Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

bizde çok gittik mezara evime gelene kadar gittim eşim mezarını biraz büyük yaptırmış kaybolmasın diye bende öptüm öptüm sarıldım.cenazesini hoca anneside yıkayabilir demiş ben nasıl yıkayım onun cansız vücudunu yıkayamam dedim annem yıkadı kayınvalidemle yıkandıktan sonra çardılar baktım kafasını yan koymuşlar kuzum kuzum dedim annesinin kuzusu güle güle git dedim.küçücük tabuta üzerine namazlık örtük cenazesi kılınırkın namazlığı tekrar aldı eve getirdim üzerinde namz kılıyorum şimdi.dünde bir arkadaşıma gittim çok yakın hamile bir ay var doğmuna evde oğluşumun bezleri vardı küçücük bağlayamadım altını aldım ona götürdüm çantasını hazırlamış gösterdi bana bende hazırlamıştım ama ben içinden sadece kendi pijamamı giydim canım oğlumunkiler geri geldi eve puset boş geldi. ben süt sağıp hastaneye götürüyordum dün dondurucumu temizlerken süt poşetleri vardı eczaneden almıştık orda unutmuşuz çıkardım sütüm duruyo baktım baktım eşime gösterdim atim mi dedim dursunmu dolapta at dedi eşim bende attım.canım oğlum yaşasaydın şimdi 2 aylık olacaktın.

bende ewı temızlerken sut posetlerını buldum ağladım ağladım.......!!!!!!!!!hastaneye bır dolu bez getırmış arkadslar onlrı arkdasıma verdım bende..aynı seyı yasıyoruz yasasaydı tam 3 aylık olucaktı bebegım:(((((((
bu acıyı ancak yenı bı bebek gıderır dıe korunmuyorum drler umrumda degıl....zaten onların dıkkatsızlıgı yüzünden kaybettım bebegımı..gelışmeyen cıgerını farketmedıler..sımdı gıttıgım prof görunmelıydı dıyo:( ne kadar uzgunum bırbılsenız

başın sağolsun canım.. safra kesesi ameliyatı mı olacaksın? ben safra kesesi ameliyatı olmadım bir ara taş çıktı tam meleğimi kaybettiğim zamanlardı. doktor yeni sezeryan olmuşsun biraz bekleyelim sonra alırız dedi. 6 ay bekledim sezeryandan sonra tekrar doktora gittim ameliyat günü için ama nolduysa taş çıkmadı bu sefer...safra kesesi ameliyatı olmadım yani... kapalı oluyormuş ya öyle olursa çok beklenmez sanırım ama yine de bilmiyorum. arkadaşım 5 aylık hamileyken safra kesesini aldırmak zorunda kalmıştı. sonra sezeryan oldu. valla kızı 13 aylıkken 2. yi doğurdu demekki çok sorun olmuyor mu nedir?? Allah yardımcın olsun inşallah.. çok yardımcı olamadım ama :(([/QUOT. Mrb canım kontrol için gittigimde polip var ameliyat olman gerekli dedi tekrar gidecegm ne diyecek bilmiyorum teşekkür ederim yinede :(

bende ewı temızlerken sut posetlerını buldum ağladım ağladım.......!!!!!!!!!hastaneye bır dolu bez getırmış arkadslar onlrı arkdasıma verdım bende..aynı seyı yasıyoruz yasasaydı tam 3 aylık olucaktı bebegım:(((((((
bu acıyı ancak yenı bı bebek gıderır dıe korunmuyorum drler umrumda degıl....zaten onların dıkkatsızlıgı yüzünden kaybettım bebegımı..gelışmeyen cıgerını farketmedıler..sımdı gıttıgım prof görunmelıydı dıyo:( ne kadar uzgunum bırbılsenız

hep hep doktor ihmali napalım öbür tarafta hesaplaşırız benim doktorumda normal yapamicam halde normali bekletti beletmeseydi 38 de sezeryana alırlardı bebeğimde sıkışmazdı orda.gerçek korunmuyormusunuz ya bende istiyorum banada 2 ay oldu ama eşim bekle biraz diyo 4 ay kadar.yani herkes yazıyo birşey olmuyor diye ama 40 çıkınca hamile kalan bile var.bizde onlar gibi şansımız yaver gider inşallah.

özelden nasıl yazılıyor ben bilmiyorum sen bana yaz zaten bildirim gelir değilmi ben istek göndereyim sana.

50 tane yorum yapmadığım için özelden mesaj yazamıyorum sizin varmı okadar mesajınız varsa ismimin üstüne tıklayın özel mesaj kutusuna tıklayın ordan yazabilirsiniz

hep hep doktor ihmali napalım öbür tarafta hesaplaşırız benim doktorumda normal yapamicam halde normali bekletti beletmeseydi 38 de sezeryana alırlardı bebeğimde sıkışmazdı orda.gerçek korunmuyormusunuz ya bende istiyorum banada 2 ay oldu ama eşim bekle biraz diyo 4 ay kadar.yani herkes yazıyo birşey olmuyor diye ama 40 çıkınca hamile kalan bile var.bizde onlar gibi şansımız yaver gider inşallah.

ewet korunmuyorum adetıme ıkı gun kaldı bana dua edın nolur..

Yeni gelen arkadaslara öncelikle merhaba basiniz sagolsun allahim tekrar evlat acisi yasatmasin baska unutturacak acilar vermesin diyorum ve kendimi hem tanitmak istiyorum. 2012 yilinda ilk denememizde hamile kalip hersey yolunda giden bi hamileligim vardi. Bir kerecik midem bulanmamisti okadar mükemmeldi hersey taki o güne kadar. Oglumun cok hareketli olmasindan sikayetciydim herzaman ve o gün yani 38 haftamda dogumumda basladi diye hastaneye gittik ve kahrolasi doktorlarin ihmalinden hatasindan 3 saat beni beklettiler orada. Oglum coktan alinmasi gerekirken. Tabi o 3 saat bekleyiste yavrum nefessiz kaldi beynine oksijen gitmemis tüm organlari iflas etmis.. Sapa saglam yavrumu aldilar benden. 2 gün kablolara bagli yasadi ve sonrasinda yasama sansi yüksek olmadigindan cekmek zorunda kaldik.. Hala kabullenemedim yokluguna hala bekliyorum onu saka rüya gibi düsünüyorum.. Okadar tatliydi doktorlar bile sasirdi 3-4 aylik yasamis bir bebegin degerleri vardi.. O günden sonra hayata küstüm artik eski ben degilim ama bu aciyla yasamayida ögrendim. Yasaydi oglum 14 aylik yakisikli yaramaz bi böcek olucakti onunla hersey yapacaktik biz herseyyy simdi hergün dua ediyorum nolur bi kere gel rüyama diye henüz hic göremedim.. Cok üzüldügüm agladigim icinmi böyle bilmiyorum ama cok özledim cokkk sevdim onu :( burnumda tütüyor benim kücük böcegimmmm ..

Yeni gelen arkadaslara öncelikle merhaba basiniz sagolsun allahim tekrar evlat acisi yasatmasin baska unutturacak acilar vermesin diyorum ve kendimi hem tanitmak istiyorum. 2012 yilinda ilk denememizde hamile kalip hersey yolunda giden bi hamileligim vardi. Bir kerecik midem bulanmamisti okadar mükemmeldi hersey taki o güne kadar. Oglumun cok hareketli olmasindan sikayetciydim herzaman ve o gün yani 38 haftamda dogumumda basladi diye hastaneye gittik ve kahrolasi doktorlarin ihmalinden hatasindan 3 saat beni beklettiler orada. Oglum coktan alinmasi gerekirken. Tabi o 3 saat bekleyiste yavrum nefessiz kaldi beynine oksijen gitmemis tüm organlari iflas etmis.. Sapa saglam yavrumu aldilar benden. 2 gün kablolara bagli yasadi ve sonrasinda yasama sansi yüksek olmadigindan cekmek zorunda kaldik.. Hala kabullenemedim yokluguna hala bekliyorum onu saka rüya gibi düsünüyorum.. Okadar tatliydi doktorlar bile sasirdi 3-4 aylik yasamis bir bebegin degerleri vardi.. O günden sonra hayata küstüm artik eski ben degilim ama bu aciyla yasamayida ögrendim. Yasaydi oglum 14 aylik yakisikli yaramaz bi böcek olucakti onunla hersey yapacaktik biz herseyyy simdi hergün dua ediyorum nolur bi kere gel rüyama diye henüz hic göremedim.. Cok üzüldügüm agladigim icinmi böyle bilmiyorum ama cok özledim cokkk sevdim onu :( burnumda tütüyor benim kücük böcegimmmm ..

sizle çok benziyoruz benimde oğluşum 5 gün yaşadı 39+4 de doğum yaptım ama hastane ekibinin mız mız hareket etmesi ve benimde anlayamam yüzünden oldu bende çok pişmanlıkduyuyorum kendimi çok suçluyorum benimde oğluşum 2 aylık olacaktı yaşasaydı.peki tekrar bebek varmı.Allah sabır versin canım

Allah hayırlısıyla nasip etsin canım bol şanslar ama sen sezeryan değilmiydin.

sezeryanlıyım ama bı cok prof bısey olmaz dıyomuş...
canım cok sıkkın yarın adet gunum ıkı tane hassas test aldım..bırınde sonuç pozıtıf sılık bısekılde dıgerınde ise negatıf:(...
pozıtıfı görünce cok sewınmıştım yıne yıkım yasadım:(((((((((((((((((((((

allah yardımcmız olsun biz daha yeniyiz çok zor geliyor sizinde mi sezeryandı başka çocuk var mı?

Back
X