal bıle edemıorum. ama bılınmez belkı sonra fıkrım degısır ama. suan resmen doktor fobım oldu.
normal zamanda 9 a6 olan tansıonum. doktor randevularından bır saat once 14 e cıkıo. doktordan cıkıp yenıden olcuorum yıne 9 a 10 a dusmus... yanı amelıyat anında tansıonum nolur aklım almıo. nasıp artık... rabbım kararlamıstır zaten.

Ben de düşünemiyorum bir daha spinal veya epidural..inşallah nasip olursa bir daha direk beni bayıltmalarını isticem...çünkü ameliyathanede yaşadığım çaresizliği, dünyanın başıma yıkılmasını ve hiçbir şey yapamamayı yaşadım...senin de böyle bir tecruben oldu yanlış hatırlamıyorsam... o yüzden zor geliyordur eminim sana da...ben hastanenin yanından bile geçerken tansiyonum çıkıyor...değil ki öyle bir durumda normaldir yaşadığın...hayırlısı hangisiyse senin için o olsun canım...

denoz Allahım sabrını artırsın..tek tesellimiz meleklerimiz çok mutlu ve inşallah ayrılmamak üzere kavuşacağız....

gözlerim dolu dolu.agladım. basın saolsun kardeşim.
her birimizin hikayesini okurken sanki o anlara geri dönüyoruz.
Allahım bir daha yasatmasın.benim kızımda dünyaya geldiğinde
kalbi durmus.beni bayıltmıslardı.o anı görüyor olsaydım ne yapardım bilemiyorum.
su an bile nefes almakta zorlanıyorum bunları yazarken.
tam 1 sene dolmak üzere yavrum gideli.ama onlar melek.en büyük avuntumuz bu.
Rabbim bizlerden daha cok sevmiş onları.en güzel yere layık gördü.
zaman geciyor cok cabuk geciyor hemde kardeşim.
gecmez dediğimiz günler akıp gidiyor.inş yeniden anne olursun.
cocuklarımızı unutturmayacak ama dünyadada melek annesi olmayı layık görsün bizlere Mevlam inş.

kısss tobegukcummm napann sekerımmm
denk gelemdık uzun zamandır. nasıl gıdıooo hamılelık? ben valla yata uyuya geırıorumm hem ramazanı hem hamılelıgıı..
hersey iyi cok sukur yok bı yaramazlık.

sen naptın diğer topik biraz karısmıstı bugünlerde pek giresim gelmedi
bizim topikteki huzur dostluk baska hiçbir yerde yok dimi
Hakikaten öyle yaaa!!! Ben de sadece ara ara okuyup bi yorum yazıp çıkıyorum.

Sorma melekyavrum ya, ben de mahvoldum. İlk kez bugün korkuyorum ben de umarım yukarı çıkar da bu sefer sorun olmaz, yine aynı acıları bana yaşatmaz.
Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah...

kısss tobegukcummm napann sekerımmm
denk gelemdık uzun zamandır. nasıl gıdıooo hamılelık? ben valla yata uyuya geırıorumm hem ramazanı hem hamılelıgıı..
hersey iyi cok sukur yok bı yaramazlık.

Maşallah kuzuna da sana da canım.
Genel olarak iyiyim ben de şekerim, sadece moralim bozuk bugün ben de sahura kadar oturup eşime yemek hazırlayıp yatıyorum. Öyle olunca bu saate kadar uyuyorum. Daha kahvaltı yapmadım.
Uffff geçsin gitsin şu 6 ay zelaaaaaal!!!!

BAŞIN SAĞOLSUN CANIM sende ben gibisin yazdıklarını okudukça heleki oameliyathane bi an kendimi hatırladım
aynı şeyleri yaşadık seninle bend ekızımın ağlamasını duydum sevindim
bu defa oldu tamam derken doktorun bebekte sıkıntı var demesiyle gözyaşlarına boğuldum
sesim çıkmıyordu bırakın yavrumu diyemedim ellerim bağlı
çok zor günlerdi rabbim sabrını arttırsın inşş cennette kavuştursun bizleri meleklerimizle
benim 2 cennette var rabbbimin izni ile 2 de bu dünyada olacak inşşşşş

ayyy ıns kıslar ya rabbım sular seler gıbı sorunsuz gecırtıp mutlu sona erıstırsın hepımızı. ben hala kendıme hamılelıgın basındaymısım muamalesı yapmaya calısıorum. bayaga ıse yarıo. karnım erken cıktı falan muhabbetıne gırıorum ama saka maka cok sukur 20. hafta oldu.
bıde ıns bızım surec bıraz ugrastırıcı olcak dıe umudum. zamanı anlamam dıe. ramazan bıtsın yavastan esya topla sonra ev, esya,yerles derken gecer ıns saglıkla...
yani var yaaa dıger ınsanların bizim su muhabbetlerımızı, anlarımızı, dakıkalarımızı anlaması cok zor be yaa

nıs bugun moralın bozuk. ozel bı sebebı yok ıns. gercı bu aralar bende bı dustumm.
dun esımın ıs arkadasının bebek haberı malı geldı. remıyle bırlıkte. oturdum agladım hungur fosur...bıze o haberı vermek nasıp olmamıstı. cenazemıze gelmıstı ınsanlar.
ama ıns bu sfeer rabbım hepımıze nasıp etsın ıns ...

hep olacak diyorum bu defa Rabbim yüzümüzü güldürtecek ama korkularda gitmiyor bir türlü su deli yüreğimden.

denoz Allahım sabrını artırsın..tek tesellimiz meleklerimiz çok mutlu ve inşallah ayrılmamak üzere kavuşacağız....

Saolun kızlar...Allah hepimize o güzel günleri göstersin inşallah...
Buraya beni anlayacağınızı bildiğimden yazdım zaten...uzun zamandır okuyordum sizleri, ama ancak bugüne kendimi hazır hissedip yazabildim...inanın yazdıktan sonra da bir rahatlama geldi azıcık da olsa kendimi huzurlu hissettim...44 gündür içime oturan o taş biraz hafifledi..
kabul ederseniz arada bir girip sizle dertleşmeyi de isterim...

ne demek canım kabul etmek her zaman yaz rahatla biz aile gibi olduk başkalarına çok saçma gelen ama bizce çok normal olan düşüncelerimizi yazdık.. burda çıkıp biri ne hissettiğini yazsa diğerleri bişey yazmasa bile herkes o bir kişinin yazdığını onaylıyor aynı şeyi yaşadık hissettik çünkü..zaman herşeye çare ..........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…