Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

dua eden herkesten allah razı olsun....sen takma bu boş konuşan insaları

Ama benim daha 35 gün oldu doğum yapalı bana çok var bende 3ay sonra istiyorum doktorum 9 ay dedi.bol şanslar sana Allah busefer sağlıklı sıhatli senide bebeğinide kurtulmayı nasip etsin....banada dua neolur ....

Allah sabır versin canım. Bikere temizlik yaptım bebeğim gitti diye düşünme sen 9 ay yatsaydın gideceği varsa giderdi. Sakın kendini suçlama. Az önce esra erolu izledim her sıkıntıda bir hayır vardır dedi belki böyle düşünmemiz lazım sonu iyi olacak inşallah. yaşamamız gerekiyormuş yaşadık. Allahım bize melek annesi olmayı nasip etti düşününce ne büyük lütuf. çok canımız acıdı ama yaşamamız gerekiyormuş sakın kendini suçlama. çok yeni daha inan zaman sana ve diğer yeni arkadaşlara çok iyi gelecek. sezeryan konusuna gelince benimde 2 sezeryanım var bir kızım var birde meleğim. ikiside zorunluydu. komşumun gelini hamileyken sormuştum doğum şekli bellimi diye kaynanası bana demişti sezeryan olsunda yarım insanmı olsun diye. evimi çekip çeviriyorum işe gidiyorum çocuğuma bakıyorum yarım insanmıyım ben?? çok gücüme gitmişti.nedense bi laf edememiştim aklıma geldi bak sinirlendim yine keşke bikaç laf söyleseymişim. bunlar sadece cahil insanların edebileceği laflar. sakın onları muhattap alma söylediklerine üzülme. kafaları o kadar çalışıyor. ve artık doktorlar 4 e izin veriyorlar zorunlu hallerde tabi. bizim gibi kayıplarda mesela. yurtdışında dahada fazla veriyorlarmış. sen üzüntünü yaşa istediğin gibi. Allahım daha büyük acı vermesin bunları unutturacak onun için sadece bekle inan zaman geçtikçe sızın azalacak. ha unutacakmısın hayır tabiki unutmak istemem ben şahsen zaten. ama can acın azalacak inan bana. bunları sana ve yeni gelen tüm arkadaşlara söylüyorum. ben topiğin en eskisiyim şuan... tekrar anne olmayan en eski yani öyle söyleyeyim.burada bir sürü bebeğimiz oldu. acılarımızı paylaştık yaren olduk birbirimize. şimdi çoğu bebeğini büyütüyor ve bir kısmı da gün sayıyor bebeklerini kucağına almak için. o yüzden sakın etrafı düşünme sen önemlisin sadece......

diğer arkadaşlara ayrı ayrı yazmadım ama yazdıklarım hepiniz içindi....Allah herkese sabır versin..

cnm allah senden kat kat razı olsun azda olsa içimi serinlettin sen nie üçüncüyü düşünmüyon cnm bu acıyı azda olsa yeni bi bebiş hafifletir inanın beni en iii anlayanlar burda var çünkü acılar ortak en yakınlarım bile bani anlayamıyolar üzüntümü lohusa sendromu sanıyolar herkese tsk ederim.

2. bebek için çok sabırsızım sürekli araştırıyorum çünkü eymenimin acısını hafifleticeğimi düşünüyorum.birde diyorum acele işe şeytanmı karışır diye ama napim aklımı kaybedeceğim

kızın kaç yaşında cnm sen kaç yaşındasın ona görede planla ama rabbim sağlıklı hayırlı evlat versin inşlh sanki bidaha anne olamıycm korkusu var bende heralde acım yani ondandır((

bnm doktorum rahımkndını 40 gunde topluyor dedı. ve bn 5. ayımda yenıden hamıleyım. ılkını kaybettım rabbım bu bebegıme ömür versin..

kızın kaç yaşında cnm sen kaç yaşındasın ona görede planla ama rabbim sağlıklı hayırlı evlat versin inşlh sanki bidaha anne olamıycm korkusu var bende heralde acım yani ondandır((

canım benim ilk bebeğimdi öldü.kızım yok.yaşım 25 ama çok istiyorum yapacağım mart sonu ya offff marta çok....öyle düşünmeyin olur inşallah.....

bnm doktorum rahımkndını 40 gunde topluyor dedı. ve bn 5. ayımda yenıden hamıleyım. ılkını kaybettım rabbım bu bebegıme ömür versin..

bende ilk bebeğimi kaybettim daha yeni 1 ay oldu bende 2.yi hemen istiyorum çünkü öyle toparlarım kendimi.sağlıklı sıhatli alırsınız kucağınıza inşallah Allah yardımcınız olsun.

bende ilk bebeğimi kaybettim daha yeni 1 ay oldu bende 2.yi hemen istiyorum çünkü öyle toparlarım kendimi.sağlıklı sıhatli alırsınız kucağınıza inşallah Allah yardımcınız olsun.

aminn hepimiz kucagımıza alalım ıns :) ben bana ıyı gelecek olan seyın sadece yenıden anne olamk olacaktı.. ve ben doktor aradım ve anca buldum sımdı gonlum rahat ve hamıleyım .. bence kesınlıkle ertelenmemelı

Canim hayirli olsun ins Rabbim kucagna almayi nasip etsin bende besimci ayimda sukurler olsunki hamile kaldim ama icimde hep bi tedrginlik var nasil asicam bunu bilmiyorm canm senin ne kadarlk oldu

arkadaşlar ben hamileyim..hamilelğim sat a göre 7+4 haftalık olmuş..dün doktora gittim ultrasonla baktı kalp atışı göremedi,vajinal ultrasonla baktı yine göremedi ve son olarak doppler ultrasona yolladı yine göremedi.bebeğin ölü dedi bana çok üzüldüm bugün yine bir doktora gittim bu doktorda bebeğin ölü dedi. ona göre kalbi atmaya başlamış ve sonra durmuş. almamız lazım diyor ama hiç içimden gelmiyo yarın kürtaja çağırdı. napacam ben off ya ilk hamileliğimdi

28 aralıkta 36 haftalık melegimi kaybettim internette araştırırken hep bu sayfalar çıktı. sizlerle teselli buldum sezaryan sonrasi beşinci ayında hamile olanlar ümit ışıgı oldunuz Allahım hepinizin eline sagsalim kavuşturur ve bizide nasip eder

Canim hayirli olsun ins Rabbim kucagna almayi nasip etsin bende besimci ayimda sukurler olsunki hamile kaldim ama icimde hep bi tedrginlik var nasil asicam bunu bilmiyorm canm senin ne kadarlk oldu

ben ılk bebegımı 26 haftada erken dogumla kaybettım doktor ara bul tahlıller derken 4 ay gectı korunmayı bırakıncada 1 ay sonra hamıle kaldım.. sımdı 5+2 gunluk hamıleyım :) emın ol baska sekılde ıyılesemeyeceksın... once kendını hazırla bır kere kaybettın dıye hep kaybedecek degılsın yada bır tane daha kaybetmeyecekde degılsın ... guclu olup sonuca ulasmayı hedefleyeceksın.. belkı bır kayıp belkı bır kac kayıpla sonuclanacak ama guzel sonuclanacak!!

evet onlardan bırı bnm cok tazeymıs cnm acın basın saolsun rabbım bır daha yasatmasın zor bılıyorum ama guclu ol sakın ısyan etme sakın.. bunlar bızım dıger dunya ıçın odullerımız sefaatcı olacaklar ben hep dua edıyorum rabbım o bebegın yattıkca yenı olacak olan sana umut olacak olan ve karnında yasam bulmak ıcın senın hazır olmanı bekleyen evladına ömür versin.. kimse sana ıyı gelemez sen kendı kendıne ıyı olacaksın.. herzaman destek olurum sana .. lütfen salma kendını guclu ol..

Yeni gelen arkadaslar aranizda facebook kullanan varmi varsa ordan tanismak isterim. Buraya telefondan fazla giremiyorum anca laptopdan nadir ama sizlerle acimi paylasmak dertlesmek isterim.. Bilmeyenler icin bende oglumu dogumdan iki gün sonra kaybettim hic biseyi yoktu doktor hatasindan melek oldu bitanem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…