sağol cnm allah razı olsun ben bu sitedeki benim gibi olan tüm kardeşlerime dua etcm inşlh sende bana et rabbim cümlemize sağlıklı hayırlı evlatt versin allah herkese tattırsın zor sizede söyüyolar mı bilmiyom ama bana çevreden herkes normal doğum yapanlar anne olduklarını daha ii hissdermiş normal yolla gelen bebekler annelerine daha bağlı olurmuş falan normal doğum yapsaydın hakkın bitmezdi yok eskiden sezeryan mı vardı vs. Tabiki normal doğum gibisi yok ama biz sezeryan olduk die anne sayılmıyoz mu bu konuşmalar beni sinirlendiriyor bilmiyom sizler neler hissediyodunuz ama sanki insanda bi eksiklikmiş gibi konuşuluyor((
arkadslar ınş. bızde eskıler gıbı ınş. yenıden bebegımızı kucağımıza alır burda bırbırımıze paylaşırız ınş. hepımız dua edelım bırbırımıze ben farklı drlerden duydum 3 aydan sonra hıçbısey olmuyomuş..beraber korunmayı bırakıp beraber hamıle kalalım arkadslar.benım daha yenı 2 ayım gectı kounmuyorum suan adetlıyım artık Allaha emanetiz ınş.
sağol cnm allah razı olsun ben bu sitedeki benim gibi olan tüm kardeşlerime dua etcm inşlh sende bana et rabbim cümlemize sağlıklı hayırlı evlatt versin allah herkese tattırsın zor sizede söyüyolar mı bilmiyom ama bana çevreden herkes normal doğum yapanlar anne olduklarını daha ii hissdermiş normal yolla gelen bebekler annelerine daha bağlı olurmuş falan normal doğum yapsaydın hakkın bitmezdi yok eskiden sezeryan mı vardı vs. tabiki normal doğum gibisi yok ama biz sezeryan olduk die anne sayılmıyoz mu bu konuşmalar beni sinirlendiriyor bilmiyom sizler neler hissediyodunuz ama sanki insanda bi eksiklikmiş gibi konuşuluyor((
cnm benim bir kızım var 3 yaşında çok şükür sezeryanla oldu ikinci hamileliğimde kızdı 28 haftalık kanamam geldi maalesefki ben temizlik yapmıştm anlamsız bir temizlik isteği gelmişti dktrlr bi sebep bulamadı bebeğin sağlıklı suyu falan herşeyi tam dediler sancım başladı durduramıyınca ameliyata aldılar birinci sezeryan olduğu için maalesefki doğum yaptığım hastanede yoğun bakım ünitesi doluymuş bebeğimi başka hastaneye sevk ederken yolda ambulansta ölmüştü((ameliyathaneyi alan ağlama sesi kulaklarımda çınlanıyo ölümünün yanı sıra yaptığm temizliğin vicdan azabı beni öldürüyor çünkü bebeğim sağlıklıydı bi sorun yoktu nolduysa bir anda oldu hayırlısı demekten başka bişey gelmiyor içimden ama çok zormuş yaşanmadan anlaşılmıyor sezeryan hakkımın bitmesi bi daha böyle olurmu korkusu ne biliym işte çok zorrrr....
cnm allah senden kat kat razı olsun azda olsa içimi serinlettin sen nie üçüncüyü düşünmüyon cnm bu acıyı azda olsa yeni bi bebiş hafifletir inanın beni en iii anlayanlar burda var çünkü acılar ortak en yakınlarım bile bani anlayamıyolar üzüntümü lohusa sendromu sanıyolar herkese tsk ederim.Allah sabır versin canım. Bikere temizlik yaptım bebeğim gitti diye düşünme sen 9 ay yatsaydın gideceği varsa giderdi. Sakın kendini suçlama. Az önce esra erolu izledim her sıkıntıda bir hayır vardır dedi belki böyle düşünmemiz lazım sonu iyi olacak inşallah. yaşamamız gerekiyormuş yaşadık. Allahım bize melek annesi olmayı nasip etti düşününce ne büyük lütuf. çok canımız acıdı ama yaşamamız gerekiyormuş sakın kendini suçlama. çok yeni daha inan zaman sana ve diğer yeni arkadaşlara çok iyi gelecek. sezeryan konusuna gelince benimde 2 sezeryanım var bir kızım var birde meleğim. ikiside zorunluydu. komşumun gelini hamileyken sormuştum doğum şekli bellimi diye kaynanası bana demişti sezeryan olsunda yarım insanmı olsun diye. evimi çekip çeviriyorum işe gidiyorum çocuğuma bakıyorum yarım insanmıyım ben?? çok gücüme gitmişti.nedense bi laf edememiştim aklıma geldi bak sinirlendim yine keşke bikaç laf söyleseymişim. bunlar sadece cahil insanların edebileceği laflar. sakın onları muhattap alma söylediklerine üzülme. kafaları o kadar çalışıyor. ve artık doktorlar 4 e izin veriyorlar zorunlu hallerde tabi. bizim gibi kayıplarda mesela. yurtdışında dahada fazla veriyorlarmış. sen üzüntünü yaşa istediğin gibi. Allahım daha büyük acı vermesin bunları unutturacak onun için sadece bekle inan zaman geçtikçe sızın azalacak. ha unutacakmısın hayır tabiki unutmak istemem ben şahsen zaten. ama can acın azalacak inan bana. bunları sana ve yeni gelen tüm arkadaşlara söylüyorum. ben topiğin en eskisiyim şuan... tekrar anne olmayan en eski yani öyle söyleyeyim.burada bir sürü bebeğimiz oldu. acılarımızı paylaştık yaren olduk birbirimize. şimdi çoğu bebeğini büyütüyor ve bir kısmı da gün sayıyor bebeklerini kucağına almak için. o yüzden sakın etrafı düşünme sen önemlisin sadece......
cnm allah senden kat kat razı olsun azda olsa içimi serinlettin sen nie üçüncüyü düşünmüyon cnm bu acıyı azda olsa yeni bi bebiş hafifletir inanın beni en iii anlayanlar burda var çünkü acılar ortak en yakınlarım bile bani anlayamıyolar üzüntümü lohusa sendromu sanıyolar herkese tsk ederim.
2. bebek için çok sabırsızım sürekli araştırıyorum çünkü eymenimin acısını hafifleticeğimi düşünüyorum.birde diyorum acele işe şeytanmı karışır diye ama napim aklımı kaybedeceğim
kızın kaç yaşında cnm sen kaç yaşındasın ona görede planla ama rabbim sağlıklı hayırlı evlat versin inşlh sanki bidaha anne olamıycm korkusu var bende heralde acım yani ondandır((
bnm doktorum rahımkndını 40 gunde topluyor dedı. ve bn 5. ayımda yenıden hamıleyım. ılkını kaybettım rabbım bu bebegıme ömür versin..
bende ilk bebeğimi kaybettim daha yeni 1 ay oldu bende 2.yi hemen istiyorum çünkü öyle toparlarım kendimi.sağlıklı sıhatli alırsınız kucağınıza inşallah Allah yardımcınız olsun.
bnm doktorum rahımkndını 40 gunde topluyor dedı. ve bn 5. ayımda yenıden hamıleyım. ılkını kaybettım rabbım bu bebegıme ömür versin..
Canim hayirli olsun ins Rabbim kucagna almayi nasip etsin bende besimci ayimda sukurler olsunki hamile kaldim ama icimde hep bi tedrginlik var nasil asicam bunu bilmiyorm canm senin ne kadarlk oldu
Canim hayirli olsun ins Rabbim kucagna almayi nasip etsin bende besimci ayimda sukurler olsunki hamile kaldim ama icimde hep bi tedrginlik var nasil asicam bunu bilmiyorm canm senin ne kadarlk oldu
28 aralıkta 36 haftalık melegimi kaybettim internette araştırırken hep bu sayfalar çıktı. sizlerle teselli buldum sezaryan sonrasi beşinci ayında hamile olanlar ümit ışıgı oldunuz Allahım hepinizin eline sagsalim kavuşturur ve bizide nasip eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?